A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Most értem haza a dokitól. Jó sokat kellett várnom… :evil:
A külső méhszáj kinyílt, a belső még zárva van. Úgyhogy valami végre elkezdődött!!! :lol:
Szombat este megint megyek vizsgálatra. De hétfőn mindenképpen befektet. És ha addig nem történik semmi, akkor kedden vagy szerdán megpiszkálja kicsi lányunkat. A buksija még nincs beékelődve. (BPD: 97)
Kérdeztem, hogy azért van-e remény, hogy addig beindul valami. Azt mondta, hogy akár fél óra múlva is elfolyhat a magzatvíz. :shock:
Most ettől kicsit jobb kedvem lett! :lol:

Regina
KépKép
mazsola7

Szia mazsola7

Ne keseredj el..

Bármikor megindulhat a picúr.. Már nem hetek és hónapok, hanem napok választanak el a végleges anyaságtól..:)

Már én is várom a manónkat..:)

A rossz,hogy minden kis rezdülést figyelünk,várjuk a jeleket..:D

És pont azért nem történik semmi.. :? :shock:
varga tünde

Sziasztok, Lányok-Asszonyok! ;-)
Köszi mindenkinek a tanácsokat (tejlefagyasztás, szopi)!

FLEUR, HATALMAS KALAPPAL, MEGY A DRUKK!!!

Kispocc, szépséges a babócád!

Gremese, ilyen hajasbabát hol lehet kapni??!!! :lol: Hogy van Zsófi pocakocskája?

Sírás: ma isteni a helyzet, éjjel Ádám végig aludt, csak szopizni kelt fel, úgyhogy élvezem a napot (összehasonlításképpen: tegnap annyira elcsigázott voltam, hogy azt hittem, ennél nincs rosszabb)...;-)
Remélem, az Infacol hatott...

Szopi: bevallom, még mindig nem vágtam bele a FEJÉS nevű hadműveletbe, mert nem láttam szükségét. Ádi most pl. 130 gr-ot szopizott egy mellből (nem, nem fogom folyton mérni, csak egy próbamérés volt... :roll: ). A legtöbb helyen azt olvasom, hogy mindig mindkét mellre tegyük rá a babát egy szopizáskor, de nekünk eddig jól működött az egycicis változat (így legalább a leamortizált mellbimbók is tudtak pihenni). Mi a véleményetek, hány cici a jó cici? :wink:
Persze iszom vadul a Laktoherbet, nehogy aztán ne legyen tejecske.

Kép
Kép
irina

Mazsola, BÁRMELYIK PILLANATBAN MEGINDULHAT A SZÜLÉSED, NE AGGÓDJ!!!

Timi26, csodálom az energiáidat! Ha belegondolok, hogyha most esetleg még egy kismanóról kellene gondoskodnom... :shock:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!!

Fleur!! Drukkolok Neked!!

Irina! En egyertelmuen ugy tudom, hogy egyszerre csak egy mellbol kell szoptatni, mert az elejen hig a tejcsi, aztan a vegen van a taplalo, laktato suru tej. Ha valtogatod a cicit, akkor mindig csak a higat kapja. Csak akkor tedd at a masik mellre, ha mar erzed, hogy teljesen kiurult.

Emese! Zsofi tunderi, es a komment nagyon vicces!! :D
Vendég

Irina! Niki jól írta! Egyszerre csak egy cici, a következő szopinál meg a másik. Viszont az első pár napban (kb. amíg a kórházban van a baba és a mama), akkor lehet, egymás után rögtön adni a két cicit. Akkor még picike a gyomruk is, és tejci is alig van... Azt tudtátok, hogy mikor a baba megszületik cseresznyemag nagyságú a gyomruk? :roll: Nem semmi!

Regina
KépKép
mazsola7

Niki, Mazsola, köszi szépen, akkor ezek szerint jól csinálom! :lol:
Csak a kórházban folyton jöttek a "két cicis" elmélettel, pedig a baba egyből is jóllakott. Hiába no, szoptatástémában annyi vélemény van, mint égen a csillag.

Kép
Kép
irina

Huu találtam egy jó oldalt a szoptatásról.

