A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na jó, de akkor hamarosan igényeljük Esztorától is a jelentkezési lap kitöltését azokkal a körkérdésre válaszolva, hogy mit látott, mit hallott.

Kép
kissmanó

Gondolom ő is nekiment a két csajnak..Bizti alig néznek hülyének..Sajnálom, hogy elkerültük egymást.

KépKép

KépKép
szivvi

Kovács Pöttynek jelen pillanatban kiutaljuk a megfigyelői, bírói széket. De eme állapot ideiglenes. Véglegesen valamelyik csapatban lesz a helye.

Kép
kissmanó

De örülök a lánykának, én is...
Azért jó szemét volt a család, ha csak azért kell a gyerek, mert fiú :twisted: .
Mit mondott a doki válasznak?Azért nem semmi, mennyi hülye ember van :cry: .

Kép
Kép
christine

Ja, Rózsa. Az én fejem is itt készül leesni az álmosságtól, de tuti ha ebben az órában iszom kv-t, akkor este nem alszom el. Így is későn szoktam feküdni. Bár az éccaka szinte 1 óra volt mire ágyba zuhantam, pletyóztam az anyámmal.

Kép
kissmanó

Szilvi! Nagy gratula!
Valóban szörnyüü lehetett az a család.... Kép?

Rózsa! Végre van kismamaruhád! :D :D :D
molkata

Köszönjük a gratokat! Mozgóképes videónk van, csak úgy tudok képet leszedni, ha lefotózom a monitort?

KépKép

KépKép
szivvi

Ja, s te eléállsz a monitornak, mint büszke kismami?

Kép
kissmanó

na, most elköszönök szép illedelmesen, menyek kicsi lánykám után az ovibva (nagyobbik estig edzésen van).
Remélem tiszta csupa jó hírekkel érkeztek addig is.

Kép
kissmanó

Bezony, kezdek csini kismama lenni, jó rucikban.Alig várom, hogy este apa is lásson benne minket.
Most ment el a védőnő, hát nem mondott ma sem sok hasznosat.
Bezárják nálunk a Kenézy nagyrészét, ez azért érdekes, mert nyáron újították fel a szülőszobát, nemtom hány milláért. 138-ról leveszik a szülészet-nőgyógyászat egészét 23 ágyra, és jöhet mindenki a klinikára szülni, ahol van 4 vajúdóágy+ 1 szülőágy+1 db műtő.
Érdekes lesz front idején a helyzet, debrecen+egész környéke 5db ágyra.... :roll: .Kíváncsi leszek, hogy milyen ellátás lesz ott ezek után :wink: .
( Hát, csókolom az egészségügyi minisztert a hülye kezdeményezéseiért.)
De, gondolom, Pesten se jobb a helyzet...
:evil: Már csak azon imádkozom, hátha nem jún.1-gyel lép életbe a fizetős rendszer, jó volna az szept. körül is.

Kép
Kép
christine

Szivvi!!

Nagy-nagy gratula a kislánykátokhoz!!! Juhéjjj!
:lol:
Jó lehetett az Esztorás sztori...háhááááááááá, néztek rád, mind borjú az új kapura :shock: :lol:
Na de ez a kokerós duma...ez nagyon durva..és ott a rendelőben?? ilyet mondani...aztaaaaaaaa..más meg éveket vár a csöppségre.. :evil:

Puszilok mindenkit mára Kismamik és kisbabák! Kép

Ha most nem kapok kismama nacit, holnap sajnos meztelenül kell járnom :cry:
torolve_20131003125716

Én is voltam a védőnyanyánál és felírt egy Vigantol cseppet. Nektek is kell ilyen cucc? Valami d vitamin, ha jól értettem..

KépKép

KépKép
szivvi

Na beállítottam tökösre az öcskös vonalzóját.
Majd kap egy barbirózsaszínt, ha kiderül, hogy mégis lány. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Szivvi, ez durva! De sajnos kicsiny bolygónk jelentős részén ez így megy (Kína, India), úgyhogy ott már meg sem mondják a nemét a dokik. Emiatt van pl. kínában 60 millióval több pasi, mint nő...

KépKépKépKépKép
uxi

Kép

Mary: gratula a kiskukishoz!

