A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Henya:Azt meg hogy csináltad, hogy csak egy kiló híztál? :shock: Én már 8 kilónál tartok. :oops: :oops: :oops: :roll:

Icu
Kép
Kép
icu03

Sziasztok!

köszi a bíztatásokat, úgy tűnik, odébbmászott a drágám, lehet, hogy jól tett nek a tegnapi 2 órás séta a ligetben ;-) Tegnap még 1 órán keresztül majszoltam a reggelimet, ma ez ment 10perc alatt :lol: :lol: :lol:

Ráadásul reggel a szomszéd már kekszel etette a kutyáimat, úgyhogy remélem nem is lesz harag a kiscica miatt.

Somaanya: bandázzsal a gatya nem esik le egyáltalán, csak gyakran kell igazgatni (kocsiból kiszállás, ülés-felállás, stb alkalmakkor) Nekem nagyon bejön, mert továbbra is tudom a kedvenc gatyáimat is viselni, illetve így van kb 3-4 kosztümöm is, amiket tudok hordani

Athena: a felicitas csomagot elvileg a 3. trimeszterben lehet kiváltani

Henya: jobbulást! a lakásfelújítás teljesen kész?

még annyit akartam írni, hogy én nem kismama felsőket vettem, hanem hosszabb fazonú, náha 1 mérettel nagyobb sima felsőket, és teljesen jól szuperálnak. azt hiszem legutóbb a tescoban 3 db felsőért 1500ft-ot fizettem...

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Clara, Akire-persze, hogy felírlak benneteket, ha megirjátok melyik időpontban szeretnétek menni :lol: A feliratkozás 10.13.-án lesz, ha jól emlékszem!

Tegnap már nem jelentkeztem a felkészítő után, mert ikdőbe tellett mire magamhoz tértem. Megnéztük a filmet a szülésről, most az egész csak erről szólt 90 perces volt :shock:
Amúgy sok hasznos dolog volt benne, mikor kell elindulni a kórházba, hova kell menni, a szülés szakaszait részletesen bemutatta, a császározást is. Meg még elég sok dologról volt szó, de én leregadtam a kitolási szakasznál, az kicsit megviselt, amikor élesben végigmutatták, hogyan jön ki a baba, hogyan metszik a gátat, ha szükséges :oops: Elég sok apuka is eljött rá, hát egy páron ki is menekültek közben :)
Különböző szülési és vajúdási lehetőségeket mutattak be, azt tanácsolták készítsünk szülési tervet, amit szeretnénk kérni a vajúdás alatt, meg a szülésnél. Ez elég nehéz, mert nekem fogalmam sincs mi fog akkor jól esni. Az biztos, hogy viszek be zenét magammal!
Végül is nem bántam meg, hogy megnéztem, legalább tudom mire számítsak.
Szülésznőkkel még nem találkoztunk, de én egyre inkább arra hajlok, hogy válsztani fogok egyet. Jövő héten megyek a dokihoz és majd rákérdezek, ajánl e vkit, vagy teljesen mindegy :? Elvileg a 32.hétig el kell dönteni.

Kép
Kép
bogaracska

A szülőszobalátogatás időpontjai a klinikán: 10.27., 11.10., 11.24.

Kép
Kép
bogaracska

Szia henya75 :) De jó, hogy jelentkeztél :)

Azért nem látod a képeket, mert nem ide töltöttük fel, hékás nyitott egy blogot, ahova képeket tölthettünk fel, eléggé tele van már. Hékás majd ad neked hozzáférést, és akkor te is tudod nézni/képet tudsz feltölteni :)

Sajnálom a derekadat :( Nekem a csípőm fáj nagyon, főleg este/éjjel).

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Vagyok én is, csak most egy kicsit eltűntem. Nővéremék vasárnap hazajöttek Dublin-ból látogatóba a pici keresztlányommal és most kihasználok minden percet, hogy velük legyek. :)

Lányok, köszönöm a válaszokat a cumisüveggel kapcsolatban. Én is ezeket nézegettem. :) Cumiból én is olyanon gondolkozom, amiben 2 db van egy csomagban.

Twist: húú jól elkaptad ezt a betegséget. Örülök, hogy már kicsit jobban vagy. Pihenj sokat és további jobbulást kívánok neked!!

