A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Nem, pont a Babygaga-s, ami neked is van meg nekem is

Hogy vetted észre, Alíz szereti hallgati ha Apa gitározik?

Egyébként én is akartam idén mézeskalácsot sütni, mostmár formáim is vannak hozzá. De ma ezt a sóliszt cuccost csináltam, aztán most meg rántott sajtot készülök sütni, de annyira utálom panírozni, hogy szerintem mire végzek már semmihez nem lesz kedvem csak feküdni :oops: :D Jövő héten meg már dolgozom, úgyhogy vagy még karácsony előtti hétvégén sütök vagy idén is kimarad. Meglátjuk.

A fát is meg kéne venni aztán lassacskán.

Tök fura, mert a 4D óta Mazsi is teljesen készen van. Összevissza rugdossa a létező összes helyen az anyját, néha megtalálja a gyomorszájamat is vagy nem is tudom de valahol egészen fent. :lol: Mondjuk nagyon élvezem a dolgot, csak azt furcsállottam hogy egyik pillanatróla másikra, eddig épphogy néha kaptam egyet-egyet, azt is éjszaka. Persze benne lehet az is hogy már tudtatosan altatom, van egy frankó kis "altatódal", amit mindig beteszünk neki este 2-3szor, közben magyarázok hogy most aludni fogunk. :lol:

Kép Kép
szõlõ

Alíz nagyon bírja a zenét :) Akkor folyamatosan jár keze-lába :D
Ezt már megfigyeltem .. viszont ha koncerten vagyunk, vagy vmi társasági eseményen, ahol inkább zsongás van, mint hallható zene, akkor alszik :lol:

Az én hangom nagyon nincs rá hatással .. ha beszélek hozzá, ugyanúgy rugdos :)
De ha Apucija odahajol és beszél neki, akkor figyel, és nem rúg egyet sem :lol: :lol: Az biztos megnyugtatja őt :)

Amúgy nekem is így volt, amit írsz .. elkezdett mocorogni, és egyik napról a másikra nagyon intenzíven éreztem .. és azóta is :D
Mondjuk én pechesebb vagyok, mert nekem a húgyhólyagom kapja a legtöbbet, van, hogy 5 percenként kell wc-re mennem a semmiért .. :shock: :shock: :evil: Tegnap este pl. a jobb oldalam szúrt akárhogy ültem - álltam - feküdtem .. valószínűleg ő ott kitámasztott :D

Kép
szösszenet

De az jó nagyon ha Apuka is beszél hozzá, mert legalább megismeri majd a hangját idekint is. :) Jani is szokott mindig, néha olyan hülyeségeket hogy sírok a röghögésről :lol:

Nekem az altatása talán megy, legalábbis újabban nincs fent éjjel, nappal meg igen aktív. Vagy csak szereti Stinget :D

Tegnap meg akartam mutatni Janinak hogy hogy rugdos (mintha nem tudná, egy hete kapott kettőt a fülére pont :lol: ), de ilyenkor nagy franc mert ha valaki odateszi a kezét (engem is beleértve), akkor azonnal abbahagyja. :D Kicsit ott szoktam ilyenkor tartani a kezem a pocimon, és akkor újra elkezdi és teljesen jól érezni. De Janinak este nem volt türelme kivárni :lol:

Kép Kép
szõlõ

Érdekes .. az én kislányom este ha lefekszünk, abbahagy minden mozgást, és ő is alszik :)
Lehet azért, mert már az első hetektől Apuci mindig elbúcsúzik tőle, megsimizi .. :)

Nekünk simán rugizik, ha ott van a kezünk :D
Anyuméknak viszont direkt nem .. a kis rafkós :D :lol:
Pedig tegnap sokat vártuk!

