A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Dalmi, hát ne is mondd, az előbb megreggeliztem és szó szerint utánozta ahogy rágok. Amikor abbahagytam, ő is, ha elkezdtem, ő is :) IMÁDOM!!!

Na örülök, hogy Nálatok jó volt az elalvás!

És igen a szél meg mondjon már le!!!

Kép
pipal

Sziasztok!

Honey, sajnálom a tejcsi gondokat. Kitartás.

Az alvás nálunk is elég jó volt leszámítva a hajnali 5-től 6-ig tartó tortúrát. Valami nagyon fájhatott neki, mert semmi se volt jó. A végén úgy aludt el, hogy hasra fordítottam és a hátát simiztem. Negyed kilencig aludtunk :D.
Zsombi is egyre huncutabb. Mikor eszem, vagy iszom neki is az kellenne. Imádnivaló :lol: :lol: :lol:

Többiek hol vagytok, Vera, Sensi, Dreika, .... ?

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Honey!
Miből gondolod, hogy kevés a tejcsi?? Hiszen írod, hogy cici után vigyorog, elvan, alszik! Sőt, neked az éjszakákat is végigalussza! :) Bernadett fotóit elnézve nem úgy néz ki, mint aki éhezik! :lol: Kis pufibaba! Szerintem csak te aggódod túl a dolgot.....

Én csak kapkodom a fejem, hogy írjátok, ennyi milit szopizott, ennyit fejtem....hát nekem halvány gőzöm sincs, mennyit szopizik egy alkalommal.....és fejni se szoktam...... :roll: Mindig a babát nézem, ha ő jól van, vidám, kiegyensúlyozott, van kakis pelus (nekünk szinte minden pelusban van!) ja és a súlya is egyenletesen gyarapszik, csak nem lehet olyan nagy gond! :)

Éjszakánk a szokásos volt, este 10-kor tettem át az ágyába, cicizett fél 2-kor, majd 6-kor, és még azóta alszik! :)
Már elpakolásztam, rendet raktam, vasaltam, SZOBABICAJOZTAM(! :lol: ), és most netezek, amíg nem ébred!

Nálunk az idő nagyon gáz...............Szakad a hó! Már úúúgy utálom!

Dalma, neked most 2x egymás után volt laptető.......... :wink:

D.

Kép

Kép
ditta76

Most nem tudok reagálni de olvastalak titeket,itt is rossz idő van szakad az eső :cry: Kevin este megint kupot kapott mert nagyon nyügi volt ,jo ez a kup meggyugszik töllle és sikerül elaludnia.

Majd jövök délután.csajok rakjatok képeket,olyan jo nézegetni a szebbnél szebb babákat :lol: :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!
Rátaláltam a novemberi babákra :) Nekem is novemberben született a második babám.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Sziasztok !

gyors leszek mert betegeskedünk , én is hulla vagyok / kb.10-15 éve nem voltam beteg / apa hozott nekünk valami szuper vírust !
Lilla reggel 5- kor ébredt , de kb. mintha délelőtt lenne ,széles vigyor gagyarászás , nem is akart visszaaludni. Bízom benne , nem lesz ebből rendszer !

Honey > horror-fejés-ről hallottál már ? ha érdekel írd be a google-ba! ! szorítok, h. sikerüljön szaporítani , nem lesz semmi gond ne parázz , az sokkal rosszabb !

Szép napot mindenkinek !

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Olvasgattam egy kicsit és látom,hogy kóstoltattok a babátokkal egy két dolgot. Már én is próbálgattam. Nektek a védőnő mit tanácsolt a gyümölcsökkel kapcsolatban? Nekem azt mondta, h 6 hónapos koráig csak anyatej... Nem tudja, h már megetettem almával :)

Kép

Kép
betti030
Budapest

Betti: üdv itt :lol: nekem is azt mondta a védőnö hogy 6 honapos kortól,de engem nem érdekel én adtam már neki gyümit,az csak változatosság nekik meg nasi :lol:

Éva: remélem hamar meggyogyultok,jobban vagytok azért már?lement a láz?Sok sok gyogypuszi nektek

