A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Ha a Kopaszi-gát lesz, valaki nem csatlakozik hozzánk a Népligetnél a buszhoz?

Nekem szimpatikus a hely egyébként, csak nem tudom, hol van és ilyenkor olyan bizonytalannak érzem magam. :oops:

Vick, egy kockát mindannyian megeszünk helyetted :wink:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, mi valószínűleg kocsival megyünk, ha gondolod, a Népligetnél felveszlek Titeket. Persze akkor nincs ülése Zsófinak.. bár a Népligettől már nincs messzire a hely. Vagy ha gondolod, a párommal betetetem a kocsiba akkorra az új ülését Benének, és abba jöhet Zsófi.

A 103-as busz egyébként a Lágymányosi hídról lejön jobbra, és a híd alatt tesz le (nem pont alatta, egy kicsit előtte), onnan csak egy rövid séta a park bejárata.

KépKép
gigilina

Ági, köszi! Megbeszéljük addig. Ilyen rövid időre akár kézbe is fogom Zsófit, ha úgy adódik. Még a párommal is egyeztetek egyébként ezzel kapcsolatban.

Akik autóval jönnek: tudnak esetleg hozni plusz pokrócot? Mármint amire le tudunk ülni, hogy mi, akik tömegközlekedünk, ezt ne cipeljük?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Oké, ahogy Nektek jobb! Akkor szólj, miben maradtatok, és akkor egyeztetünk :)

Persze, szívesen viszek én is több pokrócot, van polifoamunk is. Van egy napozó-sátrunk is (vagy hogyhívják:)), ha nem felejtem el, azt is beteszem.

KépKép
gigilina

A buszmegállótól már nem lehet eltévedni? :oops: Mi is bkv-val megyünk. Ha lehet pokrócot nem vinnék, de eny napozósátrunk van nekünk is, azt el tudom vinni babakocsival én is.

Judit

Kép
petra09

Judit, szerintem nem lehet :wink:
Leszállsz a buszról, és tovább mész arra, amerre a busz is. Van egy nagy kanyar jobbra, ott a túloldalon van a park bejárata. Zebra nem tudom, hol van :(
http://obol.hu/Megkozelithetoseg.html
Ha egy kicsit ráközelítessz a térképre, látszik, hol van a buszmegálló.

KépKép
gigilina

Mangora: a gyerekorvos azt mondta, hogy 1-2 hét még kijön (de már látszik neki, az elsőnek nyoma sem volt), de ha most sem lenne reakció akkor sem kapna még egyet. Nem is mondta, hogy menjünk vissza, mert látni szeretné.

Judit

Kép
petra09

Ági, ezek a lehetőségek jól hangzanak, bár még nekem is meg kell nézzem hogy találok oda :D
Takarót én is tudok vinni plusszba, nekünk is van polifoam is! ) körülre mi is oda tudunk érni, csak attól függ milyen a forgalom, mert nekünk a városba befele kell mennünk innen!

Mangora

Kép
mangora

Kicsi Gréták!
Isten éltessen benneteket!

Sajnos folytatódik a pechszéria. Eszter belázasodott és fáj a torka, Apának úgyszintén fáj a torka.
Mi jöhet még?????!!!!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Megkésve bár, de Boldog szülinapot Kata!

És aktuálisan, Boldog névnapot Grétáinknak!

Bocsi, de mostanában nagyon sok van a nyakamon! Úgy elmegy a nap, hogy azt veszem észre, már fektetési idő van.

Ma megint megkezdtük a főzeléket, negyed üveggel fogyott el. Talán most jobban ízlik, mint 2 hete. Hétfőtől adok neki tejpépet is, de nem nagy a siker. Egyszerűen nem nyitja ki a száját és elfordul, ha erőltetni akarom, repül a kanál a kajával együtt, kiüti a kezemből. Csalás, előnyben van, egyel több a szabad keze!!! :twisted:

Edina, nagyon drukkoltam és drukkolok, hogy megússzátok. Ongán lakik Apu unokatestvéréék, emeletes családi házban a lányukkal, unokájukkal. Úgy elöntötte őket az ár, hogy a földszinti lakásban 2 méteres víz áll! Nagyon kivannak. Az emeleten húzták meg magukat.

