A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Jusi
Kiskunmajsára jöttök?De jó,nem lakunk messze innen!
Vendég

Eszti!

Tali? :lol:

jucicuki

Hú,tuti lenne Juci!
Mettől meddig lesztek?Megbeszélem apjukkal.
Vendég

Sziasztok!

Visszatertunk, mindenhol jo de legjobb itthon! :D Jol elfaradtunk az uton de a gyerekek hihetetlenul jol birtak, egyaltalan nem sirtak es sokat aludtak. Idefele Fo-ban, Mentonban szalltunk meg, gyonyoru hely!!!
Nagyon jo volt latni a csaladot de megbeszeltuk a parommal hogy mostanaban tuti nem megyunk haza hanem inkabb meghivjuk a csaladot ide karacsonyra.
Gyerkoceim nagyot nottek, hiztak (nagyim allandoan tomte Oket) es nagyon sokat fejlodtek, masznak ezerrel, felallnak, leulnek, folulnek, jatszanak, magyaraznak es rosszalkodnak. Sokmindent megertenek mar, megmutatjak (inkabb Anna, Alexet nem nagyon erdekli a dolog) a lampat, pillangot a falon, jatekpapagajt, szoval el vagyok Toluk ajuldozva es imadom Oket! :D

Riddencs, Binyek es Csilla SZIVBOL GRATULALOK A GYONYORU BEBIKHEZ!!! :D :D :D

Jucicuki: nagyon edesek a Lanyok es milyen nagyok mar! Uramatyam, mindjart 1 evesek! :roll: :D Megneztem a videokat, szerintem Lili nemsokara jarni fog!

Anny: Nalunk ugyanez megy, miota hazajottunk Alex meg van orulve, minden este, lefekveskor ordit! :( Nem tudok mit mondani erre csak hogy turelem, vissza fognak szokni idovel. Emlekszem a nagyfiamnal az ilyen idoszakok nem tartottak tovabb par hetnel, remelem Nalatok is hamar rendezodik a dolog!!

Rebe: gyonyoek a gyerekek, annyira edesek ahogy nevetnek, nem csodallom hogy odavagy ertuk!!! :D

Lanyane: a tieidet is megzabbantom!!! :D Edes a brekus! :wink:

Heni: udv koztunk!!! :D En is vereztem szabalyosan, nagy mennyisegben 4 napig az 5. hetben. Utrogestant kellett szednem es nem lett semmi baj de sokat kellett fekudnom az elejen.

Evi: Teged is Isten hozott, de jo hogy ujra vannak kismamik!!! :D

Tablat majd megprobalom frissiteni valamikor amikor mindharom alszik. Huzos ez a nyar, alig varom a szeptembert hogy legalabb a nagy menjen mar suliba! :lol: Azon gondolkozunk hogy megkerdezzuk a bolcsit is a babaknak de ez meg csak gondolat, nem tudom meg mit fogok csinalni. Bebiszitterunk lelepett Romaniaba. :cry:

Kepeket raktam az albumomba, ha szeretnetek megnezni bar meg nem volt idom feliratozni.

KépKép
KépKép
tontica

Egy kep amit imadok: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

jajj csajok amikámnak pici vér volt a kakijában gyerekorvos mondta vigyük be a kórházba mert lehet szalmonella vagy bélfertőzés is :shock: lehet nem sima hasfájásról volt itt szó :cry: annyira aggódom apa meg a bátyám most viszik a heim pálba :cry: én meg jázmival itthon :o
rebe jázmi nagyon szereti a pupákot amikám meg pár napja kiköpi és az ujját szopja majd eldönti melyik a jobb neki :D tündériek a lányaid :D
juci de szupi lesz nektek :D :D :D juhéjj nyaralás :D
tonti végre már nagyon hiányoztatok :D mennyit nőttek a gyerkőcök anna kész nő lett.alex meg a kis vasgyúró :D

lanyané

labasv úgy látszik akkor a jázminok a nyugisabbak :wink: lesz majd nagy csodálkozás a néptől majd azt mondjuk négyesikrek és még el is fogják hinni a sok hülye :D :D :D

lanyané

Eszti!