Lehet ti már rátaláltatok,de azért bemásolom a linket,hátha segít egy két kérdésben..:

http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato

És elnézést a sok írogatásért..:D
varga tünde

varga tünde: írogass csak sokat, van mit pótolnod, mert jól el voltál tűnve! És hasznos is amit írsz! Most már ne tűnj el!!!

Irina: nálunk még istenes a helyzet, mert Rebeka már viszonylag nagy, pl. reggel amíg én a picit etetem, öltöztetem, addig ő felöltözik, fésülködik, reggelizik. Én azokat csodálom, akiknek pici mellett egy kicsiről is gondoskodniuk kell. Pl.: Motiot, Beke Andi, Banita, varga tünde és még akit kihagytam.
De okosan mindent meg lehet oldani.

Kép
Kép
timi26

Sziasztok újdonsült Anyucik és Sorstársak!!!

Szóval mi is még egyben vagyunk. Ha marad a helyzet (farfekvés) akkor 25-én szülünk. Én persze inkább azt szeretném, ha addig beindulna és utána császároznának. Így farfekvéssel nem merem bevállalni a természetes szülést, bár vannak akik igyekszenek rábeszélni.

Ti mit gondoltok erről?

Egyébként nálunk most isndult el a házépítés és minden napra jut valami. Természetesen a drága férjecském intéz mindent. Mondatm, hogy nekem akkor szóljon, ha már költözni kell :D :D :D .
Na persze ez nem így van.

A fotók amiket felraktatok egyszerűen csodálatosak. A a jó nekünk szeptemer végieknek, hogy egy csomó tapasztalt mamival leszünk körbevéve, akiktől kapjuk majd a jobnál jobb tanácsokat.

Fleur: nagyon drukkolok és küldök egy kis energiát!!!

Most már sűrűbben fogok jelentkezni végre van otthon is net!!!!

Andi
Kép
amona

Irina! Honnan a hajasbaba? Az interneten rendeltem, ha tudom, hogy neked is kell, megrendelem az akciósat. Volt egyet fizet, kettőt kap. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mazsola 7 és Varga Tünde,

úgy érzem egy cipőben járunk, ezek az utolsó napok valami hihetetlenül hosszúnak tűnnek. De szeretnék túl esni már rajta, félek is ám nagyon. Azoknak a jó akik a 36 és 39 hét között szültek meg, mert nem izgultak még előre, csak sodorták őket az események.
A 40.hét betöltése után nap mint nap CTG re kell menni, már ez is olyan borzasztó.
A szülésmeginditásról tud valaki valamit? Igaz hogy az még fájdalmasabb mintha normál indul meg?

Már úgy érzem elfáradtam a hosszú út végén.

Heni

Heni
KépKép
heni81

Heni!
Azt hiszem, én is ezt a fáradtságot érzem az út végén. De inkább szellemi mint fizikai. Elvileg még van másfél hetem. Nehéz lesz kibírni türelmesen, ha Pötty végig a pociban akar maradni. Most is világvége hangulatom van. Már egy csomót bőgtem ma.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni! Én is fáradt vagyok egy pár napja. Biztosan ez a várakozás.
Sajnos én is azt hallottam, hogy a megindítás fájdalmasabb. Bár ki tudja... Én azért még bízom benne, hogy szerdáig kibújik magától a kisasszony!!!

Sense! Pedig Te még annyira nem is vagy a végén! Egyébként két napja én is sírok. Bár most jobb kedvem lett, hogy legalább a külső méhszájam nyitva van!

Regina
KépKép
mazsola7

Még jó hogy van ez a topic, van kivel megosztani gondunkat bajunkat, elvileg mi mind egy cipőben járunk.
Jó hogy vagytok csajok!!!!

Heni
KépKép
heni81

Heni! Szerintem is! :D

Regina
KépKép
mazsola7

Fleur sms-e:

Farkas Lilla sikeresen megérkezett 14:25-kor 3.06 kg-mal. Baba és mama jól vannak.

[size=9]Drága Fleur! Nagyon sok boldogságot Lilla babához!!!!!! [/size]

Kép
Kép
Kép
gremese

timi26::az biztos,hogy nehéz lesz kettővel,épp ezen gondolkodtam a napokban,mit hogyan fogok csinálni,vagy kelllene.
de semmi okosságot nem tudtam kitalálni,mert majd kiderül,hogy a picúr milyen igényekkel fog bírni,na meg a bátyus hogy fog hozzá állni.

