A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Vok, köszi a megnyugtatást csecsemősökileg :lol:
Alex nagyon klassz kisfiúnak tűnik. A kiütések remélem hamar elmúlnak. Azért nem túl bíztató ez sem, hogy nem vették észre. Ma a CTG-n rólad is szó volt, te vagy az a "mindig mosolygós" Eszter :lol: Maczó Heni is üdvözöl :lol:
Tök jó, hogy Hanna már tesózhat. Lilinek is tetszett a kép, remélem ő is örülni fog majd ha már Bence itthon lesz.

Ma volt nálunk Lili keresztanyukája. Már jó rég volt, szegény Lili pont addigra engedett fel teljesen, mikor már ment el. Akkor akart elkezdeni mesélni neki. :lol: Már csak két nap ovi. Olyan rossz volt ma is felkelni. Egyre lustább vagyok. De azért elvittem Lilit, nehogy megtanulja tőlem hogy sz.runk a kötelezettségekre.

Kép
Kép
hari

Jól összekaptam Apával is, nem is biztos, hogy igazam volt, de nem is nagyon érdekel. Kicsit ideges vagyok :twisted: Lehet, hogy a türelmetlenség miatt. De a lényegen nem változtat. Kicsit még várom is hogy pár napig ne legyek itthon. Lehet, hogy ez hülyén hangzik, de igaz. Úgy érzem fáradt vagyok és fásult. Pihenni szeretnék és azt szeretném, ha senki nem szólna hozzám, csak ha éppen én akarom. Lehet, hogy már szülés előtt depis leszek? Lilinél legalább csak utána lettem az :lol:

Kép
Kép
hari

Megyek is szerintem aludni, hátha holnapra jobb passzban leszek.
Jó éjszakát a kint és a bent lévő babáknak és anyukájuknak is :lol:

Kép
Kép
hari

Luna, köszike a választ. Éjjel jutott nekem is eszembe, hogy mi lenne, ha fülpiszkálóval ügyködnék. Szóval akkor valóban nem elvetemült az ötlet.
Éjjel 2-kor is és most reggel 6-kor is volt egy kis fosi, szóval lesz mit gyakorolni.

Detti, hát mi is kaptunk hideget-meleget a TummyTub miatt. :? Lesza*om.
Nagyon ügyi vagy a kilókkal!
Én most még kibírtam, hogy ne álljak mérlegre, legalább a 6. hétig muszáj ellenállnom, de lehetőség szerint még tovább kellene.
Hát a hasam aaaaz igen érdekes így a császár után. Olyan, hogy hasizom, mármint nem esztétikailag, hanem funkciójában, egyáltalán nincsen.
És halljátok, olyan szinten vagyok narancsbőrös, hogy iszonyat. A pattanásaim már múlnak, de az is nagyon durva volt. Fejen, mellkason, vállon. Pfffff.

Vok, húúú, nagyon jó ár. Hogyan oldjuk meg? E-mailen egyeztessünk? Ha küldesz bankszámlaszámot, pontos összeget, utalnék is.
Olyan szép vagy azon a mosolygós képen. És Alex is milyen kisimult, jó nagy hajjal. Hanna pedig nagyon cukin mutat a kisöcsivel.

Kendőzős Lányok: ugye azért néha a kendőben is sír(hat) a baba? Közelgett az etetés és elkezdett nyűgölődni, én meg megszeppentem, hogy nem jó a helyzete a kendőben vagy mi a szösz.
Ja, mert nagy nehezen, sikerült egy kötési módot elsajátítanom, és ippeg be tudom fejezni a csomót, de már alig várom, hogy legyen egy nagyobb kendőnk.
És ilyen picinek is lehet függőlegesen ugye? Vagy csak fektetve?

Na, több kérdésem nincsen. :)

Léni baba 1 hónapos. Annyira rohan az idő.

Jaj, és holnap jön a szemvizsgálat. Atya ég!

Kép

Kép
***csilla***

Hari, jobb a kedved?

Kép

Kép
***csilla***

Szép jó reggelt mindenkinek!

Tegnap voltunk állatorvosnál. Kaptak a kutyák egy-egy chipet, meg egy szemcseppet, mert Csininek minig megüti a póráz zsinórja, és néha emiatt hunyorog..
este 9kor értünk haza, 10kor meg már húztam a lóbőrt...
legutoljára vagy 2hete voltunk állatorvosnál, akkor oltás miatt, legközelebb meg kb egy hónap múlva lesz megint vizit, mert ivartalaníttatjuk őket.