Hétfőn megyünk, szombaton jövünk haza.

Tonti, üdv itthon, kár, hogy nem jött össze a tali, nagyon benyeltek a rokonok.

Judit

jucicuki

Tontica, örülök h. szerencséesen hazaértetek. Nincs szerencsétek a bébiszitterekkel....

Mariann! Majd írd meg mi volt, drukkolunk, semmi baj nem lesz!!

Juci+Eszti, jó nektek! tali :)

Üdv az újaknak!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

Hello!

Zsuzska: a Te gyerkoceid is milyen nagyok es latom megnyirtatok Gergot, nagyon aranyos!!! Jo a kis kep Roluk!!! :D Annyira edesek!!!

Lanyane: hu, gondolom hogy megijedtetek, remelem nincs nagy baja Amyranak!!! Ferjed jol van mar?

Egy kerdes: Milyen gyumolcsos desszertet adtok a babaknak? En mostanaban mar fozok Nekik, ma spenotot foztem krumplival es csirkehussal, nagyon tetszik Nekik! Csak azt nem tudom mit csinaljak a gyumolccsel mert igy magaba turmixolva nem nagyon eszik meg. Joghurttal igen. Gondoltam hogy esetleg csinalok tejberizst Nekik es ahhoz keverem a gyumit, nem tudom. Tejbegrizt is ettek mar kakaoval es nagyon izlett Nekik.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
Gyümölcsleves?Gyümölcs turmix?
Jó,hogy újra itt vagy 8)
Tényleg csudára megnőttek a gyerkőceid!

Lanyané
remélem,semmi komoly.Mindenképp írd meg,ha már tudsz valamit!
Vendég

BANIKA?????????????
Vendég

Itt vagyok,nem vesztem el,csak csavarogtunk.Reggel mentünk csípőszűrésre.Minden rendben,de amiatt hogy ikrek,kért nekik a doki egy csípő uh-ot.Még nem voltunk eleget orvosnál :oops:

Tonti
Én már korábban meglestelek benneteket,mert azt hittem elraboltak az ufók.A Tündiéket lehet hogy elvitték.

Lanyané
Tudtok már vmit?remélem semmi baj.Hányás-hasmenés?Azért a szalmonellávalilyesmi is jár nem?

Juci
Hogy lehetne unni őket?Ne viccelj már!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.08 14:54-kor.
Vendég

Na én ma megkérdeztem ezt a tápszer kérdést a védőnőtől.Pepti juniort nálunk kizárólag emésztési zavaros gyereknek írnak fel,mert gyógytápszer és ha indokolatlanul írja fel a doki,később elővehetik emiatt.Amúgy másikat felírnak egy éves korig(ha kell akkor itt is adnak több receptet,legfejjebb nem váltja ki anyuka).Mondjuk én 1 évesen már remélem nem nyomjuk ezt a tápszer kérdést.
Vendég

Hahó Tonti!
Csakhogy újra köztünk... :wink:

Mariann!
Szorítok a lánykádnak! :)

Csajok!
Ti hogy altattátok a bébiket,amikor ilyen kicsik voltak,mint az enyémek?Ugyanis,ha mindjárt szopi után el tudnak aludni,akkor egy hangjuk sincs.Viszont,ha véletlen valamelyik elkezd csuklani vagy kakilni vagy bármi megzavarja az elalvásban,akkor utána már nem tudnak elaludni a következő szopiig.Az első óra még nem gáz,mert annyit elvannak egyedül a kiságyban,de utána elég gáz a fennmaradó másfél-két óra,nagyon nyüglődünk,de alvás nincs....A cumit nem fogadják el(hála istennek),de akkor mit csináljak?

binyek

Juci,
Jó lesz nektek! :wink: Bébitaxi nagyon aranyos! :D

Tonti,
Végre itt! :wink: Jók a képek, látszik hogy jól éreztétek magatokat! A gyerkőcök pedig tényleg iszonyat sokat fejlődtek és nőttek!
Hát tényleg nincs szerencsétek a bébiszitterekkel! Nálatok van hely a bölcsiben? Múltkor beszélgettem itt egy ismerőssel, és ő mondta, hogy nálunk esélytelen, mert alig van hely, gyerek meg rengeteg. Mondjuk én nem tervezem, de azért gáz, hogy ha be akarnám őket adni, akkor valami szomszédos településre kéne vinni őket. Na nem mintha az ovikérdés jobb lenne nálunk! :oops:

Lanyané,
Remélem nincs semmi baj, jelentkezz ha tudsz, hogy mit mondtak!
Nálunk Zsani szereti az ujjait, illetve az öklét, van amikor az egészet betömi a szájába! :lol:

Banika,
Nektek uh-t mondott a doki? Mert nekünk is mondta, hogy majd 4 hónapos korukban azért kellene egy röntgen. Hát nem tudom. Eddig nem talált semmit, remélem nem is fog, de azért a röntgentől kicsit óckodom. Megyünk majd szeptember elején 3 hónapos korukban, kíváncsi leszek akkor mit mond.

Binyek,
Nem nagyon tudok segíteni, mert az enyémek majdnem mindig elaludtak, amikor kisebbek voltak, hiába csuklottak vagy ilyesmi. Ha mégsem, és nagyon sírtak, akkor én kivettem őket, magamra tettem és elaltattam úgy, vagy kézben ringattam amíg el nem aludtak.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Binyek :P
Mi is felvesszük még mindig az üvöltő nem alvót. Még szerintem ezzel nem rontjuk el. Sajna 5 hetesen is ez van nálunk is, ha nem alszik el egyből, akkor min. 1 órát nyugtatni, simogatni kell... Remélem csak, hogy ez meg fog szűnni úgy 3 hós korukra...?

Tontica :P
Jó, hogy megjöttél! Csodásak a nagyszeműek :D

Lanyané :?
Nade csak tápszerezel, akkor hogy lehetne szalmonellás? :shock:

Judit :P
Bocs :oops: Apa vett 3 kg barackot. Holnap jön Anyum és majd ha lesz kis időnk, megpucoljuk, eltesszük. Így már értem az "adagot", köszi!

Lányok :P
Egyik kisfiam pofija édesen kikerekedett. Olyan kis pufók lett :lol: Ugyanakkor elöl kihullott a haja. Mikorra nő vissza :?:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hello kedves Ikres társak! :lol:

eddig is sokat olvastalak titeket, de most az újdömpingnek köszönhetően nekem is megjött a kedvem...ha megemgednétek beszállnék egy egy hozzászólés-kérdés stb erejéig
:lol:

lombikos ikreket várunk, az első lombikunk sikerrel járt, tegnap voltam a 2. nőin ahol szülni fogok uhn, tökéletesen egyformán fejlődnek egyenlőre, a paramétereik 25 hetes kornak felelnek meg nagyjából...

egy fijú és egy lány nagy nagy örömünkre :lol: mondjuk ezt tudtuk a genetikai uh óta, de sebaj sosem árt a megerősítés :wink:

mostanában már nagyon aktívak főleg a kisasszony aki keresztben fexik a köldököm köré csavarodva és kedvenc szokása hogy kifeszíti állandóan a hasfalamat ami már most komoly fájdalmakat okoz néha remélem még megváltoztatja a helyzetét mert ez így kissé fájdalmas :oops: :shock:

Mindenki azzal riogat hogy kezdjük el a beszerzésket, átalakításokat stb, mert nagyon nem fogom bírni a végét....ti mikor kezdtétek???valóban nem lehet bírni a végét??mikorra kellene vajon a szobáknak és a kelengyének kélszen állnia, hogy nyugodt lehessek? nálatok hoigy volt?
Vendég

