A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Mangora, igyál sok folyadékot, vizet, szerintem az segít. Nekem még az is baj volt, hogy ittam egy lightos kávét és egy capuccinot délelőtt és szerintem nem ittam hozzá mást :-(
Ügyesek vagytok, hogy sikerült Murphyt legyőzni :-) Néha azért az öreg is elfárad :wink:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Látszik,hogy itt a jó idő! :) Sehol senki..... :)

Mangora: igen, hozzáteszem, ha csak úgy csúszik. :) Jobban vagy már?

Zsuzsi: ez kész!!!! Komolyan, hihetetlen. Pedig azt gondolnám, hogy az unokával ott dicsekszenek, ahol csak lehet. A megszólítás itt is nehézkes. :? Kedvencem az volt vasárnap, hogy jöttem megnézni a gyereket. :twisted: Persze le már nem ült hozzá a szőnyegre.....

Hoztam két képet:

Kép múlt századi hangulat

Kép a mai lány

Judit

Kép
petra09

Judit, nagyon bájos Petra! Kész hölgy!
Megszólítás :?

"Anyósomék" ilyenek, ez van. Pedig állítólag imádják...

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,
Olvaslak titeket és nézegetem a képeket, de rámtört a fáradtság és nincs erőm írni, (Murphy most gördítsen az egérrel!!!! )pedig a csajok most egész jól alszanak már. Napközben is egyszerre, és este sincs balhé. Úgy látszik még nem tudtam kipihenni az elmúlt nem túl könnyű időszakot. Jövő héten viszont megyünk a Balcsira "nyaralni". Szerintem viszünk gépet, majd jelentkezek onnan.

Esztert és Pollit Isten éltesse!

Nagyon csini Petra, megnéztem a képeit, csodaszép kiscsaj! (a múlt századi rucis tetszik legjobban)
Bene és Dani nagyon ügyesek, mi még messze vagyunk ettől...bár ki tudja...

Márk képeit ma készülök megnézni :)

A Zsuzsi féle témához nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá, pedig igyekszem mindig visszafogott lenni ebben a kérdésben. Anyósom múltkor azt mondja Bíborkának: Nagyon szeret téged a néni! Mire én: Milyen néni?

Mennem is kell!

Puszi mindenkinek! Ismét bocsi, hogy nem reagálok mindenkinek, de sokat gondolok rátok! Ha visszajöttünk a nyaralásból, szervezek talit )
R
34372

Csak röviden aztán este majd hosszabban...

Tesóm tegnapra lebetegedett, egész nap hányt, hasmenés és láz, férjem este elvitte az itteni ügyeletre, kapott szurit, ma reggel meg haza is vitte szegényt, nyelvvizsga így halasztódik, vmi vírus, doki calici-t mondott, csak szegénykém 2 hét múlva államvizsgázik és amíg nincs nyelvvizsga, nincs diploma...
Remélem mi nem kaptuk el...
Anyósos sztorik, hát csajok, látom senki nem dicsekedhet.Nálunk a csúcs az volt pár évvel ezelőtt, mikor már ugyan házasok voltunk, hogy a férjem irasson egy végrendeletet, ha előbb meghalna fiatal létére mint ő akkor irasson rá mindent.Na az agyam jól eldurrant...
De halottról jót vagy semmit, de ezt azért még meg akartam írni nektek.

Márk éjjel 1-2x kel, szerintem nem elég neki a tejci, így ma vettem tápszert és este szerintem megtoldom vele a szopit.
Már bő egy hónapja nem kapott tápit egyáltalán.
Vki kérdezte, bukós-e.Ha tápszert eszik, akkor tutira, de az elmúlt időszak nagyon jó volt, és hétvégén meg ugye ölbebaba lett ezért ezerrel bukott.
Na meg 5 percnél tovább sehol nincs el, ma már kicsit eréjesebben rákiáltottam, hisztizik ezerrel.Meglepődött, de azóta nem volt hiszti.Nekem meg lelkiismeretfurdallásom lett.

Petra bűbájos :-)
Már olyan jó lenne talzi csajok, egyik baba édesebb mint a másik.
Krisztina képek?

Reni, jó nyaralást drága, remélem tudsz pihenni, nagyon megérdemled.

Többiek később még jövök.

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Köszönjük a dicséreteket! :)

S hétvégére egy kis erőt adó videó: http://www.youtube.com/watch?v=dezfVbeAHwQ

Kellemes hétvégét Nektek! Úgy döntöttünk, hogy elmegyünk Debrecenbe. Remélem nem lesz nagyon rossz idó!

J.

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!
Judit, sajnos az éjjel esett itt, azért remélem a hétvége jó lesz, mi is tervezünk programokat.

Édes Petra! Szép kislány!

Reni jó utat! Néni :lol: :lol:

Tegnap elmentem fodrászhoz, és levágattam a hajamat. Ilyen rövid nem volt 9 éves korom óta! Nekem tetszik, no meg a családnak is, szerencsére!

Szép napot mindenkinek, utazóknak pedig jó időt kívánok!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Csak gyorsan jövök, mert ezer a dolgom!

Tegnap délután még elmentem vásárolni és estére olyan szarul lettem, hogy már fél 10-kor ágyba bújtam... Meg is jött, úgyhogy tuti azért volt a fejfájás is, de olyan görcseim voltak, hogy csak ne! Valaki tapasztalt még olyat, hogy sokkel erősebb és fájdalmasabb szülés óta a mensije??? :?
Mára már kicsit jobb a helyzet, úgyhogy remélem sikerül majd kitakarítanom!

Marci tegnap este feltolta magát teljesen négykézlábra és pár másodpercig tartotta is magát, utána kicsúszott alóla mindene :lol:
Kíváncsi vagyok megismétli-e!

MEgyek,mert hiszti van!
Majd még próbálok jönni!

Utazóknak jó pihenést!!!

Mangora

Kép
mangora

Többiekkel mi van????? Fleur, Friday, Enikő?

vick
Kép
Kép
ervick

Ja! Mangora
Eddig nekem nem volt menstruációm, ám tegnap nekem is megjött! :shock:
Meg is lepődtem, ezek szerint kevesebb atejcsim, vagy miért indult el most éppen? Félek, hogy el fog apadni, bár lehet, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Nem mondhatom, hogy erősebb volt a fájdalom, mint régen, de éreztem a hasamat. Mondjuk én nagyon görcsölős voltam, többször mentőt kellett hívni. Remélem te eddig nem jutsz el!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

tenap eset végül nem jöttem, este 10-től reggel fél 8-ig Márk 8x kelt!Végül közénk tettem, de úgyanúgy megébredt és bőgött, csak szopira nyugodott el, 2-3 cupákolás után be-beájult.Tuti fájt vmije, de fog még nem bújt elő.
Új kaját sem kapott.
Én totál kész vagyok, remélem ez csak 1x-i eset volt.

Mangora, tudod írtam anno, mikor megjött másodszor a szülés után marhára szenvedtem és annyi volt, hogy napjában többször eláztam, kanapét és hálószoba matracot átáztattam, ki voltam nagyon.Azóta minden hónapban rendesen megjön és normális már szerencsére.

Vick, rövid friuzra?Kép???

Fleurnak ma felmentése van, családi fotózkodásra mennek 4-esben, remélem hoz majd képeket.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Judit, jó pihenést nektek!

