Sziasztok!
Anido! Jajj de jó volna, ha elég lenne az egy műtét, sőt ELÉG IS LESZ! Zsombor előtt le a kalappal, főleg ahogy visszagondolok a terhességünk utolsó napjaira, mennyit panaszkodtunk, pedig ez nem betegség!

Zsombor egy hős... minidg elszomorodok, ha arra gondolok az ő kis fejében mi játszódhat le... hisz ő nem biztos hogy megérti, ez a sok szenvedés csak is ő miatta történt.... De ezek ellenére jó kedélyű baba, ezt nagyon jó hallani!
És valóban mindenkinek nagyon helyes kölke van!

Hétfőn csipőszűrésen voltunk és annyi gnóm gyerek volt, hoy szinte ijesztő nah... de itt mindenki olyan szép. Nekem minidg volt olyan parám, hogy a gyerek nemis szép csak nekünk... meg a családnak. De Leventét lépten nyomon dicsérik... a buszon az utcán mindenhol, hogy jajj de kis szép meg minden. Mindig lánynak nézik!

Pedig már tök kékbe öltöztetem, a zöld és natur szinek is csak ritkák... nah mindegy!
Pici! Ti kaptatok valami árengedményt a lakásból, ilyen szomszédokkal?????
Levente nem forog, nem jött ki a foga és nem csinál semmit!
Szépen eljátszik magának... köpködi a kaját szanaszét, ma odáig fajult a dolog, hogy azt mondtam neki eldádázom a száját.... jelentőség teljesen rám nézett és egyszerűen pofán köpött! De olyan szórása volt a csöpp kis szájának, hogy lényegében mindent beterített egy méteres körzetben.... Kifigyeltem a taktikát. Összegyűjtögeti a szájában, majd mikor alkalmasnak ítéli a mennyiséget, lendülettel kiereszti...

És amit nagyon csípek, ahogy a talpát össze dörzsölgeti!
Tegnap nagyon jó fotókat csináltam róla, majd nemsokára teszek fel egy párat, de ma még nem jutottam enni.
Jah és a lényeg hoztam haza egy rahedli babesz ruhát, csak téliek és csak márkásak, nagyon jók. Ha fel raktam szólok, vagy linkeljem be a legjobbakat??? Vagy elég ha adok mindre egy linket?