A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Gio, biztos nem marad úgy! Gondolj arra, hogy az a jó ha tágul, különben nem férne ki! Én ilyen fájdalmat nem érzek (még), viszont a lábam egyre gyakrabban zsibbad le egyik pillanatról a másikra, gondolom ha épp ráül valami idegre.

/
lemonsong

Gio, tanúsíthatom hogy nem marad így!!!
Nekem ez két-három hetente előjön... főleg hogy a hasam alig nő (nagy jóindulattal is csak növöGET :lol: ), és Maja méretileg akkora amekkorának lennie kell... szóval gyönyörűen nyomja szét a csontjaimat, minipocak ellenére sokszor úgy megyek mint egy betojt pingvin :roll:
Vendég

Igen-igen, én is ezt mondogatom magamnak, hogy ez édes fájdalom és hasznos...Csak átélni nyilván nem mindig olyan finom :)
Vendég

hja ma mostam ki a bodyk-rugik egy részét és a kedves apukajelölt mit csinált? Miközben teregettem elvett egy darabot (56-os méretet) és csak nézte-nézte, én meg csak vártam-vártam - "hűdemeghatódottadrága"- és neeeeem: elkezdett röhögni, hogy a játékbabám ruhát is kimosom :shock:
Hát igen, nem arról híres a drága, hogy kimutatja a VALÓDI érzéseit (csak ha haragszik :) ).
Már hiányoltam, hogy nem simizi a hasamat, stb.. erre egyik este arra ébredtem, hogy a köldökömet puszilgatja. Sunyin megvárja amíg elalszom :lol:
Vendég

Nagyon aranyos a párod Gombi! Az enyém sem egy érzelgős típus, míg nem látszódott a pocim olyan volt mintha nem is vett volna tudomást arról hogy baba érkezik. Ellenben ahogy nő a pocakom, úgy nő az ő eufóriája is és nagyon édes ahogy amolyan ősférfi módjára kimutatja. Ő is inkább éjjel nyomul a hasamra és mindig úgy alszik el, hogy a pocak alá fúrja a kezét, reggel meg beszél a köldökömnek, akarom mondani persze Dóribabának:-)
Vendég

És a köldök néha visszadumál :lol: :lol: :lol:

Ilyenkor mindig eszembe jut a "Nicsak ki beszél" c. film :lol:
Vendég

Viccet félretéve, néha nem lenne rossz egy kis érzelgősség a részéről.. persze a csapból azért ne folyjon! De ő úgy van vele, hogy ami "egyértelmű" és természetes", azt minek mutassa ki, minek mondogassa...
Vendég

gio: azért megnyugtató hogy más is érez ilyen fájdalmat :roll: Nekem is néha nehéz felkelnem. Ami érdekes, hogy a pihenés jobban kihozza! Egyébként ne izgulj, ez el fog múlni :wink:

Kata
labkat

Én is ma kezdtem a mosást, a pelusokkal kezdtem, majd szép lassan rátérek a takarókra meg a ruhákra! A gyerekszoba meg be lett rendezve a hétvégén, felszámoltuk a kupit is, tök jó lett, már csak gyerek kell bele! :lol: Végül is két hónap múlva már esélyes a dolog, az meg remélem gyorsan eltelik!

/
lemonsong

Hali!!!

Egész délután a Kincsem parkban voltunk,rengeteg sétával fűszerezve,aminek következményeképp beledagadt a lábam a zokniba :lol: alig várom,h fiúk végezzenek a fürdéssel és hajrá az ágy!!!

Gio,de sajnálom a fájdalmat!!!!Biztosan elmúlik..

Lemon,sárgát kakiltunk....ilyen többes nálunk sincs :lol: :lol: bár az,h szopiztunk,az kiszaladta számon párszor,habár,annak aktív résztvevője voltam/leszek :lol: :lol:

Én is mostam már 2 adag ruhát,holnap kellene kivasalnom(legutálatosabb munkák egyike...)