Mi sem vettünk még semmit, de most októberben már beruházunk 1-2 dologba. Nővérem hozott haza pici ruhákat, úgyhogy már hazahoztunk belőle 2 kisebb zsákkal és lesz még egy harmadik is. Szerencsére van benne sok unisex cucc, mert még nem tudjuk biztosan, hogy kislányunk lesz-e. Párom unokatesójától is kaptunk 1-2 kis pólót és egy takarót is. Babakocsit is megkaptuk nővéremtől, úgyhogy azt sem kell vennünk.

Francesca: Jaj de jó ez az uh-s kép!!!! Nagyon szuperül látszik rajta az arcocskája!! Nagyon édes baba!!

Pillesz: szerintem is nagyon szép gömbölyű a pocakod! Nem olyan óriási, szerintem pont jó!

Lizi: szia, üdv köztünk! Persze, lehet még csatlakozni!

Szcsm: szegény kiscica, nagyon sajnálom!!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Bogaracska :) Én a 11. 24-ére szeretnék menni, de megpróbálok majd ott lenni okt. 13-án, max. a végére odamegyek, talán 3-kor elenged a főnököm, akkor odaérek kb. fél 4-re... :roll:

Klári

Kép
claracroft

Clara!
A Schüssler Mg-ot gyógyszertárban vetted receptre? Lehet hogy már írtad, de elfelejtettem :oops:
Nekem a Magnerol tabletta vált be a lábgörcsökre, olcsóbb mint a Magne B6 és nem tartalmaz se B6-ot, se B12-t, amitől hízni lehet :D

Gratula a cukros eredményekhez, tök jók lettek! Nekem ma d.e. kellene hívni a dokit az eredmény miatt, de ki van kapcsolva :shock:
Mindegy, holnap úgyis megyek hozzá a magán-rendelésre, remélem nem hagyja bennt a kórházban a leletet.

Bogaracska!
Köszi, hogy felírsz. Ha lehet, akkor én a november 24-ei időpontra szeretnék menni. Ugye akkor is 14:30-kor kezdődik?????
Priviben elküldöm az adataimat, ha leírod, hogy mi kell a jelentkezéshez.
Én már láttam élőben szülést :shock: (középiskolai gyakorlat), hááááátttttttt nem volt túl felemelő élmény. Azért gondolom a sajátomat jobban fogom viselni. Akkor ott 16 évesen a szagok zavartak a legjobban :oops:

SZCSM!
Örülök, hogy végre eszel :lol: Aztán vigyázz, most meg nehogy hirtelen megterheld a gyomrodat! A szomszédnak nincs is miért haragudni, hiszen ilyen előfordul, nem tehet róla senki... A kutyád sem hiszem, hogy akarattal csinálta, talán csak játszani szeretett volna a kiscicával :cry: csak nem jól fejezte ki magát....

Henya!
Sajnálom a derekadat, tudom nem kellemes. Én kb a 6. héttől szenvedek a csípőmben lévő idegbecsípődéstől, hol jobban fáj, hol kevésbé és nekem is azt mondta a védőnő, hogy javulni már biztosan nem fog a szülésig :shock:
A Flector tapaszt nem próbáltad? Nekem orvos ajánlotta (lehet terhesen is használni) és csodákat tesz a csípőmmel.

Kép
akire79

Akire, Clara- én is arra tervezek menni :D Csak a teljes név kell, meg az hogy egyedül v a pároddal szeretnél menni!

Kép
Kép
bogaracska

Akire!
Bár én csak videón láttam szülést, de abból, ami ott zajlik azt gondolom, hogy a szag lesz az utolsó, amivel foglalkozni fogunk közben :)
Azért meg kell mondanom, hős vagy, hogy 16 évesen premier plánban végignéztél egy szülést! Le a kalappal.

Timi
athena

Akartam már kérdezni:
mindenhol feltétele az apás szülésnek, hogy apa is részt vegyen a szülésfelkészítőn?

Timi
athena

Sziasztok!

