A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Sziasztok!

SzCSM:
köszi a hiányolást! :) jól esett.
Kútvölgyiben CTG-nek hívják az NST -t, és jól látod, minimális különbség van a két vizsgálat között, de a lényege ugyanaz. A 36. héttől kezdődik, heti egyszer, túlhordás esetén 2 naponta. Nem fizetős, max sokat kell várni, de ha lesz választott szülésznőd, akkor sima ügy, mert vele előre le tudod egyeztetni, hogy mikor mész és akkor oda fog rád figyelni, hogy hamar bejussál.
Somaanya: jobbulást kicsifiúnak, te meg nem aggódj, biztos nem szedtél össze semmit.
Alma26: na akkor egy cipőben járunk. Pedig olvasgatni mindig szoktam, csak annyi teendő van este meg ugye házaséletet is kell élni :)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Buborka: ez nagyon jó hír, ez a 6,4 ez tényleg nem magas.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Ági33!!!

Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timi
athena

Sziasztok,

nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszat,orulok hogy a pozitiv velemeny van tulsulyban.
Az,hogy eppen akkor hogyan-hanyan fognak szulni...uhhh...ez majd csak akkor derul ki,azert bizom benne hogy legalabb a szuloszoba ures lesz abban a pillanatban amikor szukseg van ra :)
Terhes-tornara akkor majd januarban csatlakozom,koszonom szepen az infokat ezzel kapcsolatban is!
Azert jo hogy van ez a forum,en pl. kulfoldon elek,kismama nincs a kozelben,hivogatni innen a szulesznot draga lenne minden kerdesemnel,itt meg tok jo infokat kaphatok:)
Koszonom.

Mindenkinek szep napot kivanok!

Kép

Anita
bellaani

Akik még neveket keresgélnek, egy kis hasznos adalék:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Keresztnev ... 3%A9vekben

KépKépKépKépKép
uxi

Athena, köszönöm szépen! :)

Ági

Kép
ági33

Ági, én is csatlakozom Athenához :)

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Klári

Kép
claracroft

Somaanya: Somának jobbulást! Ti aztán nem unatkoztok, valami mindig történik veletek!

Szilvánusz: köszi az infokat NST/CTG ügyben. Szülésznőt nem hiszem, hogy fogok fogadni, de hátha bejön majd a déli ctg...

Buborka: klassz, hogy minden rendben van az eredményeiddel. Már egy csomóan tűlvagytokezen a vizsgálaton, és szerencsére legtöbbeteknek jó eredményei születtek. Én is ezt a csapatot fogom majd erősíteni! 8)

Ági 33: Csatlakozom a többiekhez: Boldog szülinapot! A táblázatot nem néztem, akkor most már Ági 34? :wink:

Uxi: köszi a linket, nagyon hasznos! Bár az én Szerelmem nem nagyon veszi rá magát a nevek x-elésére, de már nem is sürgetem, így nagyobb az esély, hogy az én általam választott nevet kapja a fiam... :lol:

AZ AZÉRT NAGYON KEMÉNY, AHOGY A KEVIN NÉV ENNYIRE TÖR ELŐRE!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
szerencsemák

Klári, szcsm, nektek is köszi! Szcsm, a 33 a kedvenc számom, de a logikádat követve most ági27 lenne a nick nevem. :) Egyszer majd eljutunk az ági33-hoz is, de remélem, addigra Bence kishúga már lassan bölcsibe megy. :D

Ági

Kép
ági33

Ági33: bocs, nem akartalak öregíteni :lol: :lol:

Kép
szerencsemák

Ági 33: Nagyon Sok Boldog Születésnapot! :)

Ágnes

Kép
klemencia

Ági27/33!
Én is csatlakozom a többiekhez,
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk Neked!

Somaanya!
Szegény Soma :cry: Én is átestem rajta, nem írigylem szegénykémet. Remélem minél hamarabb meggyógyul! Jobbulást!

Szcsm!
Jobban vagy már? Jöhet az indiai étterem :lol: Hétfőn torna?????