Az én férjem soha egyetlen egyszer sem nyomul(t)a pocak irányába.Dénesnél még rákérdeztem,h nem akarod megnézni mekkorákat rúg???Odatette a kezét,de el is vette....akkor szóvátettem,h miért?Ő azt mondta,h tudom,mennyire szeret és a picit is nagyon szereti,de ő ezt az érzést nem tudja magában hoová tenni,mármint ő még nem érzi át,h ott van már az ő fia.Egészen,amíg meg nem született így érzett.Aztán azóta a legjobb apa a világon,pedig néha a hormonoknak is köszönhetően elkeseredtem.A mostani terhességnél már meg sem elmlítem,tudom,h számára a megszületése a határvonal.Előtte nem bratyizik.Sokak számára ez fura,baráti társaságunkban is sok apuka már apocakban mesélt,stb a babának,K nem ilyen.Nem vetema szemére,elfogadom,h ő ilyen.....

Kép Kép
meli1118

az én párom sem olyan nagyon érdeklődő. Legalábbis volt :)
Az elején kijelentette, hogy nem tud mit kezdeni vele, és ne is erőlködjek, nem tudja rávenni magát... aztán ráhagytam. De azért mindig beszélek a babához, amikor érzem a mozgást... és azért ő is fülel... ha nagyon beindul a bébi, mindig odateszi a kezét, hogy megmagyarázza neki, hogy anyának ez annyira nem jó, és legyen jó fiú... :) én meg csak nézek, hogy most már átérzi... sőt: a nevén szólítja. Valamelyik reggel, amikor csuklásra ébredtem, apa odatette a kezét, úgy szundiztunk, és aztán meg arra eszméltem, hogy kuncog azon, mekkorákat rándul és hogy ráfeszít...
Tegnap óta kiskirályfi nagyon kinyújtóztatja magát, fent a cicim alatt érzem sokszor a pici kopogást - gondolom ott nincs nagy hely kirúgni a ház falát... keveset aludtam, nem kapok levegőt, párom pedig napközben többször is ösztönösen a hátamat maszírozza, simizi, meg a pocakot is...

Jut is eszembe, most, kb egy órája a baba fent a gyomorszájam környékén, cici alatt mocorog, dudorodik is néha... és közben lent is érzem, a hasam legalján ezzel egyidőben, ott meg olyan dörömbölés van, néha már kellemetlen... és ezt folyamatosan, kb két percenként... nem értem, néha szeretnék belátni a hasamba, hogy ennyire kinyújtóztatta magát? ! nálatok is van ilyen? az egész hasam hullámzik :)

Milla

Kép

Kép
millababa

jaa... tegnap néztünk egy filmet, amiben egy friss apuka cumisüvegből etette a bébit... párom elérzékenyülten mosolygott, "hogy szuszizik" :) szóval egyre többször kapom el ilyeneken :)

Milla

Kép

Kép
millababa

Milla
hú micsoda buli van a pocakodban! :) Én is szoktam ilyet érezni, de nálunk a lányunk épp lefelé tendál, tehát levegőt kapok, menni nem tudok :twisted:
Kata
hát igen , a sorstársaság mindig megnyugtató, főleg hogy ilyenkor tudja az ember hogy ezek természetes fájdalmak mégha kellemetlenek is.
Gombi
de az ilyen macsó-típusú ffias ffiak szerintem ilyenek...Mint ahogy a férjem pl. mondani szokta, hogyha szeretnék valamit, akkor ne írjam körbe, ne célozzak rá, ne nézzek úúúgy vagy máshogy mert ő ezeket ugyanúgy nem érti mint azt hogy padlizsánlila:-) :-) Egyszerűen csak legyek konkréét:-) De én imádom az árnyalatokat!!

