Csövi!
Csilla! Szuper hírek!!!!!!!!!
Nikvik: ne aggódj, ez a sárgaság akár egy nagyobb babánál is előfordulhat, elmúlik pikk-pakk! Bízz a kis csajban! Szuper lesz minden!
Én Marcell előtt hittem azt, hogy parás leszek, de neeeem, én valahogy mindig azt diagnosztizálom, mint a doki és mindig olyan irányban indultam mindennel, ahogy a doki/könyvek írták... persze azért viszem orvoshoz ld.: pukli- amiről nem tudni, hogy mi, talán zsír csomó, de nem vészes, mert nem fix, meg mit tudom én...
emlékszem mikor pár hetesen nem volt kaki (mert a béna doki tápoltatta, mert én lázas lettem, pedig nyugodtan szopizhatott) szóval egy táp után nem volt éjjel kaki és fájt a hasa, az apja már kórházba akarta vinni... én meg néztem, hogy és akkor mi lesz szerinte? megműtik? én egész éjjel simogattam, a hasamon aludt... pár óra volt az egész... én pár órát húztam le vele a szgép fotelben ringatózva, majd félig ülve aludva... ez volt életünk egyetlen sírós éjszakája, soha semmi több! úgy hogy csajok van remény! vannak nem sírós babák is!

akik a fogzást is szuperül viselik!
fájások: nekem akkor fáj, ha épp pár napig nincs kaki... amúgy semmi...
egyébként a méhszájamra visszatérve: vettem be akkor nap és tán azóta is néhány magnéziumot és azóta ismét nem puha! szuper! megnyugodtam.
nst: nem volt semmi extra. én azt hittem alszik, de aztán még se... azt hiszem, hogy a terveim/kijelentéseim kezdenek sorra cáfolódni- mert ugye én ketteskét nyugi bébinek tituláltam, de nem az... ez egész nap, jön megy... tegnap már a kishúgom is kiakasztotta, mikor fogta a hasam és csak lesett, hogy ha ez ilyen kívülről a kezével, akkor nekem milyen belül?
szóval nst tökéletes: bébike szíve pont akkor, pont úgy mozgott, ahogy ő... fájásaim: valamicske volt, de én nem adok a gépre, mert tapasztalatból tudom, hogy nem biztos hogy ami ott fáj, az nekem is és fordítva...
nst kontra ctg: lehet én vagyok a hülye, de nem ugyan az a kettő? a ctg a gép és az nst a vizsgálat vagy mi?
bébi méret: csajok, itt már mindenki szinte elmúlt 36 hetes- kb. ne aggódjatok a méreteken! ha valakinek óriási és szülhetetlen méret- amit én mondjuk 4,5 fölé teszek, akkor azt úgy is megmondják, de ez csak az utsó hétben derül ki úgy is, illetve szülés előtt, vagy ha már tutira elérte azt a szülhetetlen méretet... de hiába, mert ez a 4,5 kiló is lehet nem nehezen szülhető méret is, mert a lényeg, hogy mekkora a feje, a válla, a mellkasa... lehet egy nagy bébi hosszú is... tehát eloszolhat a súly. azt nézzétek, hogy az utsó uh-n milyen bdp-t és th-t produkálnak- ennek kell kiférni... és nem gépek, hogy az elkövetkezendő 4 hétben fixre hízzanak... nyugika!
aztán meg ha kibújik, akkor tovább fogtok parázni a súlyon... hogy egyik gyerek ennyit hízik egy hónapban, másik meg annyit... áhhh ez nem verseny... fejlődjön és kész!
védőnő-státusz vizsgálat: én először nem örültem, hogy a januári bébimet el kellett vinnem, de aztán már tök jó volt vinni minden hónapban! látni a többi gyereket... beszélni anyukákkal... és természetesen mindig enyém tűnt a legszebbnek, legügyibbnek... úgy hogy én a 2. után élveztem, mikor már biztonságban érzetem magam.
na nálunk meg mi történt tegnap:
a 83 éves nagyapám tegnap elflexelte az alkarját... pont mák, hogy artériát nem vágott... de már megint valami "rohadt fontos" dolgot csinált... roham mentő vitte a jánosba, 3 órát műtötték... mára jól van, holnap jöhet haza... még jó, hogy a mama úgy kötötte el, hogy nem vérzett el...
öröm az ürömben, hogy így anyukám szombaton felutazik az alföldről 2*300 km-t, hogy meglátogassa a papát... így még láthatom anyut a szülés előtt

nem is tudom, tán május elején taliztunk és akkor elszomorodtam, hogy csak júni 18 környékén fogunk találkozni... azért bármíly kemény is vagyok.., mostanság imádok anyuval beszélni, lenni... ezt hozza a terhesség... máskor meg se kottyan egy hét szünet... meg a 300 km távolság... most azért jó volna ha ő lenne inkább közel és nem anyós... illetve hogy mindig közel lenne...