000kata

Csajok : ki milyen pelust használ?nekem már elegem van a pelenkákból. a libero 3ast használjuk de állandoan kifolyik a kaka.Ahogy kakil már jön ki a hátánál és tiszta olyan az egész. :cry:

000kata

Honey
Jajj, ne legyen lelkiismeretfurdalásod e miatt! Én csak tudom, mert ezen már átestem. Én is bőgtem, hogy nincs elég tejem. Még az is lehet, hogy jön a foga, akkor kevesebbet esznek, vagy fáj a hasa mikor elkezdene enni. Nem feszeng evés közben? Ha igen tartsatok szünetet és maszírozzad a pocakját. Ma megint vettem more milket, mert elfogyott és érzem a hiányát sajnos. Mennyit szedsz belőle egy nap? Nekem 4dbt kellene, de 5-6ot szedek.

Betti
Üdv! Én is adok már Fanninak, persze se az orvos, se a védőnő nem tudja. Védőnő szerint várjak az 5. Hónapig. 1-2 hét ide vagy oda, nekem már min1, és mivel semmi baja nioncs tőle, így adom neki.

Kata
Én is így jártam a liberoval, csak én a pisivel. Mivel Fanni igen ritkán kakil. Én azóta pamperst használok és nekünk nagyon bejött. Kaki csak akkor jön ki, ha fullra telepakolja és akkor is a combiknál.

Kép
Kép
nati80

Kata!
Nekünk a Libero és a Huggies eddig a nyerő! Ugyanis mindkettőnek gumírozott a derékrésze, a pampersnél meg nem! Na, amikor azt használtuk, rengeteg kakis ruhát gyártottunk, azóta nem is veszek azt....

Üdv. itt Betti! :)
Szerintem igaza van a védőnődnek....én is a 6 hónapos korig CSAK anyatej híve vagyok.....Meg lehet érte kövezni, de azzal, hogy már adsz neki gyümiket, nem a védőnődet csapod be.....Hiszen egész élete során annyi mindent ehet még......és a szoptatás egyszer végetér.....de persze ti tudjátok....... :)

Nati!
Nálunk pont fordítva van.....nemhogy ritkán kakil, szinte minden pelusban van.......... :D

D.

Kép

Kép
ditta76

Betti, üdv itt! Majd rakj képeket Hunorról!

Kata: mi tescosat használunk+pamperst éjszakára, mert a tescos nem bírja a sok éjszakai pisit (ilyen szp-ból a 2-es méret jobb minőségű volt). És érdekes, hogy mostanában nekünk is néha kifolyik a pisi (pl ha oldalt fekve alszik), a kakival meg oda kell figyelnünk, mert napi 1x, vagy 2naponta kakil, de akkor telerottyantja az egészet, szerintem nem is létezik olyan pelus, ami azt kibírná :) Így ha kakil, és úgy vélem végzett (nem mindíg egyértelmű :lol: ), akkor irány gyorsan peluscsere. De én gondolkozom, hogyha nagyobb lesz talán meg kellene próbálni moshatózni, de most nem jutna még időm pelusokat mosogatni :(

Mi meg voltunk bankban ügyintézni, mikor kiléptem elkezdett eszeveszett szél fújni és szakadni az eső, de úgy felhúztam a kabátom, hogy Manóka ki se látszott. A bankban meg szakadt rólunk a víz olyan meleg volt, de beelőztem 2 embert. Natasa felébredt azt úgy nézelődött, hogy majd kiesett a szeme, persze mindenki odajött megcsodálni, én meg büszkélkedhettem. És még a kendőmet sem hordták le, hanem megdícsérték! És még ebédet is csináltam, jajj de hatékony vagyok ma!

Ditta, én se méricskélek, visszaadtam a mérlegünket is a barátnőmnek, aki kölcsönadta, én esténként azért fejek (ha épp nem tejparákat alkotok magamnak), hogy ne ébredjek éjjel tejben úszva, meg hát Natasa annyira ritkán eszik, hogy ha nem fejném este és reggel a nem használtat, akkor simán 12 órák telnének el, és akkor csomó, csomó hátán...