Hű ti már mostok? Én olyan novemberre gondoltam ezt a ténykedést de most elbizonytalanodtam
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.04 20:29-kor.
Vendég

Meli
azért irigyellek hogy a jó levegőn voltatok. Mi is terveztünk vmi séta félét délutánra, de mivel most nem erősségem ez a mozgásfajta, lemondtunk róla és nagy punnyadás volt:-)

Nem is tudom egyébként hogy ilyen csípő-derék és egyéb fájdalmaknál az a hatékony ha az ember erőlteti a mozgást, a sétát, vagy az ha nyugton van. Nektek mi a tapasztalatotok? Mert én mozgáspárti lennék, de az elmult napokban nem volt rám pozitív hatással valahogy.
Vendég

Sziasztok!

Gyors beköszönés hozzátok, mert írni már megint régen volt idöm.
Sajnálattal hallom, hogy nektek is fáj, szúr, húzódik és nyom itt-ott. Viszont meg is nyugtat. Nekem is szokott néha fájni a hüvelyem, és a derekam már nem csak este, hanem éjjel, és reggel, no meg egyre gyakrabban egész nap is majd le szakad, úgy fáj. Én mozgok, mert dolgozom még (ami azért jó figyelemelterelö is), és nem tudom, hogy ettöl, vagy attól, hogy "csak úgy", de idönként jobb lesz. Idönként meg nem.

A férjem nálunk nagyon lelkes pocakfogdosós, hozzábeszélös. Mindig megkérdezi este, hogy mit csinált a gyerek aznap, mennyit mocorgott, milyeneket. Esténként meg hétvégente ha többet vagyunk együtt, sokat beszél hozzá. Volt úgy, hogy elutazott 3 napra, a gyerek alig mocorgott, és mikor megérkezett, és elkezdett beszélni hozzá, meg simizni a hasam, akkor beindult rendesen, alig lehetett lecsitítani. Persze ez lehet csak véletlen is, de volt már több ilyen véletlen, és jó beleélni magunkat, hogy ez miatta van.

Még egy hét a 32. uh-ig, már nagyon várjuk, mert mi a 19. óta nem voltunk, és még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány. No meg arra is kíváncsi vagyok, hogyan van most a pocimban, mert néha akkora földrengéseket okoz, hogy nem tudom elképzelni merre feküdhet. Bárhogyan :)

A héten nagy események történtek: megrendeltük a hordozókendönket, ma beszereztem egy csomó kismama-nadrágot meg egy felsöt, mert rohamosan növöm ki a korábban azt hittem, hogy ezekkel már kibírom ruhákat. A lakás is alakul, ablakot lemostunk, függönyt kimostuk, bútorok átrendezve, és mihelyt megjön a kiságy, akkor az íróasztalt is megszüntetjük (addig még a varrógép rajta van, és azt használjuk). De képzeljétek, az ikeás sötételönk összement a mosásban, pedig 40 fokon mostunk. Persze most elöször, és már fent volt egy ideje, szóva már vissza sem tudjuk vinni. Most keresünk valami szép megoldást, hogy leérjen az ablak aljáig :)

Nos, velünk kb ennyi. Most megyek, megnézem a holnapi levest meg a sütit mellé (brokkolikrémlevest csinálok, meg almás-szilvás-gyorsanbekavarós sütit, mert 9kor értünk haza a nadrágbeszerzö körútról)

eva

Kép
schvargaeva

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Mi tegnap Veresegyházon jártunk, és megnéztük a macikat. Mindenkinek ajánlom a programot, tök jó volt.
Nekem reggelente szokta rugdosni a bordáimat...pedig már elfelejtettem, hogy egyáltalán vannak bordáim. Este meg játszanak a férjemmel: ő bekopog, aprógyermek meg visszarúg. Ez ilyen esti program náluk, aminek én nagyon örülök.
Gio, mennyire jó a padlizsánlila történet. Egyébként teljesen reális, nekem is azt mondja a férjem, hogy nem úúúúgy nézzek, hanem mondjam meg, hogy mi van.
Gombi! Örülök, hogy rendeződni tűnnek a dolgok.
Ma megyek be a munkahelyemre és megtudom, hogy mennyi pénzt fogok kapni, gyes/gyed/nemtudommi alatt.
tedorka

Halihó
ugye jól tudom hogy a gyed alapja a mi esetünkben a 2008as év keresete?
Vendég

