A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

A fejem nekem is nő :oops: :oops: :lol: :lol:
Legalább is azt mondják...fúúúj de utálom
Vendég

Ó, lányok, nekem is nő a fejem, meg mindenem...:))))))
Ne tudjátok meg, mennyi kacatot találok a gyerekszobában....hú! :shock: Szórok ki mindent. Főleg a mütyűr kindertojásos bigyókat útálom. Hiába dobok ki 3-at, ha jön helyette 10!!!!!!!
heni baba

Próbálkoztam bekúszni az ágyak alá, de nem férek be!!!! :lol: Feladom. Azt majd ők megcsinálják, ha hazajöttek.
heni baba

A kinder tojást ne is mond!!!!És volt,hogy gyüjtötték....
És milyen tuti amikor mezitláb belelépsz valami műanyag kindertartozékba....
Vendég

Az én fiam ragaszkodik ahoz a sok kinder kacathoz!! :twisted:
Nem lehet semmit kidobni,mindenre emlékszik..ha valamit kidobok 100% hogy azt keresi!!
A lányom már nem játszik (hál istennek) :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok!

Hunormagor!

Jobbulást a szüleidnek neked meg kitartást!!!

Szilvi!

Szépek a képek. Én azt olvastam valahol, hogy nagyon sokszor van ez, hogy eltakarják magukat a babák 4d-n, és ennek lehet az a magyarázata, hogy zavarja őket a hosszadalmas és nagy dózis ultrahang. Így próbálnak védekezni.
Lehet ez az oka hogy nem sikerül a felvétel.

Szopi:
én gyerekeim eredményei:
Emese 15 hónapig (én választottam el, mert szerettünk vlna kistesót)
Juli 26 hónapig(ügy kellett elkergetni már)
Zsigi 26 hónapig, terhességem 21. hetéig (addigra már eléggé elapadt meg fájt már nekem is, szépen elhagyta magától)

Akinek 30 ml teje van, ott szerintem tud lenni több is, csak nem derült ki mi a pontos ok ami miatt ennyi....

No, készülődünk az ünnepségre.
Majd jövök

szép napot
Dana

Kép
danaaia

Nálam szerencsére nem veszik észre, ha valamit eltüntetek. :lol: Így is annyi játékuk van, hogy hihetetlen. Már előre félek a húsvéttól, megint mennyi minden felesleges kacatot fognak kapni. Lesz mit kiszórni legalább. :D De így is mindig ugyanaz a játék kell nekik egyszerre, úgyhogy tényleg felesleges ennyi.
heni baba

Danaaia!!!
Huhhhh....Én kb fél éves koráig szeretném folyamatosan szopiztatni és utána esetleg reggel,este....nem semmi 15-26-26 hónap....elismerésem
Vendég

Ne haragudjatok meg akit érint,bocs Heni előre is...!!!!
De azt nem tudom megérteni,hogy húsvétra miért kapnak játékot a gyerekek????
Vendég

A tévében meg épp egy kutya vezet egy autót, a másikon meg hamarosan beszélni is fognak.... :shock: Szupi műsor. :lol:
heni baba

Én sem tudom. Mi nem adunk, viszont van még 3 nagyszülő, akik csakazértis módozat szerint működnek. :shock:
heni baba

csakazértis módozat....ez tetszik....megjegyzem... :lol:
Vendég

De tényleg. Ha valamit mondok, csakazértsem úgy csinálják.:) Most már nem is szólok. Utána úgyis szép lassan eltűntetek mindent, ami felesleges.:)
heni baba

lefotóztam magam....(ésmég az arcom is belefért a képbe....) :lol:
Szemből nem is látszik a hasam,kb 60 kilósnak nézek ki a 80 helyett...Innentől kezdve senkivel nem vagyok hajlandó találkozni,csak fotót küldeni és telefonon beszélni... :lol:
És rájöttem,hogy nem a fejem nőtt,hanem a kisebb lányom hajpántját vettem fel,ami szorított... :lol:
Vendég

Kép
Kép
AZÉRT A POLÓ ALJA KUNKORODIK.... :lol:
Vendég

Csiri, jól nézel ki, nem tudom, mi a baj? De ha zavar, menj mindenkivel csak szembe, meg úgy is állj! :lol: :lol: akkor fel sem fog tűnni.:)))))))))
heni baba

a 2.képen amin szembe állok...látjátok azt a kis fényt ott lent középen????
Vajon mi lehet????
Zseblámpázik a bébi odabent???? :shock: :lol:
mert mostanában nincs annyit használva,hogy ilyen fényes legyen :lol: :lol: 8)
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: jaj, ne röhögtess! :lol: :lol:
heni baba

