Sziasztok,
Köszönöm a drukkolást!
Megjöttem az orvostól, azt mondta, azt az értéket elírták, nem létezik, hogy annyi legyen. Elnézést kért, hogy így viselkednek az orvosok a klinikán, minden kismamája panaszkodik. Javasolta, hogy menjek el megint az Istenhegyre, hogy saját szememmel lássam, tényleg minden rendben van. Mondtam, hogy már időpontom is van, így lezártuk a témát. Azt mondta, az ő uh-ja nem olyan jó, így keddig ki kell bírnom.
Dícséretet kaptam, hogy a kilókkal jól állok.
Egyébként minden oké, szépen zárt a méhszáj, így nyugodtan fürödhetek is. Nem bírom ki víz nélkül a nyarat!
Melltartó: nekem 75C az eredeti méretem, most a 75 D nagy, a 80 B, C nagy. Fogalmam sincs, milyet vegyek.
Bikini: mindenképp veszek, csak lehet, hogy már nem erre a hétvégére, mert holnap indulunk munka után és már csütörtök van.
Áfonyácska, szerintem is hívd fel a dokit és kérd meg, hogy nézzen meg. Bár biztosan rendben van minden, de jobb, ha szakember is megerősíti.
Krisztinaa, hamarosan mindenki látni fogja! Ne aggódj a kilók miatt, mi azért sokat jövünk-megyünk, Neked pedig első a pihenés, természetes, hogy több rakódik, meg nem is vagyunk egyformák.
Kata, köszi a premier outlet tippet. Egyébként én is viccesnek találtam magam bikiniben, tényleg olyan mint aki éppen jóllakott.
Nekem páran már megkérdezték, hogy csak nem babát várok? Hétfőn találkoztam egy ismerőssel, újságolta, hogy decemberre várják a babát, mondtam, hogy mi november közepére. Teljesen el volt hűlve, hogy nem is látszik.
Akik tudják, azt mondják, hogy napról napra nagyobb a pocim.
További szép napot!
Zsuzsi