A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok,

Nah szóval reggeli szoptatás.....könnyem kicsordul és bepisilek állapot! :( :( Bogyra mivel gombátlanítsak azzal, amit a szájába kell kennem? Nem mondta a dokinő.....miért is mondta volna??? :roll: De most kb. úgy érzem, mintha tépné, rágná a fogával, pedig szerintem nem, csak már olyan szinten fáj..bár az tény, hogy most Ricsike mintha nemkapná be rendesen....csücsörít!! Jajj nem tom, de most ott tartok, úgy is apadok el...hát hagyom, hogy elapadjon! :( :oops: :cry: Azért persze kipróbálom Bogy a krémet.

Próbáljuk ki a babauszit? Mi is a Camponába vinnénk!! Na még meg hányjuk-vetjük a dolgot :D, de jó lenne együtt menni! Csak nekem még mindig az a bajom,hogy nem tudom eldönteni, hogy izé pisi...vagy folyás!!! :oops: Dokihoz meg nem akarodzik menni. De legfeljebb apjuk megy a vízbe én meg foto, videó, kamera, elő , CNN Live, minden ami kell!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Csajok, Lorci, Bogyra, nem jöttök inkább a XIII. kerületbe?
Mi oda járunk. Milyen jó lenne együtt.
Na jó, ha a Camponába mentek sem sértődök ám meg:)

Pici, jajj de jó, h. ti is babaúsztok.
Jah nekünk ugyanezt mondta nő, h. másfél éves korára lemegy és felhozza a piros/zöld/sárga golyócskákat. Tök jó.

Bogyra, muti a linket!!! Látom élvezed a válogatást:)
És az a 80-as rucimuci?

Kép
niki30

Jajj Lorcikám, fáj a cickom. Basszuskulcs, de sajnállak.
Azért még próbálkozz, csak jobb lesz. Kend meg minden, kövesd Bogyra anyánk utasításait! Hátha.... azért még el ne apaszd.

Kép
niki30

Holnaptól nem vagyok. Két napra leröppenünk Debrecenbe, megnézzük a Da Vinci kiállítást. Egy kis kultúrálódás kell. Már jól fog esni azt hiszem.
Két másik kisgyerekes családdal megyünk, biztos jó lesz.

Na sziasztok. Még azért lehet bekukkantok.
Bogyra várom a linket! Küldd légyszi mégegyszer, mert múltkor nem mentettem le, én ostoba. :oops:

PuszóNyuszóMuszó!!!

Kép
niki30

Jah, Lorci, múltkor én sem mentem be a medencébe, csak fotóztam, videóztam. És szerintem legközelebb sem fogok. Szóval nyugodtan lehet bennt Ricsike apájával, Te meg kinntről gyönyöködsz.

Kép
niki30

Sziasztok!

Bogyra, a ruhára értettem azt hogy egyszerűbb lesz a mi esküvőnk. Nem terveztünk kiöltözni nagyon... Ez olyan hirtelen elhatározásból megtartott gyors esküvő, nem is ez lesz a lényeg hanem a keresztelő.
Én szeretnék egy levegőztető zsákot Milunak 74/80-ast, ha találkozol ilyennel gondolj rám kérlek!!!!!!

Lorci, próbáld meg úgy, hogy anyatejjel kened a mellbimbód, és hagyod a levegőn megszáradni. Nekem is volt ilyen, és egy napig félmeztelenül szaladgáltam itthon: kentem-száradt :) :D :lol: és estére sokkal szebb lett!

Niki, irigyellek, engem is érdekelne e kiállítás de Debrecenig nem megyek érte. Jó szórakozást!

Csilla
Vendég

Kép uncsitesóm fia.séróóó???[/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Jólvanna Cscsi vicceltem ám! :) Hát mi is aszem 3 hét alatt hoztuk össze a lagzit! :) Nem is értem kinek kellenek ehhez évek? :D

Lorci!
Menjünk babausziba, menjünk babausziba!!!! Lehet kapni valami tampont patikában, ami arra való, hogy ne kapj fertőzést, de szerintem azt akkor is lehet használni ha folyásod van... És nem szeretnélek elrettenteni, de szerinted a többi anyukának nincs folyása???? Mármint rajtam kívűl! :D Mármint majd ott az usziban!

