Köszi
No most kicsit visszaolvasgatok!
Emi
Pár éve azt is lebegtették, hogy csak házas veheti fel a nevet... nagy is volt az izgalom, de végül nem hoztak belőle törvényt.
Ollem nagyon szép a
fa!
Tegnap én is megvettem anyuékét is és végül vettünk magunknak is... pedig arra gondoltam, csak ágak lesznek, de egy csokor ág is majdnem ennyi...
Mindkettő egy méteres anyuméké Normand annak 3500/ métere, a mienk ezüst lett annak 3000, de odaadta 2500-ért... a sima lucfenyő 2000Ft/db ami nincs két méter az csak 1500... gondolkodtam, hogy ilyen legyen, csak féltem nagyon potyog, pedig az illata!!!! hmmm meg egy nem volt kicsi... majdnem mind két méter volt... én is cipeltem haza Áronnal persze csak a sajátot a másikat eltetettem. Az is nagyon szép... üde zöld és szélte-hossza egy szó szerint... olyan mint egy kis gömböc!
E itt Óbudán van... én ennél csak drágábban láttam. Pl A Praktiker mellett megkérdeztük 12-15000 Ft volt darabja... azért az egy kicsit durva. Azt mondta az eladó, hogy túl sokat vágtak ki mindig rengeteg ment a zúzdába, ezért drágább... jövőre még kevesebb fa lesz.
Szöszi
Gyönyörűek a ruhák!
Én nyugodtan ráadnám... szerintem lánynak minden fiú ruhát oda lehet adni... fordítva már necces!
Nekem az a bajom a kölcsön ruhákkal, hogy annyira féltem, hogy ne legyen semmi baja, hogy rá se merem adni (képzeld férjem két éve akasztót fúrt a gyerekszekrényre és átfúrta az egyik ruhát

ügyesen megoldottam, varrtam rá egy mosolygó fejet... de azért kellemetlen volt)

örökbe meg nem nagyon kaptunk.
Mi anyóstól szénmonoxidriasztót kapunk... nem tudtok segíteni, hogy melyik típust érdemes megvenni, van-e hálózati vagy csak elemes... stb? Van valakinek közülünk?
Légzésfigyelő
Az Angelcare a legjobb azt ajánlom! Mi már megvettük használtan egy ismerőstől... amit Áronnál hazsnáltunk egyfolytában tévesen beriasztott... szerintem Áron ezért sem alszik éjjel... minden éjjel visításra ébredt szegényem... nem is használtuk egy éves koráig.
még mi volt... visszanézek...