Igen, de az összeg maximalizálva van valami 100 ezer forintban, így ennyi a max, amit kaphatsz. Ha jól értelmeztem.
tedorka

Sziasztok!
Gio, nekem az a tapasztalatom, hogy mozgásra erősödik a derékfájásom. Szombaton elég sokat mentünk, estére már alig húztam magam, persze a derékfájás miatt, nem azért mert egyébként nem bírtam volna. Próbálom magam nem elhagyni, anyukám is erre bíztat, -könnyű azt mondani :shock: - hogy amíg bírom erőltessem a mozgást, mert ha most elpunnyadok, decemberig "le fogok épülni". :( :roll:

Mosás: én jövő hét után fogom kezdeni, amikor már bekapcsolják a fűtést és meg is fog száradni. Hétvégére tervezzük a babasarok kialakítását, szoba átrendezése, kiságy összeszerelése, falidekor felrakása. :wink: Már úgy várom, hogy kész legyen a kis kuckója, bár onnantól megy a kerülgetés a szobában, kicsit zsúfolt lesz, de ez legyen a legnagyobb problémánk. :D
csillag25

Csillag
az én anyukám is ezt mondta tegnap épp:-)A kisokosak. Bár tény, hogy anyáink, nagyanyáink, sőt dédanyáink többet bírtak lehet mint manapság a nők.
Ma már jobb a csípőm, csak jobb oldalon fáj, de ha du. tömegközlekednem kell nem tudom hoyg lesz.

Éva
dejó hallani rólad!! Hol történt a sok kismamaruci beszerzés? Nekem is kéne néhány darab, de nagy beuházást azt hiszem nem szeretnék.
Én is dolgozom, vmennyire eltereli a figyelmem, de már nem nagyon tudok a munkára koncentrálni, no meg nem is akarok:-)
Vendég

Gombi, én is úgy vagyok ahogy Te. A hasam alig növöget, viszont babóca rendben van, így azt szoktam mondani ő befelé nő. :D A derékfájásra mikor említem valakinek rögtön rávágja, hogy a hasam, megváltozott tartásom miatt van, de én tudom, hogy hasam alig van, így inkább a befelé növögetése, csontok szétfeszítése miatt érzem ezt. :shock:

Pocaksimi/tapi nem mindig spontán van nálunk, főleg mert inkább szólok mikor banzáj van bent és úgy érdekesebb apának is. Tegnap viszont olyan aranyos volt a férjem, ahogy este én beszéltem kicsikéhez az ágyban és simiztem, bebújt ő is a kezével a takaró alá és megkereste. Mondtam babónak, hogy most kifelé rugizzon, mert én mindet érzem, de apa csak a kifelé irányulókat. Erre rúgott olyanokat... :shock: :D Boldog voltam, hogy volt visszajelzés, mert máskor huncutkodni szokott, pont akkor nem mozog érezhetően mikor apa odateszi a kezét, de most hallgatott rám. :wink: Aztán én mondtam az aláfestő szöveget, hogy ügyes volt, de most már apuci betakarja (pizsialsó dereka pocakra felhúz, fölső lehúz) és lehet aludni. Mi még tovább beszélgettünk és ő tovább rugizott. Apa újra bebújt és mondta neki, hogy attól, hogy mi beszélgetünk, ő már nyugodtan aludhat. Betakarta újra és onnantól már nyugi volt. :D
csillag25

Gio, örülök hogy már jobban vagy. Igen, a párom is szokta mondani, hogy el vagyunk kényelmesedve, persze nem bántón. Anyukája simán járt kapálni várandósan, disznóvágás stb. aztán még a szülés napján is több kilométert gyalogolt (mentek kismalacokat venni) szóval nem kímélte magát. Mondjuk meg is lett az eredménye, hazaért, lefürdött és indult saját lábán az ugyancsak kilométerekre levő kórházba. Amikor fájás volt megállt, de miután beért, 1,5-2 óra alatt kibújt a férjem. :lol: Nem ítélte meg különösebben fájdalmasnak a szülést. A második gyerkőccel már jobban kímélte magát, vele meg is szenvedett szülésnél. Hogy mennyi az összefüggés nem tudom, de 2 órás szülést én is el tudnék képzelni. :D :oops:
csillag25