Helló Legyekmami,üdv itt!
A kelengyét szerintem éredemes a 30. hétig beszerezni,mert utána már nem ajánlatos csavarogni,meg szerintem nem is tudsz majd.A vége valóban kemény,rengeteg türelem kell,hogy az ember bírja,de ne aggódj,nem lesz semmi gond!Gratula a vegyes pároshoz :wink:
Vendég

banika
Mi,amikor voltunk Szegeden Száva hemangiómája miatt,akkor a doki olyan rendi volt,hogy kért egy rögtönzött csípő uh-t a csajoknak sosron kívűl.2perc az egész,tutira kibírható és nem vészes.Nálunk is szerencsére minden ok,néha tornázni kell és javasolták a kengurut.Azt mondták,az a legjobb "gyógyszer".
Vendég

sosron=soron :oops:
Vendég

Legyekmami :D
Szia itt!
Mi már a 20. héten elkezdtük a beszerzéseket, de a nagyobb dolgokat is beszereztük a 26. héttől folyamatosan. Bizony, kezdj neki, mert nem tudhatod, meddig tudsz jönni-menni!
Örülök, hogy jól vagy... sajna a pocifeszkó egyre rosszabb lesz, nekem két oldalt a végére úgy fájt, hogy nem tudtam feküdni... de Neked nem lesz ilyen... nna, csak azért írtam, hogy tényleg tessék elkezdeni a vásárlást!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
Tegyél képet! :wink: A mieinknek is hullott a haja, Blanka olyan volt mint egy szerzetes, de most már nőtt is vissza! Zsaninál annyira nem látszik a hullás, mert neki eleve több volt.

Legyekmami,
Üdv itt! Gratula a vegyespároshoz! :D
Igen, szerintem elkezdhetitek a beszerzést. Én a 24. héttől kezdtem ruhákat vásárolni, a 28. héten megvettük a kiságyakat, matracokat, a pelenkázót és lefoglalóztuk a babakocsit. Ez volt az egyetlen amit csak a megszületésük után hoztunk el. A 33-34. héten pedig megvettük az összes többi dolgot. Mi elég későn lettünk kész, de én alapvetően jól éreztem magam, és egészen a végéig vezettem, járkáltam.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szia Legyekmami!

Szerintem is nyugodtan kezdj el vásárolni, sosem lehet tudni, jobb, ha minden megvan.
Gyere gyakran és kérdezz bátran!

Hahó, többi zugolvasó! Tessék jönni bátran :lol:
Milyen sok kismamink lett hirtelen, de jó :D

Megengedtem csajoknak, hogy picit belenézzenek az olimpia megnyitójába, képeljétek visszaintegettek a delegációknak. Azt hittem megzabálom őket. :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Lanyané,
Barnusnak is volt vér a kakijában pár napig. A gyerekorvosnak elvittem megmutatni egy pelust. Azt gondolta tejfehérje allergiától lehet, ezért váltottunk tejfehérjementes tápszerre. Meg is szűnt a véres kaki. Sőt, most már adtam neki újra a tejalapú tápszert, és semmi. Szóval, nem biztos, h. az volt. Rejtélyes ügy. De nem kell megijedni nagyon, előfordul állítólag sokaknál.

KépKép
lili73

Rebe :P
Jó, de nem kopaszosat :lol:

Milcsi:
Kép

Márkó:
Kép

Lányok :!:
Tápszeres kérdés:
Kicsi Milán rengeteget bukik szegénykém. Létezik olyan, hogy A.R. vagyis anti reflux tápszer. Vettünk is, csak Beba volt, így azt. Nemsokára fogom neki adni, 10 körül. Tej alapú. Van vele valakinek akár jó, akár rossz tapasztalata?
Nem dokinéni írta fel, saját beszerzés....

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Nagyon édikék
Hol lehet ilyen cuki takarót venni?Mi bebát eszünk,de nem a refluxost,sajnos ebben nem tudok segíteni.Nálunk a Marcus bukik,de szerintem az antibigyótól,meg amikor kicsit túleszi magát(főleg este felé).Nem próbáltad a Milánt evés közben is büfiztetni?
Pihenőszékek megvannak,szeretik a fiúk és könnyebben etetem őket ebben egyszerre mint a hordozóban.
Vendég

Fanni, nálunk Lili eszi, orvos írja fel. Kevesebbet bukik, de bukik, baja nincs tőle és szívesen is eszi.