Azt tök jó,ha a másik picúr rájön hogyan tud előrébb jutni,és ezzel segítve neked előrébb lenni a napi tehendők között.

Hát a szopinál én is annyi mindent hallottam meg hallok,és nagyon nehéz helyes utat találni.

amona
::a faros szülést én sem merném beválalni.:shock: :shock:

Rossz az utolsó hétben lenni és várni,hogy történjen valami. Én sem akarok befeküdni és ott várakozni,jó lenne ha magától elindulna.Nem is tudom,hogyan fogom kibírni a Benim nélkül azt a pár napot nem,hogy még bent is kelljen feküdnöm és úgy varkozni..:(:?
varga tünde

Fleur

Nagy-nagy gratula...!!!!!!!!

De jó éreztem,hogy ma már meglesz Lillácska...:)

Amiket írt szinte tuti volt a kijövetel...:)

Jól van csajok lassan de biztosan mi jövünk...:):):):)
varga tünde

FLEUR!!! SZIVBOL GRATULALOK!!! LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK!!!!
Vendég

FLEUR GRATULÁLOK LILLA BABÁHOZ!

Kép
hajagosné szabó éva

Kép én vagyok anya csücsöriborsója

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur!!! Nagy gratula! Jók voltak a jelzések! :lol:
Kép

Regina
KépKép
mazsola7

GRATULA FLEUR!!!!! Kép

Heni
KépKép
heni81

Fleur! Hatalmas gratula Lilla babához!! Jó egészséget,sok finom tejcikét kívánok!! :D

Kismamik ne legyetek elkeseredve.Tudom milyen nehéz ez a várakozás én is azt gondolom,hogy ennél nincs rosszabb!
Nekem is legkésöbb hétfön be kell feküdnöm de lehet,hogy már vasárnap :cry: :cry:

Emese!Ennek a kislánynak olyan arcjátéka van :lol: Meg kell zabálni!!

KépKép
juba

Fleur!
Gratulálok! Sok boldogságot Nektek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Fleur: Gratulálok és sok tejcit kívánok nektek!

Lányok kitartás! Előbb(vagy utóbb) :D minden kis babóka előbújik. Majd ők azt tudják, hogy mikor van itt az ideje!!!! 39 hetesek hajrá, most már tényleg nagyon izgi, hogy ki is lesz a következő.

Mostanra már azt hiszem teljesen el tudtam fogadni, hogy ha Bogi nem fordul be akkor marad a császár. A szakirodalmat is félre tettem, mert minden féléket összeírnak, és csak megzvarják az ember lányát. Szóval ha faros a bébi annak biztosan oka van.
Azért jövő hétvégére beiktatunk egy kis túrát, hogy magától beinduljon a dolog és ne legyen olyan nagyon programozott. Bár a kútvölgyi kórházról azt hallottam, hogy a császár előtt is hagynak kicsit vajúdni, hogy a bébit ne érje váratlanul a dolog!!

Andi
Kép
amona

Juba! Ne tudd meg, milyen arcokat tud vágni! Annyira imádnivaló! Apával teljesen szerelmesek vagyunk belé, sokszor egyszerre kétoldalról puszilgatjuk, olyankor azt asem tudja, kit figyeljen. :)

Holnap megyek egy nénihez, akit a védőnőm ajánlott nekem. A Heim Pálban volt 30 évig csecsemős és nagyon vágja a defektes-cici témát. Remélem helyrerak, mert nem javulok. Nagyon számítok rá, majd leírom, mi volt.

Kép
Kép
Kép
gremese

FLEUR, SZÍVBŐL GRATULÁLOK LILLÁCSKÁHOZ! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Gremese: :lol:

Kép
Kép
irina

Sziasztok Mamikák!
Era! Nagyon édes a kis Bea! Igazi nagylány már :lol: nagyon komolyan cumizik :lol: cukorfalat :lol:

Fleur! Nagyon gratulálok! Sok tejcit, és mielőbbi felépülést kívánok!!!

Regi! Hogy Te milyen figyelmes vagy, nagyon jól esik - igen Hajni, ha nem gond, írd át légyszi a nevet.