CSak kapkodom a fejem, már a többség húst is eszik.... Nagy a lemaradásunk!

Sajnos, nem tudunk menni a talira. 16-án kezdődik a suli-ovi szünet, 17-én pedig utazunk 4 napra Sátoraljaújhelybe. Megtömjük a 7 személyes kocsinkat, visszük Anyut és Nagyit is. Naaaagy családi találkozó lesz, sok-sok rokonnal. Szóval készülnöm kell... :wink:
Remélem, jól fog sikerülni, csináljatok sok képet, és írjatok minnél előbb!

Míra kicsit nehezen viseli a meleget, napközben alig alszik, csak izzad cefetül, beszunnyad esetleg. Jön az 5. foga, már látszik az éle 3 napja, de még nem tört át, pedig már érezni is. Rág mindent, mint egy kölök kutya...

Vick, sajnálom Esztert, és a párodat is, gyógyuljanak meg hamar! Neked meg kitartás!
Gratulálok a sok-sok foghoz! Nagyon elhúztatok!

Szépek a képen a gyerekek, ámulok és bámulok, milyen gyorsan fejlődnek ezek a kisbabák, nemrég még az volt a téma, ki hány grammot szopott és hányszor volt termék a pelusban! :lol:

Zsuzsi, tejpépmárkáknál a DM-es bio vanilliás nem jött be, a Milupa próbacsomagot jobban ette. Márha van a nemevés és nemevés között fokozat. Talán a kaja repülési ívének kiszámításakor következtethetünk rá...

Friday, jó utatok legyen, drukkolok, hogy ne gyötrődjetek meg nagyon ebben a nagy melegben!

Mangora: Hajrá kertépítés!

Kata, megmaradtak a bokrok, tuják és a fű? Vagy az ár és a hő kivégezte?

Utólag is köszönöm a kedves bókokat a gyerekekkel kapcsolatban, az ilyen apróságok segítenek át a mindennapokon. Egyébként érzik a nagyok is az évvégét, meg vannak veszve! A lányom hétfőn még beírást is hozott. Agyoncsapom, ha a kiváló bizit most rontja el!!!!

Sok-sok puszi:

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok!!

Megkerültünk mi is, csak sok a teendő.. szocpol , földhivatal stb.. sok ügyintézés , osztálytali, buli, nyarlás. esküvő.. áááá van minden..!Jah, apa du s megint .stb... úgy volt h megy le az árvízeseknek segíteni de utolsó pill ba visszafordították őket!
Apa szülinapja stb..

Bocsi ha nem reagálok most mindnre meg hát visszaolvasni se fog olyan gyorsan menni!!

Máté már forgolódik , nagyon édi.. de még fogunk egy db sincs !!! nem sieti el a dolgokat!!

Mi sajna nem tudunk menni a talira pedig jó lenne. mert egy úgy néz ki megy a kocsi szervízbe a nyaralás előtt, ja és másik meg az h mi nem érnénk oda egy hamar mert itt a 10 s főút tiszta káosz!! mire átvergödök a lágymányosi hídra .. áá gáz. ja és a rakpart le van zárva egy része az árvíz miatt !! úgy hogy megközelíthetetlen számunkra.. város liget még talán . sikerülne .. de az se 9 re .. ! Majd legközelebb pedig annyira szeretnék veletek talizni !!!

Szerintetek az gáz h napi egyszer este kap csak tápszert?? Mert én azzal vagyok bajban h reggelire mit adjak neki.. csak tápszert?

Máté imádja a tejpépet.. adtam már neki Ha s t is meg nem Ha s is!

Kata te Ha tápszert vettél Márknak most? Mert vettem a tescoba nem ha s és jóval olcsóbb !!

töltök fel pár képet!

Remélem most már tudod többet jönni!!
Hiányoztok!!

Kép Kedvencem! Kép kedvenc játékával!

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

babás képek édesek!

Gréták :lol: isten éltessen titeket!!!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Grétáknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Juj, tényleg, bocsánat, egy nap késéssel, de
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT A KÉT GYÖNYÖRŰ GRÉTÁNAK!

KépKép
gigilina

Mi is késéssel, de így is

NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK A GRÉTÁKNAK!

Petra, Judit

Judit

Kép
petra09

Grétáknak sok boldog névnapot!