Judit

jucicuki

Fanni: nalunk Anna evett antirefluxos tejcsit azt hiszem 3-4 honapos koraig. Jo suru, ne ijedj meg! Tenyleg kevesebbet bukott tole es tobbet is evett, lehet jobban izlett Neki. Olyan 6-7 honapos koratol nem bukik szinte egyaltalab hala Istennek!
Tunderiek a babak!!! :D

Legyekmami: Teged is Isten hozott koztunk!!! :D Ha meglesznek a babak nicknevet kell majd valtoztatnod! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Judit :P Tontica :P
Köszönöm.
Sajnos Milán ezután is jó sokat bukott/bukik :(

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nekem is sokat bukik Maja,pedig csak anyatejet kap.Igazán nem is lenne baj vele,csakhogy olyankor általában elkezd csuklani is,attól meg nem tud elaludni! :(
Vizet nem hajlandó elfogadni üvegből,de ha csuklik,akkor a cici se kell neki,szóval kénytelen vagyok egy fél csepp citromlevet adni neki,bár tudom,hogy nem szabadna,de különben képes egy órát is csuklani egyfolytában... :roll:
A szivem szakad érte,amikor beleteszem a szájába,de....

binyek

Tegnap kaptak a csajaim zöldalmát :D Úgy betermelték,csak néztem :shock: Utána alig akartak tápot enni.Ma is ettek,már picit többet.Majd megzabálom őket,mikor cuppognak :lol:

Ma buliba megyünk este,először a csajok nélkül :roll: Már előre félek,de nem lesz semmi,tudom,csak hát anya vagyok :roll: :roll:
Megfürdetjük,megetetjük őket,aztán szunya és csak utána indulunk.Anyukám lesz velük,de akkor is kicsit aggódom :(

Fanni
Sajna nem ismerem ezt a tápot,mi Milupát eszünk,HA Startot.Nagyon édik a srácok :lol:
Vendég

Néhány új fotó
Noa játszik Kép
Ez most az egyik kedvencem (Száva apa kezében) Kép
Noa Kép
Mosolyka(Száva)
Kép
Vendég

Binyek
Nekem az első hónapban minden etetés után csuklottak,most már nagyon ritkán.Én nem adtam nekik semmit,vártam,míg egyszer csak elmúlik :roll:
Vendég

Juci, ne már hogy Lili még mindig bukik... nekem is buknak még, sőt Gergő néha egy-egy sugarat is elereszt....:( Aztán esznek, kicsit ülnek a hordozóban, aztán kiteszem a szőnyegre, amerre mennek arra buknak... ez sosem múlik el????? :(:(:( A Fanni a BEBA H.A.A.R-tól sugárban hányt...én Nutritont adok hozzá... ez egy kicsit segít...

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy majd fél évesen elmúlik, aztán, hogy majd egy évesen. Hát van még 22 napja, de lehet, hogy akkor meg majd másfelet mond :roll:
Múlt héten kölcsönöztünk kárpittisztítót a szőnyeghez :?

Judit

Eszti :lol: visszajelöltelek, klasszak az új képek

jucicuki

El vagyok keseredve:
Majának szájpenésze van! :cry: :cry: :cry: Most majd hetekig szenvedhetünk....Nem hiszem el!Eddig csak 3 pici pötty van a szájában,de gondolom lesz még!

Van valakinek tapasztalata ez ügyben? :shock:

binyek

Binyek: ne keseredj el ez egyalatalan nem nagy gond, nem faj, altalaban nem zavarja Oket. Nekem mindharom gyerekemnel volt, van ra kenocs (Mo-on azt hiszem ecsetelo) kentem vele kb. 2 heten keresztul aztan eltunt. Nagyon regota nincs mar nekunk.

Bukas: nekem Monserrate 9 honapos koraig bukott. Azt szokjak mondani hogy igazabol addig tart amig ugy istenigazabol el nem kezd mozogni, maszni, jarni. Annanal hamarabb elmult.

KépKép
KépKép
tontica

Fanni,
Nagyon aranyosak! Jól látom, hogy különbözőek? Tegyél olyat is, amin az arcocskájuk jobban látszik! :wink:
Antirefluxos tápi ügyben nincs tapasztalatunk, mi nem bukunk túl sokat.