Ma egész nap csak tanulni fogok, de előtte még reaglok pár dologra :wink:

Nikvik,
örülök, hgy haza tutátok hozni Zoet :lol:

Detti,
sztem nem gáz, hogy kiakadtál a kutyát etessük édességel szituban, mert én is ezt tettem volna, még ha a levegő megfagy, akkor is :wink:
én azt se szeretem ha ríjtunk kívül más akar nekik enni adni, ugyans az fontos a kutyáknál, hogy ki ad nekik kaját (falkarend)...
azon szoktam kiakadni, hogy séta közben mindig beszól valaki: jajj, de kis helyesek, jajj sziasztok, és már nyúlnak feléjük, hogy megsimogassák... :twisted:
ezen azért robbanok, mert a kutyák meg ezt nehezen viselik, persze a két boxerem lenne, azokat tuti nem tapiznák... nem értem miért hiszik azt hogy játékok, csak mert picik... :roll:
de most már ha megkérdezik, hogy megszabad e őket simogatni, azt szoktam mondani, hogy inkbb ne...

védekezés:
jajj nem nagyn szeretem az óvszert... (látszik is, lett egy gyerekünk :D )
fogamzásgátlót meg ugye egy darabig nem lehet szedni (pontosan meddig is????)

pelusszemetes:
igen, elég drága az utántöltős zacsija, de sima zacsit is bele tudsz rakni. meg amúgy sima szemetesbe is rakhatod. mi kb naponta viszünk le egy adag szemetet, úgyhogy túlzottan sok ideig nem bűzölne a lakásban.

Vok,
szuper jók a képek!!!
Alex kiütését sajnálom, reméem már nincs is belőle!

lányok:
hol tudok venni fürdető vödröt (pl. Tummy Tuv)?
Vendég

Na megint egy gyors kukk, mert már szeretném végre befejezni a lakást, mert a t..öm tele van a pakolásssal. Pihizni szeretnék már!

Elöször is Vok: jók a képek. Sajnálom, hogy Alex kiütéses. Remélem minél elöbb helyrejön. Örülök, hogy Hannával kijönnek.

Luna: 2 hét. Tudom, hogy ki kell élveznem és nem szabad sietetnem, meg imádok pocakosnak lenni - leszámítva, hogy a vizesedéstől fáj a lábam meg a kezem -, de már nagyon várom/várjuk, hogy itt legyen. Bár ha 2-3 évet kibirtunk, talán ez a két hét is menni fog. :)

Picur: asszem te kérdezted a homeos-vizesedős bogyó jó-e. Jó, egy kicsit kisebb a lábam, de most szerintem ez a "jó" idő is rásegít.

Geo: igen, tudom, hogy egyes kerületekben jár plusz támogatás. Itt is. A védőnő már 11 hetes terhesen mondta. Örülök is, mert az itteni és az állami támogatás legalább fedezi a szülést.

Csilla: el se hiszem, hogy már Léna 1 hónapos. Remélem már összecsiszolódtatok.

Nikvik: örülök, hogy Zoé hazamehetett már veletek. Én is be lennék tojva egyedül az első nap, de nekem a férjem tuti itthon lesz - olyan a munkája, hogy meg tudja oldani. :) Ja plusz még anyám vagy anyósom. Úgyhogy még lehet, hogy sokan leszünk is. :)

Ja, és le a kalappal Nanetto 17 órás vajúdása előtt! Minden tiszteletem az ővé.

Na megyek vmit főzni meg pakolni. Olyan vagyok, mint Tóték, csak pakolásban. :)

Kép
bhdetti

Szep napot!!!

Ma munkaszunet van, corpus cristi, ma vannak itt az elsoaldozasok, ugyhogy se suli se melo. Unokatesonak is ma van a bulija de nem mereszkedtem oda, megint nyari aszaly igerkezik, dugig templom szoba sem johet nekem masfel orat allni, etteremben ucsorogni orakat sem szivesen mar, bar jot kajalni mentem volna :) Na mindegy, nep most lepett le, en meg majd maganyomban vasalgatok tovabb.

