A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Szia Bogi!

A Te kislányod legalább nem takargatta magát. Szép nagyon!!!! Gratulálok!!!!
Mi megbeszéltük itthon, hogy ha legközelebb is azt csinálja mint tegnap, akkor nem megyünk többször. Ezért kár!
bszilvi25

Bogi - nagyon-nagyon édes a kislányotok!!! :D :D Gratulálok hozzá! Irtó jó képeket tudtak elkapni róla! Tökjó hogy ő nem volt szégyenlős, mint általában a többiek! Bizti vagány kiscsaj lesz!! :D

Bari - nálunk se túl gyakori az összebújás, de azért néha előfordul és jön utána az összehúzódás is, de aztán visszaáll minden a maga rendjébe. Szerintem nyugodtan kipróbálhatod Te is ha kapsz rá engedélyt a dokitól, nem lesz tőle semmi bajod! Sőt, aszongyák erősíti a méh izmait! :wink: Az tuti hogy szülést csak a legvégén okozhat, ilyenkor még nem! :P

Jóéjt!
Vendég

Dbogi,
nagyon ééédi a babád, bocs, h tegnap nem kommentáltam, de csak egy röpke hsz- erejéig ugrottam be, szinte vissza sem néztem, csak Bari szexuális felvilágosítása késztetett írásra... :twisted:

Kép
zmimi

Ja, még annyi, h olyan sokat áradoztatok a lángosról nemrég, h reggel begyúrtam a tésztát, és ma sütök.

Tök egyszerű kiadós recept:

LÁNGOS

1kg liszt
40 dkg főtt krumpli áttörve
4 teáskanál só
2dl tejben felfutatott 5dkg élesztő
1 pohár joghurt v. kefír
1 pohár tejföl

összegyurmázni, és betenni egy kiolajozott (tiszta :wink: ) nylon-zacsiba -> be a hűtőbe

több napig is elvan, ha nem sütöd ki mind és mindig csak annyit szedsz ki a zacsiból, amennyi kell.

Bon apetit!

Kép
zmimi

Sziasztok!
Hát nekem nem hiányzik plusz méhösszehúzódás....nagyon sok van,és már inkább fájásnak nevezném.Annyira rossz,éjjel is arra keltem,hogy kettő jött egymás után.Fekszem,magnézium hegyeket eszek,este bor..mit tegyek még

Minden nap azon reménykedek,hogy megszűnnek ezek a görcsök..új nap új remény.

Ülve már nem tudom összezárni a lábam a hasamtól ÓRIÁS lett!!
Vendég

Zmimi:joghur+tejföl?
szóval 2 pohár?
Rá kénne szánnom magam..de most mégannyira sem merek fölkelni
Vendég

Jó reggelt!
Sziasztok!
ZMIMI!!
Annyira jó ismét hallani a lángosról.... :lol:

Minden éjszekám rossz,de ez a mai vitte a prímet...fél 2kor még néztem a tv-t,valami eszméletlen hüyleségeket álmodtam....fél 6kor ment el a párom...persze,hogy felébredtem...Szegénykém olyan halkan próbál kimenni,de hiába....aztán fél 7 körültől fél 9-ig éberen aludva végeztem egy felszines alvást....ilyenkor olyan nyűgös tudok lenni egész nap....jobb ha nem szól hozzám senki....Nem mintha bárki is lenne itthon most aki hozzámszólna...
Vendég

Jó reggelt!:) Sziasztok, ma nem nagyon leszek, legfeljebb este. Legyen szép vasárnapotok!
Csiri: Aludj még egy kicsit! Hátha jobb lesz.:)
heni baba

HENI!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Ma alig tudtam felkelni, nagyon jól aludtam.
bszilvi25

Köszi Csiri!:)
heni baba

Kép [/img]
schopin

Sziasztok

Új vagyok még itt fennt ezen a fórumon :lol:

Július 3. ára vagyok kiírva, Péterfyben fogok szűlni.

Voltunk 4-d ultrahangon a 22. héten, de sajnos a elbújt a méhlepény mögé, így csak a fütyijét mutatta meg nekünk.