Uxi!
Köszi a linket, nagyon hasznos! Neveek ügyében nálunk is ugyanaz a helyzet, mint Szerencsemákéknál :cry:

Kép
akire79

Sziasztok!
Ági, de jó, hogy leírtad, hogy mi hogy volt a szülésznővel! Én is elkértem a nevét, számát a dokitól, akivel ő szokott együtt dolgozni, csak még nem mertem felhívni, mert hogy mit is mondjak neki, zavarban voltam.... De most nagyon sokat segítettél, hogyan is zajlik ez:) Köszi!!!

Alma, köszike, köhögök még, de már szerintem egész jól vagyok. Próbálkozom a homeós STODAL sziruppal, megmondom őszintén, hogy annyit nem köhögök már. Lehet, hogy segített?:)
A körzeti doki annyira jó fej, hogy mondta, hogy ne is legyek ott a beteg emberek között, amikor a táppénzes papírért megyek. Ezért telefonálnom kellett, amikor indultam hozzá, hogy negyed óra múlva ottleszek. És megírta addig a papíromat, 15 perc után kilesett a nővérke a váróba és lobogtatta a papíromat, és oda is adta. 30 mp-ig voltam csak a váróban:) Olyan rendes csapat ez!!!:)) Na, így most már senki sem fog megfertőzni.
Pestre, ha megyek, akkor kocsival fogok menni (legalábbis a vonatot mellőzöm). De azért havi 1-2 metrózás sajnos be fog játszani, de majd nagyon figyelek, hogy nehogy a legbetegebb ember mellé üljek le. Itthon pedig nem fog fertőzés érni, vidéken jó tiszta levegő van:)
Vendég

Uxi, odébb ment a picúrod? Nagyon nyom még? Nekem is lent van különben. Még a védőnő is megjegyezte, hogy nagyon lent csücsül a babám. Igazából fáj is a pocim, a legjobb, ha fekszem, akkor nincs terhelés.

Ja, én 30 000 Ft-ot gondoltam adni a szülésznőnek. De hallottam már, hogy valaki 40 000-et adott. Elég a 30?
Vendég

Twist: Örülök, hogy jobban vagy :) Nagyon rendes dokid van.

Szerintem elég a 30e. Mi 40e-t adtunk, de azért, mert nagyon nagyon meg voltunk vele elégedve. Tudott angolul beszélni a férjemmel, kaptunk tőle könyvet előtte (angol) amit ő is felhasznált a szülésfelkészítő során. Szuper szobát kaptam stb stb

Mi tegnap kiválasztottuk az új kiscicánkat. Brit márvány kislány. Hónap végén hozzuk haza :)

Kép
Kép
alma26

Alma van fotód a gyönyörű kiscicáról? Nagyon édi lehet:)
Vendég

Sziasztok!

Látom, nagy a pangás, gondolom, mindenki kihasználja ezt a gyönyörű időt. Én is nagyrészt a kertben tevékenykedem, csak most bejöttem főzni.

Akire: már minden ok, és hétfőn nagyon tervezek tornára menni. Indiai "étterem" itthon volt, az én Szerelmem indiai paradicsomlevest főzött nekünk. Ma én svéd húsgolyót varázsolok.

A gyengélkedők remélem jobban vannak!

Alma: majd tegyél fel képet a cicusról!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én most a tevékeny korszakomat élem. Tegnap reggel 9től este 7ig pörögtem (kertápolás,mosás,vásárlás,pakolás), mondjuk 8.30kor már aludtam is :D

Ja, és pénteken még annyi történt, hogy főnökömmel nagy vonalakban beszélgettünk arról, ki hogyan képzeli el a szülés utáni visszatérést, és nagyon úgy néz ki hogy egész hasonlóak az elgondolásaink. Ráadásul vszínű, az autót is megtarthatom amíg itthon leszek. :) Szorítsatok!

További jó 7végét!

szcsm

Kép
szerencsemák

Twist, nem jött följebb, még mindig lent van, de legalágbb nem féloldalas.Néha egész ijesztően lent rúg, mintha a hólyagomban lenne a lába.
Szoktam térd-könyök pózba lemenni, hátha akkor feljebb csúszik, de nem sok eredménnyel.
Amúgy a hasam is nagyon lent van, e az mindig lent volt, ilyen alkat vagyok. A harmincas hetek elején sosem mulasztják el a beszólásokat, hogy "de lent van a hasad, mindjárt szülsz..." Most is biztos megkapom majd :? .