Sivvi: Neked meg a puncishoz! Dejó! Kép

Én holnap reggel megyek genetikaira, már alig várom, hogy láthassam :lol: Ma nagyon virgonckodik egész nap :lol:

Manó: nagyon édi a gondolkodó Grétibébi :lol:

Annee! Tessék jelentkezni! Remélem jól vagy! Izgulunk ám érted!

Bocs lányok, most csak ennyi voltam :oops: A skacok kint bogarásznak megyek megnézem mit csinálnak. Mióta itt lakunk alig van időm netezni, de nem foglak elhanyagolni benneteket :lol:

Pusszancs!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Babdorka, a táblában ne cseréld ki a vonalzót, maradhat a régi, lehet, hogy most egy darabig még úgyis váltogatni fogom.
Csodálom, hogy ennyi ideig is egyforma maradt. :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Szivvi én is jól megnéztem őket,de mivel rám se bagóztak meg gondoltam te büszke apukával mentél igy nem kérdeztem semmit.
ja és én azért vékonyabb vagyok .nagyon sajnálom hogy nem találkoztunk.mindegy talán a felkészitőn sikerül.
valószinű FIÚNK lesz (mondtam én mert többen állitották hogy lány lesz biztos)látszódott a kukija.
viszont az arcára vadászni kellett mert annyira elrejtette.el is mentünk sétálni 15 percet aztán vissza még egy próbára.sikerült elkapni az arcát de olyan kis cseles hogy mindig eltakarta amit nézni szerettünk volna.megvolt a kukac következő pillanatban már tette is oda a kezét ökölbe szorítva.meg az arca elé is odatette igen gyakran.köhögéssel sikerült rávenni hogy letegye 1 kicsit.
képet nem kaptunk csak dvd-t ezért kérdezném nem tudjátok hogy lehet képet kivágni a dvd-ről?remélem értitek mire gondolok. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora
Kár, hogy elkerültük egymást..Én úgy gondoltam, hogy kb. fél óra egy vizsgálat..Ezért gondoltam, hogy utánunk jöttök :?
Sztem normális volt ez a doki bá, nem volt valami bőbeszédű, de a lényeget elmondta, meg kérdezgettünk.

KépKép

KépKép
szivvi

Ez most off lesz.

Azoknak, akik lakást keresnek:

Vigyázzatok nagyon, elég gázos lakásokat is árulnak!
A neten többször is találkoztam már egy lakás fotóival, mindig más utcához van írva, úgy hirdetik, hogy új, közben látszik a fotókon, hogy lakott.
Na mindegy, nem is ez a lényeg, hanem a sztori, amit az ingatlanos írt, mikor rákérdeztem, hogy lehetne erre szocpolt felvenni, mikor látszik, hogy lakják? (A hirdetés szerint lehet).

A lényeg: a házat 2005-ben építették, de a második ütem még nincs teljesen kész (azóta sem...), emiatt a tulajdonosok csak széljegyen szerepelnek, még újnak minősül.
Az ilyet kerüljétek nagyívben, főleg, ha hitel is lesz a dologban, mert nagyon meg lehet szívni, ha nincs albetétesítve és a tulaj nevén lakás.

Ahol most lakunk, pont így jártunk, ez az első ütem, meg kellett várni a második ütemet, és csak utána jegyzeték be a társasházat a földhivatalban, addig széljegyen voltunk tulajok-- és iszonyatos büntetőkamatot fizettünk a hitelre, havi 40 ezer Ft-tal több volt a törlesztőrészlet, amíg be nem jegyeztek. (Egy évig tartott!)

Szerintem ők is menekülnek, azért akarják eladni, ki tudja, mikorra jegyzik majd be a házat.

KépKépKépKépKép
uxi

nekem is szimpi volt látszott hogy nagyon szeretné megmutatni a pofiját nekünk. igy kb 25-30 percig nézte.na meg hát a szívhang!!!
kijött a könnyem is!

amit elfelejtettem méhlepényt megkérdeztem hogy hol van mert a méhszájról indultunk és mondta hogy a széle sem éri el a méhszájjat!!!!!hurrá ez nagyon jó hír.