Nekem amúgy már látszik is, ha rúg .. ide-oda mozog a gömböc a hasamban .. nagyon durva kis alien :lol: :lol: Eleinte csak éreztük .. de már látványos a rugizása :D

Mondd meg Janinak, hogy az estét bűn kihagyni .. és ha időben érkeztek, ülőhely is akad .. bár a Black-Out-osok nem olyan taplók, mint az orvosi rendelőben, vagy a villamoson .. ha meglátnak, azonnal lesz helyetek :) Különben szétcsapok köztük!!! :lol: :lol:

Kép
szösszenet

szőlő: a mi picúrkánk is éjszaka aktívkodik... :lol: pl az utóbbi 2 nap mindig fél 12 után vettem észre este... :shock: :lol: Tegnap fél 12-fél egyig meg sem állt,vagy rúgdosott,vagy csak szimplán fészkelődött,de valamit mindig csinált. :lol:

Sőt újabban feltűnt,hogy már akkor is érzem,ha az oldalamon fekszem. :) Eddig akkor éreztem őt igazán ha a hátamon feküdtem. :) Sőt mostanában már napközben is néha-néha feltűnik egy-egy mozgás...de még nem mindig. :roll: én babám még mindig inkább reggel,de legfőképp este virgonc. :lol:

Kép

Kép
mezsó

Jaaj hát nálunk is mindig van jóéjtmazsi-puszi meg jóreggeltmazsi-puszi, de ilyen szempontból tök nem érdekli a dolog :lol: :lol: A doki is azt mondta 4D-n hogy hiperaktív, mondtam hogy ezzel ne vicceljünk inkább :D

Hú a kocertről jut eszembe... Pénteken játszottak megint Bátyóék az Amigoban ami itt van tőlünk 2 utcányira, de Jani megint nem díjazta hogy füstös picébe menjek (jogosan). Másnap Bátyó mesélte hogy jobb is hogy nem mentünk, mert lement valami igazi skinhead banda ott "Sieg Heil!"-eztek meg mittudomén, mondta hogy haza is küldött volna ha lemegyek véletlen. :? Természetesen azt tudom hogy a Black-Outosok jó fejek, elvégre valaha én is ott voltam minden koncerten ami elérhető közelségben volt :lol:

Mezsó, nekem az altatósdi mondom bejött mostanában. Mindig ugyanazt a zenét hallgatjuk vele este. De mondjuk engem ilyen 2-3-kor keltett fel :lol:

Kép Kép
szõlõ

szőlő: hát ha majd "elviselhetetlennek" gondolom az éjszakai dorbézolását odabent,lehet hogy bevetek én is valami altatózenét. :lol: De nem hinném hogy lesz ilyen,hogy zavarna.Eddig legalább is kifejezetten örültem neki,még éjjel is,ha jelezte hogy odabent van. :D

Kép

Kép
mezsó

Persze, én is nagyon örültem neki, csak nem akartam hogy "ígymaradjon" és megszokja hogy nappal szundi éjjel meg party. :lol:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok

Látom ma egész nap nyugi volt. Nem maradtam le semmiről. Szöszke, Csöppke érezzétek nagyon jól magatokat a bulin.

Én ma egész nap takarítottam. Lili is nagyon aktív volt. Egész nap ficánkolt :) :) Biztos jól érzi magát odabent, viszont ma nekem is le akar szakadni a derekam. Pedig eddig ne voltak ilyen jellegű problémáim :(

A hóból nálunk is maradt bőven. Én szeretem, főleg ha bentről lehet gyönyörködni benne...

Kép
emi29

Jaj Szőlőt akartam írni nem Csöppkét. Gondolom Csöppkének Dominó mellett nincs is ideje koncertekre járni :) :)

Kép
emi29

Szőlő:
Ezt a sóliszt gyurmát hogy kell csinálni?
Szösszenet:
A sütemények sütésével én is hasonlóan vagyok. Én is az egyszerűbbeket csinálom, de ritkán, még jó hogy a párom nem nagyon eszi a sütiket. Nem nagyon szeretek sütni, mert nincs sok sikerélményem ezzel kapcsolatban. Viszont főzni meg nagyon szeretek.

Más:
Én éjjel meg arra ébredtem, hogy ég a gyomrom és fel a torkomig,alig győztem inni a vizet, és még délelőtt is éreztem

Kép
blani28

Sziasztok!

Jók a receptek!

Mi tegnap anyósékkal kimentünk Bécsbe, a Kristkindmart-ba puncsozni, egész nap mentünk, gyalog, villamos, uban...Nagyon jól bírtam, Lili is jól érezte magát, ezt sok rúgással adta tudomásomra... :lol:

Emi!
Ma én is takarítottam, vasaltam. És le akart szakadni a derekam. Eddig nekem sem volt ilyen. :shock: :cry:

Kép
adri0422

Adri,

Nekem most már sokkal jobb. Jobbulást neked :)

Blani,

Gyomorégés?? Nem lennék a helyedben... Állítólag Rennie-t lehet szedni...