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi, nahát pont ezzel sokkolt a kolléganőm engem is (haragudtam rá), hogy Úristen, de lent van a hasam! De ez nem baj, ugye? Gondolom, még nem a szülés indul meg:))))
Egyszerűen lent van és lent csücsül nekem is a babóm. Biztos ilyen alkat vagyok. Nyomok is egy fotót. Bár itt tartom a hasam kézzel....

Kép
Te is muti, Uxi!!
Vendég

SZiasztok!

Hétvégén de nincs itt élet! Bár én azért nem írtam pár napig, mert belassult a net, és kb. fél óra volt, mire betöltött egy oldalt.
Na úgy néz ki, hogy az összes kismama benyalja ezt a fránya betegséget. Jobbulást Somanya.
Twist: szép nagyon a pocid, nem igazán mondanám, hogy lent van.
Én szoktam olyat érezni, hogy egyszerre mindkét oldalamat kapirgálja. Mondjuk már egy óriás-bébi!

Csilla
Kép
Kép
pillesz

hello lányok
Van valaki aki be akarja oltatni magát?
Fura hogy a háziorvosok ennyire ellenzik az oltást, valami nem kerek itt nekem az ÁNTSZ meg erőlteti ezt a dolgot
én nem szeretnék oltást persze én nem is járok sehová
A férjem meg beteg de szerinte ez nem az, mert nem lázas és nincs izületi fájdalma viszont köhög meg folyik az orra a tüdeje meg ugy sípol mint aki 40 éve 2-3 doboz cigit elszív naponta
szerinte csak sima megfázás
remélem legalábbis
eléggé parázok

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!

Én is azon agyalok, beoltassam-e magamat? A nőgyógyász azt
mondta igen, a háziorvos azt mondta, hogy nem.
Ha lehet, elkerülném az oltást, de most annyi mindent beszélnek
a kismamák veszélyeztetettségéről, hogy nem bírom figyelmen
kívül hagyni. Nem szeretném a kisbabámat veszélyeztetni sem
az oltással, sem a betegséggel.
Most hogyan legyünk okosak?

Ildi

Kép
dil68

Twist, örülök, ha segíthettem.
Jobbulást minden betegeskedő mamának, babának, reméljük, lassan jön egy hét, amikor senki sem lesz beteg a fórumon.
Én biztosan nem fogom beadatni az oltást, de valóban nehéz okosnak lenni ebben a helyzetben.
Akire, Klemencia, nektek is köszönöm a köszöntést! Szcsm, semmi gond. :D
Szcsm, nagyon szupi, hogy ilyen aktív hétvégéd volt, engem mindig nagyon feldob, ha aktívan és hasznosan töltöm a napjaimat, hétvégéimet. Én most elég szomorú vagyok, hogy holnap már megint kezdődik a hét, még ellennék egy kicsit a hétvégével...
Twist, én nem értek ahhoz, hogy milyennek látszik, ha lent van a poci, de én a kép alapján nem látok a pocidon semmi szokatlant.

Ági

Kép
ági33

Megnéztem a Szólás szabadságában az oltásról szóló
műsorrészt, de nem lettem sokkal okosabb.

Jó éjt mindenkinek, aki nincs jól, annak jobbulást!

Ildi

Kép
dil68

szép napot mindenkinek!
Aki beteg, annak jobbulást!

Kép

Kép
henya75

Október 5-én ÚJPALOTÁN indul a következő POCAKLAKÓ-DALOLÓ!

A Pocaklakó-daloló egy 2x2 órás, várandósoknak (és kispapáknak) szóló tanfolyam, amin közösen merülünk el az altatók, az ölbéli játékok, a mozgásfejlesztés titkaiban, énekelve-mondókázva, kb. 40 dalt és mondókát elsajátítva közben. A tanfolyam végén az anyagot CD-ROM-on is megkapjátok, mind az elméleti, mint a dalos-mondókás anyaggal.