Pici!
Jelntem anyum már küzd! :)

Niki dobok ide egy fotót.... mert nem töltöttem még fel, és lehet már csak a webboltba teszem fel, ugyanis szépen halad az is! :)

Kép Ez egy vadi új címkés morris mouse plüss ruha 1500.- Kép bársony ruha, pici rózsaszínes csillámos fonallal hímezve 1000.- (80-as) Kép 74-es kordnaci + poló 1700.- de külön is mehet! :) Kép 74-es poló + naci (új, a mosás miatt vettem le a címkét ) 1200.- Kép 80-as Next tünemény!:) Nagyon édes 2000.- Kép ez a felseje Kép Benetton bélelt kord + pulcsi 68-as , de sztem nagyobb 1700.-

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Tegnap este mégis hazajöttünk,a rokonoknál voltunk lent Szabolcsban...nagggyyyon jól éreztem magam,rég nem voltam,olyan gyerek voltam megint belül,mint rég,még a kaja ize is a régi volt... :cry: :cry: :cry: mennék vissza...az uncsitesóm gyereke 2 nappal előbb született,és betojtam,mikor megláttam a séróját.Minket is mindenki megcsodál,mi lenne,ha ez a baba csüccsenne a karomon?el birom képzelni,mikor megy az anyja vele,még jobban feltarthatják őket,mint minket szoktak... :lol: szóval elájultam,na!

Brenduskám teljesen jól van,anyum azt mondta,ha lehet,máskor ne etessem legóval a gyereket :oops: ,attól úgysem fejlődik :lol: .(dili).Ne legyen senkivel hasonló,nem kell az a fránya csipesz sem reméljük,ahol már van egy gyerek,szerintem nehezebb,Patrik is szegény annyira odafigyel,ahol nincs nagy gyerek,ott meg ugysincsen ennyi apró játék nem?hacsak nem anyu legómániás. :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

gabi, jó h már tudsz nevetni a történteken! belevaló csaj vagy! :D

bocs h így belepof, de tudtommal anyatej kiváló cicire akkor, ha nincs fertőzve, CSAKHOGY szájpenész esetén NEM, mert a tejcukor a gombák táptalaja!!! úgyh csak a glicerinessel kend, lorci! nekünk is volt ilyen és doki nekünk sem mondta h én is kenjem - mindent esztertől az LLL tanácsadótól tudok, és lőn, amikor már én is így csináltam, pillanatok alatt elmúlt!!! ja és ha már nincs gomba a szájacskában, 2 napig még akkor is kend ricsit és cicit is! ezt viszont a dokink mondta.
Vendég

Igen, teljesen jól mondja Doo! :) irigyellek, hogy ilyen jó kapcsolatot ápolsz egy szopis tanácsadóval... Sajnos én megint nem érzem magam sikeresnek a szoptatásban, úgyhogy a következő babával, már tuti keresek egy ilyen tanácsadót, és tartani fogom vele a kapcsolatot.... Bár az előzőekhez képest nagyon jól ment, végülis tegnapelőttig szopott.... :( Még most is ciciztetem amikor nyügös vagy csak olyan kis bújos, de az már szomjoltásna semelég.

KépKépKép
bogyra

bogy, sztem még most sem késő - próba cseresznye! a tej mennyisége növelhető! vesztenivalód végülis nincs. ha gondolod, priviben átküldöm a számát. eccer már benyomtam ide vmelyik oldalra is.
Vendég

Lorci... nagyon sajnálom a mellgyuszit... :cry: szerencsére vannak itt járatosak a témában... remélem hamar meggyógyulsz..
hát ha ilyen durva folyásod van ,szerintem menj el vele nőgyogyóhoz... gondolom nem szeretnél valmi felszálló bacis fertőzést... csúnya dolgokat tudnak művelni. Nem paráztatni akarom a paramamit, de már jópár napja is írtad, és ha eddig nem múlt el valszínűleg nem is fog magától.