Detti, en tovabbra sem vizesedem, vacak lehet nagyon. Az izuleti fellazulast viszont mar (megint) erzem en is a kezfejemben, ujjaimban ahogy anno irtam hogy az elozonel is volt, na most is mar neha zsibog kicsit, de a gyuruim tovabbra is felmennek (bar nem hordom oket)

Geoo letezik fogigatlo amit lehet szoptatas alatt is szedni. Bar allitolag nem olyan jo a hatekonysaga mint a tobbinek, de van. (asszem nekem ki kell hagyni, a PCOSem miatt a fogigatlo nem lenne tul jo buli, viszont egyeb otletem nincsen... lehet bevarratom a likat :D:D:D)

Csilla, ha a bebi ehez, a kendoben is sirni fog, persze :) Nyugodtan kotheted ot fuggolegesbe is, en akkor kotottem apronak vizszintbe mikor 3 oras szuloire mentem vele es vegig aludt, ugy megiscsak kenyelmesebb. De pl boltba meneshez fuggolegesben volt, sokszor be is aludt igy is :)

luna6

Luna, köszi, akkor megnyugodtam. (kendő)
Te a Meforal-t mikor fogod újra kezdeni? Ja, bocs, szoptatni fogsz, akkor nem téma a kérdés. Én egyelőre nem tudom, mit tegyek.

Geo, én anno néztem többször Vatera-n, de éppen nem volt, úgyhogy innen rendeltem, akkor náluk volt a legjobb áron, ha beleszámoltam a postaköltséget is, mert nekem ugye az is benne volt: http://babyfun.axiomarket.hu/item/furdetodezsa

bhdetti, azért tényleg pihizz lassan, mert hamarabb eljön a születés, mint gondolnád, aztán akkor majd hiányozni fog a pihi.
Részvétem az ízületek miatt, amúgy nekem még mindig fájnak a csuklóim, a bokám már csak ritkán, de a csuklóm és a csípőm pl. még riogat.

Amúgy mi ez a pangás? És hol van már a jó idő?

Kép

Kép
***csilla***

még nem jutottam a végére, de gyorsan akarok írni erre-arra:

pelus: nekünk óriás kukánk van (és szemét díjat se fizetünk, mert apu fizet magának, de mienket ember elviszi a kútra a nagy tárolóba... :) ) mi a kukát a kazánházban tartjuk és én abba dobálom a cuccot és nincs vele gáz, nem büdös. amúgy is ugye jól vissza kell csomizni... visszahajtogatod és a tépőzárral visszazárod.

nutella: én a lidli-is olcsóbb félét veszem és én is kanállal nyomom
a mogyoróvajat ne írjátok, mert imádom, de sehol nem kapok, kivéve néha ha amcsi akció van a lidl-ben...

szex: hát én most előre borítékolom, hogy egy darabig senki nem fog még szexelni akarni.
1. fáradság
2. a szülés egy pillanat alatt úgy átfordítja totálisan a hormon háztartást, hogy pont ezek a hormonok szorulnak háttérbe...
(én még most is szexelnék, sokszor, de tudom, hogy utána sokáig nem...)

fogibogyi: 1 féle van amit lehet szedni szopi alatt!

Kép
Kép
Kép
konkri

Szerintem en 6 honap korul, de nem befolyasolja amugy a szoptatast, van PCOS ismeros aki terhesen is vegig szedte es szoptatas alatt is. De a dokik (az otthonik, itt nincsenek kepben) sem egyeznek benne, hogy van e ertelme terhesseg alatt meg szoptatas alatt, artani viszont tuti nem art.
Nemreg emlegettem az ikreket szult ismerost, nos o is erintett, a dokinoje ot is leallitotta tizenakarhanyadik het korul, hogy ertelme nincs (terhessegi cukros volt amugy, de arra nem jo allitolag) es ha jol remlik 6 honap korul akarja majd ujra lekzdetni vele.

Jelentem, a joido itt van nalam, naagyonmelegem van foleg ugye szoritos full harisnyaban, es a lakasunk meg csak nem is meleg, de kint ma is meglepi a 30-at a napon az tuti fix... ezert sem mertem elmenni a nepekkel csaladi buliba etterembe, pedig ehez vagyok es uuugy megennem amit ott elemtesznek :)

luna6

Van a haz mogott egy termofold. Nem kozvetlenul, mert eloszor ugye itt vannak ezek a fak meg a csalitos, de mogotte. Es tegnap ota tragyaznak... nem csak meleg van, de aromas is a levego :D:D:D

luna6

na kiolvastam nagyjából mindent...

Vok: hát nagyon gyönyörű gyerekeid vannak! és el se hiszem, hogy te sírtál, hát itt mosolyogsz folyton! :)

Nikvik- Csilla: hajrá! látom azért ma már biztosabban írtok ti is! pár hét és profinak érzitek magatokat.