Márk&Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Pakolászok, este indulunk, holnap d.e kozmetikus, fodrász, d.u esküvő, aztán lagzi, Márknak nagyszülős napja lesz.
Bocs, hogy megint csak kutyafuttában....
Ég a képem.

Szerdán 9 óra körül csajok?
Fleurral ma beszéltem, elvileg ő is jön mindkét gyerkőccel.

Szép hétvégét mindenkinek és irány a strand!

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Ja, Márk kedden párszor kimondta, hogy baba, apa szerint csak véletlen volt, na de tegnap és ma egész nap ezt hajtogatja...
Lehet hogy én értem csak annak aminek akarom aztán...:-)

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantás!

Grétáknak utólag is boldog névnapot!!!

Lehet hogy nekünk sem fog összejönni a szerdai tali mégsem... :( Mindent megpróbálok, de ha pont akkor fogják hozni a földet, akkor itthon kell maradjunk, mert apa külföldön lesz 3 napot :(
Sajnálnám, ha nem tudnánk menni!!!

Most csak ennyire futotta, mert rohanok tovább, ezer dolog van!

Nem valószínű, hogy fogok jönni hétvégén! Már ma este jön öcsém, hogy segítsen hétvégén a kertásásban és vasárnapig marad! Úgyhogy lesz dolgunk bőven!!! Már este megyünk a kapáért, sikerült bérelnem, még fűmagot is találtunk olcsóbban, azért is el kell ugrani Fehérvárra, dolog van itt is :D:D:D

Szép hétvégét mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

hahó

bocs most én is csak gyorsan, manó itt van a kezemben.

szerda de 9 körül nekünk is jó, megyünk autóval, viszünk plédet. mi is tudunk vinni valakit.

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,

Én is csak gyorsan.

Szerda reggel 9 ok.

Ha még nem dőlt el, én a Városligetre voksolnék, a Kopaszi gát megközelítése nekem nagyon bonyolult.

Pusz
M
monke

Sziasztok!

HU jó meleg volt ma is.. ! Holnap osztálytali.. jó meleg lesz !! !

Sajnos nem tudunk jönni szerdán megy a kocsi szervízbe .. de megprobáltam elkérni apukám kocsiját de sajna neki is kell pont szerdán ! Úgy hogy nagyon sajnálom!

Ha kész vagyunk a munkálatokkal gyertek el hozzánk okés????????????????

Mennem kell nyügi Máté ma nagyon !

Szép hétvégét mindenkinek!!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Nekünk a Városliget nem jó sajna....
Oda még csak odajutunk, de hazáig hogyan?....

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, nem olvastam vissza, azt hittem, autóval jöttök.

Ok, akkor legyen a Kopaszi gát.

Megyünk haza a szüleimhez, ma van az 50. éves házassági évfordulójuk...

"Kicsit" késői gyerek vagyok:)

Jó hétvégét!
Móni
monke

Móni, odafele kocsival megyünk, de Szm.ról d.e Budáig beérni is kell 40-45 perc, Városligetig szerintem akár 2 óra is....
De ne én legyek a mérvadó, max nem megyünk, ha másnak jobb a Városliget.
Visszafele bkv-zunk.
Jó ünneplést nektek és sok boldogságot a szülőknek!

pusz

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Köszi!

Kata, mindenki más a Kopaszi gátat írta (kivéve Szilvit, aki végén írta, hogy nem jön:)
Úh azt hiszem ez eldőlt.
:)

Pusz és szerdán találkozunk ott,
M.
monke

Sziasztok,
Mi is nagyon szeretnénk menni. Úgy néz ki, hogy tudunk is, bár nekünk is elég gáz bemenni a városon keresztül.
Móni, akkor hozzánk beférnétek. Bibinek van új ülése, + a hordozót is be tudjuk tenni előre. Hátul 2 gyerekülés között tudnál ülni. Nem kényelmes, de én is szoktam ott utazni, ha Apa vezet. Még egyeztessünk.
Puszilok mindenkit, nagyon édik Márk és Petra :). Mátéról is szupik a képek :)

Gréták boldog névnapot!
34372

hellóka!!

