Sziasztok!
Gyors bekukk a nap végén!
Jegyzeteltem, annyit írtatok!
Csöre: jóóóóóóóóóóóóól vagy???? Én is marhára félek az eséstől, néha kimegy a fejemből, hogy pocakom van és mobilcsörgésre kettesével szedem lefele a lépcsőfokokat, zokniban a járólapos lépcsőt...

Szerintetek???
Nem, nem vágattam le a hajam,festettem, Apa nagyon szereti, hogy hosszú

(mindig mondja, hogy ahogy nekem kényelmes, de ez így olyan szép....mit tehet egy jólnevelt feleség?

)
Petne: a falunk olyan krémszínűre hajaz, vagy psztell vanília... De hasonlít a bútorra. Nekünk a nagy része a cuccoknak volt raktáron, azt azonnal küldték, mivel emailben rábólintottam, a 3 ajós szekrény még nincs itt, kicsit zabos vagyok, mert azt mondták, 6 hét és szept. 15.-én rendeltünk. Mint kiderült Németo-ban sem volt raktáron, le kellett gyártani....A hétre tutira ígérték, hogy megjön

De fognak majd Téged is telefonon keresni!
Rita,Krisz, Erzsébet: olyan szuperek a szobák!! Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is elmennék hozzátok bébinek
És mindenkinek köszi a függönyméltatást!
Hálóing,pizsi: én anyukámtól kaptam ma egy meglepi pizsit, az mell alattig gombos, úgyhogy ott elő tudom kapni

Meg van egy átlapolós, V kivágású, ami kifejezetten szoptatós, ott is ki lehet venni a tejcsarnokot a kivágáson
Meg van a két hálóing, amit a minap vettem, az is gombos egész hosszan, de azt is csak végszükség esetére. Nyáron szeretem az egy szál szatén hálóinget, de én is pizsis vagyok inkább.
Szép álmokat mindenkinek, megyek én is szusszanni