Bridzsi

Kép
esztora

Na ez tényleg jó hír akkor! A szívhangon én totál ledöbbentem, hogy milyen gyors és erős! Nekem azt mondta, hogy nagyon vastag a méhlepény, de nem baj..

KépKép

KépKép
szivvi

SZIVVI
Juhhhhéj! Nagyon örülök, hogy minden rendben és hogy megerősítették, hogy kislány :D

Esztora
Gratulálok a kisfiadhoz!

Nekem péntek óta tart, hogy sokkal kevesebbet bírok, meg néha-néha fájdolgál a poci. Na ehhez az alapállapothoz tegnap jött még egy olyan stresszes nap! Már bent kiakadtam, a kedves ügyfeleim pörgésétől, hogy egész nap csörgött a telefon, 3x annyi meló volt, mint normálisan, és mindenki mindent azonnal akart. Már alig vártam a fél 5-öt, akkor indultam dr. Hidashoz analízisre. Gondoltam, ez majd minden problémát feledtet. Erre néz rám a pasi: hozzám jött? De már vannak! Képzeljétek, másodszor játsza el, hogy félreírja az időpontomat! Csak néztem rá, mondtam, hogy ezt már tényleg nem teheti velem, és elsírtam magam és eljöttem....(utsó csepp volt ez a pohárban) Na ennyit róla. Most vagy átmegyek Raffaihoz, vagy hagyom az egészet. Nagyon sajnálom és bánt a dolog. Na a kiborulás után megint fájt a poci, úgy döntöttem, hogy mit küzködök itt erőmön felül, ideje, hogy a fiam legyen az első, szóval ma itthon maradtam. Vissza kellett nyernem a nyugalmamat. Ami tökéletesen sikerült, mert ma feküdtem, olvasgattam, kutyátsétáltattam, teraszon süttettem magam :D Még holnap is maradok! Holnap este dokikám a biztonság kedvéért megnéz minket, de most már bízom benne, hogy semmi gáz.

Kép
Kép
emma1976

Emma
Lassan te is visszavonulhatnál! Első a béb!! Bocsi de milyen analízis?!

KépKép

KépKép
szivvi

Kapcsolatanalízis... babával kapcsolat...

Aha, néhány héten belül vissza kell vonulnom, most már tisztán látszik.

Kép
Kép
emma1976

Szivvi mentek még később is 4d-re?
kérdeztem dokibácsit azt mondta 32. hétig érdemes utána már nehezebb megnézni.szerintem mi megyünk még mert hát Ricsinek annyira tetszett ez az egész végre ő is mindent látott nem csak buborékot.
szerintem a 30.hét körülre bejelentkezünk majd.

Emma szerintem is lassan ha teheted húzd fel a fehérzászlót!

Bridzsi

Kép
esztora

Szivvinek gratula a kislányhoz, Esztorának a kisfiúhoz :lol:

Zsuzsi: ezek a kismamicuccok nagyon jók és főleg nagyon olcsók!

Rózsa: kérünk képeket az új rucikról.

Gurgula: a tieidről is, amint meglesznek :roll:

Kép
szücsi

Dorka kékithetsz minket is legfeljebb majd "újra festünk"
és Álmos Zétény lesz a neve mivel fiú,apukája választhatta.

mondjuk gondolom ti is igy voltatok ezzel de először vigyorogtam kb 1 órán át hogy fiú,utána gondolkodóba estem most pedig elbizonytalanodtam.csak abban hogy biztos hogy fiú lesz?jól kielemezzük a dvd-t.

Bridzsi

Kép
esztora

Nna, voltam a kismamarucis Krisztinél. Meséltem neki, hogy tetszettek nektek a ruhái. Mondta, hogy kint lesz a babaruhabörzén most hétvégen. Ha esetleg valakit érdekel... :)

Vettem egy tréningnadrágot... annyira klassz! És méretre készült, csak rám! Szuper (3500.-)

Kép
zsuzsi**

Zsuszi: a tréningnacikról miért nincs egy kép sem? Vagy csak én vagyok vak :shock: és nem láttam

Kép
szücsi

én láttam képet a tréningnaciról azt hiszem a farmerok között találod meg!

Bridzsi

Kép
esztora

Kép
zsuzsi**

Nagyon jó a naci!!!!
Jó volna, ha itt is lenne készítő :cry: .