Kérdésem az lenne, hogy mikor érdemes menni 4d-re hanyadik héten? Nem szeretnék potyázni mégegyszer. :P
Kép [/img]
schopin

Sziasztok, schopin üdv itt. :)

hú jókat mosolyogtam itt rajtatok. :D

a tegnapi nap nekem is pakolászósan telt, egy csomó régi ruhámat amit már nem valószínű hogy valaha felveszek (2 éve csak ide-oda pakolt miniszoknyák pl) beraktam egy nagy szatyorba hogy anyu majd vigye le a vidéki rokonoknak, és a zuram cuccait is kiszortíroztam, végre, mert most nem volt itthon. volt 1-2 póló meg pizsi ami rongynak még jó lett volna de nem mertem megtartani mert még képes visszacsempészni a szekrénybe. :roll: szóval nekem a gyerkőcökkel még nem kell trükköznöm de a férjemmel nem árt. :D a téli ruhákat meg jól eltettem, így most felszabadult egy csomó hely... a sok kis babaruha közül meg kiválogattam az 56-62 méreteket, a többit egyelóre elraktam, ezeket meg elől hagyom, majd pár hét múlva nekiállok kimosni őket, ha kész lesz a gyerekszoba.

keményedés-összehúzódás szex után... egyre durvább. gondolom már nem tud annyira, mert belülről kitámaszt Milán vagy a fene tudja, de mostanában eléggé meg szoktam lepődni hogy tejóég.

mia_snow

Sziasztok!

Köszönöm a sok gratulációt a babához! :)

Hát, én nem tudok hozzászólni a szex témához, mert nálunk 6 hónapja semmi. Se én, se a párom nem érzünk rá késztetést most.

Ma voltam babázni egy barátnőmnél, akinek január végén született a bébije, ííírtó cukorfalatka.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Üdv itt Schopin!
Én sajna nem nagyon tudok hozzászólni az uh-s támához,de szerintem a 30-32.hétig érdemes a 4-d-s,utána már nagyon részletekben látszódik a baba...
itt most lightosan süt a nap,de keddtől egyik napról a másikra majdnem 10 fok lehülést mondanak....fasza lesz.... :?
Vendég

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy felidegesítettem ma magam...pedig próbálok nem idegbeteg lenni....(ugye a nem alvás...)
Hazajött a párom ebédelni,de ment is vissza....Úgy volt,hogy ahova költözünk,ott jöv hét elején kifestenek,az anyukája megcsinálja az ablaktakarítást,meg a nagyja takarítást,én addig itthon bezsákolok,összepakolászok szép lassan és jöv hét vége felé Ök átviszik a cuccokat én meg a hétvégén szépen kipakolászok és elrendeszkedek...
Erre most kérdezem,hogy akkor holnaptól minden a mgbeszéltek szerint???
Most közli,hogy a tulaj nincs itt Egerben,majd ha itt lesz szól és odaadja a kulcsokat....de azt nem tudja,hogy mikor....
pffffffffffff....
Annyira utálom a bizonytalanságot......már elment a kedvem ettől az egésztől....nem mintha olyan sok lett volna.... :twisted: :?
Vendég

Itt babanet nyitóoldalán mindíg van 4D képgaléria...ott van 36 hetes is,nekem az nyerte el a tetszésemet a legjobban úgyhogy én még várok :D

Csiri biri:Állitólag Sádor József még nem....de Benedek meghozza zsákban a meleget :D :D :D
Az pedig 4 nap múlva 20.-án lesz :D
Úgyhogy kitartás :wink:
Vendég

mi van itt ma :shock:
Vendég

Bárány: Látod, semmi! Hol vannak a csajok azt nem tudom! :roll:
bszilvi25

Hahó!

Ismét itt vagyok és végre írni is van kedvem pár sort.

Bogi:cuki a babóca!

Én nem tudom mi lett velem,de pár napja csak vonszolom magam.Úgy érzem,hogy alig bírom el a hasamat.Mi lesz velem még 3 hónapig??? :cry:

Kép
melike

Sziasztok!
Én napközben 1-2-szer felnéztem a fórumra,de sehol nem volt senki...
Most jöttünk haza a sétából...csak fél óra volt,de rendesen megviselt engem is....a pocim kőkemény....pedig nekem nem nagyon keményedik,csak néha...
annyi baba volt a dobó téren...egy év múlva már mi is ott totyogunk köztük... :lol:
Vendég

Most néztem az időjárásjelentést....eső, és éjjel enyhe fagy,napközben nem éri el a 10 fokot....ezt kb jöv hét végéig tuti.... :? :? :?
Vendég