Bogy, tök izgi, nagyon várom már :) Én is úgy tudom a tejtermelés 7-8 hónapig visszahozható a nulláról. Bár gondolom nem a te életritmusod mellett... :roll: (lásd 20 kiló ruha mosása és vasalása per nap stb :wink: )

Menjetek babausziba, nem kötelező mindkét szülőnek bemenni, mondjuk mi bementünk felváltva, a végén meg amikor már kifényképeztük magunkat együtt is megúsztattuk a nyuszit :wink:
Nekem nagyon nagy élmény volt, és tök jó családi progi is.

Gabi, akkor ez genetika lehet nálatok... naggyon brutttál ez a hajzuhatag :lol:

Niki, jó szórakozást!!!
pici76

ja és bogy, a morris mouse ruha érdekelne. milyen méret? nekem 74-80as lenne jó.

ági, persze, pórszívóztunk, de még úgy is dugulás volt... :cry:
kifele hordozás:enyém tudott úgy aludni , fejét oldalra v előre billentette, de én megtámasztottam az állát a kezemmel v elvileg a kendő szárát is odahúzhatod, ha nem zavarja - enyémet zavarta... de különben azt hallottam most h nem tudnak még a babák így aludni általában. úgy látom, az enyém minden téren kivételes példány :lol: különben 2 hete csípőn hordozom!! :D akkor volt egy tanfolyás és megértettem a dolog lényegét. neked milyen kendőd van különben? mármint márkára értem.
Vendég

uszisok, senki nem kapott még vmi fertőzést? állítólag a dokik nem annyira kultiválják, mert isznak a vízből, szemükbe-fülükbe megy, stb. pici, anyósod mit szól a témához?
csak mert én sem szántam még rá magam ilyenféle okokból, meg mint mondtam, mi nem vagyunk vízi népek, de lyánykám olyan mint a perpetum mobile, a jóga is tetszik neki sztem, de az csak heti egy. még vmi mozgás elég jó lenne.
zeneböli meg korai neki, mint "fejlesztő foglalkozás". voltunk, de hatszázan voltak egy kicsi teremben és folyton attól tartottam h vki rálép. az ölemben meg nem marad meg, ha ülni kell vele. :roll:
Vendég

Doo, hát húzta a száját, de mi meg nagyon vizi népek vagyunk, úgyhogy nincs mit tenni, gyereknek muszáj mielőbb vízbiztosnak lenni :) láttam ott egy kisfiút, aki bármit csináltak vele, lefetyelte a vizet mint egy kiskutya (Zsófinak meg mondjuk a tenyerem volt a szájában végig...) és ők már fél éve oda járnak, és a kiscsákónak semmi baja nem volt még... igazi kis vasgyúró. Szerintem gyereke válogatja ki mire érzékeny. Olyan betegséget nem fog ott elkapni amiből ne lehetne kigyógyítani... mivel mindenki beviszi a babáját a vízbe, mindenki nagyon odafigyel a higiéniára amennyire lehet. Az egyik ismerősöm a nagy usziba vitte a gyerekét, és futó szemölcsök lettek rajta, de másokon meg nem... erről a helyről eddig csak jót hallottam... érdeklődj körbe van -e Tbányán olyan medence ahova csak babaúszásra járnak, aztán szerintem próba cseresznye... ha Zsófin szemölcsök lennének, vagy ha összeszed valamilyen fertőt, hát én sem viszem többet... de ahogy mondtad a zeneböliben meg ráléphetnek :wink: szal semmi sem tuti... otthon ülni meg uncsi :?
pici76

Doo!

6-9 hónaposig van, de lemérem inkább!