HELYSZÍNE:

Bp. VX. Hősök útja 3, gyógytorna-helyiség

IDŐPONTJA:

1. alkalom: 2009. október 9, péntek 18.30-20.30-ig

Téma: altató dalok és mondókák, ébresztgető játékok, valamint ölbéli játékok

2. alkalom: 2009. október 12, péntek 18.30-20.30-ig

Téma: Höcögtetők, hintáztatók, mozgásos játékok, dalok és mondókák

Jelentkezni és érdeklődni a 20 527 8030-on lehet.

Zenebölcsi - babatorna - Pocaklakó-daloló
www.cilizenebolcsije.eu
huligánlány

az oltásról annyit, hogy a terhes nőkre egyáltalán nem tesztelték még állítólag.Több helyen is olvastam.

Terheléses vércuki eredmény mikor van meg?egy hete levették a vérem...
kriszti1976

Sziasztok, jó reggelt!

Somaanya: jobbulást a kisfiadnak!!

ági33: Igaz kicsit utólag, de nagyon boldog szülinapot kívánok! :)

oltás: nagyon jó kérdés, én is sokat gondolkozom rajta. Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy nem akarom beoltatni magam. Igyekszem kerülni a tömeget szedem a vitaminokat. Én egyenlőre még nem kérdeztem meg a nőgyógyászomat és a védőnőt, de ki fogom kérni a véleményüket ezzel kapcsolatban.

kriszti1976: nálunk három nap alatt megvolt a vércukor eredménye. Nekem hétfőn vették le és szerdán már mehettem az eredményért. Nem mondták a laborban, hogy mikor érdeklődhetsz?

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok,

a vedooltassal kapcsolatban:en tobb kulfodi forumon is olvastam hogy ABSZOLUT nem ajanljak beoltatni magad,csak a WHO(World Health Organization)nyomja,persze anyagi kerdes van a dolgok mogott.
Allitolag egy sima influenzaban tobben betegszenek(illetve halnak) meg a vilagban mint ebben az ujonnan letrehozott virusban,mert ezek az oldalak ugye azt is feltuntetik hogy ez egy mestersegesen letrehozott virus,raadasul ahogy mar valaki emlitette ezt kismamakon nem is teszteltek,tehat biztos van valamilyen karosito hatasa,csak igy vedik ki,hogy a Te felelosseged legyen...
En hiszek ezeknek a forumoknak,es nem oltatom be magam.
Persze nem kell olyan helyre menni ahol kihivjuk magunk ellen a betegseget,es egyunk minnel tobb vitamint!

Szep napot mindenkinek! :)

Kép

Anita
bellaani

Szisztok!

Védőoltás: még a 3 éven aluliaknak nem lehet beadatni, tesztelés alatt áll. Szóval senki sem tudja megmondani, hogy a magzatra milyen hatással van, és mik a hosszútávú hatásai.
Szóval én nem adatom be magamnak, én ezt tanácsolom mindenkinek.
A legfontosabb a megelőzés, sok vitamin, folyadék, és pihenés.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

sziasztok!

Oltás: én nem bízom az oltásban, így beadatni sem fogom. Pláne, hogy kismamákon nem tesztelték, inkább próbálom kerülni a bajt!

Lányok!
Van valaki, aki ért valamennyit a bérszámfejtéshez? A terhesség/babázás ideje alatti járandósságokról lenne kérdésem.

Timi
athena

Sziasztok!

Én sem szeretném beadatni magamnak a védőoltást, a háziorvos múltkor még nem nyilatkozott, mert nem volt hivatalos ÁNTSZ véleménye, de remélem, legközelebb sem fogja ajánlani.

Jobbulást a gyengélkedőknek, és mindenkinek nyugodt és kellemes hetet kívánok!

Kép
cat__

Megint bajom van tanács kellene

VAn hogy nem tudok lábra állni, vagy éppen lehajolni, sem aludni mikor mit
valami idegbecsípődésem lehet vagy ilyesmi valahol a derekamnál

gyógytornászhoz vagy hová forduljak? vagy elmúlik? van ilyen valakinek?