Hellóka! Gondoltam benézek. Látom, mindenki lazít.
Egész délelőtt a konyhában dekkoltam, de fincsi lett a névnapi ebéd, utána mosogatás...stb, most szusszanok egyet.:)
Az én pocim is ma jó kemény, úgyhogy nemsokára vizszintesbe vágom magam.
Csiri: tényleg olyan rossz idő lesz?! A fene....
Ja, kaptam egy gyönyörű cserepes orchideát, lilát, már régen áhitoztam rá, anyukámnál olyan szép van. Remélem nálam is kibírja.:) Sikeresen tudom meghalasztani a növényeimet....de erre vigyázok!:)
heni baba

Mára utoljára benézek!
Én fagyizni voltam,bár ma még inkább úgy éreztem,hogy feküdnöm kell mert csak jönnek és jönnek az összehúzódások(fájdalmasak)
De a fagyi jó volt :wink: És talpon voltam vagy egy órát...
Vendég

Rakok pár képet rucikról!

Kép
melike

Kép Kép Kép

Kép
melike

Mai adag vásárlás másodkézből.Cukik,nem?
2500 ft. az egész. :lol:

Kép
melike

Sziasztok!

Bogi: nagyon aranyos a babád, tök jó lehetett ahogy szpozta az ujját, meg ásítozott. Mi kedden megyünk,remélem hasonló élményben lesz részünk.

Heni: Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Schopin: üdv köztünk! Sztem mindegy mikor mész bármikor ki lehet fogni a pillanatot és bármikor el is bújhat a baba, szerencse kell hozzá . Mondjuk én a múltkor elbeszélgettem vele előző este, hogy anya meg apa nagyon szeretné látni és aktív volt szinte végig.

Nekem is olyan kemény ma a pocim, és akkorákat rúg, meg forog hogy csak na! Elemében van a gyermek, nem tudom mit csinálhat. Talán most fordul be fejjel lefelé...
:roll: :)

Szex: Bogihoz csatlakozva nálunk sincs hozzá kedv egyikőnknek sem, úgyhogy nem tudok nyilatkozni. :oops:

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Melike: nagyon jók a ruhák és tök jó áron szerezted! Ügyi vagy!

Bogi: azt akartam írni, hogy cuki lehetett ahogy szopizta az ujját, csak elírtam.. :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Heni!
Énis kihalasztom az összes virágot!Föleg a szobarózsákat....azt szinte már másnapra... 8) :oops:
Melike a csíkos kombidresszek és a csikos kantárosnaci naon tetszik!És jó árban szerezted!
Bari!
Akkor most pihizz egy nagyot a fagyizás után!
Vendég

Jó reggelt!

Ébresztő!

Kép
melike

Jó reggelt!
Szia Melike!:)
Én már itt vagyok, csak épp öltöztem, azt próbáltam, mi jön még rám.....:))))))
Holnap megyek tanácsadásra, szerdán Uh. Ja, és még egy labort is meg kell ejtenem, mert már 3 hete odaadták a laborpapírt, de megint nem szóltak, csak mindig benn találom a papírjaim között, amit adnak. Én meg találjam ki, mikor mehetek.
heni baba

Én is azt csináltam valamelyik nap,hogy mindent felpróbáltam,mi jó. Sajnos nem sok minden jött rám. :oops:

Kép
melike

Hát én is így jártam. :lol: de már ezt a kis időt kibírom. A férjem azzal nyugtatgat, hogy szexis vagyok, és ezentúl mindig terhes leszek...... :shock: Na hiszen. Ha tudná, mivel jár ez....... :lol:
heni baba

Sziasztok, Jó Reggelt!

Mostanra sikerült visszaolvasnom a hétvégi termést.

Bogi: nagyon aranyos a babád.

Heni: Utólag is Boldog Névnapot kívánok!

Schopin: UH: Mi a 25.héten voltunk és a 30. héten megyünk újra. Remélem a baba megint nagyon együttműködő lesz velünk. Azt mondták, hogy a 32. hét után már nem nagyon érdemes 4D ultrahangot csináltatni, a 20.és a 30. hét között ajánlják, mert akkor a legszebbek a babák.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szia Andóca, és köszi szépen.:)
heni baba

Jó reggel!
Sziasztok!!!
Épp LÁNGOST REGGELIZEK!!! :?
HENI!
neked a védőnő nem szokta elmondani,hogy mikor hova kell menned???
Vendég

Szia Csiri!:)
A védőnőmet sosem látom....csak ha megvan egy eredmény. Sosem ér rá. Túl sok a dolga szegénynek. Úgyhogy hagyom.
heni baba

Andóca:nekem is ezt mondták,hogy 20.-30. hét között.Mi a 25. héten voltunk és megnézheted,gyönyörű lett!