Móni azért írtam a városligetet mert oda el tudnánk menni bkv val is. a kopaszi gát az nagyon messze van tölünk... de már eldölt úgy hogy kilöve.! Nekünk bejutni lehetetlen.. nagyon sajnálom!

jó hétvégét
:lol:

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Grétáknak én is boldog névnapot kívánok!

Szilvi,
Sajnálom:(

Ahogy én látom, az egyetlen jó megoldás még 1 tali hamarosan:)

Nekem amúgy mindkét helyszínt irtó macerás elérni, úgyhogy végképp nem akarom én eldönteni. De képtelenség olyan helyszínt találni, ami mindenkinek jó.

(mit szóltok egy erzsébetligeti talihoz, akkor csak leugranék házipapucsban:)

:wink:

Reni, köszönöm!
Taxival akartam menni (van egy előre rendelős, fix tarifás olcsóbb verzió), de nagyon szívesen csatlakoznék, ha el tudnál vinni! Írok mailt.

Szép vasárnapot!
Móni
monke

Pénteken nálunk járt Zsuzsi

Kép és Zsófi

egymásra csodálkoztak Dáviddal

Kép

aztán külön-külön játszottak, kúsztak-másztak tovább.

Talán nem is kell külön írnom:
Nagyon drágák voltak:)

Kép

Zsuzsi, köszönöm, hogy eljöttetek!

Szilvi, várunk Titeket hamarosan!

Ha bárkinek van kedve meglátogatni minket, írjon mailt, szívesen látjuk!
monke

Sziasztok,

Móni, mi köszönjük a meghívást! Nagyon jól éreztük magunkat :-)
Épségben hazaértünk, Zsófi végigaludta az utat.
Murphy: az első megállóban leszállítottak az alacsonypadlós buszról fékhiba miatt :evil:

TSzilvi, ha kész a ház, mindenképp meglátogatunk :-) Te is hiányzol nekünk. Máté tündéri, nagyon hasonlít rád.

Kata, biztosan nem beszéled be magadnak, hogy kimondta a baba szót Márk, ilyen korban ez már könnyen előfordulhat. Remélem, jól sikerült az esküvő.

HuSzilvi, esetleg csatlakozhatunk hozzátok? Természetesen elmegyünk Hozzátok, oda könnyebben eljutok bkv-val mint a Kopaszi gátra...

Kati, Újhelybe valók vagytok? Nem is tudtam. Tudod, én a szomszédból származom.

Mi is voltunk tegnap lagzin, jó volt kimozdulni, de a teremben nem lehetett ablakot nyitni és nem volt légkondi. No comment. 50 fok volt és mindenkiről mindenhonnan folyt a víz... Ez pedig az egész buli hangulatát beárnyékolta. 1/4 1-kor mentünk haza.

Akkor megírom Fridaynak, hogy szerda 9 körül a Kopaszi-gáton találkozunk, biztosan ő is szeretné szervezni a hetét.

Most csak ennyire futotta, Anyósoméktól írok és mindig elugrik a kurzor...

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok csajok,

imádnivaló Dávidka és Zsófus, innen a gép elől küldöm nekik a puszikat....
Zsófi ebben a kis nyári ruciban, tündéri:-)

Szilvi, sajnálnám ha nem tudnátok jönni...

Reni, alig várom, hogy láthassam a két csajszit.

Tényleg,szerdai időjárást nézett vki?

Tegnapi esküvő és lagzi szervezetlensége kissé felidegelt, a nagy hőségben este 7kor jutott a vendégsereg először innivalóhoz, az is pálinka volt :-(
De a hangulat és társaság végül olyan jó lett, reggel 5-re értünk haza.
A táncparkett kinn volt.

Mindjárt leesik a fejem, 2 órát aludtunk egész nap, úgyhogy megyek is alukálni.

puszi,

K.

katicat
Szigetszentmiklós

...Kedden eleinte a sok-sok napsütést inkább csak a fátyolfelhőzet szűrheti, majd késő délutántól megvastagszik a felhőzet és délnyugaton este már kialakulhat zápor, zivatar. Élénk lesz a változó irányú szél. 26 és 31 fok közé kúszik délutánra a hőmérő higanyszála.

Szerdán eleinte a Dunántúlon többfelé, később szórványosan várható zápor, zivatar. Továbbra is kialakulhat felhőszakadás és jégeső egy-egy hevesebb gócban. A hőmérséklet északon 20, délen 30 fok körül alakulhat a délutáni órákban...