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Kata, nagyon sajnálom a rossz éjszakát. Reméljük, tényleg csak egyszeri és nem csinál belőle rendszert Márk.
Hú, remélem, a tesód jobban van már, ez a betegség nagyon rosszul hangzik, legyen az calici vagy bármi más. Van valami megoldás, hogy mégis meglegyen idén az államvizsga?

Judit, jó pihenést Nektek, kérünk majd élménybeszámolót!

Vick, kíváncsi vagyok a rövid hajra, képet kérünk! Én is nagyon görcsölős voltam, igaz, főleg fiatalabb koromban, akkor szinte minden hónapban baromira fájt, az utóbbi pár évben "csak" évente 1-2-szer volt extra rossz.

Mangora, sajnálom a rosszullétet, remélem, most már rendbe jössz. Azt hallottam, hogy ha szül az ember, utána kevésbé fáj... Vick, mi a tapasztalatod?

ToldiSzilvi, átérzem, amit írtál, hogy Máté nemigen fogadja el a cicit. Zsófi épp elfogadja, párat szív és minden érdekesebb. Nem tudom, mi lesz ennek a vége. Kb. egy hete tart a dolog, délben már nem is kell, eddig este és reggel legalább rendesen szopott, de tegnap óta már az is egy hac volt. Megfordul, hasra fekszik, úgy harap rám, mintha egy fejőstehén lennék..., aztán rángat, nevetgél... Lehet, hogy nekem is meg fog jönni?

A tegnapi nap nagy eseménye: Zsófi "felállt"!!! Belénk kapaszkodott és felhúzta magát és ezt azóta többször is megcsinálta. Persze nem szabályos állás, de azért... Még a lefekvést is "elhalasztotta" miatta, esti szopi közben is feltérdelt és a hajamba kapaszkodva állni akart. Hozok majd képet is.

Puszi
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kankalin79 2010.05.28 11:52-kor.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Na, tobzódok egy kicsit :-)

Kata, ne legyen lelkifurdalásod, hogy rászóltál Márkra. Sajnos ilyen velem is előfordul már, de nem hiszem, hogy csak mi tettünk volna így. Aztá persze utána fél órát bőgök, hogy más ember fél karját odaadná egy ilyen gyerekért, én meg rászólok, mert épp nyüzüge és semmi sem jó vagy ordít a babakocsiban...
Mióta van az 1-2-szeri kelés? Adtál tápszert?
Végrendelet :evil:

Reni, nagyon jó pihenést Nektek! Remélem, feltöltődsz!
Néni :-( Gondolom, ez csak csepp a tengerben.
Ez a múltkori ügy már nekem is sok volt, azért is írtam le.

Én is kíváncsi vagyok már Mindenkire, nagyon jó lenne talizni!

Friday? Edina? Ági? Enikő?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi
A lányok után valóban kevésbé görcsöltem. Remélem így marad!
Kép: Kép
Kata
Sajnálom az éjszakát! Tesód?

Majd este jövök még!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Tudom jó rég nem voltam,de mentségemre szóljon,hogy rendszeresen olvastam!!!!! csak sajna írni már soha nem volt időm.

Most kivételesen alszik a csajszi,de csak azért,mert kötőhártya gyulladása van,és eléggé lemeríti,na meg már sztem fogzik, "mintha" már szét lenne repedve az ínye. De ezt már oly sokszor hittem......

Gratula mindenkinek a gyors fejlődésért. olyan képtelenségnek tűnik,hogy ilyen "pici" babák már ilyen ügyesek. Míg nem volt gyerekem el sem akartam hinni ezeket a dolgokat.

Gréta is gyorsan halad,bár ő még nem igazán kúszik,viszont majdnem másfél hónapja gurulva közlekedik. Feláll négykézlábra,ringatja magát,néha egy picit mászik is. Viszont felállni már feláll régóta,sőt 2 hete már fel is ül. De nem ám oldalazva,hanem hasizomból felhúzza magát. De néha még kell kapaszkodni is. szépen tartja magát már percekig támaszkodás nélkül. Már le kellett tenni a kiságyat is. Ja, és ha mefogjuk a kezét álló helyzetben,akkor lépked...
Azt hiszem itt maradtam le a múltkorában amikor jönni akartam a jó hírekkel...

Május 2-án megvolt a keresztelő is. úgyhogy már ezen is túl vagyunk szerencsére.

Bocs,hogy most önző módon csak magunkról írtam,de ígérem,hogy megpróbálom felvenni újra a ritmust, és gyakrabban jönni.

Rakok majd képeket is.

Ja,és ami a legszomorúbb,hogy már annyira "nagylánynak" érzi magát,hogy 4. napja már csak reggel szopizik. Tápszert nem fogadja el,így tejpépet kap reggel a szopi után,és este is lefekvéskor. Na,de mondjuk ő már régóta eszik mindent,már nem is tudok neki külön főzni,mert az nem fogadja el,meg a bébiételt sem eszi már meg. Kedvence a hús- vagy ragu leves tésztával. De imád mindent amiben tészta,paradicsom, vagy hús van. Azt hiszem Te jól le vagytok "maradva" hozzánk képest. Mondjuk Gréta nem kóstolt semmit,hanem már rögtön evett,és ő már 2 hónapja eszik.

Puszi mindenkinek!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

És akkor a képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hahó!

Kicsit elmaradtam, délelőtt festeni támadt kedvem (na nem a falakat :))
Tegnap jól sikerült a beválrosi kiruccanás, Bene leesett állal figyelt a metrón, nagyon tetszett neki :) És sikeres is volt, sikerült elintézni mindent, pedig a tanulmányi osztályon nem volt ügyfélfogadás, de beküzdöttem magam :) Szerencsére az emberek nagyrésze meglágyul, ha kisgyerekkel lát :wink:
A hátam viszont eléggé kikészült, míg hazaértünk, ez az elölhordozás ilyen hosszútávon már nem jó sajnos... pedig nagyon szeretjük mindketten.

Dy, Gréta nagyon ügyes lány! Jobbulást neki!! Huzatot kaphatott?
Jó hallani Rólatok!

Vick, jó lett a hajad! :wink: A keresztelő előtt én is el szeretnék menni, remélem összejön, eléggé le van strapálva a hajam.

Az erélyesebb rászólás sajnos nekem is ismerős :( Igyekszem ilyenkor gyorsan lehiggadni, hisz nem Benére vagyok mérges, csak a helyzetre, hogy nem tudom, mi a baja.

Ezek az anyósos sztorik, te jó ég... kisbaba, néni, végrendelet??? :evil: Ennél még idegenek is kedvesebbek általában egy gyerekkel... Akkor én összeteszem a kezem az enyémért. Nem tökéletes, de azért ennél fényévekkel jobb...

Judit, jó utat Nektek Debrecenbe, remélem tetszeni fog Nektek!!! :)
Petra pedig nagyon édes, még mindig :)

Kata, sajnálom a tesódat, remélem gyorsan kijön a betegségből!

Biztos van, amit elfelejtettem, bocsi :oops: De este kertipartira megyünk, pakolnom kell...
Pusssz mindenkinek, szép hétvégét!!! Jó gyereknapozást :wink:
Ági

KépKép
gigilina

Megint itt!