Kép
Kép
christine

Rózsa, tudsz rendelni tőle neten is....
Csak a méreteidet kell megadni

Kép
zsuzsi**

És tényleg nagyon jó minőség. Akár emilben le tudsz vele mindent egyeztetni... ha esetleg nem jó, visszaküldöd, és kijavítja.

Kép
zsuzsi**

Megyek csajok, majd holnap jövök!

pussz!!! 8)

Kép
zsuzsi**

Köszi lányok! Tényleg csak én vagyok vak! Elkápráztatott a sok szép ruha és már nem láttam a fától az erdőt.

Kép
szücsi

sziasztok!

Szivvi! Gratula a kiscsajhoz, Esztora a kiskukishoz!

Én is most jöttem a dokimtól, de nem csinált uh-t, mivel két héttel ezelőtt voltam, csak megvizsgálta a méhszájamat, azt mondta minden rendben, ja és azt mondta hogy kb. 24. hetesnek felel meg mert jóval a köldököm felett rúgdosott amikor tapogatta, és azt mondta szerinte nagyobb mint 22 hetes, szóval lehet hogy hamarabb fog kijönni 1-2 héttel. Na megyek vacsizok vmit, majd még jövök.

Kép Kép
emi_25

Zsuzsi! Megadnád az e-mail címét?

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

Megjöttem. Reggel óta szadiztak a kórházban. Nem találtak semmit azon kivül hogy a vérképem katasztrófa! :roll: :roll: :roll:
A doki azt mondta valami gyulladás, de hogy hol, az nem derült ki. A mandulám elég nagy, de nekem nem fáj. Igy holnap folyt. köv. a fül-orr-gégészeten.. :? :?

Manócska viszont nagyot nőtt! :D És remekül van. :D :D :D
Méretek: BPD: 59,3mm AC: 261,1mm FL: 43,1mm BS: 781 gramm
Grav.s.: 25+0
Vendég

Annee: Kitartás, szorítunk érted. De az jó hír hogy a pici jól van!

Kép
szücsi

Köszönöm a sok biztatást, Lányok! Olyan jólesik! :)
Vendég

Annee de jó hogy jöttél!
hát a mandula az jó kis góc az tuti!nekem ki is vették csuda dolgokat művelt velem is.
szoritunk továbbra is.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Zsuzsi, Te is rendeltél Krisztitől nadrágot? Hogyan lehet rendelni? És honnan lehet megtudni a ruhák árát?

Kép
nap12

Anne, ez jó hír, hogy a picur jól van. Gyógyulj meg Te is minél hamarabb!

Kékítettelek, esztora. Melyik vonalzódat rakjam be?

Készülök ám Nektek valami meglepivel nőnapra... :roll:

kétfiús anyuka
babdorka

Babdorka! Változott az időpont 06.20.-ra, A vonalzóm új, a baba neve pedig András Noel marad! Átirod a táblában?
Köszi! :)
Vendég

Ja, és a korom jövő hét hétfőtől már 31! :lol:
Vendég

Sziasztok, mégis benéztem. Látom, sokan szeretnétek közelebbről is megismerni kriszti ruháit. :D

Én nem neten rendeltem, mert a XI. kerületben lakom, könnyen el tudok menni hozzá.

Katona Kriszti e-mail címe: lasaguilas@vivamail.hu
A telefonszáma: 06-70-360-6805

Mindenféle plusz infót is megtaláltok a honlapon...
"Készítői áron szolgálom ki a hozzám ellátogató kismamákat,de postai úton is elküldöm a kért modellt.Ha ez utóbbit választod (postai rendelés),akkor nem kell mást tenned,mint kiválasztod a nadrágot és elküldöd a csípőbőséged és a nacid belső szárhosszát."

Kép
zsuzsi**

Annee: Úgy örülök, hogy jelentkeztél, aggódtam :oops:
Remélem, azért jól vagy, és nem fáj semmid...

Kép
zsuzsi**

Dorka mindjárt gyártok egyet és akkor azt a vonalzót !köszönöm.

Bridzsi

Kép
esztora

Anne, nem sokára már a táblázat élére kerülsz, ha így haladsz! Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?