Sajnálom, hogy nem tudsz képet rakni a picurról.
Bea! Az jó, hogy voltál már rubeolás! Akkor már csak a bárányhimlőt kell kizárni! Remélem hamar kiderül, hogy még az sem. Csak ne idegeskedj, mert a stressz még rosszabb.
Nóri! Örülök, hogy találtatok egy normális fül-orr-gégészt. Gyógyuljatok meg minél hamarabb! Nem lehet, hogy Luca kinőheti még az orrmandula problémát? Hátha nem lesz szükség műtétre. Nekem volt már párszor fülgyulladásom és egyszer az SZTK-ba mentünk vele a dokim helyett. Na akkor apukám nagyon sajnált, úgy megkínoztak ott. Azóta nem járok oda.
Az a prémium meg tényleg jó! Nagyon ügyes voltál ezek szerint! Gratula
A sütőtökös muffinodról kérek képet vagy legalább beszámolót hogy sikerült.
Csuppancs! Nem irigyellek anyukád miatt! Csodálom, hogy ennyire elviseled, én már valószínűleg elhajtottam volna jópárszor.
Editmk! Üdv újra!
Ézsóné! Nem tűnt fel a bácsikának, hogy babát vársz?!
Ma voltam a terhestanácsadáson, két hét múlva ihatom én is a cukros löttyöt. De hálistennek vihetek hozzá citromot, úgy szerintem le tudom gyűrni. Majd hétvégén úgyis megyünk a párom szüleihez, az anyukájának van cukormérője. Megkérem, hogy nézzük már meg a cukromat, nem akarom hogy két hét múlva sokk érjen. De remélem nem lesz baj a cukrommal. Mérlegelés során 53 kilót mértek, így kb 1 hónap alatt 3,5 kiló plusz. Eredeti súlyomhoz képest csak 1 kiló plusz. Nem is foglalkozom vele, vígan elvagyok.
Kutya-macska téma: itt a panelban volt egy macskánk. Nemigazán szerethetett itt, mert egyszer lakásfestés alkalmával anyumékhoz költöztettük és kiszokott a szabad levegőre. Utána már sajnáltam visszahozni a négy fal közé... Egyébként ő volt a leghülyébb macskám az összes közül. Nagyon ritkán kedveskedett nekünk, csak amikor éhes volt.
A párom szüleinél meg inkább kutyák vannak. Most is egy 40 kilós németjuhász-vizsla keverékük van. Még így 10 évesen is elég lüke, mindent dűtt-borít. Majd a gyereket is.

[/img]
ilyen volt