Hi$
Katicat, sajnos jól érzed: mindig mindenre fel kel készülni, jobb félni mint megijedni. Olaj: én úgy értelmeztem anno az olajat, hogy raktam főzéskor az ételbe. Más, csak az olajjal kapcsolatban: régen volt egy sorozat a "miből lesz a cserebogár" imádtam és abban volt hogy a nyugtalan gyerekeknek halolajat lehet adni. Ezt pl. adnám úgy magában, fiamnál már tervben van. A másik: kollégám németeknél lett rosszul, elvitték dokihoz, aki azt javasolta neki, hogy minden reggel egyen egy kanál olivaolajat a gyomorfekéje ellen. Hmmm, kicsit elkalandoztam, bocsi

. Hinta szuper!!!! Hajkefét sajnálom és egyben irigylem, hogy Nektek szükség van rá, Grétám ha így halad neki is csak 2 éves korára lesz értékelhető haja.
Bfkata,

hozzáépítés

, kitartás, mi nagyjából a hozzáépítés első pofonjánál pakoltunk össze és vagyunk itt ... akkor sejtem a hullámzó kedved okának gyökerét
Huszilvi, megkereslek akkor iwiwen, jó?

ha lesz időm írok kísérőlevelet is, ha nem, akkor gyanakodj, hogy én vagyok

. Gréta-kilók: bízzál benne, hogy mire ti lesztek ekkorák már tud járni Csaba, hidd el, jobban jársz

Krumpli üresen nálunk se csúszik.
Petra, husi 7 hónapos kortól van nálunk, a bébiételek a mi táplálkozásunkhoz nézve általában 2-3 hónappal előbb vannak. sokszor beszéltünk róla, nem baj -gondolom- ha már eszik azt is, csak... ááá, nem is kezdek bele... no, csak annyit, hogy azért a cég ami gyártja a bébikaját nem hiszem a profitnál fontosabb lenne nekik az egészség ...mert ez egy ilyen világ...
Kankalin, a hajnali ébredésekkor nekem is furcsa, édes, majd meg zabálom, dehát fél4 az fél4

. Nyaralásért extrairigy vagyok! Csudaklassz lehetett Nektek!
Monke, fog-nátha-mandula... mi jön még? mandula nekem is már "nagy" koromban lett kivéve, 22 évesen (mármint akkor tényleg 22 voltam

) aza gáz ezzel, hogy nem altatnak műtét közben, brrrr, bár én legszívesebben a fogorvosnál is kómában szeretnék lenni, ja, nem is mondtam, hogy otthon is első dolgom a fogorvos volt, első terhességem óta belőlem él a fogorvosturizus. tej-liszt-tojás egy éves kora után

Most olvasom a mai írásod: én is dokipárti vagyok, várjuk a doki válaszát!
Reni, ovi szuper! (oltást pontosan leírom a kiskönyvből, csak legyen idő előkeresni

) Avokádó: amit Kankalin küldött nagggyon fini
Ervick, Süsü

, cukimuki, egyem meg!
GIGIÉKNEK MILLIÓ GYÓGYPUSZI!!!!!!!