Sziasztok!
remélem a kis nyűgi babák mára már nyugi babák lesznek!!!
Dalmi, grat a fogakhoz, én még nagyon nem várom őket, így is annyira rá tud szorítani az ínyével, néha már megvizsgálom, hátha kijött a foga olyan érzés

Én ellennék fogak nélkül még pár hónapig! Kendőzöl még? Mi tegnap apával hátrakötöttük, és tök jó elvolt, nézelődött, apának bohóckodott
Andy, én azért már elvinném a helyedben a dokihoz, ha ennyire nehezen kap levegőt! Nekem légkondis multis koromból maradt egy jó kis hajlamom arra, hogy bármilyen megfázásból hörgőszűkületet produkáljak, és hát az vm borzasztó érzés még Nekem is, hát még egy pici babának. Nem vagyok egy nagy gyógyszerpárti -lásd most sem adtam be a kiváltott gyógyikat Natasának, de láttam rajta, hogy már anélkül is könnyedén kijön a betegségből- de a nehézlégzés az más, arra még én is beszedem
Hostile igen meggyógyultunk. te meg a 27-tel

hát akkor én jól megöregedtem "síró-bőgő smile" . Én 28 vagyok, és sokáig 20-22-nek néztek, de a múlt évem hatására (na nem a terhesség, inkább após-anyós, hídalámegyünklakni gondok) magamhoz öregedtem
Kiskópénk képzeljétek nem bír magával, állandóan pörög-forog, hangosan kacarászik, és épp átalakítja a napirendjét, így boldog káoszban élünk pár napja
TAVASZT AKAROK, napsütést szél és eső mentes TAVASZT!!!!
Óraátállítástól kicsit tartok, többgyerekesek Nálatok hogy ment? Én úgy gondolom, hogy marad minden, tehát csúszunk egy órát, és szép fokozatosan pár hét alatt 1/4 óránként visszaigazítjuk, de érdekelne ki hogy csinálja.
Majd jövök képekkel, csak le kell kicsinyíteni!