Köszi lányok, hatott hogy gondoltatok rám, már sokkal jobban vagyok :wink: Olyannyira, hogy mostanra kisuvickoltam az egész lakást, a fürdőszobába lemostam a csempét, kipakoltam Marci kinőtt ruháit (egy nagy zsák majdnem megtelt velük :shock: ) és már csak a garázs van hátra! Azt akkor csinálom, ha végeznek a munkások mára, mert azt kicsit birtokolják még :) Olyan szép lett minden és tök jól esett!

Ma Marci először kapott csirke husit! Igaz üvegeset, de ízlett neki! Sütőtök csirkehússal volt a menü! Ebből egy fél üveggel bírt megenni és utána már tápot sem kér, csak pár kortyot... Biztos tartalmasabb! Ja, meg reggeli után kapott egy kölesgolyót. Pici darabkákat adtam a szájába és úgy majszolta!

Dy, jó hogy jöttél! Gréta nagyon ügyes!!! És már azt eszi, amit ti??? Rendesen fűszerezve, meg minden? Azért gondolom még turmixolod vagy összetöröd neki!

Ági, jó bulizást estére!

Vick, tök jól nézel ki!!!!!

Mensi azért annyira még nem szar, hogy orvost hívjak... De annak örülök, hogy Kata nálad is hasonló volt, de már túl vagy rajta, remélem nekem is így lesz!!! Igaz, ez már nekem a harmadik volt, ha jól emlékszem!

ZSuzsi, sajnálom a szopit! De remélem tényleg "csak" a mensi miatt van és utána helyreáll! Az szerintem normális, hogy ebéd után már nem kér, mert jóllakik! Csak figyelj rá, hogy valami folyadékkal azért megkínáld akkor is (a cici pont jó), és ő fogja tudni, hogy kér-e vagy sem!

No megyek még kicsit szusszanok, mielőtt elmennek a munkások!

Jó hétvégét mindenkienk, nem tudom, hogy mennyire tudok majd jönni!

Puszi

Mangora

Kép
mangora

Mangora
igen azt eszi. Úgy szoktam főzni,hogy éppen csak megfűszerezem a kaját,hogy legyen egy pici íze,mert csak úgy hajlandó megenni. Aztán kiszedem neki az adagját,meg esetleg másnapra is,ha olyat főztem,aztán a többit meg felfűszerezem magunknak.
Amúgy már 1 hónapja eszi a húst,most a héten kóstolta először a májat,és az is nagyon ízlett neki. Van hogy turmixolom,de már legtöbbször csak villával töröm össze,szóval kezdjük lassan a darabos kaját....

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Vick, nekem is tetszik az új hajad :-) Így rövidebben biztosan sokkal könnyebb lesz kezelni.

Edina, jó, hogy jöttél, köszönjük a híreket és a képeket! Gréta nagyon szép és nagyon ügyes kislány! Gyere azért, ha van időd ,jó olvasni Rólatok.

Mangora, nekem még nem jött meg, csak merengtem magamban, hogy talán meg fog jönni és azért nem akar Zsófi szopizni? Nem tudom. Majd meglátjuk, mi lesz. Igen, az szerintem is normális, hogy a déli szopit már kiváltottuk (úgy tűnik) és persze, itatom is rendszeresen, de ma pl. az összes szopi küzdelmes volt...

Kata, hogy van Márk szeme?

Ági, nagyon ügyesek vagytok a közlekedéssel. Remélem, jól sikerült a kerti party.

Móni, hol vagy?

Jó hétvégét mindenkinek!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!

Gyors bekukkantás!!

Mert én fözök ma bográcsba babgulyást !! Végre ehetek babot!!!! :lol:

Vick szuper lett a hajad, jól áll nagyon !

Kata ,, jobbulást tesodnak , tényleg MÁrk szeme ?? Keresztelőre kiengedték a keresztlányodat a korházból?

Zsuzsi... akkor nem vagyok egyedül ezzel a szopi küzdéses dologgal.. ügye milyen rossz és minden szopinál a sírógörcs kerülgetett.. pedig nekem nem is jött meg igazából csak ilyen kezdetleges vmi ....jött csak de azóta se semmi ! :D :roll: !

Mai menü karalábé fözi krumplival sűrítve kíváncsi vagyok h ízleni fog e neki!

Edina gyönyörű Gréta és nagyon ügyi !

Na mennem kell felébredt !!

JÓ hétvégét mindenkinek, !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

hahó,

Végre én is ideértem. Párom alszik, a Manó meg mellettem játszik a szőnyegén, remélem kibírja még egy kicsit :lol:

TSzilvi: bab, hát igen már én is főztem csülkös bablevest, már nagyon kívántam :wink:

Edina, Gréta nem semmi, nagyon ügyi :-) hány foga van már? Már Csabi is nagyon nézegeti, hogy mi mit eszünk, de én még nem merek neki a mienkből adni.

Vick, nagyon jó lett a hajad.

Ezek az anyósos sztorik... nagyon durvák. Nekem az exbarátom anyukája, csak úgy lazán a szemembe elmesélte nekem, hogy miután megvolt az eljegyzésünk, ő megkérdezte a fiát, hogy tényleg engem akar elvenni ?! nem voltam neki nagyon szimpatikus... :evil:
teszem hozzá, hogy anyuka sötét volt mint az éjszaka. és ezt nem rosszindulatból mondom, hanem sajnos tényleg.

Tegnap elvoltunk Egerszalókon. Végre megnyílik a thermál fürdő melletti hotel, annak voltunk a nyitóbuliján. Nagyon szép lett, és a fürdő is tök jó. Van kint is meg bent is gyerekmedence. Jó nagyot pancsoltunk. Csabi is elég jól viselkedett, mondták, hogy ő a legifjabb vendég :lol:

Ja és megoldódott a kenguru gondunk: kaptunk kölcsön a szomszédból. Nekik már nem kell, szóval most mi használhatjuk.

Ma este megyek leánybúcsúba, az első kimenőm ! :lol: A legjobb barátnőm megy férjhez, neki lesz a búcsúztatása. Majd beszámolok milyen volt. Az biztos, hogy lesz vetkőzős fiú. :wink:

puszi

Szilvi
huszilvia

Huszilvi @@@@@ Na nem a fiúkáért, hanem a kimozdulásért!

Köszönöm mindenkinek a dícséretet, jól érzem magam az új hajammal és sokkal könnyebb kezelni is. Néha még ki akarom venni a copfomat a pulcsi alól meg hasonlók, de majd megszokom. :lol:

Voltunk ma 2 órát gyereknapi rendezvényen. Annyira élvezték a lányok, hogy Hanga sírva indult haza. " Mami én annyira jól éreztem magam, miért nem maradhatunk? " Olyan édes volt, de ebédelni kellett, úgyhogy muszáj volt jönni. Eszternek meg ott volt a szerelme, alig tudtak elválni. :D
Holnap talán, ( Ricsi éjszakás műszakban van, nem tudom, mennyire lesz fáradt , ha délelőtt hazaér) elmennénk Polgárra, ott is gyerekprogramok lesznek az Outlet területén.
Festettünk lufit, hát persze, hogy a pólója olyan lett Hanginak, a fekete meg ki sem jön belőle. :evil:

No, megyek, elpakolom az ennivalókat, aztán fekszem, hulla vagyok!

Puszi nektek és szép vasárnapot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Jó reggelt!

Szilvi, Egerszalók, lánybúcsú, kimozdulás- csatlakozom Vickhez @@@@
Várjuk az élménybeszámolót!