Pipal

Pipal

Kép
pipal

Ditta, én sem szeretnék mást adni 6hós koráig. És remélem Natasa jó sokáig akar majd szopizni (fogaktól persze félek kicsit), mert már előre szomorú vagyok a gondolattól, hogy lesz amikor nem szopizik már. Olyan meghitt, intim dolog ez. (márha épp nem rángatja, vagy mókázik és bekapja-kiköpi játékot játszik, vagy mikrofonnak használja, de igazából még ezek is jók..) :)

Kép
pipal

Ditta: a huggies jobb mint a libero?mert én a libero 3ast használom és abbol folyik ki a hátánál.

000kata

Kata! :)
Most épp Huggiest használunk, de nem érzek különbséget, olyasmi, mint a libero...ezzel még nem volt balesetünk.... :wink:

Pipal! :)
Örülök, hogy te is ezen a véleményen vagy szopi-ügyben! :lol: Hááát, nekünk már van 2 fogunk, és ez akkor veszélyes, amikor a szopi végén vagyunk, és már csak szórakozik, húzogatja, ki-be köpi...na akkor már elveszem tőle.... :D
Hú, én még ilyen hivatalos helyre nem nagyon mertem vinni......nem tudom, hogy bírná....igyekszem addig valakire bízni, ha ilyen jellegű dolgom van.

Kép

Kép
ditta76

csak gyorsan.

Fanni alig aludt ma, nem tudom milyen lesz az éjszakánk, de mivel már most hulla fáradt egy órával hamarabb van fürdő és talán hamarabb el is alszik. kap kúpot is, hátha alszunk éjjel.

Honey
Nekem is tök üres a cicim, mi lehet ez? Front?

Kép
Kép
nati80

Ditta
Hát nem tudom melyik a jobb, a sok vagy a kevés. Inkább meg kellene beszélniük, hogy dobják össze és felezzék el a kakis pelusokat. :lol:

Pipal
Milyen gyakran esztzek? vagy csak az éjszaka marad ki és nappal 4 órákat tartjátok?
Nálunk ugye most volt 2-3 éjszaka mikor kimaradt egy evés és lehet ez tett be a tejmennyiségemnek.

Csomó igaz eltűnt, de eléggéé fáj a cicim. Lehet az erős masszírozástól?

Ma f7kor fürdött Fanni, kapott utána kúpot és f8ra már aludt is. fel-felriadt néha, de alszik. Megyek én is aludni.

Kép
Kép
nati80

Még senki?

Fanni 1x ébredt éjjel 3.20kor és azóta is alszik. Igaz akkor sem ébredt fel, csak nyöszörgött, mert éhes volt. Mikor kivettem az ágyából csukva volt a szeme és úgy is evett végig. Mindkét cicit kiürítette, pedig most durván televolt a jobb oldali. Még most is alszik, bár már ébredezik.

Nem tudom most miért aludt ilyen jól, hiszen tegnap alig aludt napközben. Egy órával hoztuk előrébb a fürdést és kapott ugyebár kúpot, de nem tudom most ez mindek köszönhető.

Kép
Kép
nati80

mi jol aludtunk végre.és szépen süt a nap.
:lol:
Nati: örülök,hogy jol aludtatok :lol:

000kata

Szép jó reggelt :D !

Mi is jól aludtunk. 1-kor nyöszörgött egy kicsit, de evett és vissza is aludt, majd 5-kor ettünk és csak nemrég keltünk fel.

Végre tavaszias az idő. Süt a nap :lol: :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Jó reggelt !

lányok szerintetek kivihetem Lillát, olyan szép idő van. Szerdán volt lázas, de csütörtöktől láztalan, gyógyszert szed hétfőig.

Ki mit tud erről, szabad ilyenkor levegőre menni mert én már megkukulok itt bent.
Hétfőn jön az orvos megnézni és ha minden ok. szerda körül megkapja a 4 hós oltást.