Hm?

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Gyerkőcök nagyon tündériek! :wink:

Sajnálom,hogy mi nem tudunk menni a talira,de sztem a következőn már ott leszünk... :P
sajna anyukámat holnap műtik,kérlek drukkoljatok,hogy minden rendben legyen,mert nagyon kockázatos műtéte lesz.... :( :( :(

Képzeljétek Gréta 5 napja feladta a reggeli a szopikat is... :( :( :twisted: Nagyon rossz így,mert sajna még annyi tejem van,hogy fejnem kell. :twisted: de azzal vígasztalom magam,hogy már "nagylány" és nem egy 2-3 hónapos gyerek,akinek még létfontosságú a szopi.

Köszönöm szépen Gréta nevében is a névnapi köszöntőket!

mennem kell,mert Gréta rendezkedik.... :lol: :lol:

rakok mjad később képeket is!

pussz

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Edina, gondolunk Rátok, édesanyáddal minden rendben lesz.
Sajnálom a reggeli szoptatásokat - de tényleg nagylány már:)

Kata,

A baba szót szerintem is kimondhatta Márk. Nagyon kis édes lehet:)

időjárással kapcs. most kezdek félni:(
Nálunk legalábbis dörög, szemerkél az eső és sötét van.
A jégeső különösen gáz.
Mi legyen?
Nincs zárt helyszín tippem.

A pálinkás esküvő hajmeresztően hangzik; de az se lehetett egy leányálom, ahol Zsuzsi volt:(

Szép napot,
Móni
monke

Basszus, Dávidka bevette az egész cumit a szájába:(

Még egy érv az ujjszopás (és Vekerdy:) mellett...
monke

Hahó!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje, és sikerült a kánikulát jól átvészelni a babákkal! Én most kifejezetten megváltásnak érzem ezt a záport, jó friss lesz után a levegő :lol: Na persze szerdán ne essen! :D Zárt hely... töröm a fejem.

Móni, mi szívesen találkozunk veletek Erzsébetligeten is :lol:
BKV-val tényleg macera sajnos majdnem minden. Tudok egy hiperszuper parkot, játszóteret az Astoriához közel (Károlyi-kert), az talán még elég normálisan megközelíthető mindenkinek, oda viszont szerintem nagyobb gyerkőcökkel érdemes menni.

De édesek együtt a gyerkőcök már megint! Mi sem akarunk most már kimaradni ezekből a bandázásokból, olyan jó látni őket együtt, megesz a sárga irigység :)

Hogy fért be a cumi Dávidka szájába? Nem tudom, milyen márkát vesztek, de nem lehet, hogy ami van neki, az már nem az ő "mérete"? Bene is szokott ezzel a mutatvánnyal próbálkozni.

Éjszaka hányan szoptattok még? Nálunk még mindig legalább kétszer van szopi, mással nem tudom visszaaltatni. Kezdek kétségbeesni (egy rendes alvás mát naggggyon hiányzik...), mégiscsak hét hónapos a napokban. De persze itt ez a nagy meleg, amikor sokszor meg is szomjazhat...

Már kocog Bene foga :wink:

Dy, sajnálom a szopit.... :cry:

Esküvők :twisted: Nagyon bosszantó, szombaton tényleg iszonyúan meleg volt...

Kikapcsolom a gépet, itt villámlik a közelben...

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Ja, aki nem jutott el a Müllerbe, ne sajnálja, miután mi bevásároltunk ott, otthon láttam egy Rossmanos újságot: mától egy pár napig csak 199 forintba kerülnek a Hippes bébikaják! :)

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert mint mindig, most is rohanok és ezer dolgom van!

De jók lehetettek az esküvők, végre kibulizhattátok magatokat! Már én is úgy vágynék rá, hogy apával kettesben kimozduljunk, de egyelőre kivitelezhetetlen... :(

Kata, Márk tuti tényleg tudatosan mondja, formálja már a szvakat! Így gyakorol a drága!!!

Edina, sajnálom a reggeli szopit, de minél többet fejed, annál rosszabb lesz, sokszor borogasd hideg vízzel, zuhanyozd le hideg vízzel, stb. A hideg segít az apasztásban. És mit reggelizik Gréta amúgy?