Vick, azért a gyereknapi programok is jól hangzanak!

Jaj, tegnap úgy kiakadam, muszáj kiírnom magamból: pénteken felhívtam a templomot, nagyon rendesek voltak, elegendő, ha az egyik szülő és az egyik keresztszülő katolikus és ha még szeretnénk valakit a keresztlevélen feltüntetni, akkor beírják tanúként és a gyerek keresztszülőként tudja tekinteni. Ennek megörültem, mert így akkor a párom öccse is szerepelhetne. Na, kiderült, hogy ő bizony nem vállalja a keresztapaságot, mert hogy az milyen idétlen, hogy a keresztszülő nem egy pár. Na, én úgy kiborultam, fél napon át csak sírtam, mert személyes sértésnek éreztem, hogy az egyszem testvére kislányát utasítja el :evil: :evil: :evil: Persze, ezen jól összevesztünk, pedig Miki tehát róla legkevésbé, hogy ilyen. Aztán Miki mondta, hogy igazából ő szerette volna, hogy a testvére legyen a keresztapja, de a testvére soha nem akarta. Na, a lényeg, hogy jól összevesztünk, sok mindent a fejéhez vágtam. :-( Aztán persze kibékültünk, de az egész napunk olyan rossz volt, pedig ünnepeltünk (volna), mert tegnap volt a megismerkedésünk 4. évfordulója.

Ma mi is tervezünk kicsit kimozdulni, remélem, az eső nem mossa el.

Szép napot!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!

Isteni fini lett a babgulyás.. 15 l ből alig maradt.. úgy hogy nagyon ügyi voltam, meg is dicsértek érte ! :oops: :lol:

HUszilvi na milyen volt a buli ??Mesélj majd .. ! Tök szupi h kizmozdultatok,, mi két éve voltunk Egerbe nyaralni és akkor elnéztünk Egerszalókra de, még építés alatt volt !!! DE nagyon jól nézett ki !

Máténak ízlett tengnap neki a karalábés krumplifőzi ! MÉg nekem is bejött !

Ebben a jó időben, ti hogy öltöztetitek a babákat.. mert nálunk a párommal vita téma. azt mondja mindig h nagyon beöltöztetem !!! Mi is jól összevesztünk!Éjjel is már csak h.body és hálózsák van rajta vékony takaró !

Zsuzsi , te írtál Privit nekem , mert ha igen képzeld az adatlapod jött át csak és az üzi nem ! :cry:
Sajnálom ezt a keresztelős dolgot ! Nekem az ilyen tök természetes dolog !
Bnőméknél is hasonló a sztory a keresztelésnél.. szitnén a párjának a tesólját akarták felkérni.. ők is szeretnének gyereket de sajnos nem sikerült még eddig nekik és babonából ezért nem vállalják el a keresztszülőséget. így nem lesz keresztelő ! Ezek olyan érdekes dolgok.. nem ? Tök szuper dolog nekem is van kerersztlányom!

Kata ma repül a párod Isztambulba ? Kettesbe lesztek MÁrkkal ??
Tesod hogy van ?

Nyaralási tervek vannak már ?,
Mi Hajdúszoboszlóra szeretnénk visszamenni .... most nyílt nem rég egy új hotel és oda tervezzük de még változhat.. ha nem lesz hely mert júliusba szeretnénk!!

Vick. de szupi,hogy a lányok ilyen jól érezték magukat ! Ti a fürdőtől , messze laktok? Mert ha Hajdúszoboszlóra megyünk lehet h átnézünk Debrecenbe is mert múltkor benéztünk hazafelé D a fürdőbe !

Képzeljétek.. 12 -én lesz 10 éves érettségi osztálytalim és erre a napra kaptunk még meghívást a párom egyik haverja 30 éves lesz .. és tart egy nagy bulit.. sokan leszünk.. hogy fogom összehangolni a kettőt ! :? :shock: :lol: ! Osztt.. 4 kor kezdődik .. a buli meg 6 től
! :P

HÁz színezés és a terasz burkolás felfüggesztve mert apukám dolgozik egyfolytában még hétvégén is sőt volt h éjszaka is mennie kelllett !! hmmmm ne tudunk tovább haladni a viacolorozással se semmivel . már teljesen kész vagyok ettől a kupitől!

MÁténak egész jól megy már a forogolódás de vissza még nem megy neki ! hasra fordul aztán , egy idő után nyavalyog és akkor vissza kell fordítani, :D ! Meg a lábaival játszik ! MOstanában fedezte fel !

Na megyek elkezdek főzni !

További szép napot !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Boldog gyereknapot az összes novemberi babónak és akinek tesója van, annak is!!!

Mi már kettesben vagyunk, apa délben repül :-(((

Este jövök majd, tegnap füvesítettünk, most a héten kicsit rabságban vagyok, mert kb óránként kell locsolni....

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Boldog gyereknapot a skacoknak és jó hétvégét mindenkinek! Persze sok-sok napsütést!

Tegnap bográcsoztunk mi is, baráti házaspárral, és a 3 gyerkőcükkel. (Az ő skacaikkal szoktam 6 gyerekes lenni). Paprikáskrumplit csináltunk. Mikor esik az eső? Abban a 40 percben, mikor főzünk! :twisted: De nagyon fini volt. Este 11-kor estünk haza!

Kata, klasszak a képek, meglestem az iwiwen őket. Szépek vagytok. Elaludt a misén: :D Ilyen pechet a bukással! Főleg egy nembukós gyereknél!
Szegény öcséd! Jobbulást!
Nektek meg kitartás, Apa nemsoká repül haza!

Edina, milyen nagy lett már Gréti! Rég hallottunk felőletek! Gyertek sűrűbben!

Ügyik vagytok Hozzáetetők! Mi még mindig csak a gyüminél tartunk, a főzeléket nem eszi meg. :cry: A gyümit is sokszor 4-5 órával kajálás után visszabukja.

Zsuzsi, szerintem ne aggódj a szopi miatt! Már nagyon önálló, nagylánynak érzi magát, sokszor nem ér rá ilyen "apróságokra", mint a szopi!!! Majd, ha már nem lesz ennyi újdonság, megint ráérez az ízére!

Vick, sokkal jobban tetszik így a hajad! Nekem még a tiédnél is rövidebb, és minden reggel megöblítem, beszárítom, az egész 7-8 perc! Mindig tiszta és a gyerek sem tépi állandóan! Az enyémnek a minősége car, hullámos, így se göndör frizurát, se egyeneset nem lehet csinálni belőle. Ha ilyen párás az idő, 1 órán belül hullámzik! :evil: @@@@@@@@@@ az egyenes hajért!

Toldiszilvi sajnálom, hogy fel kellett függeszteni a munkákat! Nincs annál rosszabb, mikor akárhova nyúlsz, semmit nem tudsz megcsinálni, mert kezdheted a takarítást stb-t előről!
Érettségi-tali: :lol:

Mangora, örülök, hogy jobban vagy! És hogy végeztetek nagyjából a munkákkal!

Nyaralás: Július 7-11 lefoglaltunk egy kertesházat Tiszadobon. A barátainkkal megyünk, 4 felnőtt 6 gyerek! Nem lesz gond a skacokkal, lefoglalják egymást. Horgászunk, csavargunk, strandolunk... 2,5 óra alatt autópályán ottvagyunk. Adnak babaágyat is! Nagggggyon várom! :lol:

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok,

Megvagyok én is, csak pár napig vacakolt az internetünk (az időjárás miatt, állítólag). Annyit írtatok azóta, hogy alig tudom, mire reagáljak.