Nekem is mondja a védőnő,hogy mikor hova.

Kép
melike

én akkor megyek a védőnőhöz, ha megvan valamelyik eredményem, amúgy a dokim mondja meg, hogy mikor hova menjek.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sétálok ma egy nagyot,van egy-két dolgom.Az a baj,hogy nagyon elfáradok,de nem fogok eltunyulni!(Ma még süt a nap!)

Kép
melike

Én az elején kaptam egy papírt,amire minden vizsgálat fel volt írva...
A doki csak a beutalót írja,de nekem kell elmennem a vizsgálat elött érte és mondani,hogy milyen vizsgálatra irjon beutalót...(mintha rutinszerűen tudnom kellene,mikor,hova... :shock: )
Most is legutobb amikor mentem a terheléses eredményért kérdezte,hogy kell-e beutalót írnia valahová... :?: :shock:
Ma megpróbálok hozzá eljutni este...5-7-ig van rendelése,4-től lehet bejelentkezni telón,.de lehet,hogy már nem lesz hely csak szerdára....
Úgy számoltam,hogyha elmegyek most 27 hetesen,csinál Uh-t és megvizsgál, utána 32 hetesen a kórházban van kötelező sima Uh,akörül még elmegyek hozzá is és utána már csak a babóca születésénél talizunk....
Vagy rosszul tervezek??? :roll:
Mertmég ugye valamikor azért 36.hét körül is látnia kellene,minimum egy beszélgetésre....progis császár miatt...
Vendég

A védőnőhöz pedig 3 hetente kell mennem,mázsálásra meg vérnyomásmérésre....teljesen felesleges....
De ha elköltözünk,uj védőnőm lesz,de legszivesebben kihagynám az életünkből...
Vendég

Nálunk 28 hetesen lesz most egy uh. Sima. Meg a kötelező tanácsadás ugye. Ott majd reggel az ottani védőnő lemér, vérnyomás...stb, aztán tanácsadás. Ennyi. Benn vizsgálatkor adják oda a papírokat. De mondani......nem sokat szoktak.
heni baba

Nekem a mostani héten kell mennem a dokimhoz sima vizsgálatra és utána a 32. héten megyek normál ultrahangra. Aztán nem tudom, hogy utána milyen vizsgálatok lesznek. Majd akkor elmondja a doki.

Nekem nagyon aranyos védőnőm van. Mindent meg tudok vele beszélni. Mondjuk szerintem ez első gyereknél fontos, a többinél már tudja az ember, hogy mit kell csinálni. (legalábbis gondolom én).

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Én egyszer voltam a védőnőnél,amikor adta a kiskönyvet...de ,már nincvs meg mert a klinikán elkérték majd elhagyták :twisted:
Tehát még nincs kiskönyvem,mert mondtam a védőnőnek(telefonon),hogy mivel beutalókat recepteket nem tud adni a vérnyomásomat súlyomat vizeletemet a klinikán is nézik,ezért fölöslegesnek érzem őt,és megkértem ne jöjjön...
Ő azt mondta jelenti a családvédelmiseknél...
Én meg mondtam jelentsed ide akkor sem jössz...
Végül beleeggyezett,hogy a 36 héten talizunk először és akkor ad kiskönyvet,addig lekopott :lol:
Vendég

Nekem ultrahang jövő héten lesz 28 hetesen!
Utánna asszem 32-36 valahogy így...
De megyek majd 4D-re is április végén május elején...addigra remélem nem leszek fekvő :twisted: :twisted:
Már rettentően unom...soha nem feküdtem még ennyit!!
Vendég

Bari!
nem akarok beleszólni,de a baba születése után van egy egyszeri anyasági támogatás 62 ezer forint körül és azt csak akkor tudod átvenni,ha bemutatod a kiskönyvet amiben minimum 4 vagy 5 védőnői pecsét vagy aláírás van... :?
Vendég

Miért is ne....lapteteje!!! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?