Kép
emi29

Emi!
Rennie-t szedtem az első hetekben, haspuffadás, bélgörcsökre, de nekem nem vált be.

Kép
blani28

Sziasztok!

Szösszenet, elvileg az a mézeskalács puhul meg, amelyikben több a zsiradék. Szerintem 50 dkg liszthez kell legalább 20-25 dkg vaj vagy margarin. A megkeményedése sajnos a méz miatt törvényszerű. Amikor kisül, 1-2 óráig még nagyon puha, finom. Amit most sütöttem, abból az adagból akkor teleettük magunkat, a többit eltettem pihenni :D

Én kb egy hete érzem a kocorgását, annyira jó. Először csak akkor, ha odatettem a kezemet, de mostmár anélkül is, napközben. Most így nézek ki, reggeli pocak:

Kép
Vendég

Virág!
Aranyos a picipocid! :)
Én is érzek valamit kb egy hete, de nem vagyok benne bizti, hogy az az lehet. Bár a védőnő azt mondta, ha minden nap érzem, akkor az már az, nem csak bélmozgás.

Kép
blani28

Emi, sajnos mi nem tudtunk elmenni épp most írtam Szössznek sms-t, Uramnak megint kijött a migrénje, istenem, annyira reméljük hogy Mazsi ezt nem fogja örökölni (a hajlam örökölhető, Jani is Anyóstól "kapta"). Én mikor először így láttam őt, nem mertem elmozdulni mellőle, elég ijesztő látvány szegénykém... :(

Sóliszt gyurma receptje (amit én használtam, biztos van még ezer féle):

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 20 dkg finom só
- 125 ml víz
- 2 evőkanál étolaj

Jól össze kell dolgozni és már lehet is gyurmázni. Én lusta voltam, nem tudom hivatalosan hogy kell, de fogtam a kézimixer dagasztó lapátait és azzal nagyjából összedolgoztam (az összes lisztet nem keverte így el), aztán párat még gyúrtam rá kézzel és kész is lett, kb 5 perc. Aztán hagyni kell megszáradni, de sütni nem szabad, mert akkor kirepedhet (ha jól tudom). Én még lágy állapotában egy párba szúrkáltam gyöngyöt meg strasszt, de nem tudom hogy az benne marad-e majd amikor kiszáradt (eddig jó és már majdnem kész azt hiszem). Akril festékkel lehet festeni.

Kép

(Mazsinak is készült egy :D )

Kép Kép
szõlõ

Só-liszt gyúrmában nekem is segíthetne valaki aki ért hozzá. A gyerekek kezéről csinálnék lenyomatot, de sütés/szárítás közben mindig felpúposodik :( Miért??? Annyira szeretném ha szép lenne :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szőlő, én úgy tudtam lehet sütni :( Akkor lehet az a baj???

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jaj, lehet hogy nem volt egyértelmű, a "hagyni kell megszáradni"-t úgy értettem, hogy mikor már a kívánt formára gyurmázta az ember, akkor kell hagyni megszáradni, nem előtte értelem szerűen :oops: :D

Kép Kép
szõlõ

[quote="emi29"]J írta:emi29aj Szőlőt akartam írni nem Csöppkét. Gondolom Csöppkének Dominó mellett nincs is ideje koncertekre járni :) :)

:lol: Hát, valahogy úgy :wink:
Illetve azért lenne rá mód, mert a nagyszülők szívesen jönnek, és őrzik az álmát :) De valahogy hiányzik, ha elmegyünk mellőle. :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jé én meg pont úgy tudtam hogy nem.... Próbáld meg úgy hogy nem sütöd ki, esetleg begyújtod a sütőt és réteszed a tetjére a kész műveket hogy azért melegen legyen, én így csináltam, meg aztán a nyitott sütőajtóra is tettem őket kicsit. Ha elektromos sütőd van azt is lehet hogy a legkisebb hőfokon nyitott sütőbe teszed be, barátnőm így szárította ki.