Pelenka témához : nálunk a Libero a nyerő és a Huggis, de van Lidl-ben vásárolt is sőt Sparos is.Ha sok a kaksi akkor tök mindegy melyik van rajta elől vagy hátul, de folyik.Pláne anyatejes babáknál.
Nekünk most a gyógyszer miatt napi 5-6 termés van és minden reggel elől balesetes, mert hason alszik, de pisi miatt még soha nem volt baleset.
Véleményem szerint ami deréknál gumis az a jobb!

Honey! Mi újság tejcsi ügyben ?

Van 1/2 doboz More Milk-em , ha valakit érdekel szívesen elpostázom + Elevit , ha még szedi esetleg valaki, ja és Konakion 4 ampulla.

Szép napos tavaszi hétvégét !

Evi és Lilla

Kép
evi1969

sziasztok

De jó nektek Lányok, hogy jó volt az éjszakátok!!! :)
Marci megint most már 2 óránként ébredt :shock: de szerencsére visszaaludt, de ez akkor sem jó :? remélem, csak a meleget érezte meg.11-kor amikor először ébredt, sírt, nem tudom, mi ez, lehet kellene nekünk is a kúp?És ez egész éjen át hat?Mikor kell neki beadni?Közvetlenül alvás előtt?

Pelenka:
Nekünk a Pampers és a Libero sem vált be, ami bevált , az a a tescos :D Érdekes.A legolcsóbb és nekünk a legjobb :D
Rakjatok majd képeket! :)
Vendég

Ja, még azt kérdezném, hogy az álometetésnél a böfi elmaradása nem gond?Mert sztem én éjjel ezt csináltam, mert mikor felkelt enni, csukva volt a szeme, én meg ahogy megemeltem böfizni, megébredt :?
Vendég

Melaszka !

Egyszerre írtunk, és most látom, hogy várpalotán laksz!
Én is éltem ott a városi sebészeti szakrendelésen dolgoztam. Szerettem ott lakni, szép korszaka volt az életemnek!

Milyen kúpról beszéltek, nem lehet hozzászokni ?
Mi az összetétele valaki írja már le!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Melaszka: mi éjszaka nem büfizünk,mert arra felébredne.
kup: én este ha már lefekvési idő van és nagyon nyügi ,sir akkor szoktam adni (vagyis eddig 2* használtuk) és rá kb15 percre elaludt és éjszaka is jol aludt.

Éva: irtam privit

Olyan jo idő van,remélem igy is marad :lol:
kevin elöbb játszott nézem mi ez a csönd és elaludt :lol: ez ritka hogy csak ugy elalszik magától :lol:

000kata

Érdekes mi is remekül aludtunk. f8-f8ig :)

Nati: hát mi gyakorlatilag 4x eszünk (7,10,13,18), és még 2x féladagot (délutáni szunyókáláshoz anyával és esti elalváshoz), tehát ha nagyon akarom, mondhatom h 5x :)

És valószínűleg igen, az éjszakák kimaradása okozza a tejci megcsappanását, ugye mi gyakrolatilag 2hetes kora óta nem eszünk éjjel, mostanra lett ilyen hatása, de ezzel, hogy este a fejek, meg reggel azt, amelyikből nem eszik, így rendben vagyunk. Bár én rájöttem, hogy feleslegesen parázok, mert még mindig egy ciciből eszik, nagy ritkán este, ha órákig cicizik és nem tud elaludni, akkor átdobom a másikra, mert már fáj... De ne aggódj, sörözz pl :D

Láttátok, hogy már van 2009 novemberi topik... Nagyon repül az idő!!!

Kép
pipal

Sziasztok!

Köszi,hogy aggódtok értem!de azt hiszem tudom mi a probléma.pár napja éreztem,hogy görcsölgetek,és ma hajnalban megjött.szerintetek ez befolyásolhatja?

Évi!
Ismerem a horrorfejést.én azt minden este csinálom.szerintem kiviheted,ha nem fúj a szél.napon tök jó idő van.mi is megyünk majd ki,csak kisasszony még alszik.

Melaszka!

Én sose büfiztem álometetés után.

Ditta!