Luna- varrás: hát ha már úgy is ott lesznek, megejtheted :)

tényleg Luna, te bíztattál azzal, hogy szülés előtt mindenki megszépül- na ez mikor van, előtte 5 perccel, mert én olyan szinten ki vagyok pattogva...

nekem kedvem jobb gyerek ügyileg: tegnap este mikor apa elment dolgozni és picit eső mentes idő volt elmentünk egy kört sétálni, szegénykém már hétfő óta ki se mehetett csak egyszer a postaládához, hát szuper este volt így kettecskén... ma is egész jól viselkedett, de ezt le is kopogom gyorsan, mert hát amúgy ugye igaz fiú... és tervem is van az apa mentes napok megoldására- mert azért a beosztása miatt mikor nappalos, akkor apa este 7ig kilőve, ha éjszakás meg nonstop apa mentesség... de tervem van, majd megoldjuk és szerencsére nyár lesz...

fú csajok, csak kedden ne essen az eső, mert medárd!!! én minden évben figyelem és bejön a medárdi jóslat!

na megyek vasalni én is- szolidalitálok veled Luna.
és nekünk sincs gumis lepedő a kiságyban... :) vagyis azzal van behúzva, de arra már nem azt teszek... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

jaj Rózsával mi lehet vajon??? Ha olvasol írnál valamit? pár szót.

felrobbanok a bankokon: az egyiktől csekket kértem, de nem lehet e-mailbe- nem tudom miért, ki az a hülye aki helyettem fizetne... a másiktól nyomtatványt, meg is mondtam, hogy mit, de ezek is azonosítót kérnek... mert olyan nagy dolog egy üres rubrikás papír, amit egyébként a netről is le tudnék tölteni (csak nincs nyomtatóm) (ezért egyszerűbb, ha bedobják a postaládába...)

Kép
Kép
Kép
konkri

Es akkor miert nem adsz nekik azonositot? :)
Bar nem tudom azzal mit kezdenek, mit tartanak nyilvan, egy dolog biztos, te nekik koltseget csinalsz az ilyen kereseiddel :) A csekk is penzben van (es lehet azert az aazonosito, hogy ezt ok regisztraljak?! passz, csak otlet) es a postan kikuldott nyomtatvany is.

luna6

Sziasztok!
Elnézést zavarásért!

Szeretném felhívni figyelmeteket egy új márkára:fairybaby

itt megnézhetitek folyamatosan bővülő termékeimet!
http://picasaweb.google.hu/101508694688 ... Fairybaby#

sutimano76

Sziasztok!

Geo, én amíg szedtem a bogyit, addig is olyat, amit szopi alatt is lehet: Cerazette a neve. Drágább, mint a többi, és nem kell kihagyni egy napot sem. Kérdezte is mindig a doki, hogy szoptat??? Mondom nem. De tuti hatékony! Most is szerintem arra fogok visszaállni. Ja, és pl. utoljára nem jött meg egy évig, amíg szedtem. Mellékhatás, de nem volt rossz. :lol:

Nutella: ma és tegnap is az volt a reggelim :roll:

Csilla, jól felizgattál a Tummy Tub-bal engem is, jónak tűnik nagyon! :wink:
foltivspicur

Tegnap óta nem találom a helyem, most meg már tényleg nyügi vagyok. :roll: Ajjaj...
foltivspicur

Tesók:
Hanna
Kép

Alex
Kép

Ma voltunk Hannával kettesben vásárolni :D Jó volt vele lenni egy kicsit. Nem is volt annyira izgága. Meg most is nyugodtabb.
Apa meg persze rápánikolt Alexra :D:D De sebaj. Szokja csak :D

Foltiv,
Kitartás! :D:D Nemsoká itt lesz :D

Hari!
Bennem is volt egy ilyen érzés, hogy ott bent kevésbé vagyok kihasználva és tudok pihenni. Kedden nagyon eszembe jutott, hogy még maradhattunk volna Alexal. Persze, akkor a fertőzése csúnyább lett volna és még jobban kiborulok, de azért jól elfáradtam kedd estére. Mostam, főztem, Hannáztam és közben szopiztunk Alexal.

Megyek, fel is ébredt a kisebbik :D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vok 2010.06.03 17:29-kor.