Cat, egyforma pulcsink van :lol: Nekem ez volt az első felső, amit Marcival megvettem. Idén még nem volt rajtam, mert akkor tetszik igazán, amikor már jóóóó nagy a pocak. De hamarosan előveszem :lol: A táblázatot meg javítottam. Azért volt eltérés, mert Heydie belerakta a pontos születési dátumot, és mindig nézegette, hogy ki mikor töltötte, és javította is. Na én ennél lustább vagyok :lol:

Kima, ha akartok még venni Balázsnak is, a Kengurunál lehet kapni lábfej nélküli rugikat, kis méretben is

Súly??? Hát én már 10 kilónál tartok :twisted: És a hasam is napról napra nagyobb... Hétfőn megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, szól-e valamit, de tuti mondani fogja, hogy figyeljek oda a kajára

Móni, én 4 hetente járok dokihoz

Athena, és honnan tudod már most, hogy mekkora lesz Eszter jövő szeptemberben? :lol:

Henya, és ettől a derék-nyavalyától még lehet természetes szülésed, vagy császár lesz belőle?

Blog. Aki még nem kapott hozzáférést, priviben küldjön nekem e-mail címet, hogy elküldjem a meghívót a képekhez :wink:

Szcsm, örülök, hogy jobban vagy!

Akire, én is láttam élőben szülést, de nekem nem volt borzalmas. Persze nem 16 éves voltam, hanem 28 :lol:

Szerintem sehol nem feltétel apás szülésnél, hogy ott legyen a felkészítőn.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!

Hát nálunk az! Vidéken... :? Igazolást kap róla apa, hogy járt, és csak annak bemutatásával engedik be a szülőszobára... Agyrém!

Nem tudom mekkora lesz Eszter jövő ilyenkor, de mivel kb 7-8 hónap között lesz, ezért 6-9 hónapos babára való ruhát vettem neki :)

Timi
athena

[quote="athena"]I írta:athenagazolást kap róla apa, hogy járt, és csak annak bemutatásával engedik be a szülőszobára... Agyrém!

Ez komoly???? :shock: Úristen, de jó, hogy nem ott szülök :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="icu03"]H írta:icu03űha, annyi variáció van már apaságira is, hogy lehet, hogy engem is félretájékoztattak?! :roll: :roll: Pedig nekem már készen van, remélem nem feleslegesen. :evil:

Mi is megcsináltattuk már. Az orvosom azt mondta, hogy bármikor meg lehet csináltatni a terhesség folyamán. Én hittem neki, remélem, hogy nem koppanok a szülőszobán.

Ágnes

Kép
klemencia

Hékás!
Teljesen komoly! De a vicc az egészben: kismamának nem kötelező, ha akar megy, ha nem nem. De apát csak úgy engedik be, ha megy. Szóval anya mehet szülőszobába anélkül is, hogy részt vett volna, de apa csak akkor ha résztvett. És természetesen hétfő délelőttönként van, munkaidőben, amikor "minden apuka ráér"...

Timi
athena

Akire, nem túl jó a minőség, mert mobillal készült, de ilyeneket vettem. Ha gondolod, a Minimanóban meg tudom mutatni :lol: Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!
Tök jók ezek az üvegek. Szerintem én is körülnézek hétfőn, torna előtt a Minimanóban!
Már teljesen úgy készülsz, hogy nem fogsz tudni szoptatni????
Kicsit tudatlan vagyok a témában, de ha tudok majd szoptatni, akkor gondolom elég 1 db 125 ml-es és 1 db 250 ml-es cumisüveg is :?:
Vagy mindenképpen több kell?
Én inkább majd csőrös poharat szeretnék használni cumisüveg helyett :oops:

Sajnos nem választhattam, kötelező gyakorlat volt (eü-i gimnázium - gyermekápoló- gondozó szak ) a szülés :-(

Bogaracska!
Ez tök jó, hogy mindannyian egy időpontban szeretnénk menni, legalább ott találkozunk :lol: Szeretném ha jönne a párom is, de mivel vidéken dolgozik, így elég esélytelen. Mindegy priviben elküldöm a neveinket, aztán még 13-áig lefixálom Vele is.
Nagyjából akkor be is töltjük a 24-ei időpontot, nem?

Kép
akire79

Sikerült végre mindent végigolvasnom.
Sűrűbben kellene benéznem :)

Én hétfőn voltam a dokinál...jól leszídott, hogy egy hónap alatt 2,5 kilót híztam, és legalább 10 perces előadást tartott arról, hogy mikor és mit ehetek!
Egyébként tényleg igaza van, kicsit elszaladt velem a ló...mostanában mindig éhes vagyok, és valamiért szinte csak az édességet kívánom :evil: úgyhogy oda kell figyelnem a jövőben.