én is csak tejcsit akarok 6hós koráig.csak akkor adok gyümit,ha most nem jön vissza annyi tejcsi,hogy elég legyen.Te amúgy 1 ciciből etetsz,vagy mindíg kiszívja mindkettőt?
és ezt kérdezem másoktól is!

Pelenka:
szinte mindet kipróbáltam én is,most épp pempers active babyt használunk.nekem ez bejön nagyon.gumis a dereka,így nem szorítja,ha forgolódik,vagy ül.de a huggies is jó volt.

Betti!
Üdv itt!

na megyek,úgy hallom ébred.megyünk vásárolni.jövök még

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey!

Azt olvastam anno, hogy van olyan baba akit zavar, ha az anyuka menstruál , állítólag változik a tej íze.
Ugyanígy, ha esetleg vki szopi alatt lesz kismama, azt is észreveszik, de ez is gyerek-függő, mert van akit nem zavar!
Fejjél tovább és próbálgasd , nincs még veszve semmi!

Melaszka!

Én sem büfiztetek álometetés után, de nekem hason alszik.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Mi is jól aludtunk, igaz volt cici 2-kor, és fél 7-kor, de még azóta alszik! :)

Honey!
Akkor tutira ez volt a gond!! Nálunk anno a lányomnál 8 hónapos korában jött meg először, de ő ezt valahogy megérezte, és onnantól kezdve nem volt hajlandó többet szopizni... :roll:
Viszont a fiam meg sem érezte, szopizott 18 hónapos koráig! Hát remélem, hogy most sem fog még megjönni!
Ja, és igen, egy evés csak egy ciciből...úgy veszem észre, elég neki! :)

Pipal!
Én is láttam a 2009 novemberieket! Tök jó nosztalgiázni! :) Azért a hányingert nem kívánom vissza, az összes többi jöhetne! :wink: Na jó, nem festem az ördögöt a falra, nem kívánunk 4. babát! :lol:

Kata, Nati!
Örülök, hogy jó éjszakátok volt! :)

Melaszka!
Én éjjel sose büfiztetek, úgyis hason teszem le, és eddig még sose volt gond!

D.

Kép

Kép
ditta76

Éva: nekem kell a konakion és az elevit ha nem gond,én még szerdem mert szoptatok.

Még nekem se jött meg :lol: de én is hallottam a menzeszel az anyuka megérzi a baba és nem eszik vagy kevesebbet.

Honey: a pampersnek nem gumis a dereka ez a pampers aktive ez milyen?csak igy van ráirva?

kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!

Valaki tervez mostanába kistesot????

000kata

Kata!

igen az van ráírva hogy aktive baby,zöld csomagos.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey: köszi :lol:

000kata

Köszi, a büfidolgot, majd kipróbálom :)
Marcell is hason alszik :)
Kata! :)
Igen, mi tervezzük a tesót hamarabb, mert én meg kifutok az időből :oops:
A szopi alatt is teherbe lehet esni?Én úgy tudom, addig nem.És ha egy évig szoptatok?Vagy tovább? :D
Mi úgy vagyunk vele, jön amikor jön, nincs időhöz kötve :)
És ti?
Vendég

Melaszka: én ugy tudom hogy szopi alatt is teherbe lehet esni,mert épp azért nehéz észrevenni mert nem menzeszelsz. :lol: Én még nemtudom,késöbb szeretnék egy kislányt :lol:

Honey: most nézem nekem ez a pampers van és annak nem gumis a dereka

000kata

Kata !

Címet küldjél privibe és hétfőn postázom!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi! :)
Nem vagyok tősgyökeres várpalotai, 5 éve lakunk itt.

Nektek nappal mennyit alszik a babátok?

Mert már arra is gondoltam, hogy túl sokat aludhat, most is alszik 10 óra óta.Meg délután is alszik egy-másfél órát.Meg kint a babakocsiban is :shock: Nem sok ez?
Bocsánat a sok kérdésért :oops:
Vendég

Melaszka: Kevin nem alszik sokat nappal kb 3* 15-40 percig változó.Sok baba szeret aludni és sokat alszik de ez még nemolyan sok szerintem ahogy irtad.