Minap:
Kép
Mostanság azt mondják inkább fiús a pocim van, de sztem meg nem. :P
Vendég

Szép pocid van, ez a lényeg. :wink: Csinos vagy nagyon. Én is ilyen "kitelt" pocit szeretnék már, de nekem még középen ott van a bemélyedés a gyomrom és hasam között. Remélem azért egyszer kitölti babácska azt a vonalat is.
csillag25

Október 5-én ÚJPALOTÁN indul a következő POCAKLAKÓ-DALOLÓ!

A Pocaklakó-daloló egy 2x2 órás, várandósoknak (és kispapáknak) szóló tanfolyam, amin közösen merülünk el az altatók, az ölbéli játékok, a mozgásfejlesztés titkaiban, énekelve-mondókázva, kb. 40 dalt és mondókát elsajátítva közben. A tanfolyam végén az anyagot CD-ROM-on is megkapjátok, mind az elméleti, mint a dalos-mondókás anyaggal.

HELYSZÍNE:

Bp. VX. Hősök útja 3, gyógytorna-helyiség

IDŐPONTJA:

1. alkalom: 2009. október 9, péntek 18.30-20.30-ig

Téma: altató dalok és mondókák, ébresztgető játékok, valamint ölbéli játékok

2. alkalom: 2009. október 12, péntek 18.30-20.30-ig

Téma: Höcögtetők, hintáztatók, mozgásos játékok, dalok és mondókák

Jelentkezni és érdeklődni a 20 527 8030-on lehet.

Zenebölcsi - babatorna - Pocaklakó-daloló
www.cilizenebolcsije.eu
huligánlány

Lányok,
vki holnap du. 5kor szülésfelkészítőre János kórházba?
Úgy nincs kedvem egyedül menni, de a férjem meg nem ér rá keddenként.
Vendég

Gio, én mennék szívesen, de 120 kilométer választ el tőle. :oops: Nálunk sajna nincs semmi szülésfelkészítő. :(
Viszont ha jól tudom ennek a szülésfelkészítőnek az utolsó állomása okt. 27-én az újraélesztéses tanfolyam, amelyre szeretnénk jelentkezni és felmenni, miután megkapjuk a megrendelt légzésfigyelőnket.
csillag25

Csillag
mármint melyik szlésfelkészítőnek? Meg előre jelentkezni kell rá? Ezt nekem a doki nem is mondta
Vendég

Sziasztok!

Ma megpróbálok lecsípni a munkaidőből és lenni veletek is.
Gio, nem tudom mennyire etikus vagy nem leírni itt, de egy másik kismama oldalon szereztem (mamami.hu). Van több topic is, sokan árulják a dolgokat, nekem nagyon jó áron sikerült beszerezni: egy 600 forintos brendonos felsőt, 1800 forintos pocakbetétes farmernacit, meg még egy kantáros és egy gumis derekú farmert, ezeket ingyen.
Szívesen mennék veled felkészítőre, de már elígérkeztem barátnőkhöz kedd délutánra / estére. De szólj legközelebb is, és ha tudok, megyek veled.[/url]

eva

Kép
schvargaeva

Ja, bocs lehet, hogy több is van, csak a helyszínből azonosítottam be. Az angelcare oldalon van egy ilyen, hogy ingyenes csecsemő újraélesztő tanfolyam, amire a légzésfigyi vásárlása után lehet jelentkezni (termék gyári számát beírni stb). Ott szerepel, hogy helyszín János Kórház okt. 27. 16 óra. (kb. 1 órás oktatás). Kérdeztem a megrendelésnél, hogy ez egyszeri alkalom vagy más időpontban is van és mondta a nő, hogy ez egy szülésfelkészítőnek az utolsó állomása, ami 6 hetente van talán, így okt. 27-hez képest 6 hét mulva lesz megint. Az nekünk már késő. De aki jár a szülésfelkészítőre az gondolom automatikusan mehet/megy erre is a végén.
csillag25

