A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Hostile, nálunk már több mint egy hónapja tart a nyügi a fogunk miatt, de fog még nincs sehol :roll:

Nati, szegény Fanni.

Nálunk most nagy nyügi van. Ordítás, bömbi, nemalvás :cry:

Kri

Kép
Kép
kri29

Haliho!

Mi is megvagyunk. Dokinéni szerint vm vírus, de már végeztünk vele, és tegnap 1hét után újra aludtunk egész éjjel. Huhh nagy megkönnyebbülés volt ez Nekem, kissé lefáradtam a múlt héten. Nem tudom, hogy fogom bírni, ha majd elkezd újra kelegetni a foga, vagy bármi miatt. El lettem kényeztetve azt hiszem...

Szegény Fanni, és Zsombor! Reméljük hamar kibújnak a fogacskák!

Hostile, akkor mennyi is az az annyi? :wink:

Kép
pipal

Nati: Kevinnnek is volt egy idő amikor bevolt süppedve a kutacsa azt még nézni is rossz :cry: nekem is azt mondták hogy folyadékhiány igyon többet.meg azt mondta a doktornő hogy ez gravitácio ha vizszintesen van ,pl fekszik akkor nem süpped be de a a kezedbe vagy ülő helyzetbe besüpped.

Hostila: te is fiatal vagy :lol: köszönjük a szavazatokat :lol: mi is nyügik vagyunk napok ota én is minmdig a fogára fogom de annak még a jele sincs ( vagyis duzzatt iny ) :cry:

000kata

Pipal: örülök hogy már jol vagytok :lol:

000kata

Sziasztok :)
Nálunk a kutacsprobléma születés után volt, a dokinő meg is kérdezte, hogy szedtem-e d vitamint terhesség alatt.De mostanra már szépen rendeződött.

Kicsit aggódom, mert Marci 2 napja nagyon nyugodt.Csak akkor kiabál, ha éhes vagy álmos.Eddig perpetuum mobile volt, most meg túl nyugis.Enni eszik, meg mosolyog, de mégis nagyon csendes. :?
Nálatok volt ilyen???
Vendég

Hahó

Csak gyorsban. Sajna nincs időm mostanában.

Nem vagyunk túl jól, fáj a torkom napok óta és folyik az orrom, és nemtom h az allergiám jött-e ki, v megfáztam sajna Regus is rosszul van, szörcsög, és köhög(!) csüt.ön hallottam először, de nem tulajdonitottam neki nagy jelentőséget mert szokott néha pl ha félrenyel, csak észrevettem h napközben többx is csinálja. Aztán meg tüsszög is többet mint szokott. A szörcsögés is volt már régen is de ugy mondta mindenki h náluk ez előfordul mert ha szivtuk meg nem jött semmi. Tegnap éjjel meg már szopi közben hallottam h az egyik orrlyuka el van dugulva szopni se tudott ugy ha a másikat elnyomta a cicim. Cseppentettem anyatejet meg ma vettünk sterimart azt is és szivom óránként neki és jön ki fehér nem sok váladék. Azt mondta a védőnő h az lenne a baj ha nem fehér lenne hanem zöld meg sárga. Viszont szivás után uugy szörcsög ám. De aludni meg szopni tud tehát gondolom ugy nem lehet eldugulva neki. A köhögés tüsszögés fennáll. Nekem piros meg fáj a torkom és fujom az orrom és nem vehetek be semmit rá ja és mérem a lázát 37 neki egyfolytában se több se kevesebb.
Dokit hivtam csak calcium ampullát fél per nap meg c vitamin cseppet meg sterimaros orrszivást javasolt és ha felmenne a láza v csúnyábban köhögne akkor vigyem hozzá.