Éva: küldöm.Köszönjük :lol:

000kata

Melaszka!

Állítólag ha nappal jól alszik a baba akkor az éjszakák is jobbak, ezt a Suttógóból írom, ergo ne próbáljuk a nappali alvásokat rövidíteni.
minden gyerek annyit alszik amennyire szüksége van. Nekem már 2-2 és fél órát is kibír sőt van mikor 3 órát alvás nélkül. / nem túl régen/
Kb. 7-8 hónapos kortól fognak átállni a napi 2x alvásra- könyv szerint, de ne vedd készpénznek. Tudják ők, hogy mennyi pihire van szükségük, nincs két egyforma gyerek még családon belül sem! Van aki érzékeny a frontra, hideg-meleg, szél, fogzás, mozgásfejlődés...
Amikor majd elindulnak 1 éves kor körül van akinek az is bezavar. tehát sok-sok tényező befolyásolja a pihenésüket.
Nálunk van mikor 40 perc a nappali alvás van mikor másfél óra, de ez mitől függ fogalmam sincs, mostanában pedig az a divat, hogy az este 8 uáni elalvás után kb. 40 perccel felsír, de tegnap pl. 22-kor is felsírt. Nem kel fel, csak nyüszög, cumi, simi és alszik tovább!Nem értem ez milyen módi, de nem is foglalkozom vele.

Nekem van egy szemléletem, lehetkiröhögtök, de mikor nagyon nyűgös nehéz napunk van, mindig arra gondolok, sokan nem bánnák, ha egész nap nyűgös lenne a gyerek csak lenne, mert sok-sok nőnek nem adatik meg ez a csodálatos érzés, hogy ANYA lehessen!

Nyugi, nem attól lesznek rosszak az éjszakák, hogy nappal sokat alszik és ez nem is sok amit írsz.

A kúpról írna valaki, hogy mi a neve és milyen összetételű?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Éva: szerintem is igazad van :lol:
a kup neve: viburcol itt megnézheted:

http://www.vital.hu/viburcol

000kata

Hahó

Én is novemberben szültem, de mivel dec.-re voltam kiirva, a decemberi kismamikban vagyok. Viszont már rég fontolgatom h "bekéredzkedek" ide, mert ott igy nem egykoruak a babáink, és nem uugy haladunk.
Most látom, h innen is ismerek 1-2embert, Honey, oookata helló!

Nem bánjátok, ha csatlakozom? Ugyan visszaolvasni tuti nem lesz időm, de azért próbálkozok:)

Különben november 18-án született a kislányom, Regina. Még csak szopizik, látom itt van aki már adott gyümit. Nekem még sok a tejem koppkopp addig gondolom nem érdemes mást adni nem?

Örülök, h az alvás is téma, van mit irnom róla nekem is :roll:

Mégegyszer remélem jöhetek ide is, üdv mindenkinek!

Andy

Kép
andy30

Szia Andy!

Már vártalak!Üdv a csapatban!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kata!

Nem az egész dereka gumis,csak az a része,amit rárögzítesz.a héta-fenekénél és a hasánál nem,csak oldalt.na ezt jól leírtam :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey: a hátánnál folyik ki nekünk és ott nem gumis,de a liberobol is kifolyik és az gumis :cry: velünk van a baj :cry:

Andy: üdv itt.Nekem is van tejem én probálkozok a gyümivel de kevin nem akarja :lol: csak malackodik vagy nem nyitja ki a száját

000kata

Sziasztok!

