Sziasztok!
Gyors beköszönés hozzátok, mert írni már megint régen volt idöm.
Sajnálattal hallom, hogy nektek is fáj, szúr, húzódik és nyom itt-ott. Viszont meg is nyugtat. Nekem is szokott néha fájni a hüvelyem, és a derekam már nem csak este, hanem éjjel, és reggel, no meg egyre gyakrabban egész nap is majd le szakad, úgy fáj. Én mozgok, mert dolgozom még (ami azért jó figyelemelterelö is), és nem tudom, hogy ettöl, vagy attól, hogy "csak úgy", de idönként jobb lesz. Idönként meg nem.
A férjem nálunk nagyon lelkes pocakfogdosós, hozzábeszélös. Mindig megkérdezi este, hogy mit csinált a gyerek aznap, mennyit mocorgott, milyeneket. Esténként meg hétvégente ha többet vagyunk együtt, sokat beszél hozzá. Volt úgy, hogy elutazott 3 napra, a gyerek alig mocorgott, és mikor megérkezett, és elkezdett beszélni hozzá, meg simizni a hasam, akkor beindult rendesen, alig lehetett lecsitítani. Persze ez lehet csak véletlen is, de volt már több ilyen véletlen, és jó beleélni magunkat, hogy ez miatta van.
Még egy hét a 32. uh-ig, már nagyon várjuk, mert mi a 19. óta nem voltunk, és még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány. No meg arra is kíváncsi vagyok, hogyan van most a pocimban, mert néha akkora földrengéseket okoz, hogy nem tudom elképzelni merre feküdhet. Bárhogyan
A héten nagy események történtek: megrendeltük a hordozókendönket, ma beszereztem egy csomó kismama-nadrágot meg egy felsöt, mert rohamosan növöm ki a korábban azt hittem, hogy ezekkel már kibírom ruhákat. A lakás is alakul, ablakot lemostunk, függönyt kimostuk, bútorok átrendezve, és mihelyt megjön a kiságy, akkor az íróasztalt is megszüntetjük (addig még a varrógép rajta van, és azt használjuk). De képzeljétek, az ikeás sötételönk összement a mosásban, pedig 40 fokon mostunk. Persze most elöször, és már fent volt egy ideje, szóva már vissza sem tudjuk vinni. Most keresünk valami szép megoldást, hogy leérjen az ablak aljáig
Nos, velünk kb ennyi. Most megyek, megnézem a holnapi levest meg a sütit mellé (brokkolikrémlevest csinálok, meg almás-szilvás-gyorsanbekavarós sütit, mert 9kor értünk haza a nadrágbeszerzö körútról)