Kispocc! Tündéri a Kisbabád! Kispocc Apuka! Köszönjük a képet :lol:
Emese! Szuper fotókat csinálsz Zsófkáról :lol:
Jaj Lányok, olyan hihetetlen, hogy az én pocómban is egy ilyen Édes kisbaba lakik :lol:

Timi! Nálunk Anyósomék szeretnék a keresztelőt, én nem állok az útjukba, szeretem őket, nagyon sokat segítenek. De biztos Ők fogják szervezni, én meg sem vagyok keresztelve - pogány jány vagyok :oops:

Rólunk: ma voltunk a heti vérvételen, utána CTG-n, majd a főorvos átnézte a papírjaimat, mivel nincs orvosom, és hát most engem is ijesztgetnek, holnap mennem kell UH-ra flowmetriára, meg újra CTG-re, mert áramlásproblémára gyanakodnak - azt hiszem problémás eset vagyok (epe, faros Baba, nagy Baba...) Meg is vizsgált, fúúúú hát eléggé fájt... de egyenlőre nem véreztem tőle, 3100 a méhszáj :roll:

Puszi Nektek![/b]

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

sziasztok

Motiot, Fleur, Kispocc és mindenki akinek még nem gratuláltam jó egészséget és nagyon sok boldogságot kívánok!

Tündériek a fotók!!!

Mikor lehet a piciket kivinni levegőre, sétálni...... igaz ma vagyunk 1 hetesek, de már nagyon szeretnék menni vele levegőre?

Kitartás a többieknek.

KépKép
kaqk
Debrecen

Csajok, akik még várakoztok, nektek is fut az előtejci a cicitekből?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Gratula az új Anyuciknak a babákhoz!

Anikó üzenete:jól vannak,szombaton jönnek haza ha minden rendben lesz.
Küldött freemailen képet,de sajna át kell alakítani valahogy,így nem tudom felrakni ide.Majd párom átalakítja ha sikerül.

Mi jól vagyunk,küzdünk a tejcsivel.

Kérdés:van amikor a cicimből 60-at fejek ki,van amikor 180-at. :shock: Kb. ugyanannyi idő telik el mindig két fejés között.Van így még valaki?Vagy én vagyok olyan ingadozó-tejtermelő?

Másik kérdés:homeos bogyó a jobb,vagy a tea?Eddig homeost használtam,de van tea is itthon. :roll:

Zéti éhezett kicsit,most derült ki.A súlya nem esett,de valószínűleg az ingadozó mennyiség miatt volt a sok ordítás.Most nyugi van szerencsére. :)

Puszi!Örülök,hogy mindenki jól van!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Anikó Marcija

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Fleur:
szívből gratulálok!

Csajok, én most értem haza, órák óta fáj a hasam, de olyan furán, nem rendszeres, nem is fáj nagyon, csak olyan fura.
Meg hasmenésem van, nekem soha nincs hasmenésem, nem is tok most ezzel mit kezdeni. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Előbb a lényeget kihagytam:Zéti 100-120 ml tejcsit eszik kb. egyszerre.Van amikor pont annyi van,van amikor kevesebb.Akkor jön az ordítás és a pótlás.Jobbik eset ha több van.Akkor tudok belőle félretenni későbbre. :roll:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Fleur: gratulálunk Lilla babához!!! Jól érezted, hogy szülni fogsz!!!

Kaqk: fokozatosan nyugodtan viheted levegőre a kicsit. Főleg most a hétvégén. Nagyon jó időt mondanak! Először csak 15-20 percre, aztán fél órára, 3-4 nap után meg már amíg csak jól érzi magát odakint. (csak a szeles időt nem nagyon ajánlom még). Viktorka nagyon jókat alszik odakint. (Bár idebent is... :wink: )

