Andy!
most sietek, bocsi kicsit kapkodós lesz a válasz, de nyugi nem lesz semmi gond, hamar meggyógyul Regi!
sajna, hogy így kellett megtanulnod,hogy ezeket a piciket minden esetben orvosnak meg kell mutatni, mert olyan hirtelen tudnak dolgok változni, hogy csak kapkodjuk a fejünket.
én antibigyó ellenes vagyok , nem szívesen használom, DE vannak olyan szituk amikor már nem szabad megvárni még az immunrendszer elkezd dolgozni.
ne aggódj a befulladástól, ha eddig nem volt már nem lesz ,mert aa gyógyszerek megakadályozzák, aq későbbiekben figyelj rá, mert a legkisebb banális megfázás is átmehet hörgőgyusziba, ezt tapasztalatból mondom, mert nekem anno a fiamnál mindig időben kellett elkezdeni a gyógyszerezést ezen ok miatt. ja, és majd kinövi, ne parázz azzal csak rontod a helyzetet, a baba ne érezze a Te ijedtségedet.
ezért szeretem én a mi dokinkat, mert nem kell rendelőbe hurcibálni a gyereket, házhoz jön így nem szedünk össze valami más kórt a váróban, mindegy ,hogy csak az oltásra viszed be, akkor is ott a levegóben a baci, vírus....
de még így is van esély, hogy a család hoz haza valmi fertőt.
mindig nagy izgalom, ha a legkisebb beteg, de sajnos nehéz elkerülni, ezeken át kell esni , túl kell élni.
a prevenár a pneumococcus okozta betegségektől véd, még mi sem kaptuk meg majd csak 6 hó után, ezt most nem ez okozta!
Bízz magadba és Regibe, hamar meggyógyul nem lesz semmi gond!!!!!! Sok erőt és kitartást és jusson eszedbe, már ma is egy kicsit jobb lesz!
A szénanátha pedig nem örökölhetö, ez egy civilizációs betegség, hajlam lehet rá, de még nem most , ja és látom Egerben laksz, menjetek a picivel sokat a hegyekbe, a magaslati levegő nagyon jót tesz+vízpart, mondjuk Szilvásvárad ott tiszta a levegő és víz is van.
Anno az 1800-as években mikor én voltam baba

anyáék nyáron elvittek a Balatonhoz, utána semmi gond nem volt többé, pedig én befulladtam!
Gyors gyógyulást minden betegeskedőnek és jöjjön már az a tavasz!