Hossza:41 cm
Ujjahossza hónaljtól: 21,5 cm
Szélessége derékban: 25 cm * 2 ha körméret

KépKépKép
bogyra

Köszi Bogyra, arik, de most azt hiszem maradok annál a két pulcsinál, amit kiválasztottam már. Köszi:)

Majd jövő héten hívlak és összehozzuk.

Kép
niki30

Sziasztok,

Azta micsoda séró-báró uncsitesód kisfia!! Ez tényleg valami családi vonás lehet nálatok!!!!! :)

Hát ma nem tudtam sűrűn ápolni a cicim, mert barátnőm tt volt, de nagyon jól éreztük magunkat. :) mOst meg este Ricsikét csak az egyikből szoptattam, a másik már vérzik, meg minden, azt kézzel lefejtem és bekentem most ezzel a gombaölővel!!! :shock: Várom a hatást!!

Bogyra mehetünk uszira,ugye az szombatonként van? Sajnos a köv. szombaton nem tudunk menni...de utána? Hmmm? Kipróbáljuk? De még mi nem is fürödtünk együtt Ricsikével a kádban, de addig még fogunk, szokja. :)

Igazad van Pici elmegyek dokihoz a nyavajámmal....inkább nézzen meg és írjon fel pelenkát és intimtornát :lol: :lol: mint valami fertőzésem legyen!! :shock:

NIki érezd jólmagad Debrenecben , biztos jó lesz kiruccani.

Mi meg képzeljétek lehet, hogy megyünk halloween buliba 1-én...ha tesóm elvállalja, hogy itt marad Ricsivel. :) Be is kell öltözni!!!! Persze nem nagy buli lesz, a retro bulisokkal leszünk megint 6-an kb....de biztos jó lesz! Majd beöltözök szellemnek!! Nagy lepedő, két lyuk a szememnek...ápol, eltakar és csak huhogni kell!! Hahaha! :D :D

Jóéjt mindnekinek és köszönöm a cickom tanácsokat! :)

Kép

Kép
lorcika

Én végre újra, teljes joggal öltözhetek farsangkor elhízott, gyesbeteg kismamának!!! Vannak a terhesség során felszedett kilókank előnyei is! :)

Oké felőlem mehetünk.... szombaton van? nem tudtam... én még nem néztem utána, csak terhesen akartam menniilyen vizifitnesszre.... dehát emlékeztek mennyire antifitt-mama voltam... :)

De most mehetünk ufffni! :)

KépKépKép
bogyra

Levente egy akkora kakakupacon csücsörgött ki tudja meddig.... se szaga nem volt, se nem rotyogtatott, se nem nyomott... most vettük észre. Meglepetés kakai volt. :)

Mostcsak kakasündörgőnek hívom! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, kakasündörgő :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sunyi kakimatyi :D :D :D :D :D :D :D

Kép
niki30

Jah, az! :D:D

Most le sem lehet meszelni a vigyort a képéről mióta kiganajoztam! :D

KépKépKép
bogyra

ti hogyan tudjátok leszívni egyedül a manócskáitok orrát?! :?: nekem ez nem megy egyáltalán. pontosabban tegnap este sikerült v háromszor, de sztem az véletlen volt :roll: az alapeset az h ezerrel üvölt, hadonászik és kapkodja a fejét ide-oda :roll: :cry: szegény kis putyikám. :cry:
Vendég

Doo!

Nagyon egyszerű... az én módszerem:
Rátérdelek a gyerkre, mármint mintha ráülnék de hát nem, szal mintha lovagolnék rajta, a kezeit lefűzöm a lábaimmal és már kész is, nem tud mit csinálni, a feje meg a térdem között van, így azt sem tudja mozgatni.

Én is a bnőmtől tanulta, előszörre ijesztő... de fél másodperc alatt végzel.

KépKépKép
bogyra

na ezt kiprószálom, köszi.
bakker, néha arra gondolok h egy olyan gyereknevelős könyvet kellene írni, amiben ilyesmik vannak - szal ilyen tökre gyakorlati tapasztalatok és nem légből kapott elméletek, meg minden. persze lehet h senki nem olvasná el?! :roll:
Vendég

Lányok!