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok, nagyon cuki Alex? Párod mire pánikolt rá?
foltivspicur

Csilla, köszi kérdésed, de nincs jobb kedvem :lol:
Vagy mégis? Talán egy árnyalatnyival. Egész éjszaka azt álmodtam, hogy fájásaim vannak, de mikor felébredtem, csak keményedtem. Miután a doki kérte, hogy ne péntek-szombat szüljek, biztos akkor fogok. Vagy csak 1 hónap múlva :lol:
Ma egész délelőtt vásárolgattunk Anyuval. Holnap gyümölcsnap van az oviban, meg tönkrement Lili DVD lejátszója és ő minden este zenére alszik el, amit eddig abba tettem be. De így ugye a TV is ment, különben nem volt hang. Na tegnap Apa leb.szott, mert akartam venni egy DVD lejátszót, erre közölte, hogy majd ő megjavítja. Hát estére nem javította meg, úgyhogy ma elmentünk Anyuval és vetettem egy komplett házimozirendszert a 4 éves gyereknek, ami DVD-t és CD-t is le tud játszani. Így már nem kell hozzá majd a TV, ha csak zenélünk. Azon röhögtem, hogy nekünk nincs 5.1-es házimozink, de a gyereknek igen. Persze Apa majd jó ideges lesz, de nem érdekel, nekem nem kell több este, amikor Lili ordít, hogy zenét akar. Mondjuk az eladó is hülyének nézett, mondta, hogy ez nem a legjobb fajta, mutat jobbat. Mondtam, hogy nekem ugyan ne mutasson, mert a gyereknek ez is jó lesz. Tényleg nem egy full extrás darab, meg márkátlan is, de a célnak megfelel. Mondjuk az összekötéssel voltak gondjaim, egyelőre mintha nem is szólna mindegyik hangfal, de majd ha Apa lenyugszik, akkor megnézetem vele :lol:

Ma visszakaptam a nandu kendőmet is, meg a lakásba való tili-tolis kocsinkat. Úgyhogy elvileg most már tényleg jöhetne Bence. De nem sürgetem, csak úgy halkan megjegyeztem :lol:

Nemsokára megyünk az albérlőkhöz begyűjteni a pénzt. Lili ma megvetetett magának egy rollert, elvileg azzal megyünk. Olyan édes volt, mert azt mondta "egész életében erre vágyott". Hát egyem a szívét, ha egyszer ilyen rettentő rég óta vágyott rá :lol:

Kép
Kép
hari

nem tudom ki írta az espiros kérdést- kimaradt a válasz, bocs.
Szóval fogalmam sincs mi az a lap... nekem olyan nincs... :)

Vok, nagyon édi Alex!

Luna: megadtam az azonosítót... csak nem értem mire ez a nagy védelem :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Viszont képzeljétek, el lehet, hogy most voltam WC-n, illetve ez biztos :lol: és úgy látom elhagytam a nyákdugómat. Legalább is egy részét. Feltételezem, hogy az volt. Ha nem, akkor persze tévedek :lol: Úgyhogy akkor most elindulok Lilivel az albérlőkhöz, nehogy lemaradjak róla. Persze tudom,hogy így még hetekig elhúzhatom, de legalább már valami jel.

Na majd jövök még vissza.

Kép
Kép
hari

Konkri, szerintem nem a vedelemrol van szo (de csak tippelek) hanem a koltsegnyilvantartasrol :) Mindenhol mar az en idomben is (pedig nem melozom ugye idestova 9 eve) szuntettek megfele a papiralapu irodat.... a mindenhol alatt most a penzintezekrol beszelek (volt szerencsem lakastakarekpenztarban dolgozni igazgato mellett) es ha jon az ugyfel aki ennek ellenere mindig papiros izeket akar (anyam is ilyen, meg nem erti, hogy ez dragabb meg macerasabb, mint a digitalis verzio, mert szerintem akkorsem, mert neki nem az) akkor azt valahol nekik elvileg ki kell kalkulalni, hogy mennyi koltseggel jar. Es gondolom en, hogy azonosito kod alapjan a szamlaformakhoz tudjak igy rendelni, hogy milyen tipusu ugyfelnel milyen ilyen nem altalanos koltsegek lepnek fel..

