Tedorka! hat persze, hogy ma szep napunk lesz!
most beillesztenek egy napocskas szmajlit, de nincs
manocskak, kitartas! Eddig is jol csinaltad, mar kibirod valahogy...aztan meg majd az 5 pasi halalra kenyeztet ezert a sok szenvedesert!

:)
J'adore! ha jol emlekszem, te ugyis olyan szemtelenul fiatal vagy...ha lefogysz a szules utan, johet meg jopar baba, akik ebben a szep formaban tartanak

:) Azert feldobhatnal egy kepet magadrol, vagy kuld el a levlistara!
Akinek en eddig lattam a kepet, szerintem mindenki nagyon csinos, bar en pocakorult lettem, de amugy is csinik vagyunk!

jajj de jo!
Kepzeljetek, tegnap megvoltak az elso osszehuzodasaim (legalabbis azok, amiket en mar eszrevettem), nagyon vartam mar oket

POnt olyan, ahogyan Pokica leirta, sztem abszolut nem tevesztheto ossze semmivel, nagyon jol erezheto az izmok mozgasa, bar fekve voltam es tudtam figyelni ra. Az elsore ebredtem ejjel 2-kor, nagyon nagyon halvanyan ereztem csak, de tenyleg az egesz has teruleten erezni, felemelkedik jol erezhetoen-lathatoan es egysikuan kemeny, nincsenek dudorok. Egyaltalan nem fajdalmas, nem is kellemetlen (egyenlore), inkabb erdekesnek talaltam..elkepzeltem az izmokat, stb...tok jo...a kovetkezo eros volt, ra fel orara kb...aztan a nap folyaman 3-4 enyhebb-erosebb vegyesen, mindig, amikor felig fekudtem-ultem (vagy egyebkent nem ereztem, de sztem inkabb az elozo, mert tenyleg jol erezheto, akkor is, ha elenk), es kb 40-60 masodpercig tartottak, mert 2 lassulegzessel ki lehetett lelegezni. Amugy vasarnap esteteol kicsit feszult vagyok, mert akkor kozoltek, hogy valoszinuleg ma kapunk valaszt azt illetoen, hogy mehetek-e szulni oda, ahova szeretnek (sajnos attol tartok, nem), es ettol elegge ideges vagyok...lehet, hogy ettol is jottek elo (vagy erosodtek erezheto szintre) ezek a hullamok...de azert orulok nekik, mert legalabb gyakorolhatok vegre...mar aggodtam, hogy lusti a mehem
hetvegen beszeltetek rola...azert az idetlen gugyoges es a dajkanyelv kozott van kulonbseg. A tulzott, mar-mar alig ertheto gugyogesre nem tudom, hogy kepes valaki, nekem olyan termeszetellenes, bar sokakat ismerek, akik igy csinalnak es jol megvannak vele...de sztem ha nem zavarja oket, es a gyerek meg nem 5 oves, akkor nincs vele baj...legfeljebb nevetsegesek...a gyerek meg fejlettebb lesz az anyjanal a vegen

:) Mi is anya-apazunk mar most a babanak, de egymas kozt ugyanugy megmaradtak a becenevek, es sztem ezutan is igy lesz...nem hiszem, hogy a ket dolognak befolyasolnia kellene egymast. Csimota egyebkent tutira kesobb fog beszelni, dupla szokincset kell elsajatitani, de sztem addig leszek boldog, amig nem beszel

nalunk pont ez miatt lesz eleg nagy szerepe a dajkanyelvnek...de a gugyogest en is kizarom..ami persze nem jelenti at, hogy a picibabahoz nem fogok cukimukin beszelni
Milla! Tenyleg nagyon csini vagy, szep formaju a poci, es nem latszik a 13 kilo...ezert nem erdemes masoknak sem parazni egy buta szam miatt.