Hahó!
Voltunk kontrollon a kórházban, szerencsére minden rendben. A protokoll szerint ilyen betegség után havonta vissza kell járni, szóval megyünk még máskor is.
Éjjel most már éjfél körül odavettük közénk Benét, így is óránként kelt, annyival volt "könnyebb", hogy nem kellett odamenni a kiságyhoz kivenni meg visszarakni, szóval egyre hullábbak vagyunk. Ma annyival jobb volt, hogy itt aludt Anyukám, és fél hatkor (ő elég korán kelő) átvitte magához, így vagy két órát már nyugodtabban aludtunk.
Amiket írtatok, nagyon köszi, a kajára és a melegre én is gondoltam, de nem véltem felfedezni összefüggést ezekkel sajnos, nem hozott eredményt a kevesebb ruha és estére sosem szoktunk már neki semmit adni, max egy kis tejpépet, ha úgy jön ki a lépés. Remélem hamar elmúlik ez az időzsak...
Ez az időjárás... kész. Utálok esőben vezetni, ma muszáj volt, ráadásul ma volt Papám hagyatéki tárgyalása délelőtt, elmentünk oda Anyukámmal, rohanás volt az egész nap, alig vártam, hogy hazaérjünk. De még el kell menni bevásárolni is..
Jaj, de ne csak magunkról írjak már
Kata, megértem, hogy aggódsz, de tuti nem lesz semmi gond! Láttam tegnap a tv-ben pont ezt a cirkuszt, eszembe se jutott volna, hogy ez a párodat is érintheti... minden rendben lesz!
Fogad

Remélem tényleg eljutsz dokihoz vele!
Gyerekülés:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/13009 Csak a színe más, bordó, ezért 10ezerrel olcsóbb volt a brendon outletjében. Én is örülök neki nagyon

Más is kérdezte, mit szeretne Bene, most arra gondoltunk, egy biciklire szerelhető gyerekülést kérnénk. Játék/ruha van bőven, ez meg egy praktikus dolog, amit amúgy is bereszeznénk majd.
Keresztelő most vasárnap, remélem addigra valamelyest már szebb idő lesz... és szombaton még fodrászhoz is eljutok! Vick sikerén felbuzdulva azt hiszem én sem fogom most sajnálni a hajam

Kb. egy éve ilyen volt nekem is és szerettem
Bene is 6-7-8-szor legalább eszik egy nap, napközbenre esik 3-4szopi, 1 gyümi, 1 főzelék, éjjel a jobb alkalmakkor is legalább kétszer kelt, de most óránként szoptattam. Estére azzal, hogy kimarad napközben pár alkalom, nekem is megtelik a cicim, nem gondolom, hogy azért kelne, mert éhes.
Bene is befülled, ki fogom próbálni a textilpelust, illetve jól hangzik ez a nyárihuzat, ha tényleg használ.
Móni, védőnős sztori azért érdekes... elég két végletes vélemény a kettő, és egy ember szájából...hm.
Ja, tényleg a legjobb hírt el is felejtettem: Bene is felállt

Szerintem úgy csinálhatja, ahogy Zsófi, szóval fekszem mellette az oldalalom, és felkapaszkodik teljesen, illetve ugyanet a kanapé kartámaszánál is

Majd hozok róla képet
Kriszti, sajnálom, hogy Anna még mindig ennyire hadilábon áll a kajálással...
HuSzilvi, érdekes lehetett a lánybúcsú

Azért remélem a barátnődet nem hozta nagyon kellemetlen helyzetbe!
Bevallom, én nem 'kértem' chippandale fiút a barátnőimtől, mikor kérdezték, mert túl szégyellős vagyok hozzá...
Kati, én imádnám ezt a gurulós módszert! Úgy bíztam benne, hogy Bene is csinálja majd, az egyik ismerős család kislánya is sokáig így közlekedett, zabálnivaló technika!
Olaj: nem hiszem, hogy baj lenne a napraforgóolajjal. Csak most tényleg nagyon menő az oliva, jó is, bizonyos ételekhez, de annyi máshoz meg nem passzol. Én még nem tettem Bene kajájába, majd talán nemsokára. Persze ő még husit sem kapott. Az ő étvágya is elég változó, tegnap nem akart kanalazni, pedig hétvégén hatalmas adagokat lenyomott már. Erőltetni meg nincs értelme, akkor úgyis minden olyan lesz, csak az ő szájába alig kerül vmi
Rengeteget írtam, és még így is biztos nem írtam mindenre...
Szép estét mindenkinek! Hátha a hideg meghozza az alvó-kedvét a gyerekemnek...
Pusssz,
Ági