Móni, na, kíváncsi vagyok a céklára. Tegnap paradicsomos krumplit kapott Zsófi ebédre és egy kis pirosas lé jött ki a száján...
Epermisu nagyon jó lett, ízlett a barátnőméknek is, de kicsit tömény volt nekem. Igaz, én az epret leginkább magában szeretem.
Azon gondolkodom, hogy a "tiramisu angol módra"-t is kipróbálom:
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20100510/a ... yalanksag/
Kata, nekünk is fagyasztott magozatlan meggy van, még én sem próbáltam. Most a főzelékekkel újítok, így a gyümölcsökből maradok a beváltaknál.
Sajnálom, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szeretted volna a keresztelő körül. Most már ne bosszankodj, biztosan jól fog sikerülni. Hány vendég lesz?
Nálunk a helyzet kb. ua. mint Móniéknál, de időpont még nekünk sincs. Leghamarabb júliusban, addig már nincs "szabad hétvégénk".
Borzasztó ez az idő. Utálom az esőt, a szelet még télen is, nemhogy május közepén. Én is, én is verőfényes napsütést és 20 fokot akarok, legalább
Mai menü: tízórai sütőtök-alma, ebéd tegnapi paradicsomos krumpli Zsófinak, magamnak pedig paprikás krumplit csinálok, mert úgy megkívántam.
Zsófi is kétszer kelt éjjel, egyszer meg is etettem. Remélem, hamar "kinövi" ezt a korszakát.
"Szép" napot!
Puszi

[/