Feltöltöttemaz első adag babaruhát a saját webshopunkba. Sajnos még próbaüzem van. De nézzétek meg és várom az ötleteket a fejlesztéshez!!!! :) Úgy örülök. És regisztráljatok és kaptok hírlevelet a feltöltésekről! :)

http://www.angolbabaruha.extra.hu

És ezt a címet is lefoglaltuk:

http://www.markasbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Bogyra, Te olyan aktív vagy, én csak nézek mindig :shock: :shock: Hogy is van a pajzsmirigyed? Az pörgethet egy kiccit?? :D :D Egyébként nem azt írtad, hogy kevesebb vagy kg-ban, mint teherbeesés előtt?

Doo, én úgy csináltam, hogy karomba fektettem, balra volt a feje, karja a hónom alatt, másikat lefogtam, s az egész gyerkőt a mellkasomhoz szorítottam. Mondjuk a fejét kicsit tudta mozgatni, úgyhogy a Bogyra módszere valszínű jobb. Meg ennek az a hátránya, hogy szegényem lehet néha azt hitte szopizni veszem oda, s még mosolygott is, aztán jött a totál brutál orrszívó, na mikor meglátta, már elkezdett rettegni :cry: :cry:

Kép
ági_bp

Ági!

Nekem alulműködik a apjzsmirigyem, úgyhogy én most aluszékony vagyok, meg ilyesmi, de nememrem az adagot magamnak manipulálni... majd ráveszemmagam és orvoshoz megyek! :)
Én ettl sokkal aktívabb voltam, illetve nem is aktívabb de ugyanez a tempó nem fárasztott ki ennyire...

És amúgy igen, kevesebb vagyok mint terhesség előtt, de már akkor is egy elhízott bálna voltam... most ezt akartad hallani? :D :D

Dehát ez van....

Nézzétek a webshopot és tessék nyilatkozni pls! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

Én is hasonló "barbár" módszert alkalmaztam orrleszívásra, gyerekre ráfekdüni, kéz lefog, és az egyik karommal a fejét is valamennyire fixen tartani...bár azért kissé küzdelmes ez is, mert már mégse klne eltörni a gyerek nyakát!!! :shock: :oops:

Ma ismét összevesztem anyámmal!!! :twisted: :roll: De már nem érdekel az egész család és örülök, hogy akkor ma nem kell menni sehova, hanem itthon dögölhetünk!!! :D :oops: Így is 3 napja barátnő járat van!!!!!

Kép

Kép
lorcika

eddig egyszer próbáltam és bejött bogyra módszere! :D tényleg viszonylag humánus és gyors. így nem kellett annyira küzdeni vele. remélem, ez nemcsak az egyelőre ismeretlen technikának "köszönhető"... :roll:
ja és már továbbgondoltam a dolgot: mi van, ha már járni tud, meg ilyesmik? szal amikor már sokkal önállóbb a bébi, na meg ráadásnak el is szalad? pl kíváncsi lennék h dóriék mikor érték el a "saját" Vikijüknél :wink: h képes legyen önállóan orrot fújni? bár lehet h az esetünkben ez mindegy, mert enyém sokkal kis nyúlabb, meg érzékenyebbnek tűnik. (ha belegondolok h eleinte még abba is hagyta a sírást, ha bekapcsoltam az orrszívót :shock: és akkor még azt hittem h milyen kis bátor ventillátor! :lol: )

lorci, te vagy ilyen sértődős v anyud v mindketten? mert én is szoktam veszekedni anyuval - vagyis én kiabálok v morgok v besértődöm v ezek bmely kombinációja (azért a kiabálás ritka), ő meg csak pislog szegény. és aztán uúgy segit :roll: :shock: amitől csak még nagyobb gecinek érzem magam :oops: szal tök rendes, csak néha idegesítő dolgai vannak, én meg hiperérzékeny vagyok. komolyan arra gondolok néha h én sztem nem leszek képes ennyire önzetlenül segíteni a gyerekemnek és ha úgy beszélne velem, mint én soxor szegény anyámmal, még az is lehet h szájon vágnám :roll:

bogy, én lehet h tudatlan vagyok, de van olyan bála h csak angol rucik? :shock: meg ezt sem értem h hogy a túrósba kerülnek bele vadi új rucik? :shock: mondjuk azt hallottam egy ismerősömtől h az angolok képesek megvenni vmit és másnap vinni is a second handbe címkéstül :shock: mert mondjuk mégse jön be v mittomén. érdekes szokás.
na, sztem azt a bársony ruhát stipi stopi! a hét vége fele v jövő héten lehet h megyünk a campona irányéába rokonylátogatóba, akkor megejthetjük az adásvételt? ha mégsem mi megyünk, hanem ők jönnek, akkor meg kitalálok vmi mást, oksi? mer ugye a postaköltség sztem tök felesleges egy ilyen árfekvésnél :roll:
és honnan jönnek a vevőid? meg hogy van ez a webshoposdi? nem kell ahhoz üzlethelyiség? ha nagyon off voltam, akkor ilyesmit legközelebb priviben, OK?
Vendég

Ezt a bálás dolgot én sem tudom pontosan, de hallottam olyat, hogy pl vöröskeresztes gyűjtés. Meg vannak a nagyáruházak mellett konténerek és abba lehet beledobni a kinőtt satöbbi ruhákat De hogy honnan kerülnek bele újak...hát nem tudom, biztos másképp állnak hozzá. Ott pl nem szokás egymás közt, családon belül ruhát venni. Mármint az angoloknál. De pl a németek csak használtat vesznek szinte. ott nincs is túl sok márka. Bolt nem kell hozzá, mivel leírtam, hgy saját ruháinkat is áruljuk... De végülis a számlát is meg tdjuk oldani.

Melyik bársony ruhára gondolsz? :)

És tessék regisztrálni az oldalunkon hagy tudjuk tesztelni! :)

KépKépKép
bogyra

Jah meg egy nagyker ahová járok ott pl egy csomó új ruha van, onnan van az a plüss ruhácska is (morris mouse) azok pl kapcsolatban állnak boltokkal, ahol nemkiárusítják a tavalyi kollekciót vagy ilyesmi, hanem kilóra eladják bálában... mert vagy kicsi az üzlet vagy akármi...

KépKépKép
bogyra

Doo: Én abszolút nem vagyok sértődős. Az előbb írtam egy litániát miért is olyan a kapcsolat anyámékkal amilyen..de kitöröltem, nem hiszem,hoyg erre most bárki kiváncsi lenne. A lényeg, hogy ehhez ismerni kéne az egész családot, anyámat és hidd el Doo amikor máskor mondtam, hogy kilinikai eset vagyok miattuk......az sajnos igaz. Most ismét csak egy anyám önzése este volt. Nincs kedvem leírni, mert felhúztam magam, míg ide leírtam, és nem azért vagyunk itt, hanem hogy babázzunk! :) Csak most az egyszer kezdek nem bűntudatot érezni olyanért, amiért nem kéne, és ez örömmel töltött el...csak azért írtam amit, mert jól éreztem magam egy percre, hogy nem önmarcangolok, hanem végre lassan elmerem mondani a véleményem anyámak. :) De tényleg lapozzunk is! :)

Ricsi holnap kapja a szuriát, remélem megint jól adkja ve a dokinő és nem fog sírni! :)

Kép

Kép
lorcika

ja, hát amit tegnap lemértél nekem: a fehér morris mouse!
Vendég

lorci, én kíváncsi lettem volna :? elküldhetted volna priviben is...
Vendég

mondjuk igazad van: babázzunk! :D (lehet h nekem megy az agyamra h nem dolgozom... :oops: ) annak örülök, ha jobban érzed magad és nincs bűntudatod. férjem szerint a bűntudat a világon a legfeleslegesebb dolog. meg még néhány pszichodoki szerint is :wink:
Vendég

ja a dolgozás: férjem uncsitesójának rómában vissza kell mennie dolgozóba januárban, a 9 hónapos babsi mellől... ott állítólag ennyi jár, szal nincs apelláta. úgyh azért a magyar gyes rendszernek vannak előnyei!! szal én örülök h DÖNTHETEK h munka v babázás.
Vendég

Lorci!