De edesek ezek az Eszter gyerekeke!!!! Es mind nagyhajuuuuu! :) Na kivancsi leszek nalam ez egy nagyhaju egy kopaszka utan mi kovetkezik :) (radasul nalam egy nagyhaju fekete es egy kopaszka szoszkebb van :D:D a szinekkel is varialok... de asszem nem is mutattam meg kepet a csajokrol, hogy mennyire pepitak egyutt :D:D:D)

luna6

OOO Hajra Hari,m heteid mar nincsenek szamitasaim szerint... :D:D:D en ugye elozo ejjel hagytam el, de van aki tenyleg joval korabban szokta, amde te nem tartasz joval korabban :)

(ma nagyon egeszseges leszek, aludtam ebben a tragyaszaug melegben es most is csak ezt az aromas levegot tudom sziiiiivni :D:D nagyon kalandos, hogy velem szemben van egy teljesen korszeru fullextras hipermarket, hatulrol meg arad be a friss tragyaszag :) Es akkor ez most videk vagy nem az? :D:D

luna6

Tavaly juliusban Lisboaban a csajokkal. Hat nalunk nagyon tud sutni a nap, otthon ilyet azert ritkan tesz, hogy nekem is kalapoznom kelljen, de itt nem lehet kivedeni. Ugyhogy ebbol tul sok nem latszik, de itt megvan mindket noci:
Kép

Itt meg annyi leveheto - szinten a nagy fenyerosseg miatt csak ennyi - hogy egyik szoszkesebb masik fekete :) A borszin sokarnyalatnyi kulonbseget itt minimalisan sem lehet erzekelni :) (na meg a nagyobbikbol amugy sem sok minden latszik :D)
Kép

luna6

Sziasztok!

Eszterxx, Nanetto, Heni gratulálok nektek a babák megszületéséhez.
Sok tejet és sok-sok boldogságot a családoknak :lol: :lol: :lol:

Látom nagyon pörög a topik :D
Engem kikészít ez a higedfront meg a szinte folyton hisztiző kicsi lányom.
Hétvégére már jó időt mond és hátha a hiszti mennyisége is csökken.
Na akkor majd jelentkezek bővebben :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csilla,
köszi a TummyTub-os infót :wink:

Vok,
annyira édes a kisfiad, ő is úgy mosolyog, mint te :)

Hari,
hiába húzhatod még nyákdugó nélkül, ez már akkor is izgis.. :lol: Amikor Vok mondta, hogy ehagyta a nyákdugóját, egy-két nap múlva Alex lett belőle :P

Luna,
már te is elhagytad???? na nekem ez valahogy kimaradt :roll:
hűűű a végén még beeléőzöl itt mindenkit :wink:
Nagyobbik csajszidnak ez a haj ez természetes??? :shock:
mert ha igen akkor marhajóóóóó :lol:
Vendég

Geooo, Mancimnal elhagytam igen :D:D:D Most egyelore meg megvan tudtommal :)

Marmint a csajom hajmennyisegere gondolsz? Nem paroka :D:D A szine sem festett, sot a vastagsaga is eredeti... es nem normalis emberi haj :D:D

luna6

Vasalom a bebiruhakat... hat lehet megis fogok egy ideig kulon mosni, mert ettol a mososzertol olyan szinten babaszaguk lett, hogy nem is ertem :) Van amelyik uj, tehat nem a korbban benne levo bebiktol van babaszaguk, es csak a mososzer lehet :) (es a hormondjaim :D) Teljesen elojott a regi babaillat emlek a tudatalattimbol :D:D

luna6

Jéé, én is ugyanott vettem a Tummy Tub-ot, ahol Csilla, és amikor én vettem is (állvánnyal együtt) akkor is itt volt a legolcsóbb. Mi szeméylesen érte mentünk, de szólni kell előre, félreteszik, mert ez egy olyan raktárszerű kis fura bolt. De időnként jókat akcióznak.
Ugyanebben az üzletben akartam megvenni 3700-ért amúgy a Tommee Tippee-s szemetest, amiről lebeszéltem magam. Még nem mondtam vissza, ami nem is túl fair...
Hát nevetséges, h egy szemetesen dilemmáztam, de gondoltam a Tescóban vmi olcsóbb és esztétikus megoldást keresek, és tuti milyen klassz áron kifogom majd. Ami tetszett volna nem műanyag, dupla szennyestartó, másik felébe meg esetleg lehetett volna a pelust tárolni, az jóval drágább, mint 3700. Azt is otthagytam.
Vettem viszont egy orrszívót (porszívóst) remélem, nem nagyon gagyi, mert 2000.-Ft volt, talán pisze vagy nózi a márkája, de legalább magyar, és talán jó.
Már egész kevés dolog van hátra, és végre összeraktam a borítékokba való pénzt is :/ úgyhogy apránként jöhet a nagy pillanat...

Én is úgy vagyok, mint Bhdetti, meg többen írtok így, félek, tolnám még, de persze várom is, hogy végre anya legyek.