Védőnő: Az enyém is mindig mér súlyt, vérnyomást, vizeletet vizsgál, de magzati szívhangot eddig csak egyszer mért.
Ettől függetlenül nem vagyok tőle elájulva...inkább macerának látom a havi egy látogatást, mint hasznos vizsgálatoknak.

Jövő pénteken megyek terheléses cukorra...várom már nagyon, hogy túl legyek rajta.

Kismama nadrágokat én szerencsére kaptam, a pullóvereim viszont eddig teljesen jól nyúlnak ott ahol kell, és elég hosszúak ahhoz, hogy ne látszódjon rajtuk, hogy nem külön erre tervezték :D
Van néhány mell alatt húzott felsőm is, eddig azok is remekül szuperáltak, viszont, hogy az utolsó hónapban mit veszek fel, azt még nem tudom. Biztos vagyok benne, hogy ezek a ruhák már nem fognak körbeérni :?

Ágnes

Kép
klemencia

Bogaracska,

akkor most volt a 4. heti fimvetítés? (Klári, köszi a tematikát!). Hű, számomra lehet, hogy jobb, nem láttam a filmet, amúgy is van bennem para... :?

Nov. 24-én megpróbálok akkor én is csatlakozni majd hozzátok. Szólóban vagy párral terveztek menni?

Kép
lizzyy

Akire-ok, addig majd eldöntitek, hogy tud e jönni :D Legfeljebb ha nagyon bizonytalan felírom, aztán egy fővel több v kevesebb szerintem nem nagy gond! Elvileg 40-en lehet menni egyszerre. :D Én már úgy várom.

Kép
Kép
bogaracska

lizzyy-igen most volt 4. alkalom. Hát én a párommal fogok menni, bár még nem tiszta, hogy a szülésnél is bent lesz e, eddig az a felállás, hogy a vajúdásnál ott lesz velem, aztán a véresebb részeknél kimenekül :D De azt mondja, úgyis ott fog eldőlni mi lesz, én nem erőltetem semmire. :)

Kép
Kép
bogaracska

Bogaracska A párod is látta a szülésről szóló filmet, hogy úgy döntött, hogy a véresebb jeleneteknél kimegy?

Nóra

Kép
fikuszka

Haliho!

Elkezdtem extra Mg-t szedni...az ejszakai labgorcs az eddigi legrosszabb volt :? :shock:

Henya: sajnalom a hatfajast. :oops: :oops: nalunk apa hatfajos es tudom milyen pocsek...

Nalunk a szulesfelkeszito 5 alkalmas, kotelezo es torvenyi eloiras, hogy a munkaltato el kell engedjen. (Persze nagy duzzogas, de senkit nem hallottam, hogy hatranyosan megkulonboztettek volna. Erre azert nagyon figyelnek... ha ilyesmi tortenne, rogton perre mennek es nem keves penzt kapnak :roll: )

Juhejj...megrendeltem a babakocsit es tartozekait! Oromunnep...vegre le van a gond es aggodas rola. Ez a legjobb benne :lol: :lol: :lol: Egy het mulva hozzak :D

Kisagy projek pedig ismet a hetvegen, az aruhaz most kap majd par darabot penteken. Ez akkor a nagyobb kiadasok letudva...hipp-hipp-hurra... (sajnos mi semmit nem kapunk senkitol es nem is orokoltunk :( )

Uxi: a suly nalam is ua ket-harom hete. En nagyon orulok neki, mert 15 kg mar rajtam van. Nalunk annyi valtozott, hogy azota csokkentettuk a szenhidratot, nincs sutike es csak vasarnap van "csalo nap" :wink: :lol: Szerintem ne aggodj a gyarapodas elmaradasa miatt, azt mondtak, valaki eloszor sokat hizik, aztan alig-alig mar...van aki forditva, van aki egyenletesen. Alkati dolog tobbnyire. Amig erzem, hogy a gengszterfonok mocorog, addig nem aggodom. :wink:
Vendég

Akire, egyre figyelj, a Minimanó 6-kor zár. A múlt héten én is megszívtam, 6.03-ra értem oda, és már nem engedtek be :twisted: Én felkészülök arra, hogy nem tudok szoptatni, legfeljebb lesz felesleges cumisüvegem. A sötét rózsaszín az nekem is csőrös cumisüveg, de vettem hozzá sima teás fejet is. Ha tudsz szoptatni, akkor elég egyetlen teás cumisüveg, ha akarod teáztatni őt. De erről majd a szoptatásban gyakorlottak anyukák vallanak :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bogaracska!
Elküldtem priviben a neveinket. Köszönöm mégegyszer.