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!

Eddig én is azon vagyok, hogy nem kérem az oltást, bár még nem kérdeztem az orvosomat :oops: Eléggé tartok tőle, nagyon rossz ez a bizonytalanság!

Még egy napot várnom kell az Uh-ra! :evil: Úgy volt, hogy ma megyünk, de átrakták az időpontom keddre, mivel a dokim megint elutazott! Pedig már úgy vártam a 18.hetes óta nincs is képünk róla :roll:
Egyébként minden rendben, sokat mozog Barna baba, néha már kicsit kellemetlen is ez a sok ficánka :) Növünk gyarapodunk, már 76 kg-nál tartok :( Vajon tényleg az utolsó hónapokban hízunk a legtöbbet, remélem, hogy nem, mármint csak én a baba az nőhet nyugodtan :lol:

Minden betegeskedőnek jobbulást! :lol:

Kép
Kép
bogaracska

Móni!

Nem túl vidám dolgokat mondasz!
Szerintem semmiképpen ne várd, hogy magától múljon el. Én a helyedben a körzeti orvosnál kezdenék, és ő megmondja, hogy hová menj, és beutalót is ad. Mégiscsak szakember, baj nem lehet belőle, ha megnéz.

Meg pihenj sokat, az szerintem szintén jót tesz.

Timi
athena

reunion: ilyen nekem is van, ha hanyatt fekszem a földön nem tudom felkelni és iszionyatosan fákj. vannak naopok amikor menni is alig tudok, nem hogy leülni, felállni. A leginkább a jobb lábamat érinti, szerintem is vmi idegbecsípődés lehet. nekem hol jobb-hol rosszabb, de mosgatásra, tornára/jógára általában javul :)

icu, pillesz: lemértem a nadrágokat, belső szárhossz 83 cm.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Sziasztok Lányok!

Jobbulást kívánok a betegeskedőknek!
Az újaknak pedig üdvözlet! :)

Ma 1 hete, hogy nem ájultam el! Úgy örülök neki, rmeélem ennyi volt az ájulósdi! Mondjuk figyelek rá, hoyg ne zabéljam tele magam és az édességeket is jócskán visszavettem.

Kinek hogy telt a hétvégéje?
Mi szombaton voltunk kirándulni Videgrádon és Szentendrén, nagyon jó volt :) Tegnap meg vásároltunk, Dédiztünk, Lili első hajvágását megtettük :)

Oltás: én sem kértem ki a nődokim véleményét még (majd pénteken megyek hozzá), de nem fogom beadatni én sem!

Pusssz

Kép
buborka.

Sziasztok!

Hát, mi nem használtuk ki a hétvégi jó időt. Tapétáztunk, festettünk, majdnem kész a gyerekszoba :)

A lakás teljes káosz, már nem volt erőnk visszapakolni a kisszobába, meg még fel is kell mosni, takarítani. A nővéremék is szombaton elhozták az első adag szállítmányt babacuccból, így nálunk van a kiságy, a fürdető kád/állvány, rengeteg pici zokni, néhány sapka, overáll, lábzsák, hálózsák, előkék, kenguru... most ennyi jut eszembe. Ruhákat még ezután kapok.

Nagyon kész vagyok :( Reunion, nekem is az a bajom, mint neked, bár mostanság kevésbé fájt, de már 4 ilyen többnapos időszakot átéltem, a hétvége viszont betett a csípőmnek (már csütörtökön elkezdődött, de most hatványozódott), 10 percig tart, míg fekvő helyzetből állóba hozom magam. Nagyon kellemetlen, mert minden lassabban megy, és nagyon fáj. Ráadásul pihenés helyett bent ülök az irodában :(

H1N1: nekem bármit is mondana a doki, kizárt, hogy beoltassam magam, úgyhogy meg sem kérdezem. Ráadásul a TV-ben most mondták, hogy a magyar vakcina lázat okozhat, ami kismamáknál veszélyes. De a külföldi sem jön szóba nálam.