Binyek,
Az én csajaim is szoktak csuklani a mai napig is, pár percet, van hogy kicsit hosszabban, habár nem egy órát. :oops: Én nem adok rá semmit, megvárom míg elmúlik magától.
Szájpenész ügyben nincs tapasztalat, csak ismerősömnek, én úgy tudom nem vészes a dolog. Van valami ecsetelő rá, és ezerrel kell fertőtleníteni.

Sotske,
Ilyen hamar adtál nekik zöldalmát? Nagyon jók a képek, egyre jobban kerekednek! :wink:
Majd számolj be milyen volt a buli! Mi is tervezzük, hogy valamelyik hétvégén elmegyünk moziba, addig meg anyum vigyázz a csajokra.

Lányok,
Nekem is tanácsra lenne szükségem. Zsannának nagyon csúnya a nyaka, szerintem kipállott. Piros, és olyan mintha hólyagos lenne. A hintőporozáson kívül van valami erre szerintetek?

Ja, képzeljétek, úgy megijedtünk. Elmentünk sétálni, amikor hazajöttünk, vettem ki Zsanit a hordozóból, és olyan piros lett az egyik szeme körül, meg felette a fején voltak piros foltok, mint amikor valamire bőrreakció van, és közben meg fojt a nyála, meg az orra, olyan volt mintha félrenyelt volna, és erőlködött. Figyelgettük, de egy-két perc alatt elmúlt, a pirosság is. Hűűű, levert a víz rendesen. Már azon voltunk, hogy apa indul vele a Heim Pálba. :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szájpenészben nem vagyok otthon,mer tez a cicis babákra jellemző inkább.Vagy nem?

Rebe
Mi lehetett ez a nyálfolyás meg pirosság?Te jó ég!

Nálunk ma kegyetlen hidegfront volt.Ennyit nem mostanában sírtak.
Vendég

Rebe: Annanak is piros pottyos a nyaka a melegtol, en csak hintoporozom de ha nagyon csunya bekenem popsikenoccsel. Mi lehetett ez Zsannaval? Ilyenrol meg nem hallotam!

Ma igy mentunk setalni, kioltoztettem Oket: :D
Kép

KépKép
KépKép
tontica

sotske: Jó korán kezdted a hozzátáplálást :shock: Orvos mondta? Én 4 hós korukban kezdtem, nekem a doki ajánlotta, mert hasfájósak voltak, de a védőnő meg a körzeti kiakadtak, hogy nálunk ez csak 6 hós kortól szokás.
Vendég

csajok készvagyok,elegem van az orvosokból kikészitenek,
apa meg tesóm amirát bevitték a heimpálba aztán haza se engedték :cry: anya jött jázminra vigyázni én meg mentem amikához.
a szivem szakad meg hogy külön vagyunk :cry: szóvalkedden lesz meg a kakieredmény és addíg nem is akarják hazaengedni-aztán tegnap észrevettem a popsilukánál felhámlást levittem a sebészetre ari dokibácsi volt megállapitotta bizony berepedés is van valószinű mert tápszeres baba más a széklet igy kirepedt ez lehet a vér-vissza a szobánkba hívom a dokinőt,hogy akkor mi megyünk mert otthon a másik kisdrágám sír utánunk,kia hülye bunkó kurva -ki mondta,hogy mehetnek meg kell a keddet várni a székleteredményt,hogy kizárjuk a fertőzést,mondom itt fogunk összeszedni fertőzést gondolja egyszerre repedt be a popója meg bélfertőzése is van,elkezdi a hülyeséget h,vérveszteség :twisted: :D hát mondom kétszer volt 1 szezámmagnyi vér miről beszél :twisted: megint el akartam hozni saját felelőségre és burkoltan de meg lettem fenyegetve,hogy legközelebb lehet nem fogadnak mert nekik is van joguk mint nekünk orvost váltani :twisted: ne haragudjatok a csúnya szavakért de szétbasz az ideg,meg kellett volna kérdezni magának van gyereke mert tuti nincs.péntektől mostanáig bent voltam amival,most hazajöttem jázmihoz anya meg bement amihoz,ha itt vagyok ami hiányzik ha ott jázmi nem lehet szétszakítani egy kiscsaládot főleg ilyen indokolatlan bagatel dolog miatt-megvan az ok mit szarakodnak,elegem van mostmár nagyon meggondolom,hogy bemenjünk a korházba hülye buzi körzeti neki könnyű volt azt mondani menjünk be mert már nem ügyelt :twisted:
binyek nekünk 2hete van szájpenészünk kegyetlenül kezelem minden kaja előtt-elkezdett múlni de most megint nagyon visszajött nagyon makacs-eddig a glicerines borax oldattal törölgettem ki a szájukat,de a korházban nystanin nevű keverékkel fel fogom azt iratni mert már nem látom a végét mikor gyógyul meg.
mi is állandóan csuklunk úgy sajnálom őket,de én szoktam citromot adni azt nem szabad :?: :?: :oops:
tonti nagyon csinik vagytok :wink:
fanni nagyon kis éditörpök a fiúk :D
rebe gondolom nagyon megilyedhettetek még jó hogy nem mentetek a heimbe ki nem engedtek volna,de legalább taliztunk volna :D
ja meg valószinű tejfehérje mentes tápszerre fogunk váltani valaki használt olyat :?:

lanyané

üdv legyekmami a beültetés előtti topikban én lettem babás utána meg te :wink: szerintem kezd el a dolgokat mert az a biztos :wink:

lanyané

Lanyané, te tudod, de ha velem ilyesmi történne, illetve bármelyik gyerekemmel, én örülnék, ha rendesen kivizsgálnák a vér okát és kizárnák a fertőzés lehetőségét is. ha szerinted ez bagatell dolog (egy ismerősömnél tejallergia lett belőle.. az mondjuk szerintem nem bagatell), válts orovst, és menjetek haza saját felelősségre. persze, ez csak az én véleményem, nem is érdekes, csak gondoltam, leírom.

Binyek, van vmi szuper kence szájpenészre. a koraszülött osztályon asszem, folyékony c vitamint használtak, de rendszeres (minden evés előtti) kenegetéssel a glicerinessel(?) is elmúlt egy hét alatt Hubának. a szuper kence nem finom, mint a másik. fájni nem fáj, de fenékpirosodást okozhat.

Kép
an°°di

andi persze csak ha tudják mi az ok már miért kell bent maradni hisz nem vizsgálgatják csak ott van mert a labor csak kedden lesz meg,nem vagyok felelőtlen csak soxor az ember átlátja a dolgokat-fizessek jó sokat a szobáért....semmi baja a gyereknek és remélem nem kap el bent sem semmit.ja és el vannak szakítva az ikrek

lanyané

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Hétfőn töltöm be a 7. hetet az ikrekkel, nálunk spontán jöttek össze. Így eléggé meglepődtünk mikor közölte a doki, hogy két kicsi szív dobog. Sajnos nálunk sem zökkenőmentes eddig a terhesség, én is véreztem múlt pénteken, de nálunk egyértelmű, hogy hematóma van a dolog mögött. Nekem is Utrogestant kell szednem + Magne B6-ot. 1hónapig (minimum) itthon kell lennem. Szívesen olvasgatlak benneteket, és meg kell hagyni gyönyörű ikreitek vannak. Örö nézni a képeket a babókról.
Úgyhogy mi is reménykedünk, hogy minden rendben legyen.
zsu_

Szia Zsu!

Rendben lesz minden, csak pihi, pihi, pihi!

Andi, pont tegnap akartam kérdezni, hogy mi van veletek. Múltkor írtad, hogy majd megint ide fogsz írogatni, aztán meg eltűntél :lol:
Jaj, lányok, annyi cuccunk lesz, hogy szerintem apuék lakókocsiját is dugig tömjük :shock:
Ati finoman meg is jegyezte, hogy gondoljak arra is, hogy mi lesz, ha majd csak négyen megyünk nyaralni, hova teszünk ennyi mindent...
Már nagyon izgulok :oops:

Lanyané, nálunk volt ilyen gond és baktériumtól volt, szerintem, jobb, ha alaposan kivizsgálják. Tudom, hogy rossz a kórházban és szörnyű külön lenni, én is átéltem, de ez a gyerekekért van. Ne idegeskedj, mert megérzik és nekik most nyugodt környezetre van szükségük és azt egyedül Te tudod biztosítani nekik...