Szilvi, én sütöttem céklát, egész aprót vettem és alufóliában sütöttem legalább 1 óráig, míg megpuhult. Igaz, főve is nagyon finom, reszelt almával keverve. Sajnos már nem kapni és még nincs új:(((

Viszont ma borsópürét készítettem, imádta Dávid. Jó macerás elkészíteni, de megéri. És milyen színe van:)

Ma végre meglátogatott a barátnőm a kislányával és a férjével - hónapok óta nem találkoztunk, mert valaki mindig beteg volt, a kislánya a bölcsi miatt, a szülei meg tőle kapták el...Nagyon jó volt, a kislánya és Dávid is tök jól bírták, órákig játszottak.

Ja, barátnőm azt mondta, hogy ő kész bébiételekkel etette a kislányát, mert egyszerűbb volt, és nagyon megbánta, mert egy idő után már egyáltalán nem volt hajlandó elfogadni az otthoni ízeket- és még most is problémás. 2 éves, de még mindig a bolti kellene neki.

Itt nálunk a közeli parkban is van Gyereknap, fura módon még egy igazi, pirosköpenyes, szakállas Mikulás is volt. :)

Zsuzsi, annyira sajnálom:( Jó, hogy kibékültetek. Tényleg nem M. tehet róla. Évfordulóhoz gratula!!!

Nálunk is ez a helyzet, tesóm válik, ezért a keresztanya az unokatesóm lesz, nem a felesége.
Vannak ilyen helyzetek. Nincs az kőbe vésve, hogy egy párnak kell lenniük... És: a keresztszülőségre való felkérés általában MEGTISZTELTETÉS... szóval a sógorod reakciója no comment.

Később még jövök, és megpróbálok felzárkózni.

Pussz
M
monke

Halihó vagyok...7végén Egerben gyereknapoztunk a szüleimnél.
Dani mászik így veszélyben a lakás :D

Igyekszem jönni még. Tudom a múltkor is ezt írtam.......

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Hát végül nem jött össze a kertiparti, az utolsó pillanatban lemondták... :evil: Már épp az ajtót zártuk, felpakolva utazóággyal, bébiőrrel, mindennel... na mindegy. Az tuti, hogy ha lesz "esőnap", arra már nem megyünk Benével.

A hétvége jól telt, hármacskán, szeretem az ilyen napokat :) Vettünk Benének autósülést, ezt kértük Anyukáméktól és a Bátyáméktól a keresztelőre. El akartunk menni a Nemzeti Bankba a nyíltnapra, de rengetegen álltak sorba (csak két napig van ilyen), így kihagytuk, helyette piknikeztünk a Kopaszi gáton, tök jó volt :)
Az éjszakák viszont továbbra is tragikusak, éjféltől óránként kelt Bene, aztán olyan fél4 körül már nem maradt meg a kiságyban, nem volt ébren, csak sírt... így utána köztünk aludt, sokkal nyugodtabban... nincs valami jó ötletek, mi lehet a gond, hogy lehetne megoldani? Ez így elég kétségbeejtő helyzet. Fogzásra kap camomillát, dentinoxot, van borostyánnyaklánca... nem tudom, csak már hiányzik egy rendes alvás :(
Kata, Márk azóta rendesen aludt? Isztambul... szegénykém, kitartást Neked a kettesben töltött napokhoz!

Egerszalók szuper hely, járt valamelyikőtök ott, amikor még nem volt ott az a hatalmas építkezés? Kicsit balkáni volt az egész, de valahogy mégis természetközelibb, emberibb. Voltunk mi is már a fürdőben, nagyon szép, tetszett, de amikor ezer patakocskában folyt le a forró, gőzölgő víz a sóhegyről... na az csodaszép volt.

Zsuzsi, sajnálom, hogy Zsófi nem nagyon akar szopizni, de emiatt semmiképp ne okold magad!
Sógorod :evil: De most komolyan, én ezt nem értem. Ahelyett, hogy meghatódna, hogy neki szántátok ezt a nemes feladatot. Egyetértek Mónival, ez nem szívesség, hanem megtiszteltetés. Aki nem így látja, az meg sem érdemli. A veszekedést sajnálom, remélem azóta szent a béke! Pont az évfordulón :cry:
Nem is ünnepeltetek így?

Móni, borsópüré, biztos finom volt :) Min passzíroztad át? A héten lehet én is kipróbálom :)
Bene az utóbbi napokban emberes adagokat pusztít, csak lesek :)
Mikulás :lol: Húsvéti nyuszi nem volt? :wink:

Kati, nyaralásért @@@@
Biztos szuper lesz! Alex jobban van már? Megvolt az ünnepség pénteken?

Szilvi, sajnálom, hogy elakadtatok a színezéssel, remélem azért hamar végére jártok most már az építkezésnek! A kupit sajnálom, én is totál készen lennék már tőle :( Két napig volt csak nálnk kupi a parkettázás miatt, az is nagyon rossz volt :(

Megyek, sok a tennivaló :)
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok,

ToldiSzilvi, én írtam Neked privit, megpróbálom még egyszer, ha nem megy, akkor mailen küldöm.
A szopizás mintha most kevésbé lenne küzdelmesebb. Gondolom, annyira eltelik az ebéddel, hogy nem kér 3 óra elteltével enni, csak kicsit később.

Kati, hogy sikerült a ballagás? Biztosan nagyon jól fogjátok érezni Magatokat Tiszadobon.

Fleur, gratulálok a mászáshoz! Nagyon ügyes Dani.

Móni, remélem, most már jó lesz a net :)
Örülök, hogy jól telt a barátnőzés :-)
El tudom képzelni a borsópüré színét, spenótot csináltam valamelyik nap + ahogy botmixereztem, minden olyan lett :evil: De ez is megérte, talán ehhez tátotta Zsófi legjobban a száját.

Ági, örülök, hogy jól telt a hétvége. Még sosem voltam a Kopaszi-gáton, biztos jó lehetett. Kerti party :evil: Ahogy elnézem a júniusi előrejelzést, nem lesz esőnap egyhamar.

Köszönöm a véleményeket sógor-ügyben. Szerintem is megtiszteltetés, én gesztusnak szántam, de ő tudja. Nehogy már úgy érezze, hogy egy fűszálat is hoznia kelljen a gyerekünknek! Isten ments! Lesz egy tündéri Keresztanyja, aki imádja és kész. Igazából Mikit sajnálom, hogy ilyen fura a családja.
Persze, kibékültünk azonnal, de a veszekedés még délelőtt volt és az egész napra rányomta a bélyegét, mert mindketten szomorúak voltunk, hogy veszekedtünk. Cukrászdázással ünnepeltünk.

