Jó reggelt!!
Undorító egy idő van, és fúj a szél ezerrel, esik az eső.. ki se lehet mozdulni !
Éjszakánk elég borzalmas már két napja a szél miatt M. elég sűrűn felsírt éjjel 5 ig bírtam aztán áthoztam hozzánk ! Tuttira a szél, mert felsírt átmentem hozzá aztán de mire odaértem aludt tovább betakartam és jött egy nagy szél és megint sírt .. !!!
Móni , jobb az éttermi buli.... a keresztelőre nics akkora kupi utána, én két napig tök későn feküdtem le ez miatt és a buli után ne tud milyen romhalmaz volt! jó mi 17 n voltunk plusz két gyerek!
Az tény h pénzbe biztos drágább mint ha otthon főz az ember !!!
DE nálunk a párom nem akart menni étterembe mivel a munkájából kifolyólag elég sokat jár étterembe és már rühelli, ezért is nem visz el gyertya fényes vacsira mert csömöre van tőle!
Zsuzsi..én is néztem ezt a spenotos kajcsit.. a müllerbe és be is tettem a kosárba , aztán átnéztem még 1 x. h milyen ízeket vettem akkor vettem én is észre ezt a tejszínes dolgot ! Gyorsan vissza is tettem ! Inkább veszek neki spenotot és megfözöm !
Tegnap főztem neki krumplit, és mülleres bébirépát adtam neki, érdekes h együtt nem eszi meg de külön külön igen, úgy hogy mind a 2 a felét megette, ízlett neki, sőt a banán is megevett egy egészet tízóraira meg uzsira ! Szerencsére van kaka is tőle!
MÁr két napja nem kell neki a cici végleg !! Befeszít, elfordul, sír, szájzár stb.. Sajnálom nagyon de erőltetni nem fogom ! Szerintetek jól csinálom ???
ÉN is sajnálom a kerti munkákat !!!
Nálunk is áll a munka mert nem lehet ilyen időben glettelni, színezni a házat, sőt burkolni is !
Csajok.. nálunk is lehet tali .. jó nagy a kert.. ahogy készen van a színezés, bukolás, viacolorozás jöhettek hozzánk oké??!! Kb egy hónap legalább is remélem!! Nem lakunk messze !!
Ma kinél mi lesz a menü??
Apa megint du s. úgy utálom !!!
Nekünk szuper az új babakocsi , Móni nektek???
Tegnap kiszortíroztam azokat a rucikat amik nem jönnek rám .. hát egy zsák teli lett vele !
Alig van rucim , mehetek venni nyári szerkokat !
Nevetőgörcsöt kaptam , felprobáltam egy inget ami elég nagynak tűnt számomra és fel még felvettem de le már nem jött, apuci cibálta le rólam ! Elég vicces jelenet volt ahogy tépte le rólam ... és én meg közben szakadtam a röhögéstől!
De azért van elönye is ennek a rossz időnek! legalább haladok a benti munkával is, vasalni kellene, mosni de ilyen időben nem is száradnak a rucik !
Ha jó idő van kit érdekel a házimunka ! Irány ki a napocskára!
Máté még mindig nem forgolodik,,, probálkozik de valahgoy a keze miatt nem tud .. az ott hátul elakad és billeg jobbra balra !!
Mennem kell apának reggelit csinálni..
Verőfényes napsütést és 20 fokot akarok !
MÉg jövök !