Vagy már mostanában olyan szüzies életet élek,hogy ott ragyog a glóriám??? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mit főztök ma? Én mondjuk semmit, mert egyedül vagyok, keresek valamit a hűtőben, de délután nekiállok húslevest főzni, az egy jó 4 óra, holnapra, meg a somlóihoz lehet, hogy legyártom a piskótatésztát. Holnap lesz a névnapom, és jön anyukám ebédre. A fő fogás holnap: azt tudom, hogy lesz rántott gomba tartárral, de még agyalnom kell a husin.:)
heni baba

Én se főzök ma....anyum tegnap főzött húslevest,jó sokat küldött át...Van még lefagyasztva töltött káposzta,meg valami pöri,ha a párom mégis valami csodafolytán hamarabb hazaesne mint este 10,akkor azt gyorsan olvasztok ki...de ez nem valószínű....
Heni!Előre is boldog névnapot!
Mit dolgozik a párod,hogy munkaszüneti nap is mennie kell?
Vendég

Köszi Csiri!:)
A féjrem villanyszerelő vállalkozó, és jön-megy, most éppen valamit hegesztenek a kocsijába, valami szerszámos szekrényt raknak be, de neki mindegy, ünnep vagy nem, ha hívják, akkor megy.
heni baba

Na én azthiszem,hogy keresek itthon valami dvd-t,amit még nem láttam minimum 10-szer és kicsit viszintesbe nyomom magam...
Addig írjatok sokat....

heni!
A rántott gombát imádom,de a kelttészta csinálás után a panírozás a "kedvencem"... :oops: :D
Vendég

Sziasztok!
Nekem volt 30 ml tejem ,de sajnos eggyetlen tejcsatorna működik, és nem jön ki!El vannak záródva nem átjárhatóak!Többet csak úgy tudtam lefejni,ha vér is volt benne :( Ezért visszafogtam a folyadékfogyasztást,hogy mihamarabb elapadjon :? :?
Ha nem változott a helyzet akkor marad a tápszer. :roll:

Kaja húsleves...imádom!!!

Húsvét:nálunk egy két csoki lesz és kész!! :oops:
Vendég

Én is úgy gondolom,hogy 1-2 csokinyuszi vagy csokitojás vagy valami nyuszis gumicukor....
de a nagyszülők ellen tényleg nem lehet mit tenni!!!!
Bari!
Nálatok a nagyszülők sem tartják a gyerkőcökkel a kapcsot?
Vendég

A lányom nagyszülei tartják neki az apja is tarja!
A fiam családjával nem tartjuk,se az apjával se a pereputtyával :lol:
Vendég

értem!
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk 4D-sen, minden oké a KISCSAJJAL!, ami mostmár tuti (jöhetnek a rózsaszín csodák minden mennyiségben ;))

Teszek fel pár képet: olyan édi és már 1036 gramm!

Kép Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Milyen fura hogy már 1 kiló fölöttiek a babák!!
Azért gyorsan megy az idő :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ilyen és ezekhez hasonló Next kismamarucikra felveszek rendelést árprilis 23-ai szállítással.

A teljes kínálatot itt tudod megnézni! :)

http://www.next.co.uk/shopping/women/motherandbaby/2

Kép

KépKépKép
bogyra

Van egy indiszkrét téma amit kérdezek tőletek,megpróbálom virágnyelven!!
Tehát:beszélgettünk tegnap a szexről!!
Ugye van egy záróakkordja a szexnek ami nekem bazi nagy méhösszehúzódást okoz,10-20 másodpercig tartó iszonyatos keménységgel!Ez másoknak,hogy alakul???
Vendég

Bárány: Nagyon tetszett a virágnyelven való megfogalmazásod!!! :wink: Nálam is ugyanez a helyzet. Utána gyorsan elmúlik. :lol:

Én most el vagyok tűnve a hétvégén, mert most fejezzük be a lakást, már csak a szegőket teszi le apa és utána pakolunk vissza mindent a helyére! És kezdődhet a babaszoba rendezgetése! Olyan szép lesz! :lol:

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Pelus
Nálunk a Pampers nem vált be :evil:
A DM-s és a Libero, amit megveszek...