Nekem viszont eléggé tetszik ez az idő. Alapjáratból amióta terhes vagyok, jobban melegem van, mint bárkinek a környezetemben, úgyhogy én szinte élvezem, hogy nem éget a kániukula. Majd ha babázok, már jó lenne szép idő, hogy sokat járkálhassunk.
Igaz, Luna, h a pulzusom is 90-105 közti állandóan, úgyhogy ez is sokat számít a hőérzetben... Neked nagyon kis nyugis a pulzusod..

Konkri, én kérdeztem az Espiro-t, akkor lefotózom azt a részét, és majd Ti megmodnjátok, hogy mégis, mire való. Jó? Tuti nálam jobban meg tudjátok állapítani.

detti_10

Sziasztok!

Konkri!
Jajjj, a bankok az ember idegeire tudnak menni. Soha nem fogom megérten,h ogy mondjuk 700 Ft befizetéséért miért kell nekem a személyimmel igazolnom magam...
De a telefonos céges se jobbak ám... na, mindegy :D Fő az, hogy egyszer csak ki tudod tölteni a dolgokat és be tudod fizetni a csekket :D:D

Szex dologgal full egyet értek. A hátam közepére se kívántam még 1 évvel szülés után sem... Most kíváncsi leszek mennyi idő, mire újra kedvem támad bárminemű szexuális dologhoz :D:D

Luna!
Én nagyhajú feketére tippelnék :D:D:D de majd elválik, ha kibújt a drága :D:D
Hát, nem tudnám megmondani mennyire hasonlítanak. De az látszik, hogy vékonykák mind a ketten :D Ebben gondolom rád ütöttek :D

A trágya szag miatt nem irigyellek... fujjj

Hari!
Hajrá Bence :D:D:D
Ki az a Maczó Heni????? :oops:

Köszi csajok, de úgy látom csak Luna értette, hogy a felső képen Hanna, az alsó képen Alex van :D:D Nem írtam mellé rendesen :D Ezért gyorsan módosítottam is a dolgon :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Hat irtad pedig, hogy a gyerekeid hasonlosagat akarod bemutatni :) En vettem az adast :)
A kisebbikem alapbol vekonka, az is volt mindig. A nagy... hat neki vigyaznia kell majd, o mostansag oke (anyam szerintem felugyeli amennyire meg lehet az eveszetet) de o apai agon hajlamosabb lehet a sulyfelszedere, hogy mennyire konnyen azt meg nem lehet tudni. De apuka nem egy nadszal alkat, es az o csaladjarol (akiket ugye mi nem is ismerunk csak ezer eves fotokrol) sem lehet elmondani, hogy vekony tipusuak, sooooot. De most oke mind a ket csaj :)
Joo sokat vasaltam, azert meg van egy keveske, de mar igen jol allok asszem.

luna6

én is értettem, hogy fent Hanna újszülött képe, és hasonlítanak is, és édesek, hoyg mindketten hajasok, stbstb
detti_10

Luna, tényleg egész mások a lányaid. De mind a kettő jól sikerült darab, úgyhogy nincs miért izgulnod. Bár nem is hiszem, hogy izgulnál emiatt.
Remélem nekem sem az a "letakarni való" fiam lesz. Lilit én szépnek láttam már az elején is, szerintem Bencével is elégedett leszek. Én mondjuk hajas babára számítottam, mert nekem is, meg Apának is sok a hajunk, ehhez képest Lilinek inkább csak kis pihe volt a haja helyén. De mostanra már azért igazi haj lett belőle :lol: Mondjuk érdekes módon egyelőre szőke, pedig mi mindketten sötétek vagyunk. Minden értelemben. Igaz párom ezt cáfolná, szerinte csak én vagyok agyilag sötét :lol:

Ja és jelentem még nem szültem, de gondolom ez kiderült abból, hogy itt vagyok. Beszedtem a rengeteg pénzt az albérlőtől, aztán egy részét le is passzoltam a közösképviselőnek, mert már megint el voltam maradva. Mint mindig. Utána átmentünk még anyuékhoz, de persze autóval, mert eleredt az eső. Úgyhogy megautóztattuk az új rollert. Viszont ettem két óriási tányér Anyukám féle borsólevest. Isteni volt. Igazi borsóból, amit azért jobban szeretek, mint a konzervet.