Éva, tök jó cuccokat szereztél. :wink: Főleg az ingyen kapottak. :)

Valaki tud nekem segíteni abban, hogyan jutnánk el tömegközlekedéssel legegyszerűbben a Stadionoktól az Ivánka Pál utca 21-be, aztán onnan a János Kórházba? Próbálom tervezni a pesti napunkat, de nem egyszerű.
csillag25

Az Ivánka P. u. hányadik kerület?
Vendég

XV. ker.
csillag25

A XV-be. jó kis zúzós körút lesz .
Stadionok- :arrow: 2 megálló Zugló vasútállamosra 1es villamossal :arrow: onnan 2 megálló 7es busszal Bosnyák térig :arrow: ott elkapni a 125ös buszt és 7. megállóban a Rekettye utcánál leszállni, mely merőleges az Ivánka Pálra, így át kell sétálni.
Innen a János Kórházba az Ivánka Pál utcából a Tóth István utcára kisétálva, ami párhuzamos az Ivánkára indul az 5ös busz, ami felvisz egyszerre a János kórházhoz , 22 megálló, min. félórát kell rá számolni, sőt a mostani pesti közlekedést tekintve mégtöbbet és a Korlát utcai megállónál kell leszállni.

Csillag. 27-én jöttök? Hány órakor? Az keddi nap, elvileg a férjem csak du. kettőre megy dolgozni - amúgy pont a XV.kerben dolgozik és akkor elvisz benneteket az Ivánka P. utcába. Nem tudom ott időre mész-e meg még azt sem,. hogy neki teljesen szabad-e a délelőttje, de be lehetne B tervként kalkulálni, mert mi a Stadionoknál lakunk, tehát nem lenne igazán nagy teher.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Kitartást a derékfájósoknak!!!!
Nekem csak akkor fáj ha háton fekszem. Egyébként nem. Még! :D

Képzeljétek! Ma a körzeti dokim azt mondta, hogy nem hajlandó beadni a h1n1 oltást nekem még saját felelősségemre sem. :shock: :shock: :shock:
Hát azt hiszem ez eldöntötte nálam kérdést. Azt mondta hogy ha nagyon akarom kiadja, vigyem el, majd Anyukám beadja (ismerik egymást az orvoskongresszusokról, stb.) Na szóval. Anyukám oltás mellett, Apukám ellene. Dokim oltás mellett, védőnőm házidokim ellene. Na???? Mi p.cs van ilyenkor? Én már eldöntöttem így hogy nem adatom be, de azért ez nagyon durva szerintem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Gio!
Én ma megyek 4-re sz.felk.-re, csak épp itt Szegeden. Ha gondold tarts elem! :lol: :lol: :lol:

Ha jössz, én esküszöm hogy elmegyek Veled! :lol: :lol: :lol:
(Tudod! Ismétlés a tudás anyja!!! :lol: :lol: :lol: )

Na eszem egy kis sült tököt.
Vendég

upssz! Ne elem,hanem velem! :shock: :D
Vendég

Gio, nagyon szépen köszönöm az infót, nem tudom ezt hogy kalkuláltam volna magamnak ki. :shock: :D Gondoltuk, hogy nem lesz egyszerű, mondta is a férjem, hogy veszünk napijegyet, aztán ha elkavarunk valahol, akkor legalább a jegy miatt nem kell aggódni. :oops: Igen, 27-én szeretnénk menni az újraélesztős okítás miatt. A Krio-ban (Ivánka P. utca) még nincs időpont leegyeztetve, óránként van lehetőség bejelentkezni 13.00, 14.00, 15.00 stb. természetesen úgy akarjuk, hogy ha tudunk, utána eljussunk a János Kórházba 16 órára.
Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál ránk, köszönöm a kedvességed, jegyeztem B tervként ha úgy alakul. :D :D Puszi érte.
csillag25