Tegnap voltunk Dunakeszin egy baráti párral, a révnél ebédeltünk nagyon finom hekket. Aztán pedig az Auchan üzletsoron vásároltunk nekem két cipőt és nyári táskát :-)

Szép, esőmentes napot mindenkinek!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Ági, nem semmi összecuccolni egy babával és lefújják...Ne is menjetek helyette, tényleg.Örülök, hogy egy hármas piknik azért összejött.mikor lesz a keresztelő?Kép az ülésről?
Figyu, képzeld, lehet hogy megtaláltam az okát annak a bizonyos estének.Kb másfél hónapja Márk vacsira is főzit kapott már, persze semmi újat vagy felfújósat és szerintem nem tudta megemészetni a pici gyomra, mert azóta volt 1-1 alkalommal sírós kelés, meg ez a 8x-i eset.Váltottam, este 6 körül kap egy adag tápszert :-(, semmi főzelék, fürdés után szopizik és azóta koppp-kopp megint végigaludt éjszakák voltak.Murpy hess-hess.

Zsuzsi, elhiszem, hogy bánt a dolog és tényleg nem érdemli meg Mikid tesója ezt a tisztséget, mert eredendően a keresztszülők azért voltak, hogy ha a szülők például már nem lennének, nekik kéne vállalniuk a gyerek felnevelését, gondoskodni róla.Ezt azért tudatosítani kéne benne meg Mikiben is.És van olyan, hogy csak keresztanyja van a gyereknek.az meg a húgod, aki tűzbe menne Zsófiért.Veszekedést sajnálom.

ToldiSzilvi, idegesítő nagyon, ha kupi van, tényleg, tudom, de az eredmény annál szebb lesz.

HuSzilvi, fényképes beszámolót kérünk a lánybúcsúról....Remélem jól sikerült.Én most szombaton megyek, nagyon várom már.

Kati, de jó, hogy így elvannak egymással a családjaitok gyerkőcei.És közös nyaralás is szuper lesz.Képekkel még mindig lógsz....

Vick, gyereknapi rendezvényért @@@@ annyira jó ez a haj, nagyon helyes vagy vele, sokkal jobban áll, mint a hosszú, szerintem.Nekem tetszik :-)

Reni remélem jól nyaraltok, bár nem túl jó az idő.

Hú, ez a hülye eső jól kimosta a fűmagot....

na megyek, vasalok, alszik a kis husimanóm,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Zsuzsi, akkor tegnap "Zsuzsi" nap volt?Mármint a cipő és táska miatt...

Márk sóskát evett,amit anyum ültetett,imádja, de a színe....
Kb 2 hete, ha én csinálom az ebédjét, teszek bele egy mokkáskanálnyi olivaolajat, ezt mondta a védőnő.Mi a hússal várunk még 2 hetet.

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, a Keresztszülő eredeti szerepét én is így ismerem, jobb is, ha nem vállalja.
Nagyon ügyes vagy, hogy rájöttél, mi okozhatta a nyugtalánságot. Biztosan így van.
A fűmagot sajnálom, remélem, azért vmi megmarad belőle. Locsolni nemigen kell, sajna :?
1 kávéskanál olívaolajat én is teszek a saját készítésű főzelékbe, szintén védőnői javaslatra.
Igyekszem azért házi készítésű dolgokat is adni ZSófinak, nehogy úgy járjak, hogy majd csak az üvegeset eszi meg...
Igen, a tegnapi vásárlás volt az én gyereknapom :-) Eredetileg papucsot akartam, de még ráérek vele, ahogy elnézem a júniusi előrejelzést.
Hús: Zsófi pénteken már 7 hónapos lesz, lassan el kell kezdenem adagolni.

Ági, sajnálom a rossz éjszakákat. Kitartást! Minden rossz után jó jön!A tuti megoldási javaslattal sajnos nem tudok szolgálni, de melletted vagyunk, ha ez segít :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Csak egy gyors behuhogás! Velünk minden rendben, csak rohanásban vagyunk! A hétvégén kihasználtuk a szombati jó időt, a vasárnapi eső megtelítette az új ciszternánkat teljesen vízzel, úgyhogy már a túlfolyókon ment ki a víz! A jégeső csak kicsit ért el minket, a garázsba viszont befolyt a víz... :?

Majd próbálok jönni, de délután fodrászhoz megyünk, utána meg intézünk ezt-azt!

Puszi mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, nagyon jól sikerült a ballagás. A gyerekek szépek és okosak voltak, én meghatódott. Iskolás lesz a fiam!!! Készültek közös verssel a nagycsoportosok (csak vegyes csoportok vannak az oviban), itthon tanítottuk nekik. Ügyik voltak. Csak ne lett volna az a fülledt meleg, egy csoportszobába bepréselve legalább 50-en! Majdnem elájultam, már a mellem között csurgott a víz! :?

Segítsetek kérlek! Már egyszer írtátok, hogyan lehet a képeket feltölteni, de akkor sem ment. Nem tudom a méretet lekicsinyíteni, így meg nem fogadja el. Szájbarágósan... :oops: ???

Zsuzsi, jó, hogy kibékültetek! Meg a cipő... és a táska... :lol:
Ez a sógor ügy elszomorító! Ha már nem akarja, emberségesebben is vissza lehetett volna utasítani.

Ági, sajnálom, hogy Bene nem alszik rendesen! Biztos nagyon kimerült vagy már! Tényleg, mit adsz vacsira? Nem lehet, hogy szomjas rá? Vagy kényelmetlen a pocijának? Lehet, hogy nappal lemozogja, de este csak elfekszik, és máshogy emészt olyankor.
Pari :twisted:

Mangora: Húúú! Eső!!!! Nem semmi! Itt is esett, de nem ennyi!!!!

Üveges bébiételek: A lányom papiból csak azokat ette, de mikor már kapta a szilárdabbat, nem válogatott, most is mindenevő. A fiam viszont nem fogadta el az üvegeset! De finnyás is! Képes visszahányni a kaját a tányérba, ha erőltetem. Míra egyenlőre üvegeset eszik, bár mint írtam, főleg gyümizünk. Próbáltam a banánt adni összetörve, de így rázza a hideg tőle. Majd később...
Képzeljétek, Míra nem mászik, viszont sajátságos technikát fejlesztett ki a tárgyak eléréséhez. Irányba 'állítja' magát, majd henteregve, has-hát-has-hát..., megszerzi a kiszemelt tárgyat. Elfodulok, és már a szoba másik végében van! :lol: Lehet, hogy így marad?!?! Bevált neki!

Kati

Kép
bfkata

Na csajok, tök kivagyok, az uram most írt, hogy ma d.e megtámadtak vmi török hajót izraeliek és az egész komplexum, ahol ő is van tele volt rendőrökkel, esetleges robbantás miatt....

tudatom tele az ibm-el....

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!

Nyugi Kata,nem lesz semmi baj.Persze könnyű mondani,én is izgulnék a helyedben.

Csajok nekem most a legfőbb problémám az hogy mindig belefő a gyerek ha kocsival utazunk.Pedig már szó szerint egy szál rövid ujjú body van rajta,ettől lejjebb már nem tudom vetkőztetni és a háta mindig csurom víz.Nem tudom ez csak velünk fordul elő,vagy nálatok is?Valami ötlet rá?Ja és van klíma a kocsiba.

Az evéssel nem fejlődünk sehová,még most sem kell semmi,kivéve a babapiskóta, a pogácsa,a babakeksz.DE pl a kekszes tejpépet már nem eszi.Néha egy kis gyümit sikerül pohárból megitatnom vele,ennyi.Ma pl az áfonya pohárból lement egy negyed üveg.
Tejcsi elapadt teljesen,már éjjel sem hajlandó bekapni,fejni meg nem vagyok hajlandó sokat,ezért már csak pici van.