Kép Kép
szõlõ

Virág, alakul a pocid :)

szőlő, de klassz díszek készültek nálatok :) Mi is tervezzük, meg a mézeskalácsot is, de eddig elmaradt. :oops: Ma inkább átvonultunk a barátokhoz darts-ozni. :) Nemrég értünk haza.
Majd talán holnap...

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Köszi Szőlő. majd kipróbálom.

Kép
blani28

Virág, nagyon szép a pocid!!

Meg a konyhád is! :)

Kép Kép
szõlõ

Csöppke, Köszi. :) nagyon gyorsan megvan egyébként, ami receptet írtam abból pont ennyi jön ki, nekem dél óta szárad, majd mikor Fater meccset néz este akkor tervezem kifesteni őket :)

Szerettem volna valami festhető üveg/műanyag gömböt venni, de olyat nem találtam sajna.

Kép Kép
szõlõ

szóösszenet! :lol:

Ajánlom neked ezt a receptet én most megcsináltam fahéjas-aszalt gyümölcsös-rumos meggyes-narancslés ízesítéssel
Kefíres, bögrés süti recept :lol:

Igazi Karácsonyi feelingem lett és nem lehet elrontani!!!!
A legfáraztóbb fázis a mosogatás :lol:

Már csináltam túróval-meggyel is meg mindenféle gyümivel.Próbáld ki megéri.

Hozzávalók:
1 pohár kefír
5 pohár porcukor
3 pohár liszt
4 db. tojás
1 pohár étolaj
1 csomag sütőpor
3 csomag vaníliás cukor
5 dkg. kókuszreszelék

Elkészítés:
A hozzávalókat kikeverjük, kivajazott, kimorzsázott tepsibe öntjük, kb. 30 percig sütjük.
A fenti tészta egy alaprecept, lehet bele tenni még 10 dkg. kókuszreszeléket 10 dkg. mazsolával, vagy 3 kanál kakaót, 20 dkg. magozott meggyet, vagy darált diót, mákot.

Kép
kritta

Kérdés

Ha rendszeresen viszket a hasam az még nem a baba ugye? :)

Előszőr nagyon halvány az érzés ugye?

Kép
kritta

Kritta ha a bőröd viszket az attól van hogy nyúlik a bőröd. :)

Kép Kép
szõlõ

szőlő

Köszi

Csak az a lepkeszárnyas dolog izgat mondjuk tudom kicsi még ahhoz is :lol:

Kép
kritta

Ez is egy egyszerű süti, és finom is!

Kakaós süti

Hozzávalók:

25 dkg liszt
1 csomag sütőpor
1 tojás
15 dkg cukor
5 dkg kakaópor
1/4 liter tej
5 dkg olvasztott vaj

Egyszerűen keverd össze a hozzávalókat olyan sorrendben, ahogy szerepelnek (vagy ahogyan jónak látod). Csokidarabokkal, darabolt dióval, meggyel dúsítható. Úgy kell megsütni, mint a piskótát.

Mára terveztem a mézeskalácsot, de mivel fél egykor elkapott a róka (sosem lép le? :evil: ), csak az ablakokat csináltuk meg műhóval...Pedig ilyenkor már el kell dugni a sütiket, mert nem marad karácsonyra...most meg... :shock: Mindegy, lehet, hogy jövőre még itt sem fogok tartani... :lol: :oops:

Só-liszt gyurmával meg a többi napra lefoglalom Tomit, hadd alkosson.

Kókuszgolyó-receptje van vkinek? (Vagy bármilyen golyó...nem találom a tavalyiakat :( ) Köszi előre is...

Kép
babyteve2

Babyteve, a kókuszgolyót én absz. ízlésre csinálom :)

Ezeket teszek bele: kekszmassza, kávé, meggylekvár, meggyaroma, rumaroma (lehet kapni rumosmeggy aromát is) porcukor. Aztán amikor nagyon finom, akkor golyót gyúrok belőle, és beleforgatom kókuszreszelékbe :) Jajj de régen csináltam már :)

Én nem akarok sokat sütni, mert úgyse leszünk itthon, csak 24.-én, és tönkremenne. De mézeskalácsot csinálunk Bencével, mert azt tuti élvezni fogja, lesz Frigyes-módra túros süti, ill juhtúrós rúd.

A Frigyes módra túrós süti nagyon egyszerű, csak a pontos arányok nem rémlenek.