Lizzyy!
Én a párommal szeretnék menni, legalább megtudja hol van a kórház és hol kell keresnie, ha szülünk :lol:
Nem kaptad meg a privát üzenetemet tegnap? Elküldtem a szülésfelkészítő programját :shock:

Hékás!
Tudom, hogy 18-ig vannak, de úgyis mindig hamarabb szoktam érkezni (már fél 6 körül), mert munkából megyek tornára. Azért köszi, hogy szóltál :lol:

Kép
akire79

fikuszka-nem, nem mertem volna megnézetni vele, én is sokat gondolkoztam, hogy megnézzem-e :? Ő eléggé nehezen viseli a korházas dolgokat, meg a vért, most egyenlőre annak örülök, hogy a vajúdásra ilyen hamar rábólintott :D

Kép
Kép
bogaracska

Csípőfájás:Azt hittem ezzel egyedül vagyok. :shock: Sajnos nekem is elég sűrűn becsípődik valami a csípőmben, és aztán tud ám rendesen fájni. :( :( Néha még menni is alig bírok.

Icu
Kép
Kép
icu03

Sziasztok!
Szerintetek NOSPA tablettát lehet bevenni?Gyrost ettem azt hiszem rossz ötlet volt sok volt a hagyma... :roll:
Vagy valami ötlet emésztésre amit lehet?Köszi!!!
gyöngyi-30

Gyöngyi, Espumisan gyöngy? Azt tuti lehet szedni,a nospát nem tudom. Meg a Renniet is szedheted

Brigi

Kép

Kép
hékás

hali,

ismét Lux-ban vagyok. igyekszem visszaolvasni, és jönni sűrűn, illetve reagálni mindenkinek. . legalább amig itt vagyok mert zajlik náluunk is az élet.

az itteni albérletből nov 15-ig ki kell költözni. a nagy költözés 23-i 7végén lesz, anyuék jönnek ki teherautóval, és visszük Mo-ra a bútorokat. én is akkor megyek haza. Apa marad még dolgozni, neki új albérletet kell keresni 1 hónapra, mert utána jan-febr-ban fizu nélküli szabin lesz otthon velünk, nehogy lemaradjon a szülésről, tudjon segíteni. Utána meglátjuk mi lesz, mert nem szeretnénk már ide visszajönni - Apának nem jött be a meló - de ahhoz az kell hogy otthon találjon vmit, amiből megélünk.

Köüzben indul a lakásfelújítás is otthon, szintén a 23-i 7végén költöznek ki az unokatesómék a lakásomból, utána jönnek a festők. és majd csak utána tudunk beköltözni. Addig semmi előkészületet nem tudok csinálni, a kapott cuccok anyuéknál vannak a garázsban bezsákolva. Azt sem tudom mink van

szóval zajlik az élet.

szerencére jól vagyunk, voltam terheléses cukron, szerencsére jó lett. eddig +6 kg-nál tartok. teszek is fel pocakképet:

23 hetes pocak:

Kép

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

GYöngyi!
Nekem a RENNIE tabletta segíteni szokott és nem csak gyomorégéskor.
És azt biztosan lehet szedni.

Kép
akire79

Icu és törpiek:

az említett eladó M-es kismamacuccok:

farmer
Kép

kertészfarmer (tök jó, pocakra simul, vele együtt nő, nem olyn felvéve, mint "tehénen a gatya :) "

Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

zöld nadrág (tavaszi/őszi)

Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

vászon nadrág a hozzá való felsővel:

Kép

Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

ja, találtam egy jó on-line szülésfelkészítőt, nem is drága 4e Ft a CD :) szeritem tök jó, főleg azoknak akik nem tudnak eljárni, mint mi, vagy Apukáknak :)

http://babastart.kismamablog.hu/szulesf ... -tanfolyam

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Aki nem jár szülésfelkészítőre, az hogy választ szülésznőt?
Mert én azt sem tudom, hol tartózkodnak a kórházon belül... besétálok a szülőszobára, hogy jöttem felkérrni valakit? :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Hékás: tök klafák a cumisüvegek. Igazán törpillásak.
Lenne egy kérdésem: kb.16 hetes néha begörcsöltem, akkor szedtem a magne b6-ot, de abbahagytam már jó ideje. Ugye nem kell folyamatosan szednem, ha nem görcsölök?
Gizi: a kertészgatya és a zöld érdekelne. Nem tudom, hogy mekkora méret, M-es jó nekem, kb.36-38-as, de lehet inkább 38-as. Ja és xxl-es szárhossz.
Jó egyébként, hogy vannak itt tapasztaltabb anyukák, mert én biztos vettem volna huzatot takaróra nem kevés pénzért. Szóval már vettünk egy polár plédet. Meg néztem ki 70*90-es (asszem) paplant. Ezek szerint az sem kell.
Meg jó lenne ha írnátok olyan dolgokat, amiket tök felesleges megvenni, kölcsönkérni, rakosgatni.
Előre is köszi.
Hát lányok, nézem itt a hasatokat.......bennem vagy egy óriásbaba van, vagy ketten vannak. :) Olyan nagynak találom az enyémet. Egy nagy has vagyok, és semmi más. :D :D
Persze nem azért, mintha bánnám, sőt, nekem nagyon is tetszik.
Látom nem csak én híztam többet a nagykönyv szerinti átlagtól. Mikor mondtam a védőnőnek, hogy 10 kg-ot híztam (mert ugyebár nem állított mérlegre), végignézett rajtam és annyit mondott, hogy rám fért.
Ja, és próbáltam felvenni a régi nadrágjaimat, hogy bandázzsal tudom- e őket hordani, mert semmi kedvem magamra költeni......háááát....a combomig feljött. :D :D
Szóval azért szépen, egyenletesen rakódik rám. De nem bánom, mert iszonyú sovány voltam. Bár szerintem még most sem vagyok átlagos, inkább vékony.
Apás szülés: a mélyen tisztelt apuka totál be van sózva. Azt mondja, hogy egyik kezében a kamera, másikban a fényképezőgép, így fog velem jönni szülni. :D :lol: Aztán majd meglátjuk, hogy mikor tényleg arra kerül a sor akkor is ilyen nagy lesz a szája. :twisted:

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Pillesz: szeritnem kb 36-38-as lehet, rám is majdnem jó, a szárhossza normál, meg tudom kérni anyut, hogy mérje le. milyen magas vagy?

uxi: én sem járok szülésfelkészítőre, nekem ajánlották :) szeritnem kérdezz körbe azoknál, akik ott szültek. fórumokon, vagy amíg várakozol vizsgálatra. egy csomó hasznos infót megtudtam én is várakozás közben :) csak jó pletyis anyukát kell kifogni :)

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!
Brigi,Akire köszönöm a tippeket!!!
gyöngyi-30

Gizi:180 centi vagyok, a belső lábhosszom 88 cm. Lemértem. Szóval ennél lehet hosszabb, hogy cipővel jól mutasson.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

pillesz, ok, megkérem anyut, hogy mérje le :) én 175 vagyok, nekem jó elvileg, remélem neked is jó lesz :)

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Kisgizi Klasszak a kismamarucik, sajnos én inkább 40-es méret vagyok, bár lehet, hogy mostanra már több is :cry: .

Nóra

Kép
fikuszka

Brigi!
Köszi a kengurus tippet.

Ma én is túlestem a cukros vérvételen. a lötty nem volt rossz, én a limonádét is édesen iszom és egy egész citromot tettem 2 deci vízbe, így jó volt. Kíváncsi leszek az eredményre, mert vagy nagyon jó a cukrom, vagy nem tudom. Eddig 3 X volt ilyen cukros vérvételem és mind a háromszor a két óra letelte után elég rosszul voltam és ennem kellett. Most semmi. Nem éreztem magam rosszul. Nálatok ez hogy volt?