Mit gondoltok téleg ne vigyem el orvoshoz addig? Meg fog igy gyógyulni? Van tapasztalatok biztos nekem semmi és ugy meg vagyok ijedve! Félek h belázasodik v a váladék vmi gondot okoz. Tőlem kaphatta el? Eccerre kezdődött nála meg nálam is.. azt mondja doki h szájmaszkot vegyek. Téleg?? Jajj lécci irjatok véleményt és bocsi h sokáig nem irtam meg most sem tok visszaolvasni ha meggyógyultunk bepótolom! Remélem mindenki jól van! ja és az étvágya jó. Most gyakrabban etessem a folyadék miatt sztetek?

Lécci irjatok vmi megnyugtatót meg tanácsokat.

Köszi

Most megyek ledőlök végre elaludt én meg nagyon fáradt vok mert éjjel óránként fennvoltunk..
ja és ha nem megfázva vok hanem az allergiám akkor azt is "elkaphatta"? ő hamarabb gyógyul meg mint én v forditva szokott lenni?

andy

Kép
andy30

ja és milyen az ha a köhögése rosszabb lesz ah a doki fogalmazott? most olyan mint mikor félrenyel..

Kép
andy30

Andy: Szerintem csak akkor vidd el orvopshoz ha nem javul a helyzet,mert ott a sok beteg nehogy elkapjon még valamit.Amikor én beteg voltam nekem is mondta a doki,hogy maszk hogy ne leheld rá a bacikat,a gyogyszertárba lehet kapni.Szerintem többször rakd cicire a folyadék miatt vagy teáztasd.
most sajnos járvány van :cry: jobbulást nektek.

Kevinem ma olyan nyügi,ahogy lerakom sir ugyhogy kenguruba cipeltem a sejhaját ugy elvolt és föztünk.el is aludt ovatosan leraktam.
Nállatok is nagy szél van?itt borzasztó :cry: lehet ezt érzi kevin.

000kata

Andy, sajnálom, hogy betegek vagytok! Én se vinném még dokihoz, nehogy elkapjon vmt. Tudod mi most voltunk múlt héten betegek, hétfőn kezdtük és pénteken hétvége előtt mentem Vele dokihoz, de akkor is csak azért mert tiszta kiütés lett. Szóval szerintem, amíg nincs láz kúráld otthon sok szopival, orrszívás, és sok-sok szellőztetés és akár lejjebb is vehetnéd a hőfokot, az jót tesz a nyálkahártyáknak (nálunk 20-21fok van folyamatosan)

Képzeljétek, lehet, hogy meg fog jönni :(
Natasával délután mindig együtt alszunk (csak én jó esetben korábban ébredek mint ő), persze cicin alszik el... Erre ma evett, büfi, móka, lefekvés és nem kell neki a cicim alváshoz, engem néz és várja, hogy simizzem az arcát. Elkezdem simizni, lecsuktam a szemem (csaltam, hogy lássam mit csinál), és kb 2perc alatt bealudt. Mikor felriadt se kellett a cici, csak a simi. Nem tudom rendszer lesz-e belőle, egyik szemem sír, a másik nevet! (azért remélem enni akar még...)

Kép
pipal

Kata
Fanni is elég nyügi ma, bár reggel sétával aludt 2 órát, du meg 1 órát, most meg apja kezében nyűglődik, próbálja altatni. Tuti a foga van ebben, mert apja szerint rágja a cumiját. És persze a szél is benne van ebben, sajan egész hétre ezt mondták.

Andy
Köhécselés nálunk is volt és mi ambroxol Q-t szedtünk rá + fenistil cseppeket és orrcseppet + orrszívást. Ettől kilábalt belőle gyorsan.

Most megyek mert nem akar aludni a leányzó. Hulla vagyok!!! Este 7 után elaludt, de 11, 3, 7 volt ébredés és 3 kor nem is akart visszaaludni. Párom szerint hőemelkedése volt, de nem mértem meg csak adtam neki egy viburcolt és 10 perc mulva aludt is.