Mit tanácsoltok tízóraira meg uzsonnára egy olyan gyereknek, aki nem eszi a gyümölcsöt???? Mert Marci nem eszik szinte semmi gyümit meg a banánon kívül... Azt mondta a védőnő, hogy lehet hogy az nem tetszik neki, hogy savas... Hmmm... Egyszer csináltam neki túróval összekevert banánt, azt nagyon szerette, hasonló tippetek van???

Kertrendezés halad, a kert felásva, csak megint jött ez az eső :twisted: A következő a friss termőföld hozatása és szétterítése... Csak az idő miatt nem tudom mikor lehetne...???

Ma du megyünk Marcival személyit csináltatni :)

Rohanok is tovább!

Szép napot mindenkinek!!
Puszi

Mangora

Kép
mangora

Ági,

Fogalmam sincs, hogy fért be a szájába:(
Nem az a kis újszülött cumi, de 1-es (6 hónapos korig). Utána kell néznem, milyen a 2-es (vagy hátha sikerül leszoktatni...)

Dávid 1x eszik éjjel - optimális esetben. Újabban néha nem is eszik reggelig (illetve hajnalig)
De előfordul, hogy 2x 3x - is.
Kitartás:( Tea? Ringatás? Semmi se használ?

Gyertek, látogassatok el hozzánk, ha van kedved! (szerdán megbeszéljük).

Mangora:
Nem igazán van szezonja egyiknek sem, de:

Sütőtök, gesztenye?
Gesztenye szerintem kapható natúr, fagyasztott.
Sinlac-kal se eszi meg a gyümölcsöt?
monke

Móni, köszi a tippeket! A Sinlac volt az első, amit kiköpött, azóta nem mertem még újra próbálni :D Most épp a 7 gabonás + gyümölcs változattal próbálkozom, az valamennyire megy, de nem az igazi :D:D:D
Ma délelőtt meg kiflit "rágicsált", azt szereti nagyon, csak egy idő után megunja, meg mindig tiszta ázott kifli lesz tőle :D:D:D

Ez a cumibekapás... :cry: Marci is mindig rágcsálja a cumit, de akkorák, hogy nem férnek be a szájába, legalábbis remélem :D:D:D De most már résen leszek!!!
Kiszedni hogy tudtad?

Marci elkezdett "közlekedni", ami abban nyilvánul mag, hogy négykézláb állva elkezd előre hátra hintázni, majd egyszercsak előre löki magát :D:D:D Szegénykémnek lehet sokszor fog koppanni a feje a padlón, ha nem tanul meg hamar mászni :D:D:D De ezzel a technikával tud haladni a kiszemelt tárgyal felé! Ma délelőtt bekergette a mozdonyát a vasalódeszka alá :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Ah, én is vágyom már egy jó kis lagziba :) A mi esküvőnk óta tudnám csak igazán értékelni, de amin azóta voltam, pocakos volt, nehezen mozogtam. Szerintem a pár nem tud mindenre gondolni, ilyenkor a szervező, vagy a vendéglátós felelőssége, hogy szóljon, pl. ilyen miatt, hogy nem lehet ablakot nyitni. Ez durva. Meg az itallal várakoztatás is.

Kata, én is nagyon várom már, hogy lássam Márkot, remélem, hogy nekem is megszólal :) Bibi azt mondja, hogy gyere, és még mindig mondja, hogy anya :)
Mozgásban nem ennyire "menő", pedig tudna ám...egyszer mindig bemutatja az új tudományát, aztán többet nem hajlandó. Majd meglátjátok, amíg a ti babáitok bejárják a terepet, Bibi majd csendbe mosolyog (egyhelyben), mint egy kis Budha. Ha elfárad akkor viszont balhés, de ha tud aludni, igazi kis tündér.

Ági, tudom, ez nem vígasz, de Bibi még kb 3-4x kel. ez a minimum éjszaka. Csak szopival alszik vissza, és mindenre felébred. Blani már végigalussza az éjszakát. 3 éves kora óta. Nálatok biztos hamarabb jön el ez az idő :) Gyertek ám hozzánk is, már régóta esedékes :) Már nem vagyok morci :)

Ja, és Bíborka se enni, sem inni nem akar, csak szopizni még mindig. Én meg már nehezen bírom. Néha eszik pár falatot, de nem minden nap. Inni, semmit.

