Sziasztok!
Hát végül nem jött össze a kertiparti, az utolsó pillanatban lemondták...

Már épp az ajtót zártuk, felpakolva utazóággyal, bébiőrrel, mindennel... na mindegy. Az tuti, hogy ha lesz "esőnap", arra már nem megyünk Benével.
A hétvége jól telt, hármacskán, szeretem az ilyen napokat

Vettünk Benének autósülést, ezt kértük Anyukáméktól és a Bátyáméktól a keresztelőre. El akartunk menni a Nemzeti Bankba a nyíltnapra, de rengetegen álltak sorba (csak két napig van ilyen), így kihagytuk, helyette piknikeztünk a Kopaszi gáton, tök jó volt
Az éjszakák viszont továbbra is tragikusak, éjféltől óránként kelt Bene, aztán olyan fél4 körül már nem maradt meg a kiságyban, nem volt ébren, csak sírt... így utána köztünk aludt, sokkal nyugodtabban... nincs valami jó ötletek, mi lehet a gond, hogy lehetne megoldani? Ez így elég kétségbeejtő helyzet. Fogzásra kap camomillát, dentinoxot, van borostyánnyaklánca... nem tudom, csak már hiányzik egy rendes alvás
Kata, Márk azóta rendesen aludt? Isztambul... szegénykém, kitartást Neked a kettesben töltött napokhoz!
Egerszalók szuper hely, járt valamelyikőtök ott, amikor még nem volt ott az a hatalmas építkezés? Kicsit balkáni volt az egész, de valahogy mégis természetközelibb, emberibb. Voltunk mi is már a fürdőben, nagyon szép, tetszett, de amikor ezer patakocskában folyt le a forró, gőzölgő víz a sóhegyről... na az csodaszép volt.
Zsuzsi, sajnálom, hogy Zsófi nem nagyon akar szopizni, de emiatt semmiképp ne okold magad!
Sógorod

De most komolyan, én ezt nem értem. Ahelyett, hogy meghatódna, hogy neki szántátok ezt a nemes feladatot. Egyetértek Mónival, ez nem szívesség, hanem megtiszteltetés. Aki nem így látja, az meg sem érdemli. A veszekedést sajnálom, remélem azóta szent a béke! Pont az évfordulón
Nem is ünnepeltetek így?
Móni, borsópüré, biztos finom volt

Min passzíroztad át? A héten lehet én is kipróbálom
Bene az utóbbi napokban emberes adagokat pusztít, csak lesek
Mikulás

Húsvéti nyuszi nem volt?
Kati, nyaralásért
@@@@
Biztos szuper lesz! Alex jobban van már? Megvolt az ünnepség pénteken?
Szilvi, sajnálom, hogy elakadtatok a színezéssel, remélem azért hamar végére jártok most már az építkezésnek! A kupit sajnálom, én is totál készen lennék már tőle

Két napig volt csak nálnk kupi a parkettázás miatt, az is nagyon rossz volt
Megyek, sok a tennivaló
Puszi,
Ági