Kép
Kép
nati80

Pipal: Tegnap kevinnek se kellett a cicim meg is ilyedtem :cry: nem akart enni de este már minden ok volt.Akkor lehet nekem is meg fog jönni.lehet terhes vagy akkor se fogadják el a cicit :lol:

000kata

Köszi lányok! Már kicsit nyugodtabb vagyok. Betartom a tanácsokat és remélem hamar meggyógyulunk:(

Kép
andy30

Sziasztok!

Gyors bekukk.

Zsombi extra nyűgös két napja. Egyfolytában sír vagy kiabál. :?
A hajnalunk se volt fényes. Utálom a szelet. :cry:
Itt olyan viharos, hogy néha azt hiszem leviszi a háztetőt is.
Zsombi eddig nyugodtan türte ha szívtam ki az orrát most meg ordít. Szerintetek mitől lehet?

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: nagyon sajnálom.Kevin is este nagyon sirt nemtudtam megnyugtatni se,bekentem az innyét de nem használt söt a kup se.ugy sirt szegény.Mi lehet a baja?

000kata

hahó

kri: nekem is most kezdi utálni az orsszivást gondolom mert egyre többet szivom neki meg ő is egyre okosabb. tegnap már a porszivo hangjátol is elkezdtett sirni:(

amugy a helyzet nagyjábol uaz nálunk az orra talán jobb vmivel mert ha szivom már kevesebb jön ki meg uolyan fehér szoval nem lett rosszabb a köhögés is kevesebb viszont olyan nedvesebbnek tűnik kicsit mintha váladékos lenne. most hivtam védőnőt azt mondta vmi sinupret-et vegyek neki és adjak a köhögésre. ma kimegyünk kicsit sétálni is van kis dolgom csak nem lesz baja majd jól bebugyolálom.
hője meg 37 vagy max 37,3ra ment fel este de azt mondja védőnő azzal nem kell foglalkozni sztetek sem? 37,5-től mondják h adjak neki nurofent de a 37,3 olyan közel van hozzá. mondjuk eddig nem adtam semmit és már nagyon várom h javuljon.

én mondjuk uugy vagyok torokfájás köhögés meg orrdugulás iszom a teákat ezerrel meg vitaminokat calcium stb elmulhatna már. de ha ez allergia akkor nézünk nagyokat.

éjjel viszont jót aludtunk éjféltől 5ig majd 8kor ugy keltettem most meg megint alszik remélem délig. már 4óráként eszik igaz tegnap du adtam egy extra adagot neki a folyadék miatt de védőnő szerint ha nem nyűgös stb akkor elég a 4órás evés. sztetek is? pár napja álltunk rá erre még csak. amugy minthanyugodtabb lenne azóta. lehet a túl gyakori v kicsit összevissza evés alvás is zavarta a nyugalmát.

pipal: szopikkal még annyi h igy h ritkábban eszik próbálom megnyujtani egy-egy evés időtartamát, ill két mellből is kap h több legyen.

nati: nekünk is van itthon fenistil de azt nem mondta a doki h adjam ugyh nem merem. most ezt a sinupretet kipróbáljuk. du. megyünk sétálni akkor veszek. remélem nem megy rá a tüdejére v vmi. gondolom ha rosszabbul lenne akkor az orra sem javult volna meg egyre csak többet köhögne nem? plusz láz. ezek meg nincsenek.

sajna többet nemtok visszaolvasni most de remélem hamarosan lesz időm rá!

még1x köszi a segitségeket!

andy

Kép
andy30

oookata lehet h csak a széltől van..