Mangora nagyon irígylem a kertrendezést, a munkálatokkal együtt. Biztos nagyon szép lesz. A mi kertünkre is ráférne...nehéz hozzákezdeni.

Zsuzsi, én is akartam írni, hogy nagyon cuki ebben a ruhában Zsófi :) Ahogy ott könyököl :) Apának mutattam a képet, ahol D-vel vannak. Megkérdezte ikrek-e? :) Nagyon cukik :)

Edina, Gréti nagyon gyorsan fejlődik. Akkor ez már leválás? Nálatok aztán tényleg jöhet a tesó :) Huh, megy arra ez a vihar, majd írjál, hogy mi volt, mert itt szó szerint kis folyók lettek az utakból a délelőtti eső miatt. No, de hátha elkerül titeket, ott már volt elég víz.

Pussz,
R
34372

hahó,

Zsuzsi, persze szívesen elviszünk titeket, csak a hordozóban hozd lécci Zsófit, amit be lehet kötni az autóba.

Mi mostanában egyszer kelünk éjjel, akkor iszik pár kortyot, majd már alszik is vissza, és kb 7-ig alszik este 10-től. Szóval nem panaszkodhatom.

Azért gondolkodni kéne egy fedett alternatíván szerdára. Mert ha mégis esni fog, akkor nem jó a park.
A Lurdy ház ott van a túloldalon, de nem tudom, hogy az milyen hely babával.

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

Mangora
Gréta eddig reggel 6:30 körül szopizott,aztán 9-kor evett kanalas tejpépet tízóeaira. Ebéd főzelék volt,uzsonna gyümi,pót uzsi joghurt,vagy krémtúró (persze csak ha éhes) a vacsi meg szintén kanalas tejpép.
Most annyiban változott,hogy a folyékony Nestlé ennivaló-innivaló gabonás tejpépet "eszik" reggel,aztán már a tízórai így gyümi, stb...
Gyümit nem evő Marcidnak tízóraira adhatsz már baba pudingot,Pöti Danont,túró rudit, joghurot (csak ne danon aktíviát mert azt 2 éves korig nem lehet), tejpépet, túrót egy kis gyümivel,hogy legyen íze. Üveges tejbegrizet, kukorica kását főve pici gyümivel..... Tejberizs,ha van fagyasztott tejed akkor abból,ha nincs akkor tápszerből is elkészíthető, sütőtökös,vagy gesztenyés cucc,amit Móni is ajánlott... ne majd még gondolkodom...
Ja,vajas kenyér, 8 hós kortól meg mehet már a felvágott és a virsli is,csak az a lényeg,hogy nem füstölt legyen...

Lagzi
én is mennék,de sajna a rokonsági körben már mindenki házas... :x
zárt helyiségben valóban gáz a meleg,de ha még szomjas is vagy.... :roll:

Reni
igen sajnos az. Intenzíven sztájkol a cici ellen,és harcol. :roll: Harap,rúg,csíp,mar.... :( :( :( ja,és ordít mint a fába szorult féreg! :twisted:

Eső :?:
reggel óta szakad. Villanyt kell kapcsolni egész nap,mert olyan sötét van. :x és még azt mondták,hogy nem várható számottevő csapadék... :roll:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Lurdy-ház nem kifejezetten bababarát, de nem is olyan forgalmas, mint egy átlagos bevásárló központ. MüPa? :) Ahogy nézem, ott pont szerdánként vannak a Ringató foglalkozások is. http://www.ringato.hu/?p=educations
Jobbhíján ez is megteheti.
Szerda reggel indulás előtt még szerintem mindenképp egyeztessünk, hogy ha az időjárás kérdéses.

Zsuzsi, akkor Szilviékkel jöttök? Nem gond, csak hogy hogy készüljünk.