Ha nem bánjátok én is csatlakoznék :D
Nov. 28-án született Petikénk, igazi kis vasgyúró, 8,1 kg és 64 cm volt 3 hósan :D

Ja, és szopiztunk még a naggyal amikor megfogant a pici és még kb 4 hónapig majd elválasztotta magát :wink: Úgyhogy nagyon is teherbe lehet esni szopi mellett :lol:

Mi még csak szopizunk, szerintem 3 gyereket is simán ellátnék :D 6 hós koráig csak szopi lesz! Bár én is kacérkodom az almával, de még ráérünk, főleg hogy ilyen sok és tápláló tejem van :lol:

Pelus: pampers aktiv 4+ -os használunk. Ma volt az első kakikifolyás a 4+ osból, apa nem vette észre hogy betojt a Peti, még így sem :lol: Nekünk a nagynál is a pampers vált be, de ez babafüggő szerintem, próbálgatni kell :roll:

Hú, elkezdtem ezerrel irogatni... remélem nem bánjátok :oops: Szóval csatlakozhatok? 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

honey: köszi. te szeded az urticát? nem emléxem irtad-e.. nekem nagyon bevált! amugy éjjel megint kelt az álometetés után(mégis csináltam) 2kor majd 5kor viszont után fél9ig ráhuzott még:) ja és miután 8kor lefektettem már fél9kr fent volt :roll: ma lehet akkor lefekvéskor adok chamomillát. holnap meg kipróbálom micsinál álometetés nélkül.

momi: szia. nem semi méretek, mi 60 cm és 7060 kilók voltunk 3 hete és 3kiló 53 centivel születtünk 11.18án:)ja és "kis"lány:) a decemberi topicban mi vagyunk a legducibbak:) másfél kiló hizás per hó még mindig.

oookata: sztem amig van jó tejcsi 6hóig nem kell alma meg semmi.

gyerekem nem semmi: kiságyba próbálom lefektetni iszonyat orditás vonaglás, ok kiskabát kiscipő fel, mózesba be, erkélyre ki, cumi be, zenálő bekapcs, és már durmol is :roll:
sztetek nem baj ha nappal csak az erkélyen az előbb emlitett módon altatom? azt tudom h egészséges, de eddig ugy gondoltam, h csak napi 1x aludjon kint déltől 3ig szokott (vagy erkély v utközben) viszont még a fürcsiig kéne egyet aludnia, eddig küzdöttünk a kisággyal, megy is csak az nyügi mindkettőnknek, mert nehezen alszik el benne és max 40perc mulva fel is ébred és most h jobb az idő kacérkodok a gondolattal h ezt a későbbi alvását is megoldhatom-e kint? mondjuk az erkélyajtóba van téve nem teljesen ki, de akkor is.. tehát erőltessem a kiságyat igy késő du., v engedjem h az erkélyen aludja meg ezt is? mit gondoltok? éjjel nincs gond a kisággyal szerencsére.

andy

ja és jövök egy képpel Kép

Kép
andy30

Andy!

Szedem az urticát is,meg most a more milk-et.amúgy szerintem most hogy megjött,tényleg változhatott az íze,mert hát idáig se szopizott túl sokáig de most 1-2perc után beadja az unalmast.pedig van még benne,kicsit megnyomom és spriccol jópár csatornából :roll:
Szerintem nem baj ha kint alszik Regi az erkélyen,ha nem fúj a szél.
én 8kor fürdetem,fél9kor van az esti utolsó evés,aztán 11kor álometetés.szerintem próbáld meg a fürdetést későbbre tenni.
jó nagy csajszi Regina!és olyan szééép!1 1/2 kg havonta!! :lol: nekünk 1kg volt havonta,csak az utolsó hónapban hízott 830-at.

Momi!

üdv neked is!szép nagy baba Peti!hogy csinálod hogy ennyi tejed van?kérünk praktikákat!én örülök ha Bettinek elég!
Ricsi nem volt féltékeny az öccsére?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Momi!

Kérünk fotót tőled is!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Csajszik!

Ma épp egy éve, hogy megtudtuk: jön Matyi! :D

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

És két kép:

Kép Bűbájmosoly
Kép Ilyen pofit is tudunk vágni :)

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Üdv az újaknak.

Melaszka, mi is tervezzük a kis tesót. Szoptatás alatt is teherbe lehet esni.

Kata, mi liberó pártiak vagyunk. Nálunk nincs gond a kakival.

Olyan szép idő volt ma. Mi jó nagyot csavarogtunk. :lol: :lol: :lol:

Eagleszem, nagyon aranyos Bendegúz. :D :D :D

Kri

Kép
Kép
kri29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?