Kép
andy30

Kata :)

Lehet, a széltől volt a nyűgi, éjjel jól aludt?
nálunk meg tegnap épp hogy ülve el nem aludt Marci. :D
ma meg már nagyon aktiv :)
Ki igy, ki úgy reagál erre a hülye időre

Egy kis segítséget szeretnék:van közületek, akinek a babája kancsalít?Egy pár napja vettem észre marcellen, most rohanjak a szemészetre, vagy még várjak?
A babytornázó mobdjuk elég közel volt hozzá mindig :?
Vendég

Melaszka: kevin is néha kancsalit,a védőnö azt mondta majd ez elmulik mert még picik,de szerintem ezek a játszószönyegeken a játékok tul közel vannak és atttol is lehet.
éjjel jol aludt kevin 2*kelt hamizott és már aludt is.

képzeljétek kevin már állandoan ülni akar,ha fekszik emeli a fejét és erölködik hogy felüljön,ha meg döntve van mondjuk párnán,vagy a hordozkába fel tud ülni csak eldöl :lol: tök ügyes.de nekik még nem jo a sok ülés nem?vagyis a gerincének.

000kata

Kri! :)
Szerinte,m most már kezd lenni önálló akaratuk és azért van, hogy valamit amit később jól tűrtek, most már idegesíti őket.

Kata :)
Marcell is állandóan ülne, amikor elfektetem és épp olyan hangulata van, hisztizni kezd :D
Vendég

de én is úgy hallottam, hogy majd csak 6 hónapos kortól ülhet igazán erőltetés nélkül
Vendég

Marcell:
:lol: ügyesek ezek a gyerköcök,a 6 honapos korig meg van idő bőven.

000kata

Hoztam pár képet :lol:

Kép Kép Kép Kép

000kata

Andy
Szerintem ne adj neki lázcsillapítót. Láza akkor van, ha 38,5 fokot mérsz. vagyis akkor kell adni neki kúpot. A láz csak jót tesz addig, mert elpusztítja a bacikat. Én ennyinél tuti nem adnék neki. Ha fenékben méred le kell vonni fél fokot.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Kata, nagyon édes a kis vigyori Kevin! neked meg milyen szép hajad van!!!! Nem hullik? Nekem borzasztóan, állandóan a gyerekek ujjai közül szedem ki, pedig összefogom, és még pántot is teszek bele.

Melaszka, szerintem vidd gyerekszemészhez, ne várj vele, ha sokat kancsalít. A két szomszéd barátnőm kislányai is szem"problémásak" voltak. Az egyik egy évesen vitte el, és kiderült, hogy szürkehályog van a szemén és az mögül próbál kilesni, azért kancsalít kifelé. Megműtötték, de szemüvegre szükség lesz neki. A másik viszont elvitte 4 vagy 5 hósan már nem is tudom, és csak gyenge a szemizma (vagy mi) és le kellett ragasztani mindig pár hóig, és teljesen elmúlt neki, mert így tornáztatta a szemét. Nem megijeszteni akartalak, csak tudd, hogy van ilyen, és nem is ritka.

Nekünk meg van 2 fogunk. Úgy látszik ezért voltak az esti bömbik. Nem is gondoltam volna... És persze már használja is öket, mindig "rászorít" a cicimre... :shock: :? :?
Amióta kinnt vannak nincs bőgés! Jupiiii!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!
Kicsit eltüntem,de mostmár vagyok! Aranyosak a fotok! Tegnap du. oltást kaptun,este kicsit nyügi volt a Hunor. Tegnap 3szor kikakálta a lázcsillapító kúpot,a 4. maradt a fenekében. Éjszaka jól aludt,láya sem volt. Megyek készülődni az oviba. Sziasztok

Kép

Kép
betti030
Budapest

Dalma: nekem is hullik sajnos a hajam :cry:
Gratulálok a fogacskákhoz,nekünk is jöhetne már :lol: raksz képet amin látszik a fogacskája?édes lehet nagyon :lol:

Betti: nekünk is volt hogy kikakilta a kupot egymás után :lol:

000kata

Köszi Dalmi, akkor felhívom a védőnőt, hogy kit tud ajánlani szemészt.