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok,
Uxi,
Ha jól emlékszem Kistarcsán fogsz szülni? van választott dokid? megkérdezhetem kicsoda? ha van akkor kérdezd meg őt, ha nincs akkor én ismerek legalább kettő szülésznőt. Én anno megkérdeztem a dokimat, hogy kivel "szokott szüleszteni" és megadta a nevet, elérhetőséget, vele szültük MArcit, de ő azóta elment orvost látogatni, majd amikor 3 éve megint aktuális volt akkor megint megkérdeztem, hogy kit ajánlana. Akkor nekem Ignáthné Évikét mondta, nekem bejött, nyugis, nagy tapasztalattal rendelkező szülésznő, végig velem volt és már most is megbeszéltük, hogy elvállal, már összefutottunk a nyáron is, amikor 4 napig hánytam ő adott B6 vitamint, mert befeküdni nem tudtam infúzióra a gyerkőcök miatt. Hajnal fél 3-kor hívtam anno, hogy szülni fogunk és kb. egyszerre értünk be a kórházba és onnantól végig felügyelt, sőt még a szülés után is minden nap meglátogatott minket, hogy minden rendben van-e.

Hékás,
nagyon aranyos cumisüvegeket vettél, én még nem döntöttem milyen legyen most, anno Chicconk volt, de most nem nagyon láttam a bababoltokban, lehet, hogy keresek valami hasonlót. Vizesnek és a NUK-ot használtam nekik. JA és nevünk jelenleg Bence Kristóf, vagyis már hetek óta megvan, csak elfelejtettem megírni a táblázathoz.

Már nem tudom ki írta, hogy több a magnézium tartalom az extrában, de nem, mert a sima Magne B6-ban 48 mg a Magnézium, az extrájában 100, így tényleg csak duplája, szóval lehet helyettesíteni, ma megnézettem a gyógyszertárban.
Na megyek, mert ma hülyére sütöttem-főztem magam! :D:D:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz, nekem is őt ajánlották, közben érdeklődtem. De hogy kérjem fel, mikor nem járok a kórházban? Az egyik anyuka megadná a számát, de szokás ezt így telefonon?

Esetleg priviben megírnád, hogy zajlik ennek az anyagi része?
Felkéréskor meg kell kérdeznem, vagy mond ő árat?
Kb. mennyit kér?

JA, a dokimról most tudtam meg, hogy lehet, hoyg elmegy, szóval nem tudom, mi lesz. MÉg nem tőle tudom, majd hétfőn megyek és rákérdezek, csaka kórházi laboros kérdezte, hgy ki a dokim, mondtam, mire visszakérdezett, hogy jééé, ő még itt dolgozik?
Ő úgy tudja, el akar menni.
Szóval hétfőn rákérdezek, ezt azért nem ártana tisztázni.

Nem tudom, ha körzetileg nem oda tartozok, szülhetnék-e ott fogadott doki nélkül? Mármint úgy, hogy csak szülésznőt kérnék fel, az orvosból meg jó lenne az ügyeletes, ha tényleg elmegy a mostani orvosom. Terhesgondozásra járnék továbbra is hozzá, de szülni meg nem nagyon szívesen mennék máshová.

KépKépKépKépKép
uxi

Kicsi fiam kirakodott a bal oldalamra, teljesen amorf lett a hasam. :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

https://www.babanet.hu/taplalkozas.php?c ... rticles-48

Nézzétek, mit talátlam itt a babneten! Ez jól összefoglalja, miért kell a cukorvizsgálat, meg mi is ez az egész.

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap voltam 4D-n! A gyermek lábait és karjait az arca elé húzva aludt a 40 perces vizsgálatból kb 35 percig.... És nem volt hajlandó megmutatni az arcát. Sehogysem tudtuk leénekelni a végtagokat az arca elől. Egyetlen pillanatra sikerült a dokinak elkapnia (sajnos mivel a lába akkor is előtte volt, és azt valahogy arrébb kellett varázsolni, így nem tökéletes a kép), az arcát, de azon épp mosolyog :)
Viszont amit nagyon szívesen mutogatott, az az, hogy valóban Kislány! Nem nevezném túl erkölcsösnek a Kisleányt :)

Kép

Gizi!
Én S-es, 36-os méret vagyok, szerinted mennyire esélyes, hogy jó a farmerméret?
Egyébként meg kell mondanom, hogy le a kalappal előtted, hogy ilyen jól viseled a költözés, cuccolás, pakolászás, lakáskeresés, átalakítás, festés, stb-t! Minden tiszteletem a tiétek!
[/img]

Timi
athena

athena: szerintem az lesz a legegyszerűbb, ha leméretem a nadrágokat :) tesóm elég vékony S-es cuccai vannak leginkább.

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?