Móni, Reni, oké, akkor egyeztetünk :)

Próbáltam én már mindent, rövidebb időre, pár percre vagy max fél órára van is olyan, amivel el lehet húzni az időt (víz, dentinox, cumi), de hogy rendesen visszaaludjon, ahhoz cici kell, semmi más. Csak megoldódik egyszer :wink: Anyukám szerint mi két éves korunkig keltünk éjszaka, egyszer legalább, szóval Reni lehet, nálunk is ez lesz a helyzet.... szolidarítunk Veletek :wink:
Még azt is próbáltuk, hogy magunk közé vettük, de akkor sem aludt többet egy huzamban. Nem ébred fel igazán, szóval nem úgy, mint a napközbeni alvás után, de azért annyira igen, hogy szopizni tudjon. Cicifüggő, nagyon :) Most, hogy beteg volt és meleg is ráadásul, gyakrabban kapott cicit, nahát el is kanászodott seperc alatt, felmászik rám és kuncsorog nagyon vicces hanggal és szájtartással a cici után... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gigilina 2010.06.14 15:14-kor.

KépKép
gigilina

Lagziba mi is megyünk a nyáron, remélem jó lesz, már várom :lol: Az egyik helyen még külön baba-szoba is lesz, bébiszitterrel, mert sok kisgyerekes család van, hogy mikre nem gondolnak manapság egy esküvőn... :wink:

Mangora, a sütőtök tényleg nagyon finom, az szokott ízleni, ahogy a gesztenye is jó ötlet. Sütve próbáltad a répát-kurmplit, ahogy Móni javasolta? Hátha úgy jobban csúszna Marcinak is! Babakekszet is áztathatsz a gyümibe, tejpépbe.
Egyébként Bene étvágya is elég változó, ma nem nagyon volt hangulatában a kanalazásnak. Egyszerűbb szopizni :)

KépKép
gigilina

Ha holnap esik, a pikniknek lőttek - valószínű, hogy a föld nem szárad fel.

Nyár van, sajnos már nincs Ringató ezen a héten a MüPa-ban:-(
monke

A legutóbbi lagzi, amin voltam, a gimis exbarátomé volt.
Három régi ismerőssel (plusz a párjaik) ültettek egy asztalhoz, ott derült ki, hogy mind a 4-en gyereket várunk
:P
monke

Móni, jaj, tényleg, múlt héten volt ott az utolsó... :? Bocsánat :oops:

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Jaj, remélem, holnap jó idő lesz. Azért töröm a fejem valami zárt helyen.

Ági, igen, ha nem haragszol, Szilviékkel egyszerűbb mennünk, mert nem kell metrózni. De azért nagyon köszönöm a felajánlást!
Szilvi, viszem a hordozót, persze. A babakocsi is befér a kocsiba Tietek mellé?

Kata, remélem, kipihented már Magad. Láttam a képet a facebookon, nagyon csinosak vagytok.

ÁGi, kibújt már a fogacska? Éjjeli keléseket sajnálom, ha ez segít. Bene kis örökmozgó és biztosan szüksége van a kajára éjjel is. Talán ilyenkor már lehet adni neki főzeléket estére is.
Voltunk Müllerben, most alig volt választék. Ma elmegyek a Rossmanba is. Egyszer volt már ilyen akció H-P-ig, hétfő du. már üres volt a polc, azt mondták, az akciós készlet elfogyott, szombaton pedig ismét teli :evil:

Mangora, remélem, meghozták a földet és megismerhetünk Titeket is szerdán!
Ha esetleg az egyetlen bevált gyümölcshöz kevernél mást?

Móni, szüleidnek sok boldogságot. Remélem, jól sikerült az ünneplés.
ZSófi szombaton a minirózsa egy kis ágát két levélkével kapta be. Kis híján infarktust kaptam, még jó, hogy ki tudtam kapni a szájából, másodszorra.

Edina, Anyukádért nagyon szorítok, remélem, minden rendben lesz.
A szopit sajnálom. De tényleg nagylány már Gréta, ilyen korban ez teljesen természetes, eszik szépen mindent, nincs baj. Nekem azt mondta a védőnő, hogy ha nagyon nem bírom, csak egy kicsit fejjek. Ha kifejed teljesen, nem lesz több tejed?
Nekem is jóval több tejem van, mint amire szükség lenne. Lassan kezd beállni a dolog, de még nem az igazi.

Köszönjük a dícséreteket!

Mi jól vagyunk, Zsófi mindenhol feláll, már a kiságyban is, lesben kell állni örökké. Mászik is, ha akar, ha kevés a hely a kúszáshoz, azonnal átvált.

Szép napot!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?