Gremese, Miléna: nektek mennyi időnként kér enni a baba?
Már csak azért mert ma a doktornénink lecseszett mint a pengős malacot. Hogy szerinte rengeteg egy ilyen idős babának a 120 ml tápszer. Főleg, hogy sokat kakil, szerinte átmegy rajta. Amikor meg mondtam, hogy 300 gr-ot hízott teljesen kiakadt. Az sok. Akkor inkább csak cicit adjak neki. De könyörgöm, ha el is fogadja a cicit, vagy az anyatejet, (van hogy fél órát is sikerül szopizni), utána addig ordít, amíg meg nem kapja a 120 tápszert.
Este kipróbáltam: fél óra cici, aztán csak 60 tápszert adtam neki. Fél óra múlva kiordította a másik 60-at is. Akkor most mit csináljak??? Amúgy napközben csak 5-6 óránként kéri, ami szerintem kompenzálja a mennyiséget, és éjszaka is csak egyszer kel, 4 körül.
Tényleg én rontottam el??? A doktornő szavaiból azt vettem ki, hogy én nem akarom ciciztetni. És nyomatékosan megjegyezte, hogy milyen drága a tápszer. (tudom, már van egy tápszeres gyerekem)
Még annyit, hogy Rebeka volt dokinője, sosem cseszegetett amiatt, hogy tápszeres a gyerek.

Hajni, hajrá, hátha ez már a szülés jele!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!
Végre itthon vagyunk!
Mindenkinek köszönöm a gratulációkat és a pozitív energiákat. Még ma délelőtt rámhozták a frászt, mert megint megemelkedett Gergő sárgaság értéke, így délben még egyszer megszúrták. Szerencsér az már alacsonyabb volt, így elengedtek. Még 5 napig kapja az antibiotikumot. A szopizás nagyon jól megy.
Gratulálok mindenkinek aki azóta szült.

Hajni!
Neked külön köszönöm a közvetítést.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Cukika! Mozgásnál nem annyira gyorsult fel a szívverése a doki szerint :roll: Szerintem nincs gond, csak "túlspirázzák".... mondjuk jó érzés, hogy figyelnek rám ahhoz képest, hogy nincs fogadott orvosom, csak szülésznőm - aki szegény nem sokat tud segíteni ha császár lesz :roll:

Heni! Nekem nincs előtejem :roll:

Anikó! Tündéri a Marcikád! :lol: :lol: :lol:

Hajni! Csak neeeem??? :lol: :lol: :lol:

Timi! Szerintem ne is törődj vele, úgy csináld ahogy jónak látod :wink: elvégre már egy csodaszép kislányt felneveltél :lol:

Pussz!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Timi:hűha...Zéti 3-4 óránként megeszi azt a 100-120 ml tejcsit. :roll:
Erre a védőnő annyit mondott,hogy szépen hízik és jó étvágya van.

A másik pedig:a baba annyit szopik amennyire szüksége van.Nem a felét...Ha nem esik jól neki,akkor úgysem eszi meg.Ha meg éhes marad akkor ordítani fog.

Szerintem amiatt ne idegeskedj,hogy tápszert kap.Én is pótolom néha,többet nem hagyom ordítani az biztos.

Többiek vélemény?

Ja és manó éjszaka is többször eszik.Tudom problémázok itt a mennyiségen,más pedig örülne ha ennyi teje lenne...De nálunk a baba igénye nagyobb sajna mint ami van.Iszonyú ordítás van ha nem kap eleget.Ilyenkor akármit csinálok akkor is kiabál.Most akkor se adjak neki mert sok?

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Még egyszer visszaolvastam...Akkor nálatok tejcsi + 120 tápszer?Nálunk 100-120 a kettő együtt.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok

Fleur Gratulálok sok tejcsit és jót kívánok!

Ma voltunk sétálni és egy gyors mérésen.
Kislányom végig aludta az utat tetszet neki nagyon.

Tapasztalatom szerint nem fájdalmasabb az indított szülés mintha magától indul meg.

Minden baba nagyon aranyos kisangyal!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Fleur!
Gratula Lilla babához! Sok boldogságot, és egészséget kívánok!

Heni!
Nekem nincs előtejem, a srácokkal sem volt.
A szülésbeindítás valóban fájdalmasabb (vagy inkább természetellenesebb). Én most próbálok hatni a babára, hogy induljon el magától legkésőbb a 7végén, mert nem akarok befeküdni a kórházba. Ma alkudoztam a dokimmal, hogy meddig várjunk :lol: .