Sajnálom Bogaracska a dokis dolgot. Hát, a fogadott dokinál elvárná az ember, hogy legalább minden 2. vizsgálatot ő ejtse meg, sőt, ha lehet, mindet, de nálad ez nem igazán válik valóra. Én kb. 81 kg. vagyok egyébként, bár 71-gyel kezdtem.

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok,

sok helyen olvastam már, hogy olyan ez is, mint a sima influenza, ami azt jelenti, hogy a magzatra vagy Ránk ugyanolyan veszélyes, mint egyébként a többi egyéb. Egyrészt vírus, ami átírhatja a genetikai kódot, másrészt magas lázat okozhat, stb. A kismamák szervezete nemcsak erre a vírusra fogékonyabb, hanem az összes többire is. Úgyhogy ez sem rosszabb mint a többi, de nem is jobb. Szerintem a legegyszerűbb, ha mindenki vigyáz magára ősszel és télen a hagyományos módszerekkel. Az oltás meg tök értelmetlen és ismeretlen veszélyekkel jár, ami akár csak évek múlva jön elő... Elég sok hülyeség vesz minket úgyis körül, szerintem nem kell tetézni.

Nnna, kicsit kifakadtam

:oops:

Ági, boldog szülinapot!

Móni, nem lehetséges, hogy valamelyik baba fekszik úgy, hogy nyomja a gerinced egy részét? Óvatos torna, kis nyújtás nem használ?

A vércukor nálunk a laborral együtt délutánra volt kész.

Mi egyébként egész hétvégén a lakást szanáltuk - lomtalanítottuk és egy szobával végeztünk... Még van pár :P

Kép
Kép
Kép
vicka77

Gizi: akkor tárgytalan, köszi. Kellett nekem ekkorára nőni!
Móni: olvastam ilyenekről, lehet, hogy a baba nyom valami ideget és azért zsibbadsz deréktól lefelé. Sajna gyógymódot nem tudok rá, de a háziorvost meglátogatnám.
Súly: én botrányosan sokat híztam... Az egész terhesség alatt kellett volna ennyit felszednem.Bár szerintem pont most ok a súlyom a magasságomhoz. Remélem már csak a gyerek fog gyarapodni. Én spec 3 hét alatt híztam 2 kilót. Ja és a pocakom kerek 1 m. Már várom a repedéseket.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sziasztok!

Szokatlanul nagy a csend...igaz hétvégén mi is a Margitszigeten és a Hajógyári szigeten élveztük a napsütést.
Helyére került a gyerekszobában a függöny is, így késznek nyilvánítottam.

Lassan jöhet az apróságok beszerzése...abból azért még jó sok van :)

Oltás: beoltatni én sem fogom magamat. Sok vitamin, sok gyümölcs, és persze kerülni a tömeget...én ezzel próbálom megvédeni magamat.
Félek ez a nagyon nyomatott vakcina kizárólag anyagi előnnyel jár a gyártónak, csak ezért fújta fel az egészet a média :shock:

Baba: Kicsi Csenge feje még mindig rendszeresen a bordáim közé van beékelve. Elég furcsa érzés. :D

Ágnes

Kép
klemencia

Sziasztok!

Oltással kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy semmiképp se oltassa magát senki. Valaki jól jár anyagilag a vakcinákból ezért nyomják ennyire. Több orvossal, védőnővel beszéltem már, senki sem ajánlja. Se ezt se a sima influenza elleni védőoltást. 2 v. 3 éve én beoltattam magam sima influenza ellen. Soha nem voltam beteg csak abban a szezonban......No comment.

Köszi a jókívánságokat. Soma jobban van, bár most a hányós-hasmenős vírust lecserélük a náthás köhögősre. Szerencsére nem lázas, de brutál nyűgi. Úgyhogy nekem fizikailag szerencsére semmi bajom csak idegileg készít ki a folytonos nyüszítés, szenvedés amit a gyerek művel 5. napja. :evil:

Én hízásilag leálltam pár hete. Tartom a 60 körüli súlyt. Szerencsére.... :wink:

Becsípődés vagy mi nálam is van. Tegnap du. pl. alig bírtam menni ,mert a jobb farpofám annyira húzódott, hogy csak na! Ilyen van. Alakul a testünk, nyomja a baba az idegeket, stb. Ez csak rosszabb lesz a végére, nem jobb. :D

Minden betegeskedőnek jobbulást, a "mozgássérülteknek" kitartás!!!! :lol:

J.