Kata :) nagyon édes Kevin!!Azon az utolsó képen milyen nagyfiús!!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Nati! Hogy van a kutacsotok? Javult már a helyzet? Ha, jól tudom, fekve kell ellenőrizni. Fontos, mert tényleg a folyadékhiánytól van, amire ugye vigyázni kell.

Pipal! Meggyógyultatok teljesen? 27 az az annyi Még mindig kevesebbet cicizik?

Andy! Jobban vagytok már? Én se vinném dokihoz, ott sokkal több mindent elkaphat. Ha elfogadja, nyugodtan etesd gyakrabban, ha belázasodna, főleg figyelj a több folyadék bevitelre. És az allergiát biztos nem kaphatta el. igazából, az jó ha lázas, mert így küzd a szervezet a bacik ellen. Jobbulást!

Kri! Jobbam van Zsombi? Nálunk is ez megy… Ráfogom erre a hülye szélre, már úgy utálom!

Kata! Szerintem nálatok is az idő zavarhat be. Mi más lehet, ha minden törpe egyszerre nyügi? Mára javult a helyzet? Nagyon jók a képek, édes Kevin
:D

Melaszka! Regi is kancsalít néha, a mi védőnőnk azt mondta fél éves koráig ez normális.

Dalminha! Nekem is nagyon durván hullik a hajam, már nagyon uncsi. Erősen gondolkodom, a rövid frizurán
:D Nagyon nagyon irigykedek azokért a fogakért :lol:

Ha hajlamosak a kúp kikakilására, akkor próbáljátok pár percig Ti bent tartani nekik. Addig ne öltöztesd fel, fogd össze a popsiját, és közben kb a harmadik kezeddel próbáld valami játékkal lefoglalni a figyelmét. Nem egyszerű, de nekem sikerült. Ha legalább félig felolvad, talán már nem okoz akkora ingert nekik

Kép
hostile

Hostile: köszünjük :lol: ma jobb volt remélem estére se lesz nyügi

Melaszka
:nekem is azt mondta a védőnő h még normális ilyen picinek nemtudják szerintem még jol megnézni.

000kata

csajok rakjatok ti is képeket,olyan jóó nézni öket!!!

000kata

Oké Kata, rakunk :wink:
Ma Marcell extra sokat aludt, fél1-től 4-ig!!Remélem, lesz éjjel is alvás.
Kiváncsi vagyok, hogy a vasárnapi óraátállitás hogy viseli őket meg :)
(a barackos előkét ne nézzétek, épp foto előtt etettem :) :oops: )
Kép
Kép
Vendég

jah, most láthatjátok, hogy kancsalít :(
Vendég

Melaszka: nagyon édes Marcell.Milyen nagy fiú :lol:
Szerintem a szemét mutasd meg a védőnönek hogy Ő mit szol hozzá.

000kata

Hostile
Egész jól áll. Már nincs annyira behorpadva és fekve tényleg kevésbé feltünő.

Melaszka
Védőnőm és dokinéni szerint totál normális egy éves korig, ha kancsalít, de persze nem állandóan.

Fanni felébredt, megyek.

Kép
Kép
nati80

hahó

nagyon édesek a bébik!!!

Regusnak viszont most meg sipol ahogy veszi a levegőt ill ah kifujja most ihedjek meg v ez normális a köhögés ill váladék miatt?

adtam neki olyan sinupret-et ez ugye nyákoldó azt irta 3x 10 csepp hát én adtam 5öt mikor hazajöttünk du 3kor meg most is 5öt. egyre csunyábban köhög mármint zaccosan és lefeküdt aludni fél5kor de 5kor felébredt arra h köhög és nem is tudott visszaaludni szegény elkezdett sirni. megetettem utána vidám volt most megint köhög. sztetek holnap elvigyem dokihoz? nem kéne meghallgattatni a tüdejét? v várjunk? ugy féltem...
amugy láza továbbra sincs. max 37,2 a mért eredmény.

andy

Kép
andy30

Andy !

sztem feltétlen mutasd meg dokinak, lehet kell neki hörgőtágító! hörgőgyulladáshoz nem biztos, hogy láz is társul, egyébként láz 38-tól van azaz ha popóban méred 38,5 - a fél fok levonás miatt.