Azért elmondom hogy kell készíteni, és ha érdekel valakit, megkeresem a pontos mennyiségeket :) Amire emlékszem azt beleírom.

Tehát végy 10 dkg vajat (nem margarint) a felével kend ki a tepsit, jó vastagon. a liszt és a porcukor felét szitáld rá a vajra, majd morzsáld rá a 1/2 kg túrót, amibe tettél mazsolát, citrom, ill. narancshéjat. ezután a túróra szitáld rá a maradék liszt-porcukor keveréket. a tetejére öntsd rá a 4 dl tejben feloldott maradék vajat, de előtte keverj bele 3 egész tojást is. Süsd meg és élvezd :)

Most nézem, egyedül a liszt és a porcukor mennyisége nem ugrik be, meg lehet hogy sütőpor is kell bele. Ha vkit érdekel, megnézem :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Megtaláltam a receptet a neten :)

Hozzávalók:

25 dkg liszt, 20 dkg cukor, negyed tasak sütõpor, 0,50 dkg tehéntúró,10 dkg mazsola,10 dkg vaj, 4dl tej, 3 db tojás, 1 vaniliás cukor, citromhéj.

Elkészítése:

A vaj felével kikenünk egy közepes nagyságú tepsit, a liszt, cukor, sütõpor jól összekevert elegyének felét beleszórjuk a tepsibe. Fél kiló túrót és a citromhéjat összekeverjük, majd rászórjuk a tepsibe lévõ keverékre. Ezután rákerûl a liszt, cukor elegyének másik fele, egyenletesen elosztva. A vaj másik felét megolvasztjuk, és hozzákeverjük az elõzetesen jól felvert 3 egész tojással és a 4 dl tejjel együtt.(van.cukor) Ezt ráöntjük a tepsibe lévõ keverékre. Elõmelegített sütõben lassú tûznél sütjük. Kb-30 perc.

Mondjuk én tuti hogy ugyanannyi cukrot teszek bele mint lisztet, de ez izlés kérdése :) Jah és sütőporból is asszem felet szoktam.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ez is izgalmas...korog is a gyomrom... :oops:

És a juhtúrós rúd? Leírod a receptjét légyszi?

Kép
babyteve2

Sajna, én sem csinálok gyakran kókuszgolyót, de a párom meg a gyerek imádja...azt tudom, hogy a kekszen lévő recept nem jött be... :(

Kép
babyteve2

A juhtúrós rúd, na ez se nagy vaszizdasz, és naaaaagyon finom :)

Juhtúrós rúd
30dkg juhtúró+30dkg rama+30dkg liszt+pici só-
Ezeket összegyúrom, fél órát a hűtőbe teszem. Utánna kinyújtóm, és derelye szaggatóval rudakat vágok. Ezt megkenem tojásfehérjével és sajtot reszelek rá. Mehet a sütőbe. Nagyon hamar kész és nálunk mindenki imádja.

(én egész tojással kenem, és van hogy szezámmagot szórok rá)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Leírtam még mielőtt olvastam volna hogy kéred :):):):):)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

sziasztok!
elmegyek Pestre karácsonyi vacsizni, aztán jó sok programot csinálok még mgamnak és csak most olvasok mindent vissza :D
én is voltam cukor terhelésen. Niccihez hasonlóan (Szegeden bizti mondják) előre feloldhattam este a cukrom (ami 75g valaki írta, hogy 7) hűtőbe tettem, és reggel citromoztam. nem volt nagyon gáz, csak kicsit. bár én rettegtem ettől ,mert nem bírom a tömény édeset, de szerintem a citrom, meg, a hidegsége segített.
jó is lett az eredményem, kedden megyek belgyógyászhoz, aki azért értékeli, meg EKG-t is csinálnak.
viszont a vizeletemben volt baci :oops: majd januárban megmondja a dokim, hogy mi a teendő.
na, persze nem emlékszem, hogy még mit akartam az előző 10 oldalhoz hozzászolni :oops: ,megyek inkább olvasni
toncsi

toncsi80

Sziasztok!
Én ugyan június 6.-ára vagyok kiírva, de az majdnem május. :D Talán beleférek.
Olvasgattalak Titeket és feltűnt, hogy koncertekre jártok, legalábbis egy páran. A párom is zenél és nem merek koncertre menni, félek, hogy valami baja lesz Mogyorónak. De attól voltam én is, csak mindíg bűntudatom lett. Pedig elég nagy koncertre járós voltam.
Szabad megkérdezni, hogy milyen koncertekre mentek?

