Ági, nem bántásból írtam ám, remélem nem úgy vetted, csak hát ahogy Vanda is írja, van az éremnek másik oldala is. Lehet hogy tényleg az lenne a legjobb ha dokit váltanál..
Én az első rotát beadattam már Zsófinak, a második még hátravan, a többit egy éves kor után adatom be. Anyós ezt ajánlotta. Pontosabbana rotához én ragaszkodtam már most.. a többit meg ő melegen ajánlotta... 1 éves kor után.
Vanda, párod indulhat a szupiapi címért

szép képp lehetett

hova költöztök?
Niki, tudod mi fehérváriak vagyunk, itt van egy babauszoda ahova csak babaúszósok járnak, mondjak utca címet is?

Mi lett a fogaddal végül? Vagy holnap mész?
Ilda, egy szuri, két fog...de te legalább már túl vagy rajta! Irigy vagyok
Bogyra, most mit mondjak nem vagyok meglepődve, de tényleg vigyázz, hogy pénzednél maradj! Sőt nem ártana keresni is rajta nem???
Lorci, ne aggódj, de télleg, amíg Ricsike hízik, nincs baj. Ma pl Zsófi is hajnal 5 kor evett félálomban rendesen, aztán 10kor csak ivott... tényleg alig valamit egy ciciből, evésnek nem nevezném... Én meg gondoltam akkor ennyi, majd legközelebb csak 2kor kap, és így is lett, és akkor megint rendesen evett, de most este 7kor megint csak cummogott... ha lemértem volna, tutira nincs 70 gramm sem... de én már nem izgulok rajta, hetente egyszer mérem, és tök lineárisan hízik, nekik ennyi kell, én sem vagyok nagy evős. Ne aggódj, annyira jól néz ki a gyerek!!! Szerintem már nem újszülöttek akit tömni kell, tudják ők mennyi kell nekik, Zsófi pl szó szerint ledobja magát a ciciről ha befejezte, és kicsavarja a nyakát hátra, még visszafeszíteni sem lehet a cicire...

hát én erre azt mondom: Nem erőszak a disznótor