Kép

Kép
somaanya

Sziasztok!

Túlestem én is a terheléses vércukros rémületen. egyébként nem is volt borzasztó az a lötty, 1 citrom leve nekem is belement, simán letoltam, de utána viszont nagyon rosszul voltam....de kibírtam! Nekem azt mondták, hogy elvileg holnap du-ra már megvan az eredmény, bár csak a hét vége felé fogok tudni elmenni érte.
ja, és tanácsotokra, vittem vizeletet, és nekem viszont nem kell leadnom :? pedig volt ott egy másik csajszi is, tőle meg kértek... ezt sem értem, na mindegy, rá is kérdeztem a nőnél, de azt mondta nekem nem kell. hát ez van. mondjuk az én beutalómat nem a timmermann, hanem a helyettese írta meg, mert ő akkor épp nem volt.

Agg-nak utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!!!!

Sote2-es Kismamik, egyik kolleganőm be akart jelentkezni a szülőszoba-látogatásra, de azt mondták minden hely be van telve :shock: legalábbis egyelőre, de jövő héten újra kell majd telefonálnia... értitek ezt? nem arról volt szó, hogy 13-án lehet majd feliratkozni? ...

Vakcina - én semmiképp sem oltatom be magam, sztem nagy üzleti fogás az egész.... és félek, nehogy nagyobb bajt okozzon... igyekszem kerülni inkább a zsúfolt helyeket.

Szép napot Lányok!

Kép
lizzyy

Hát már soha nem lesz vége a mai napnak??????????????????????

Timi
athena

Athena: Kitartás!!! Meddig dolgozol?

Kép
buborka.

Verus!

4-ig, de ilyen unalmas munkahelyem még sosem volt. Minden nap reggel fél 8-ra jövök. És kb fél 9-től már a munkaidő végét várom, és a legnehezebb: eljátszani, hogy van munkám....

Már nagyon várom, hogy vége legyen, és otthon legyek :)

Timi
athena

A félreértések elkerülése végett: én nagyon szeretek dolgozni!! Imádom a szakmám, csak ezt a munkahelyet utálom! :evil:

Timi
athena

athena: mivel foglalkozol? :D
Tényleg nehéz úgy tenni mintha lenne munkád. Én évekig konfeneciaszervező cégnél dolgoztam, ahol nyáron nem voltak rendezvények, de elvárták, hogy úgy dolgozz mint egy kisangyal...a baj csak az volt, hogy nem volt mit, 2,5 hónapon át :shock: :lol:
Elég nehezen lepleztem :lol:

Ágnes

Kép
klemencia

Ó, nekem akad munkám rendesen (egy kis jog és egy kis behajtás, szebben fogalmazva követeléskezelés) de sajnos nagyon minimális a teljesítményem, egyszerűen erőszaknak érzem az egészet, ráadásul görcsölök és tegnap vettem me az uccsó magnéziumot, és a párom már otthon van, még az sincs, hogy vele mennék haza kocsival. Hát nem tudom, hogy fogok kisétálni a metróig, kb. úgy mint egy tojógalamb. Mondjuk nekem már csak 40 perc.
Hogy vehetném rá magam a munkára??? Már szégyenlem magam....

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Oh, képzeljétek, megkaptam az első utalást a TB-től!!!!! 8)
Ugyan ez még az augusztusi pénzem, de legalább megjött.
Jó is, mert kilyukadt a kipufogóm, zöldkártyázik is a kocsi, kész anyagi csőd! Nem pont erre akartam költeni a várva várt pénzemet :roll:

Viszont csak 8.000 kevesebb mint a tavalyi bérem, aminek nagyon örültem, mert azt hittem, hogy sokkal drasztikusabb lesz majd a különbség.

Ágnes

Kép
klemencia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?