Gombi!
Köszi szépen! Nagyon aranyos vagy! Elküldtem a címedet, írni fog.
Vendég

Na ezt meg priviben akartam. Asszem én ma tök hülye vagyok! :oops: :roll:
Nézzétek el nekem! :lol:
Vendég

sziasztok
kicsit eltüntem,de itthon volt múlthéten apáromna meg készülődtünk André szülinapjára.hát elég is volt a 3 nap tegnap már csak feküdtem egésznap.ma akartam menni dokihoz de nem voltmár időpont péntek estére kaptam pedig már izgulok hogy minden oké-e,szerintem nagyon sok a folyásom :oops: bár épp nincs biztosításom se /tb./még mindig nemkldött vissza semmit az apeh holnap felhívom őket ma nincs ügyfél fogadás.pedig már a vasamis elfogy lassn kéne iratnom. :x
én még nem kérdeztem a dokit oltásról majd pénteken

Kép
Kép
anitaaa03

Najda
milyen kis virgonc vagy ma! :-)
Imádom Szegedet, mennék is, ha nem lenne messze most :)
Tegnap hallottam a híradóban hogy 2féle h1n1 oltás van, kismamiknak a külföldi verzió kéne, mert a magyar nemtuti...Egyre röhejesebb az egész....Ne oltasd be magad, anyud majd lenyugszik :)
Vendég

Gio! Ja! Ma vigyorogva ébredtem. Párom kérdezte is hogy minek örülök ennyire már fél7-kor. Természetesen nem tudtam ésszerű magyarázattal szolgálni. :lol: De ettől Ő is mindjárt vigyorgós lett. Ragadós. Már ezért is jó így, nem beszélve a saját közérzetemről! :D
Na hátha itt is ragad a jókedv! Bár remélem mindenkinek jó a kedve alapjáraton is! :wink:
Vendég

Anyum meg kénytelen lesz megnyugodni, ha így döntöttem. De katasztrófa ez az egész! Én már ott tartok hogy nem fogok az egészre figyelni, hogy mit mondanak. Úgysem hiszem már el!
Vendég

Sziasztok kismamik:)

Kicsit eltűntünk mi is:)

Igazából mindig olvaslak titeket de velünk semmi extra nem történik, minden rendben van, semmi fájdalom csak hetente 1x a sav marja a torkom de ezenkívűl más nincs.. pocak nem nagy de a babónak jók a méretei :)

Ja és 49,5 kg-ról 63kg-ra híztam ami nem látszik, csak a csípőmre, derekamra, popsira ment ami a ruha méreteken is meglátszik már :D Amúgy tök jó lenne ha nem fogynék le:) Jó így:)

Mi a héten megyünk 32.uh-ra.

Pussz nektek!
Vendég

De jó Jadore hogy írtál! Akkor is írj ha minden okés, nemcsak a nyűglődésekről szoktunk mi sem tereferélni:-) Pl. milyen babakocsit vesztek/vettetek? Ez egy fontos kérdés!
:wink:
Najda
azt hiszem a hangulat nálam is oké, ha nem zaklatnának a mhelyen 5 percenként vmi kérdéssel:-)
Vendég

gyomor égés nálm sajna folyamatos é éjjel elviselhetetlen mg ezt 2 hónapig elviselni :(

Kép
Kép
anitaaa03

j'adore ilyet is ritkán hallani ogy valaki örüla + kiloknak :D

Kép
Kép
anitaaa03

Lányok, ki mit főzött mostanában? Ötlet kellene, amit este meg tudok csinálni holnapra. Elég későn érek haza, és valami nagyon gyorsan összerakhatóra lenne szükségem :)

eva

Kép
schvargaeva

Éva!
Én ma tegnapi maradékot melegítek, (húsgombócos paradicsomos leves, sült kacsa) holnap pedig tökfőzelék lesz fasírttal. Ha előre dolgozol kicsit, akkor épp gyorsan megvan. (itt a tökreszelésre gondolok.) :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?