Judit

jucicuki

Hello!

Lanyane: elhiszem hogy ez most nagyon rossz Nektek, en is voltam Annaval 4 napot korhazban es a ket fiu meg itthon Apaval, de ott Annat jo okkal tartottak bent, bronhitisze volt. Hazavidd-e sajat felelosegre? Nem tudok mit mondani Neked, tedd azt amit jonak latsz! En nem nagyon mertem ellent mondani az orvosoknak.

Ikrek elvalasztasa: szerintem ezt nem kell tullihegni, tobb helyen olvastam (konyvben es a neten) hogy biza neha szet kell Oket valasztani es egyszerre csak eggyel foglalkozni, igy fognak rendesen, szepen fejlodni. Foleg ha egynemu ikrekrol es foleg ha egypeteju ikrekrol van szo nagyon oda kell figyelni hogy kibontakozhasson az O kis sajat karakteruk. En biza nem akarom mashogy kezelni oket mintha normalis testverek lennenek es biza nem leszek rest szetvalasztani Oket ha elernek abba a korba (es ha akarjak!) es kulon szobaba rakni Oket. Egynemu ikreknel ez sokkal nehezebb lehet hisz valoszinu a barataik is ugyanazok lesznek es az erdeklodesi koruk is.
Kivancsi lennek mi errol a velemenyetek Lanyok!

Andi: vegre hogy latlak! :D Mindig megnezem a kepeket, nagyon nagyok es ugyesek mar a gyerkocok. Mikot esztek mar? Mi majdnem mindent csak tejes es tojasos dolgokat nem de nemsokara azt is elkezdem. Irhatnal Te is gyumolcsos kajcsikat, hogyan csinalod?
Szajpeneszre nekem kenocs van es nagyon jo, ha valakit erdekel du. leirom a nevet ( babak szobajaba van es Ok most alszanak).

Zsu: Teged is Isten hozott!!! :D Sokan vereztunk az elejen es megse lett baj! Pihizz sokat!

Juci: nekunk RENGETEG cuccunk volt, kepzelheted, mi 5-en vagyunk. Gondolkodtunk is hogy melyik gyereket hagyjuk ott ha nem ferunk be az autoba! :lol: Mikor indutok es hova? (lemaradtam)

Legyszike irjatok le ki hogyan csinalja a csaszarmorzsat es a gyumolcslevest!!!

KépKép
KépKép
tontica

Hahó csajok!

Tonti!
Nekünk nagyon egyszerű gyümölcsleves receptünk van,de imádja a család! :wink:
Bármilyen gyümölcsöt megfőzni rostos gyümölcslében,hozzákeverni,ha puhák a gyümölcsök 1 vagy 2 vaniliás pudingport(mennyiségtől függ),majd ha kihült kicsit,akkor mehet a turmixgépbe.Ennyi...egyszerű,de nagyszerű! :lol:

Lanyané!
Gondolom,hogy kivagy,te szegény!De szerintem a különválasztás miatt ne aggódj,én úgy gondolom,hogy még igazán nem érzékelik egymást vagy egymás hiányát.Van min idegeskedj,legalább ezzel ne sokkold az agyad!Inkább próbálj a bébik felé nyugalommal közeledni,mert azt jobban megérzik,mint a tesót.... :P

Zsu!
Üdv közöttünk!Én is véreztem az 5-6. héten,de sok fekvéssel átvészeltem.Aztán meg annyira rendben ment minden,hogy még 8 hónaposan is a Dunán a zátonyon strandoltunk! :wink:

Judit!Zsuzska!
A szilárd kaja is kijön belőlük vagy csak a tápszer?

Rebe!
Anyud bevállalja a 2 gyereket egyszerre?Ügyes!

Nekem nagy volt a szám,hogy majd én egyedül elleszek velük,de eddig egyszer se maradtam egyedül.Bár igazság szerint csak a szopi nem menne egyedül,mivel egyszerre etetem őket,amúgy szerencsére eddig mindig felváltva ment a műsor,egyszerre még nem cirkuszoltak!

binyek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?