Melaszka!

saját magad megnyugtatása miatt keress egy gyerekszemészt és mutasd meg az a biztos, nem fájdalmas vizsgálat, ne félj tőle.
Te már barackot adsz Marcellnek? Szupik a képek édesen mosolyog, mi alig tudunk mosolygós fotót készíteni, Lilla annyira csodálkozik a fényképezőn, még levegőt is elfelejt venni.

Kata!

Jók a fotók, olyan nagyfiús már Kevin, Te pedig szemtelenül (bocsi) fiatal vagy és mekkora pilláid vannak, Kevin örökölte?

Dalminha!

Gratula a fogakhoz, nekünk még mindig semmi, csak a nyügi van folyamastosan, kezdek már bekattanni!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Éva: sajnálom a nyügiket,együttérzek mi is nyügik vagyunk sajonos :cry: Kevinnek még nincsenek nagy pillái :lol:
raksz te is képet?mennem kell mert nyügik vagyunk

000kata

Melaszka
engem is a kancsiság aggaszt mostanában. :? Lénanak is picit befelé húz az 1ik.Van szemészhez elérhetőségem ha kell, meg tudják már most vizsgálni, de asszem én is megvárom a korrigált fél évet.Kedden jön a védőnő kikérdezem róla.

Betegeskedőknek jobbulást! Léni már javulgat, de én is 4-5x szívom a nóziját.
Képzeljétek oylan kis pojáca! Imádja a tükörképét, hangosan kacag, sőt van egy meztelen fénykép róla a szobájában és ha sír csak a kép elé állunk és nevet! :lol:

Kép
katica_75

Melszka!

nekem is mondta a védőnő,hogy kicsit befelé néz,de még várjunk vele,mert valószínű csak élettani.cuki Marci!

Dalma!

de jó nektek,hogy kint vannak a fogak.Bettit nagyon megviseli pár napja.látom,hogy odakap a szájához hirtelen,aztán sír.és mikor alszik is van,hogy felsír álmában és a szájához nyúl.úgy sajnálom.

betegeskedők gyógyuljatok!

Mi tegnap voltunk 5hónaposak :lol: .7300g,63 cm.most 1 hónap alatt 61dekát hízott,így elkezdett lelassulni hízásban,de még ez se rossz.

Bocsi,h nem írok mindenkinek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Szép jó reggelt!

Dalminha, gratula a fogakhoz. Bár csak már a mienk is kint lenne.

A mai esténk egész tűrhető volt. Most is alszik :D :D :D
Tegnap felhúztuk az új cipőt. Még egy hónapig kell hordanunk aztán kontroll és majd kiderül kell e még. Szerencsére nem zavarja, hogy a lábán van.

Kri

Kép
Kép
kri29

HONEY! ÍRTAM pü-t nem tudom elment e mostanába vacakol velem

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok!

remélem a kis nyűgi babák mára már nyugi babák lesznek!!!

Dalmi, grat a fogakhoz, én még nagyon nem várom őket, így is annyira rá tud szorítani az ínyével, néha már megvizsgálom, hátha kijött a foga olyan érzés :) Én ellennék fogak nélkül még pár hónapig! Kendőzöl még? Mi tegnap apával hátrakötöttük, és tök jó elvolt, nézelődött, apának bohóckodott :D

Andy, én azért már elvinném a helyedben a dokihoz, ha ennyire nehezen kap levegőt! Nekem légkondis multis koromból maradt egy jó kis hajlamom arra, hogy bármilyen megfázásból hörgőszűkületet produkáljak, és hát az vm borzasztó érzés még Nekem is, hát még egy pici babának. Nem vagyok egy nagy gyógyszerpárti -lásd most sem adtam be a kiváltott gyógyikat Natasának, de láttam rajta, hogy már anélkül is könnyedén kijön a betegségből- de a nehézlégzés az más, arra még én is beszedem :wink:

Hostile igen meggyógyultunk. te meg a 27-tel :evil: hát akkor én jól megöregedtem "síró-bőgő smile" . Én 28 vagyok, és sokáig 20-22-nek néztek, de a múlt évem hatására (na nem a terhesség, inkább após-anyós, hídalámegyünklakni gondok) magamhoz öregedtem :wink:

Kiskópénk képzeljétek nem bír magával, állandóan pörög-forog, hangosan kacarászik, és épp átalakítja a napirendjét, így boldog káoszban élünk pár napja :roll:

TAVASZT AKAROK, napsütést szél és eső mentes TAVASZT!!!!

Óraátállítástól kicsit tartok, többgyerekesek Nálatok hogy ment? Én úgy gondolom, hogy marad minden, tehát csúszunk egy órát, és szép fokozatosan pár hét alatt 1/4 óránként visszaigazítjuk, de érdekelne ki hogy csinálja.

Majd jövök képekkel, csak le kell kicsinyíteni!

Kép
pipal

És amit elfelejtettem: folyamatosan kinéz mindent a számból. Imádja, ha eszem :wink: Na és hát sörözne a drága (az alkoholmentes sörösdoboz minden bajra jó, nyúlkál érte, húzza a szájához, mi lesz ebből a lányból :wink: ), és ma reggel megkezdte a saját hozzátáplálását (nincs szüksége Rám, csak ha a fenekét kell cipeltetni): almát ettem, ő a kezemben, és az almát is sóvárgó szemekkel nézte, nyúlt utána, belemarkolt, tiszta alma volt a keze, aztán persze a kéz a szájában landolt (próbáltam leenni előtte róla az almát, mert hát mégiscsak, hol vagyunk még a 6hótól)

Kép
pipal

Az esténk nekünk is türhető volt,kevin nem akart aludni,de 10 fele nehezen elaludtunk.éjszaka sokszor fent volt kevin nagyon fujt a szél.ezt a hülye időt,jöhetne már a jó idő.

Honey:gratula az 5 hóhoz :lol: szépek a méretek :lol:

000kata

Melaszka: Marcell milyen nagyfiú már!!!

Katica: Natasa is szereti magát nézegetni a tükörben. hát hiába lányok....

Nati: örülök, hogy a kutacsdolog rendeződni látszik!

Kép
pipal

Hahó

gyors helyzet

éjjel elég rosszul aludtunk este elaludt vhogy aztán 11kor arra ébredt h nem kap levegőt szegény úgy megijedt üvöltés meg minden -jajj most is köhög álmában épp:( - annyira sajnálom szegényt!! Éjfélkor visszaaludt előtte 3x kellett szivni orrot mert nem jött ki amugy mindig ugy hallom h nem jön ki rendesen pedig cseppentek anyatejet is meg a sterimart is (persze nem eccerre). ok talán az orra vmivel jobb vagyis nem rosszabb de a köhögés... én se szoktam igy vagyis kb akkoriban köhögtem igy mikor még cigiztem és akkor minden megfázásom hörgőgyulladássá fajult és hetekig köhögtem:( mondjuk apa persze nem hallja annyira rossznak v csak nekem nem mondja mert látja h ideges vagyok.

lényeg h ma du van rendelés és elviszem szoritsatok!!
van egy bnőm másfél éves a kisfia és 3 hete voltak nálunk látogatóban és a baba köhögött és utána mondta bnőm h másnap kórházba kerültek tüdőgyulladása lett kiderül vmi RS virus ismeri vki? de a kisfiu majd megfulladt orrán szivták le a váladékot meg 3 napig bent voltak a kórházban stb. most ugy félek h azt kaptuk-e el, de másik bnőm szerint 3 hete volt és akkor már tuti ez nem az a betegség. sztetek? jajj:(

mult szerdn voltunk oltáson és másnap kezdett el köhögni meg én is nem inkább ott kaptunk el vmit a váróban? az jobb lenne mint ez az RS vagy mi. majd mondom dokinéninek azért.