Milyen szurit kaptok???

KépKépKép
bogyra

Még csak most kapjuk a 4 hónapost, mert eleve 2 hét csúszásban vagyunk, plusz beteg volt Ricsi.

Kép

Kép
lorcika

Ahhha, azthittem én vagyok lemaradva valamiről! Nah akkor ez már az utolsó. Képzeljétek Levente az utolsó szurinál nem is sírt, de amikor entünk a védőnőhöz méreckedni és levetköztettem, rátettük az asztalra, úgy elkezdett vonyítani, hgy csak nah. És látszott rajta a kétségbeesés, hogy most mi vár rá???

Annyira megsajnáltam, nem semmi milyen kis elméjük van.... néha azt hinni nem nagyon értik maguk körül a világot, pedig DE!!!! És már most raktároznak... :)

KépKépKép
bogyra

Pici!!!!

Kész a falvédő, mindjárt ideér hozzám!!!! :) :)

KépKépKép
bogyra

Nektek nem tök hiszti a gyerkőc? Lehet, hogy mi elkapattuk? :shock: :oops: Max. fél órát tud el lenni a járókában, aztán jön a hiszti, sírás, sikítozás és csak akkor nyugszik meg ha cipeljük föl-le!!! :( Néha játékkal el lehet ilyenkor vonni a figyelmét, de már nagyon megszokta, hogy járkálunk vele, ő nézelődik stb. Ez máshol is így van? Vagy mit kéne egy 5 hónapos babának csinálni? Úgy értem...hol van az elkapatás és a normális állapot között a határ? :shock: Lehet hülye kérdés, de nem tudom hogy 5 hónapos kisgyerek mennyire van el egyedül stb. :oops: :oops:

Kép

Kép
lorcika

sztem a fél óra csúcs szuper - de hát az igaz h én Viktóriámból indulok ki :wink: :lol: sztem különben egy ekkora babát nem lehet elkapatni! neki az anyjára és testkontaktusra van még szüksége. mellesleg én ahogy így olvasgatok mostanában más topicokat is, azt tapasztalom h akik eleinte kielégítik a gyerkő igényeit (vagyis belefektetnek egy csomó energiát is), az idővel megtérül, míg a korán "rendre szoktatott" (ld. játssz egyedül, aludj egyedül akkor is, ha még erre nem vagy képes, stb) gyerekek idővel "megbosszulják" a dresszírozást így vagy úgy. mondjuk a könyvek is ezt mondják, de úgy látszik h nem minden hülyeség, amit leírnak :wink: a csaj, akitől a hordozókendőt vettem pl azt mondta h neki is hasonló volt az első fia mint az én lyányom és ezért kezdte magára kötni, aztán később a másik kettőt is és aszongya h náluk ki is maradt a hiszti korszak, mert csemeték megszokták h anyjuk figyel rájuk és reagál, nincs szükségük ehhez a toporzékolásra. úgyh ő is azt mondja h a kezdeti nagyobb energiabefektetés később megtérül. úgyh hajrá lorci!
Vendég

Nálunk ez nagyon változó. Van hogy napokig eljátszik egyedül, utána pedig napokig le sem lehet tenni. Hát nem tudom mitől függ.... engem mondjuk annyira nem zavar az sem ha lóg rajtam és az sem ha sír. Tehát ha dolgom van (gyors főzés pl) akkor hagyom sírni. De ha igényli akkor felveszem általában. Én sem tudom mitől függ. Pl tegnap bőgött, ma délelőttig bőgött most nyugis.