sz.andi

Hű micsoda finomságok :)

Apuka nem ébredt fel a meccsre, úgyhogy én sem festegetek ma inkább csatlakozom hozzá, jó éjt Kismamák! :wink:

Kép Kép
szõlõ

Köszi Zsu, pont ilyenre gondoltam! Akkor ezt is megcsinálom holnap (vagy holnapután :oops: )

Szia Andi! Én anno Tomival a hasamban jártam rengeteget koncertre, voltam Sziget-fesztiválon is 8). Ha nem nagyon füstös a hely, akkor ne legyen lelkiismeret-furdalásod, érezd jól magad! (Akkor abébi is örül.)

Kép
babyteve2

Jó éjt! :D Pihizzetek!

Kép
babyteve2

Szia Andi, igazából itt a nagy koncertrejáró Szösszenet, aki a férje együttesének a koncetrtjeire szokott elmenni (most is éppen ott van és mi is oda készültünk, csak közbejött Uram migrénje), nekem bátyám zenél, de férjem nemigen enged el mióta babát várunk. A füstös és zsúfolt helyeket szerintem azért érdemes elkerülni ilyenkor, de a hang biztosan nem árt a babának :D (Azért ne a mélynyomó mellett állj :wink: )

Kép Kép
szõlõ

Képzeljétek azt hittem milyen tökös vagyok :lol:
erre anyósom mondta, hogy 7. hónapban asztalitenisz versenyt nyert, végig túrázott és dolgozott és kicsit sem volt fáradt, ti már halottatok ilyet?

Mondtam neki h nekem kevés a 8 óra alvás most, azt mondta szerinte az túl sok :) pedig 8 óra az a normál nem?

Szerintem nem tesz jót,ha v.ki végig dolgozik pl. a sok üléstől bekeményedhet a has és jobb,ha 30. hét után akkor pihenünk amikor akarunk, mondjuk lehet ez butaság :roll:

Kép
kritta

Ja ma jöttem fel a sztrájk miatt és busszal,mert a ... -k megváltoztattták teljesen a vonat menetrendet

Nem tom h jutok haza bemondták h még a pályaudvaron se tudnak majd felvilágosítást adni, akkor lehet órákig fogok fagyoskodni a Keletiben ez Mo!!!!!!!!!!!!! :cry:

az út + röpke 4 óra :)

K. sokan voltunk a buszon és a kedves nyugdíjasok 2 helyet foglaltak (ő+ meg a táskája)

Kérdeztem, h 2 helyet fizetett, erre mondta, hogy ,ha nem muszáj, ne üljek oda ,erre én meg jó hangosan nem ülök oda, de kismama vagyok és nem fogok miatta állni az tuti.

Bírom a nyugdíjasokat ,mindig ők vannak a legnagyobb cumóval és marhára sietnek mindig :oops:

Kép
kritta

Huh!
Akkor oké, megnyugodtam. 30.-án is buli lesz, akkor készülök ezerrel. Majd a mélynyomót elkerülöm messzire. Köszi!!
De megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ezzel így. Sokan rossz szemmel nézik, de ha jól érzem ott magam... Mindegy. Nem lesz lelkifurdalásom.
Jó éjszakát!

sz.andi

Sziasztok jó reeggelt!

Még ennyi finomságot írni...csorog a nyálam :lol:

Jaj, nemjuteszembe, hogy kinek van Lázárja, de tudom hogy van,
Boldog névnapot Neki! :)

Megyek is, felébredt a kisfiam :)

Szép napot!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jó reggelt csajok, na mától megint meló :( Most meg hívom a 4D-seket.

Kép Kép
szõlõ

Természetesen a csaj nem tud semmit, hívjam majd délután a dokit, meglepő fordulat......

Kép Kép
szõlõ

Szőlő- azért ne idegesítsd magad fel túlzottan!! Szerintem meglesz az a dvd! :D Tudom, hogy bosszantó, de vigyáznod kell magatokra!!

Lányok olyan recepteket írtatok, hogy én mint antitálentum a sütéshez, lehet hogy most fogok sütni! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?