Hajni!
Pont egy hete nekem is hasonló tüneteim voltak. Hasmenés, hányinger, keményedés, és iszonyú derékfájás. Paráztam is, mert a dokim Győrben volt. Még jó, hogy nem rángattam haza, mert reggelre teljesen elmúlt. Azóta sincs semmi.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Miléna: a cicit napi 1x, max. 2x fogadja el. Nem tudom mennyit eszik belőle (csal a mérleg) de utána is lenyom 80-120 milli tápszert.
Az én védőnőm szerint is jó ahogy csinálom, sőt a dokinő asszisztense is megért. (együtt járnak a gyerekeink oviba, ott szoktunk beszélgetni). Sőt azt is mondta, hogy ne is menjek a rendelésre, majd ő behozza a receptet az oviba ha kell. Szóval alapvetően mindenki igazat ad nekem, és nekem a legfontosabb az, hogy Viktorka elégedett legyen. Ha kell akkor orvost fogok váltani. Engem ne idegesítsen!
Ja, igen és ahhoz képedt, hogy azt mondta, hogy csak ciciztessem 2 doboz tápszert is felírt! Most akkor ő is ellent mond saját magának???

Kép
Kép
timi26

Tündéri Ankió kisfija is ahogy Kispoccé és mindenki másé is!!!! :D :D És persze a kislánykák is csodaszépek!!! Kérünk képet még,még!!Had gyönyörködjünk!!!

Előtej:nekem még mindig nincs.

Hajni!Jelentkezz ha valami változás van,vagy ha mentek a szülőszobára! :D (szerintem a hasmenés nem feltétlenül jelenti azt,hogy itt az idő de bármi lehet :D )

Anitja! Azt mondták,hogy az a jó ha a ctg(vagy nst) görbéje olyan mint a cápa fog.Az nem jó ha túl egyenes a vonal.
De jó,hogy nem ijedtél meg,nem is szabad stresszelni magad!! Drukkolok,hogy holnap minden oké legyen!!!!!!!

Anyukák!Hát nem könnyü egy ilyen kis babával az biztos.Főleg,hogy mindenki mást mond,adj tápszert vagy ne,keveset eszik vagy túl sokat. Le a kalappal előttetek!!!!!!

KépKép
juba

Na, megfürcsiztem, lefeküdtem, pihentem. Elmúlt a hasfájás, keményedések még vannak, de kb. ennyi. Szval nem szülünk. :? :lol: :lol:
Vszinű sok volt a mai rohangálás, amiatt voltak a jóslók.

Timi:
én is igazat adok, a lényeg a baba és a mama.
A doki meg mondja csak, neki ezt kell mondani, meghallgatod és ennyi.

Most viszont elfekszem, fáradt vagyok. Jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Kép

Hajni, Timi

Hajrá!!! Csak előttem.... :D

Lányok, hát a mi babánknak a mozgás nem beindító hatású (nem is szeretném) :) Reggeltől a programom: vérvétel, szülésznő, CTG, belgyógyász, háziorvos, főzés, új lakásban élfóliázás (ma tanultam), takarítás, mosogatás. És nagyon élveztem! Jó lenne ezt a 10-11 napot még kihúzni :oops: A többieknek viszont nagyon örülök, csodásk a babák és ahogy Anitja írja, szinte hihetetlen, hogy nekünk is ilyen lakozik - egyelőre - még odabenn :)

Kép
granda

Jó reggelt!

Jelentem, eltűnt a bokám teljesen! És a derekam is fáj. Úgy tűnik, utólértek engem is a terhesség vége felé járó kellemetlenségek. :wink:

Timi26! Szerintem se törődj a dokival!!! Tégy úgy, ahogy ösztönösen jónak látod. Ha egyszer Viktorka még éhes, akkor biztos nem véletlenül. Ilyenkor még szerintem nincsenek "elrontva" a gyerekek, hogy többet esznek, mint kellene... :shock:

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Éjjel 4 órán keresztül 5 perces fájásaim voltak, de azt elmúltak. Pedig már azt hittem, hogy.... 8)
Persze, nem fájtak nagyon, szval gondolhattam volna, h ez még nem az. :oops:
Bezzeg ma az NST semmit nem mutatott. :roll:

Merre jártok csajok??

No, most én is L, főzni. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Ja! Erről jut eszembe: tegnap fél füllel hallottam a kórházban, hogy a fájások mértéke semmit nem jelent, hanem az intenzitása. (bár azt nem tudom, hogy méri-e a gép...).

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?