Szopi
Az "igény szerinti" szopi az első hónapban ment nálunk... ki is készültem a nuku alvástól teljeen, pedig akkor csak Petivel kellett fogalkoznom, a családom ellátott mindent...
Aztán átáltunk a 3, majd a 4 óránkénti szopira (persze ezek nem merev idők voltak)... az éjszakai evésről meg hamar leszokott a gyerekem... éjszaka nem cicit, hanem cumisüvegből kapta a lefejt tejet...
6,5 hónapos kora után kezdtünk el mást is enni... és 10 hónaposan abbahagyta... nem kellett neki...
És amellett, hogy Peti szopott, sok liternyi tejet adtam le...
Nálunk a szopiba nem jelentett gondot se a cumi, se a cumisüveg...
Egyébként a La leche oldalain sok okosság van, csak nekem nem vált be a szoptassunk bárhol, bármikor...

Védekezés
Nálunk arra nincs gond...

Cekc
Az teljesen élettani, hogy a végén méhösszehúzódások jelentkezhetnek...
Vendég

A végkifejlet mindenkinél méhösszehúzódással jár....Azért szokták ajánlani az utsó héten a szexet,mert beindíthatja a szülést....
Vendég

Akkor közben is beindíthatja nem??
Mármint nem csak a végén...nem??
Vendég

Bárány!
Szinte gondoltam..... :D Már vártam.... :lol:
A dokid időben szólni fog,ha álljatok le.... :wink: és mint írtad megbízol benne.... :!:
Vendég

Ja és azt is írtad,hogy a szex minimális nálatok!Az meg tuti nem árt meg...Sőt még jót is tesz.... :wink:
Üdv!Dr Csiri! :shock:
Vendég

Nulla nem minimális :D :D :D
Na akkor most megfogalmazódhat a kérdés,hogy miért foglalkoztat a dolog.... :shock:
Vendég

Ezzel a kérdéssel elleszel 1-2 napig?Vagy tegyek fel másikat???? :lol:
Vendég

sziasztok!

a has: Kép

bari,

az orgazmus mindenkinél okoz összehúzódást, de ez tök normális. A végén nem ez indíthatja meg, hanem a spermiumban lévő hormon, aminek méhszájérlelő hatása van.
DE MOST CSAK SEXELJ NYUGODTAN, NEM FOGSZ MÉG SZÜLNI!!! :wink:

Kép
zmimi

Zmimi!
Helyes A HAS....(ahogy Te "becézted...) :lol:
Vendég

És az én babámat senki nem dicséri meg, milyen kis édeS? :(

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Lányok nekem iszonyat nagy hasam lett hozzátok képest...már-már kezdem nem érteni...
Lehet,hogy a fekvéstől?? :D
Vendég

Bogi!
ne hari :oops:
Az első képen nagyon tisztán látszik a pofija és naon cuki!!!
Ahogy bari is írta,hihetetlen,hogymár 1 kiló felett vannak!
Hétfőn én is elmegyek...És mégegyszer megbizonyosodok arról,hogy 200%,hogy kiscsaj... :wink:
Vendég

Bogi nagyon szép a abád,de a kép minőség nem annyira jó
Vendég

BARI!!!
TE TUTI ORVOSI ESET VAGY :lol: :lol: :lol:
Vendég

abád=babád :oops:
Vendég

Csiri biri:én már mondtam,a dokimnak,hogy hülye vagyok..de nem hitte el.. :D :lol:
Vendég

Köszi! :)

Szerintem is írtó cukor. Ásítozott, szopizta az ujját, még a nyelvecskéjét is kidugta nekünk. Az UH végére pedig elaludt. :lol:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

és ismét eltelt egy nap...én tuti bekattanok lassan....
A csajaim a nyár közeledtével szinte csak aludni meg enni járnak haza,annyi progijuk van,lesz...a páromnak most indul be a munka,alszok amikor elmegy és már fekszem amikor hazajön....
Az össz kommunikációm arra korlátozódik,hogyha nem vagyok lusta lemenni a boltba,akkor ott társalgok annyit,hogy

JÓ NAPOT KÍVÁNOK!-KÉREK 10 DEKA PÁRIZSIT!-NEM BAJ,HOGY TÖBB, MARADHAT!-, ÉS- VISZONTLÁTÁSRA...

Ez majd kifog bővülni nyáron a babával való "beszélgetésemre"...

GÜGYÜGÜGYÜGÜGYÜ....ÉS BÜFIBÜFIBÜFI.... :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?