A babakocsi sport részét még most sem cseréltem le,valahogy idegenkedem tőle addig amíg nem ül.

Kép

Kép
krisztinaa

Ja ,és jön a második fogacskánk:)

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Kata, ez agyrém:( mikor jön haza? Egyébként minden rendben vele, ugye?

sóskát hogy készítetted? Nem túl savanyú édesítés nélkül?

Ági,
A borsót főztem, főzővízzel turmixoltam, és aztán áttörtem egy kis teaszűrőn, ahogy Vick javasolta. Fontos, hogy híg legyen, csak úgy lehet átpasszírozni.

Autósülés szuper ajándék, mi is azt fogunk kérni.
Éjszakákat sajnálom:(
Pár hónapja ezért került át Dávid a mi ágyunkba, és maradt is. :) Elegem volt, hogy 12 után kb. semmit nem aludtam.

Zsuzsi,

Hétvégéd azért jól alakult végül:) és ez a lényeg. Gyereknap:)))

Kati,
www.picresize.com - ezen az oldalon szoktam kicsinyíteni, van egy olyan opció, hogy 'quick resize'. Én először lekicsinyítem 50%-ra, majd még egyszer, 75%-ra, ekkor már elég kicsi és ide is fel lehet tölteni.

Kiváncsian várjuk a képeket,

Kriszti, te is tölts fel pár képet Anna keresztelőjéről!!

Dávid is próbál mászni, egyelőre nagyon bizonytalan.
Tegnap koppant párat, ma már látszik rajta, hogy fél, de ugyanakkor menne is. Visít ezerrel.
Jól lefárasztott:)
Szép estét,
M.
monke

Szép estét mindenkinek!

De jó hétvégéje volt mindenkinek!!!

Mi szombaton céges egészségnapon voltunk! Volt mindenféle játékos vetélkedő, lehetett fürdeni, nagy ugráló fellegvár is volt a nagyobb gyerkőknek (már alig várom hogy felnőjön hozzá Marci :) ) Vasárnap ugyan elmarad a kerti sütögetés az eső miatt, de még így is társasoztunk egy jót!

Éjszakák nálunk is változatlanok! Hajnali 3 és 5 között Marci is felkel enni... És még nem is attól függ, hogy aznap mennyit evett...

Mi elkezdtük a húsokat! Igaz még csak mindenből üvegeset kapott! De így a sütőtököt, amit korábban magában nem evett meg, most husival simán megeszi! Bajban is leszek holnap, mert már a répát meg a sütőtököt megeszi, de nem tudom mit adjak neki ezután, amit hajlandó elfogadni. Ma próbáltuk a paradicsomos krumplit, hát az egyáltalán nem kellett neki...
Vettem biocéklát (csak ilyet kaptam), azt gondoltam megsütöm neki és kis csirkemellel összeturmixolva kapja majd... Hát, nem tudom...

Minden sikerült elintéznünk ma és Marci is csak nekem és csak itthonra tartogatta a hisztijét, úgyhogy még nyugodt baba is volt :lol:

Zsuzsi, sógorod tényleg nem érdemli meg a keresztszülőséget... Ez már talán csak egy ürügy volt neki, amin kapva kapott!!!

Kata! Remélem semmi gond nem lesz párodékkal! Inkább legyen tele a szálloda rendőrrel!!!

HuSzilvi! De jó, leánybúcsú!!! Beszámolót kérünk!!!

TSzilvi! Látod, lehet élvezni azt is, ha már az ember nem szoptat (babgulyás, nyami-nyami :) )
Máté is milyen változatos kajákat eszik már! Nekem nincs bátorságom bonyolítani azt hiszem...

Kriszti! Egy tipp, ami nekünk bevált az evéssel! Hígabbra csinálok mindent, inkább kicsit levesesre és így könnyebben lecsúszik! Eddig ez volt a legnagyobb áttörés, így már pár fajta kaját bír enni Marci, mert amúgy ő is azt csinálta, mint Anna! Még a tejpépet is hígabbra csinálom, mint ahogy írják az adagolást!

Dy, nagyon jó, hogy már így tudsz egybe főzni Grétának!!!

Bocs, ha nem reagáltam valamire, kicsit hulla vagyok!!!

Jó éjt!

Mangora

Kép
mangora

Mangora köszi a tippet,de már próbáltam hígan kanálból is és cumisüvegből is,nem jött be.
Néha nagyon ki tudok akadni,hogy hihetetlen hogy semmi nem ízlik.
Ma is próbáltam tejpépet cumisüvegből,még egy kis cukrot is adtam hozzá,mert ez a HA nagyon keserű,és még félálomba is volt,ahogy megérezte mi van benne,kidobta :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
krisztinaa

hahó,

Kata, remélem minden rendben lesz a pároddal.

Zsuzsi, éjfélig dolgoztál a múltkor??? nem irigyellek. Meg persze sajnálom a veszekedést is. A M. öccse tényleg fura lehet egy kicsit. Nem akarok ennél sarkosabban fogalmazni :wink:

Bocs, nem tudom ki írta, hogy sokat felkelnek éjjel. Egy időben nálunk is volt (nemrégen), de amióta este 10 felé adok tápszert a Manónak, már nem éhes, és alszik 4-5-ig. Ami már azért elfogadható.

Megvolt a leánybúcsú :? Azt kértem a közvetítőtől, hogy valami "lájtosabb" műsor legyen, mivel a menyasszony már babát vár. Ehhez képest... Szóval kicsit fura volt, a srác rendesen beindult a menyasszonyra. Amúgy jó volt a műsor, de a végén már kicsit nehéz volt megszabadulni a fiútól :shock: Amúgy jó volt, bár én már 11 felé eljöttem haza. Volt torta, szív alakú, a tetején fotóval a párról, meg vettünk ajándékba hálóinget. Ja, és persze a torta tetején volt kuki forma gyertya :lol: .

Sajnos közben úgy néz ki, hogy a megfázás ráment Csabi gyomrára, már nem egyszerűen bukik, hanem kihányja amit megeszik. Sajnos tejcsi már nem sok van, csak reggelire, meg estére, úgyhogy most 2-3 napig csak tápszert kap, semmi szilárdat. De legalább a tápszer benne marad.
Eléggé megijedtem mikor először megláttam, ahogy öklendezik, meg fulladozik :cry: Felhívtam rögtön az orvost, ő mondta, hogy valószínűleg ez a baj. Így most inkább ki is hagyjuk a holnapi úszást.
Amúgy jó kedvű, nyugodt, ránézésre nem mondanám meg, hogy valami baja van :cry:

Vasárnap délelőtt kimentünk a Városligetbe, még szerencsénk volt, pont odaértünk anyósékhoz az eső előtt. Képzeljétek, pont mellettünk ment el a Sólyom László! Csak néztem, mit keres itt? Biztos reklámozta magát :wink:
Vettünk egy lufit Csabinak, nagyon tetszik neki :lol:

Bocs, hogy nem reagáltam mindenre, de eléggé hulla vagyok.

puszi, jó éjt

Szilvi
huszilvia

Jó reggelt!

Szilvi

Csabinak mielőbbi jobbulást!

Krisztina
sajnálom,hogy Anna ilyen kis elutasító. De azt mondják,hogy minden babánál máskor jön el a hozzátáplálás ideje. Ne aggódj,majd fogja jelezni,ha már egyebet is enni akar! :wink:

Zsuzsi
bocs,de enyhén szólva bunkó a sógor! :evil: Sajnálom,hogy ez a helyzet! :(

Kata

csak nyugi,nem lesz semmi baj.

