Sziasztok,
Hú, de sokat írtatok tegnap óta!
TSzilvi, ne foglalkozz a beszólós emberekkel, bár tudom, hogy nagyon nehéz. Mangorának igaza van, mond, hogy nem szopik és kész. Ne részletezd stb. és akkor majd megértik, hogy nem akarsz róla beszélni.
Mónival egyetértek, azt is magyarázni kell, ha szoptatsz. Az embereknek semmi se jó.
Főzelék: adtam már brokkolit, cukkinit és paradicsomot is, mind krumplival. A védőnő mondta még a tököt, a sóskát és a spenótot.
Spenótelkészítés: azt olvastam, hogy 4-5 percig kell főzni és átpasszírozni éd így összekeverni a krumplipürével.

Nekem ez így macerásnak tűnik, szerintem botmixerezni fogom, mint ahogy Móni is írta.
HSzilvi, ilyen sípolást nem tapasztaltam. Kérdezz rá a gyerekorvosnál.
Judit, panaszkodj nyugodtan, mindannyiunknál kiborul néha a bili. Ügyes vagy, hogy ilyen határozottan kezeled a dolgokat? Milyen lett a fél torta?
Kata, drukkolok, hogy nagyon szép legyen a keresztelő. Jó utat és jó készülődést és várjuk majd a képeket!
Örülök, hogy elmúlt a láz, ezek szerint akkot a délelőtti tortúra okozhatta az egészet.
Mangora, de jó, hogy jöttek a munkások. Csak elkészül végre az udvar!
Mi sem tettük még lejjebb a matracot (nekünk 3 szint van az alsóval együtt), de már nagyon gondolkodom rajta.
Köszönöm a véleményeket az autó sötétítésével kapcsolatban. Azt hiszem, veszek egy ilyen szerkezetet. Nekünk elektromos ablakemelő van hátul és nem engedi bezáródni, ha vmi van közötte, így a pelenka kilőve. Eddig plédet tettünk a kapaszkodóra és a hátsó fejtámlára rögzítettük, de nem lett az igazi, sőt, Zsófit zavarta is. A hordozó "sisakját" esélyem sincs feltenni, nagyon nem tetszett neki.
Voltunk védőnőnél: 7100 g és 64 cm ZSófi
Amiket mondott (ez is egy vélemény, gondolom, leírom):
- nyugodtan adjak neki húst: csirkemellet, pulykamellet és csirkemájat
- glutént majd csak 7 hónapos kortól
- a délután szopi előtt adhatok neki tejpépet, ha gondolom. (Azt mondja, sokan azért adnak, mert már unnak szoptatni.) Kértem, hogy segítsen dönteni, hogy mivel teszek jobbat a gyerekemnek. Mondtam, hogy én szívesen szoptatok, ezzel nincs baj, de ha úgy gondolja, elkezdem adni a tejpépet is. Erre mondta, hogy akkor nyugodtan adjak, mert kell a változatosság, tudja meg Zsófi, hogy vannak ilyen jellegű ételek és különben is, hamarosan eljön az az idő, amikor kérni fog a mi kajánkból is.
Magamban még mindig dilemmázok, de azt hiszem, belevágok.
Az éjszakánk: ma csak 1/4 6-kor kelt Zsófi, evett, majd játszott, magunkhoz vettem és fél 9-ig visszaaludt!
Remélem, visszatér lassan a régi menetrend.
Mi már tegnap is voltunk kint. Jól felöltöztünk, nekem jólesett a séta, Zsófi nem nyilatkozott (értsd: nem sírt

)
Vick, hogy sikerült a védés? Mikor van az államvizsga?
Puszi