Sziasztok!
Hát, mi nem használtuk ki a hétvégi jó időt. Tapétáztunk, festettünk, majdnem kész a gyerekszoba
A lakás teljes káosz, már nem volt erőnk visszapakolni a kisszobába, meg még fel is kell mosni, takarítani. A nővéremék is szombaton elhozták az első adag szállítmányt babacuccból, így nálunk van a kiságy, a fürdető kád/állvány, rengeteg pici zokni, néhány sapka, overáll, lábzsák, hálózsák, előkék, kenguru... most ennyi jut eszembe. Ruhákat még ezután kapok.
Nagyon kész vagyok

Reunion, nekem is az a bajom, mint neked, bár mostanság kevésbé fájt, de már 4 ilyen többnapos időszakot átéltem, a hétvége viszont betett a csípőmnek (már csütörtökön elkezdődött, de most hatványozódott), 10 percig tart, míg fekvő helyzetből állóba hozom magam. Nagyon kellemetlen, mert minden lassabban megy, és nagyon fáj. Ráadásul pihenés helyett bent ülök az irodában
H1N1: nekem bármit is mondana a doki, kizárt, hogy beoltassam magam, úgyhogy meg sem kérdezem. Ráadásul a TV-ben most mondták, hogy a magyar vakcina lázat okozhat, ami kismamáknál veszélyes. De a külföldi sem jön szóba nálam.
Sajnálom Bogaracska a dokis dolgot. Hát, a fogadott dokinál elvárná az ember, hogy legalább minden 2. vizsgálatot ő ejtse meg, sőt, ha lehet, mindet, de nálad ez nem igazán válik valóra. Én kb. 81 kg. vagyok egyébként, bár 71-gyel kezdtem.