Sziasztok!!
Most jutottam idáig ,hogy írjak nektek olvasni azért szoktalak titeket !
HÉtvége zsúfolt volt.. buli, elkezdték házat csinálni a fiúk ... stb.. nem unatkozunk!
Jó sokat írtatok, igyekszem reagálni de lehet ,hogy nem fog sikerülni mindenkinek írni ! Bocsi !
Szombatra szerencsére egész jól volt már Máté így apa mondta h menjek el nyugodtan, úgy látszik vmi kis megfázás volt csak ! A buli nagyon jó volt, 9 től voltam el fél 2 – ig jó sokat táncoltunk, Máté babuci nagyon jól viselte mikor elmentem már félig aludt és fel se kelt , csak reggel fél 6 kor ! J))
Nincs vele semmi baj!
Cékla… szombaton adtam neki, de nem főzve hanem sütve hát 2 órát sütöttem és nem lett vmi puha lehet h vmit elrontottam , aki csinálta így hogy sütötte ??? Olyan keményet kakált tőle hogy csak na.. úgy döntöttem most egy dbig nem adok neki !
Huszilvi , tudom akkor merre lakhattak, na mi onnan kb 5 percre lakunk kocsival !!!
Máté nagyon jó alvó.. néha van hogy felsír, de van mikor egyből visszaalszik de ha nem akkor kap egy kis teát és alszik is tovább , de ha felkel akkor eldumálgat, van neki bent a kiságyba neki két plüs játék azzal szokott eljátszadozni , meg a cumija most a sláger, ja meg a Forgolódás,,, apucival megmutattuk neki hogy kell, mert a keze mindig elakadt kétszer megmutattuk neki azóta tök ügyi,, hátáról hasára megy neki de vissza még nem ! Na majd az is .. … remélejük hamarosan ! J))
Krisztina.. fog.. gratula.. Máténak se híre se hamva.. sőt nyálzik ezerrel!J))
Vick.. Vince fog gratula,, Eszternek Boldog Névnapot!
Máténak nem kell a cici végleg feladtuk… múltkor is odaadtam neki csak rágta , cibálta mint a cumit.. és még fájt is pedig nincs is foga még! J)
Tegnap adtam neki húsit egy falatot, úgy kirázta a hideg, sőt még ki is köpte öklendezett,. Lehet ,hogy vega lesz… remélem nem lesz olyan, mint az apja aki csak néha eszik húst!! J
Nekünk úgy néz ki beállt a kaja . napi 5 x eszik ebből 2 tápszer ! Már kaptunk 6 hónapos kortól tápszert hát ez sokkal sűrűbb és laktatobb fele annyit eszik mint a másikból !
ÉN se szeretem ha elvonják a figyelmét kaja közben.. ismerős az ezzel kapcsolatos storyk, de én ekkor mindig rájuk szólok!!
Zsuzsi.. nekem is bejött a Müller nagyon szuper, csak kár h pesten nincs.. csak itt Budakeszin!
Nekünk az új babakocsink espiro active , a babaszafariban vettük az ott van a Duna Plazanál. Nagyon jó áron is van sztem nagyon jó!!
http://babaszafari.hu/spl/803778/Active_Sport_babakocsi
simán befér a kocsiba.. és nem foglal nagy helyet,,,ua ezeket tudja mint amit Mangora leírt !
Móni hogy ment az okmányiroda ??
Fleur.. Dani nem semmi.. gratula a felálláshoz!
Mangora hogy álltok az épitkezéssel?? Hála istennek Máté megeszik mindent.,,, evett spenotot is.. nagyon bejött neki, krumplival főztem meg.. Sajnálom a pénztárcás sztoryt.., ja a párom is itthon hagyta kedden.. és nem is tudott kaját venni !! Úgy látszik van vmi a levegőben … ! JM is szereti azt a kanalat!
Többi keresztelősek beszámolók!
Kata sajnálom a bukást.., de ez általában így szokott lenni.. ! Párod ,hogy van ? Nem ütötte meg magát ??? Milyen kocsit kaptatok most ? TE hogy vagy ?
Nagyon jók lettek a keresztelős képek, tényleg nem látszik ,hogy most szültél , szuperul nézel ki ! Ja és nyugi nem vagytok, vagyunk lemaradva forgás stb.. téren..minden bauci más.. !
Máté is ilyen mindenkivel el van , sőt ha más kezében van akkor is vigyorog semmi sírás stb.. ! Tök jókat kapott Márk .. szupi ajcsik!
Egy kalappal öcsédnek !
Képzeljétek a boltba meg a zöldségesnél tök sokszor van h előre engednek ,hogy fizessek nagyon jól esik , azért vannak még rendes emberek is !
Bfkata.. jobbulást Alexnek és Pollinak Boldog Szülinapot! Párom is nagy horgász , sőt a sogorőm a sztár itt nálunk a házi réti tón.. ő tartja a rekordokat.. 26 kg harcsa.., 30 kg s amur !
Ági nagyon édi Bene , ügyi !!!
Anya téma.. szerintem is ANYA csak EGY van ! J))))
ÉN is minden nap mosok és sokat vasalok is.. de már kész vagyok tőle.. főleg ilyen szar időben állandóan ki be huzogattam a szárítót a teraszról tiszta bodys leszek már a sok emelgetéstől!
Na ennyi sikerült most.. Vacsi van !!
Jóéjt..
Holnap megprobálok jönni, de jön az egyik bnőm és apa is itthon van a héten úgy hogy nem biztos ,hogy tudok jönni , de igyekszem !!