Mangora

próbáld meg akkor most már a gyümis húsos kombinációkat. Tök jók azok is,és ami 5 hós kortól kapható csirke,ill. pulyka husis,már mindent ehet. A gesztenyéstől sem kell megijedni,mert az is adható már 6 hós kor után. Mármint a gesztenye. Gréta amúgy imádja a gyümis húsos kajákat is!

Kati

hozz képeket,ha sikerül lekicsinyíteni őket! Én már nagyon kiváncsi vagyok a kiscsaládra!

Fleur

nekünk is kész veszélyzóna a lakás. De 2 gyerek mellett gondolom,még jobban az...

Móni

ne aggódj,Gréta is gurulva közlekedik hónapok óta. De már elkezdett mászni is. Dávid is hamarosan elindul!

Sajnálom a nem alvós,és soxor felkelős éjjeleket! Szerencsémre Gréta továbbra is átalszik minden éjszakát,de előfordul nálunk is,hogy elalvás után úgy 10 óráig felsir 2-3x. De ez is csak a napokban van. Gondolom,hogy jön a foga....

Akinek nem írtam,nem szándékosan tettem,csak már tényleg nem emléxem mindenre amit olvastam..:oops: :oops:

Nekünk is jól telt a hétvégénk,vasárnap kirándulni voltunk a barátnőmékkel. Elmentünk nyíregyházára a vadasparkba 3 gyerekkel. 2 élvezte az állatok nézését,Gréta meg rájuk sem bagózott. Még az elefántot sem értékelte,pedig az jó nagy darab...
Ja, de a lovat azt megnézte! :lol:

Elkezdett kúszni a kicsaj,vagyis inkább mászni. De sokszor még inkább mindig forogva közlekedik,mert úgy gyorsabb. :lol:

Tegnap voltunk védőnőnél mérésen,és Gréta felült a védőnőnek is. Az me csak csodálkozott,hogy ezt még 'nem kellene,csak 9 hósan'. :P

A súlygyarapodásunk továbbra is a béka feneke alatt van,pedig szó szerint zabál a csajszi...

Na,megyek mert már így is jó hosszúra sikerültem...

Rakok máj 1-2 képet a vadasparki kirándulásról.

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Kép Kép Kép

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Jó reggelt!

Gyűlölöm ezt a "nyarat":)

Edina, nagyon cukik a képek, a hintás a kedvencem! Ügyi nagyon Gréta.

Nem aggódom, ilyen korban még nem "kell" tudniuk mászni.
Csak sajnálom, amiért mindig koppan:)

Szilvi,

Rémes lehet ez a hányás:((((
Basszus, egyik fő parám.
Kitartás, jobbulást Csabinak!
Nagy mázli, hogy a tápszert nem hányja ki.

A leánybúcsú nem lehetett semmi.

Zsuzsi,
Te is írtad ugye az olívaolajat?
Nekem azzal megint az a gondom, hogy van egy jellegzetes íze, és én csak salátákba teszem. Ha D. rászokik, akkor kezdhetek én is mediterrán stílusban főzni:) Ami nem gond, csak nem szeretjük, és nem is igazán illik azokhoz a kajákhoz, amit főzni szoktam.

Az az érzésem, hogy csak azért ajánlják, mert most divatba jött, mint "AZ" egészséges olaj. Nem hiszem el, hogy nincs valami más, semleges ízű.

Friday, te írtál valamit repceolajról, ugye?
Tényleg, hol vagy? Remélem, nem depi, csak fényképezési láz.

Hiányolunk:)

Na, mentem sírás...

Szebb napot,
M
monke

Jaj, hadd tobzódjak még egy kicsit:)

Képzeljétek, a védőnőnk tök mást javasolt hozzátáplálásról nekem, és a szomszéd csajnak, akinek a kislánya pár héttel idősebb csak, mint Dávid, és kb. ugyanott tartunk hozzátáplálásban.

Nekem azt mondta, adjak répát, krumplit, almát, bébiételt lehet, de "meg tudja maga főzni otthon is azt a pár szem krumplit".

A szomszédnak azt, hogy "ebben az évszakban NINCS olyan zöldség/gyümölcs, amit JÓ SZÍVVEL ajánlani tudna, adjon bio bébiételt...

Valószínű, hogy a lakásviszonyaink (égbekiáltó) különbözőségéből kombinálta ki, hogy ki áll jobban anyagilag.

Nekünk jó az olcsó/piaci/nem bio is, mert nem egy bazi nagy kertes házban lakunk? Most akkor van meggyőződése, vagy nincs?

:twisted:
monke

Sziasztok,

Mangora, örülök, hogy javul Marci étvágya. Előbb-utóbb mindent szépen megeszik majd.

Móni, nahát,Dávidka hogy nekilendült. Hogy megy a mászás?
Zsófi egyelőre "feladta", megpróbál lépni, összecsuklik és akkor inkább kúszik tovább. De ilyenkor korban tényleg nem kell még mászni.

Edina, nagyon ügyes Gréti, szépek a képek is. Száz éve nem voltam a nyíregyházi vadasparkban. Talán majd jövőre, hogy Zsófi is értékelje.
Hány kiló és hány centi Gréta, ha nem titok? Kicsit én is aggódok néha, hogy Zsófi pici, de hova legyen nagy, én sem vagyok az, meg hát lány is...

Kati, jó lehet ez a forogva haladás. :-) Sajátos technika, de eredményes.

Szilvi, szegény Csabi, jobbulást neki. Nagyon borzasztó lehet látni a kis beteget.
A lánybúcsú nem semmi lehetett. Legalább kicsit kimozdultál.

Az éjszakai felsírások elmaradtak, helyette össze-vissza forgolódik, alszik kis gombócként, minden irányban a kiságyban, ezekre kelek fel és fordítom vissza az eredeti helyzetbe.
A szopival kapcsolatban pedig arra gondolok, hogy már van annyira nagylány, hogy nem lehet csak úgy megetetni, hanem csak akkor, amikor tényleg éhes. Tejem rengeteg van, nagyon fájnak a melleim.

Szép napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ja, na igen, repceolajat írt Friday, kerestem is azt, de a Sparban nem volt, máshova nem jutottam, pedig valahol már láttam. Szerintem is csak divat az olívaolaj és én is csak salátákhoz használom.

Móni, nem semmi Béláné, megint. :evil:
A meggyőződését mindig a saját maga által az emberekről alkotott véleményéhez igazítja...

Tőletek elvonatkoztatva azért megjegyzem, hogy "rendes" tőle, hogy nem kelti az anyukákban a lelkifurdalást, hogy ha esetleg valamiből nem tudja a jobbat megvenni.
Nagymamám kis falujában pl. nincs pénz tápszerre és higított tejbegrízt adnak a gyerekeknek, ha nincs anyatej és fél évesen már mindent esznek. Nyilván nem lesz semmi bajuk, mint ahogy nekünk sem lett. Gondolom, nekik nem mondják el és ők meg nem tudnak utána olvasni, hogy miért is nem adunk pl. tehéntejet még higítva sem 1 éves kor alatt sem. Anyósom mondja, hogy az ő idejükben már fél éves korban higított tejet adtak.

Na, nem tobzódok.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?