KépKépKép
bogyra

Bogyra, muti, muti, nem tudsz képet felrakni? Kifúrja az oldalalm a kíváncsiság!!!
Megnéztem a webshopot, szerintem tuti, tök könnyű eligazodni benne :) Hogy legyen akkor? Talcsizzunk a KIKÁBA, vagy IKEÁBA, vagy nálatok?

Én akkor veszem csak fel Zsófit, amikor megunom a nyőgést-sikoltozást-morgást (sírni nem szokott) vagy ha már hiányzik :)
Azért van kézben így is, és én is mászkálok vele most már többet, vannak fix pontjaink a házban amiket minden nap megnézünk illetve kipakolunk :) Ő ilyen "egyedül is tök jól elvagyok" baba... majd a dackorszakba újra átbeszéljük ezt :wink:

Orrtisztítás nálunk esténként a kézi szippantóval van, de én fikakiszedésnek hívom, nehogy beszáradjon, szerencsére még nem volt megfázva, így nem volt szükség az orrszívó-porszívóra... de megjegyeztem most a taktikát :wink:

Lorci, szerintem bármilyen témában írhatsz ide, ha úgy érzed szívesen megosztod velünk, na meg ne feledd, a nagyvilággal... merthogy ki tudja kik és hányan olvasnak még minket... HELLO KUKKOLÓK!!!! :lol:
nem könnyű ez az anya-lánya dolog... én is mesélhetnék...

Bogyra, Zsófi olyan ártatlanul tud nézni kaka után, ha nem is hallom a rotyit, a nézéséből mindig lejön hogy action volt... bár általában a szaga előbb elárulja :?
pici76

Én is azért sokszor felveszem...de persze ő is változó mikor nyűgösebb és mikor nem!! Ma pl. kora délután tiszta hiszti volt, most szunyált egyet rajtam és egész jól elvan....legalabbáis csönd van! :)

Hát az a helyzet, hogy a családom, anyám-apám annyira komplex, meg hosszú...hogy kár is belekezdeni! MOst azon akadtam csak ki, hogy anyum azért még beteg, és mégis szó nélkül hagyta volna, hogy odavigyük Ricsikét, tudván hogy ő most gyógyult végre meg és holnap kapná a szuriját. De hát anyumat nem nagyon érdekli saját magán kívűl más. Ma unatkozott, menjünk át....a többi lényegtelen. ÉS ezen nagyon felhúztam magam, hogy mindg csak saját magára van tekintettel. Persze jó szíve van.....de nagyon önző és önfejű....nagyon bonyolult az egész. Jah és bűntudat....kissé elkapkodtam, mert jót bőgtem délelőtt, hogy megbántottam-e anyámat azzal, hogy azt mondta inkább akkor nem megyünk most, gyógyuljon meg, ő persze megsértődött. Na klinikai eset vagyok...sajnos...ezzel kell együtt élnem. :( :(

Majd mutissátok meg a falvédőt!!!!!

Bogy amúgy szerintem is jó lesz a website! :)

Kép

Kép
lorcika

KépKépKép
bogyra

sziasztok!

Én is veszekedtem,pedig én tényleg birkabébi vagyok,mindig csak kussolok,de már rohadtul unom.Engem a párom nem véd meg az anyja kitalációitól,mindig annyit mondott,hogy ő meg sem hallja,én meg minek foglalkozom vele?Na,de én!!!Meguntam!!!És tök jó,most összevesztünk,és nincs itt minden nap,és nem hallgatom,mert a párom nem is tudom,hogy engedhette,hogy boldogitson engem minden nap.Szóval én megoldottam magamnak.hi-hi :wink: és nincs lelkifurim,meg semmi.sosem voltam kisgörény,de jól esett... :roll:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

bogy, ez tök szép! most ez eleje-hátulja v két falvédő? és nem úgy volt h lesz benne állatos is?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?