éjfél után meg két ütemben egész jót aludt kicsit megnyugodott az orra hörgője mert egész szépen vette a levegőt mondom is reggel h na jobban van erre mta felkeltünk uugy köhög meg sipol. viszont nincs láza és jókedvű meg eszik is ez jó jel nem? bnőm azt mondta nekik magas lázuk is volt.

na és végül a legdurvább sztori: a pelenkázó komód fölött van egy polc. a kod mellett az ágy ami kihuzható és én azon szoktam aludni de ugy h nincs kihuzva. tegnap vmiért gondoltam h kihuzom h elnyulhassak meg ha Regi rosszul lenne éjjel jobban elférjünk ha magamhoz veszem igy akomodot odébb toltam és a polc alá befeküdtem (igy jön ki a hely). a reggel 5ös evéskor épp szopizunk az ágyban én a polc alatt de kicsit balra tőle mert odabujtam Regushoz h elérje jól a cicit és nem leesett a polc??!!! 5 centire a fejemtől landolt mögöttem a sólámpa(!!) meg a többi kis cucc mind a hátam mögé. Regus üvölt ugy megijedt de gondoljátok már el ha forditva szopik a másik ciciből akkor pont ráesik v ha én épp alszok akkor pont a polc alatt fexek és a fejemre esik az a lámpa! v ha nem huzom ki az ágyat és a pelusozóra esik mikor regi rajta van?? jesszus hihetetlen mik történnek velem mostanában.

na bocs ha sok voltam de ezt muszáj volt. kész vagyok. megyek fürdök aztán készülődés dokihoz:(

andy

Kép
andy30

Egy két friss kép rólunk :lol:

Kép nagypapával

számítógép virtuóz
Kép

Kép ... :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Andy: juj ez a polcos dolog :shock: még szerencse hogy nem történt semmi baj.
szoritok hogy ne legyen bej a dokinál,és hogy jobban legyen Regi.Gyere mindenképp és mesélj!!!!

Kri:nagyon édes Zsombi,hogy számitógépezik :lol:

000kata

Andy, szegények, elhiszem, hogy megijedtetek! De tényleg hatalmas szerencsétek volt! Kicsi Regus remélem hamar meggyógyul!

Kri, Nagyon aranyos Zsombi, a kis tudományos!

Pipal, Én meg 29 vagyok... :) szép sorban. Nat a kis ügyibaba! De cuki lehet ahogy forog. Nem tetted oda az almát a szájához? Tök arin nyalogatná. Pannának mostanában mindig kinnt van a nyelve és mindent megnyal. Olyan mint egy kiskutya.
Annyira fáj ahogy szopizik, pedig a fogak még nem nőttek ki az íny szintjén fölül, csak két kis csík van. Éppenhogy csak áttörte az ínyt, mégis egészen máshogy szív, mert valahogyan harap közben. tegnap este még órákkal az utolsó szopi után sajgott a cicim! :?
Úgyhogy ne várjátok annyira a fogakat! Én ellettem volna még pár hónapig üres szájú babával!

TAVASZ! HOL VAGY MÁR???

Akkor a teljesség igénye nélkül: Judit, Sonny, Sensi, Zs, Sclara, Katinka, hogy vagytok? Mi újság a babáitokkal?

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Ha megengeditek, szeretnék csatlakozni. Barnabás babám ma 19 hetes. Eléggé "méretes" baba; 66 centis és 7610 gramm.
Én magam 28 vagyok - mármint éves - és házas.

Anami
anami26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?