Na megyünk fürdeni. Érdekes, most már lassan többet kemény a pocakom mint nem. De egyáltalán nem fáj. Mondjuk nem hiányzik a fájdalom, ha az egész szülést fájdalom nélkül csinálom végig, esküszöm nem fogok reklamálni. (álmodik a nyomor :lol: )

Kép
Kép
hari

Vok, én meg pont azon szégyenkeztem itt magamban, hogy rajtam kívül mindenki értette, hogy a két képen a két tesó van. Én bevallom őszintén, csak a hozzászólások után jöttem rá. Persze ha jól megnézem a képeket, akkor látszik, de hát én úgy látszik tényleg nagyon sötét vagyok.
Maczó Heni az én szülésznőm és ő tudta, hogy Te ki vagy :lol: Ő mondta, hogy te vagy az a mosolygós Eszter :lol:

Kép
Kép
hari

Luna,
oké, akkor nem maradtam le arról, hogy most hagytad el a nyákdugódat :P
hát úgy kb mindenre gondoltam:hajvastagság, meg szín... nagyon szuper haja van :wink:

Detti,
nekem is kb 2000forintos orrszívó-porszívóm van (Arianna) még anno gyógyszertárban vettem. amúgy ezek kb mind egyformák, nem is tudom lehet e belőlük gagyit találni (mondjuk biztosan :roll: )

az előbb hívott anya, hogy a holnapi ovis ballagását öcsémnek átrakták jövő péntekre (11).
juhhééé, mert tudok tanulni :wink:
a nagyobbik öcsémnek meg 20-án van a szülinapja, de mivel lehet hogy már addigra meglesz Dávid, ezért átraktuk a köszöntését szintén jövő péntekre.
olyan fura, hogy a ballagás-köszöntés után kedden még lesz egy vizsgám, és akkor már bármikor jöhet... na pihenni nem sok időm lesz :(

Vok,
jót nevettem miilyen hülye vagyok!!!!!!
de amúgy hasonlítanak (Hanna és Alex) :wink:

András ma munka után elment bevásárolni (még mindig nem ért haza, mert nemrég jött el az irodából), és már alig várom, hogy jöjjön, mert diós nudlit fogunk vacsizni, és ő hozza a diót :wink:

addig nyomom tovább a tanulást... jobban mondva napok óta még csak a tételeket dolgozom ki, majd az igazi tanulás szerintem szombaton kezdődik...
Vendég

hahó lányok! csak bekukk! mert hogy már anya vagyok kemény pár napja :-)
tehát Geo irta:
pelusszemetes:
igen, elég drága az utántöltős zacsija, de sima zacsit is bele tudsz rakni. meg amúgy sima szemetesbe is rakhatod. mi kb naponta viszünk le egy adag szemetet, úgyhogy túlzottan sok ideig nem bűzölne a lakásban.
mi kaptuk és I M Á D O M!!! persze 1800 az utántöltő de a vaterán egy faszi "hamisitja" :-) és onnan vettünk több mint 20 métert és hát ugyanolyan jó! kicsit máshogy működik de 600 forint volt ami már megéri jó vastag a zacsi és bazi kényelmes! ezt csak azért irom!!!! ...

szülésem: és tanácsok mert hogy már tudok adni! :-)
szerintem ha bent van az ember párja akihez ragaszkodik biztos könnyebb! ... mi konkrét légzésgyakorlattal mentünk be külön dicséretet kaptunk! Geo a szülésznő ebben tud segiteni ám előtte szerintem mindenképp tanitson egy pár fortélyt mert ott nehéz a fájások között! egyedül a nyomófájást nem tanitották és az nekem nem is ment jól!!!!!....

a 17 órás vajúdás azért volt mert a miomáim szétosztódtak és egy része már a sejtbe hatolt be ettől nem volt méhösszehúzódás mérésre lehetőség és a tolófájást is csökkentette habár elindult a baba lentre!!!! ...

gátmetszésem is volt szuper isteni volt rá a jégzselé betét! óriási találmány nekem bejött!!!! ...

nem volt magzatmázam a mioma felette azt is - rohadt dög - úgyhogy babunk most jó száraz bőrű ... ezért kaptunk speckó tanácsot doktor nénitől aki egy angyal (idáig) ...
leirom hátha valaki kipróbálja nekünk nagyon nagyon bejött és bevallom a bőre is hihetetlenül jól "zsíros" esztinek!

tehát fürdés előtt kamilla tea főzés - picit kihűt! ebbe belemártunk egy vattapamacsot baba fekszik pelenkázón pucéran - tehát fűteni kell vagy a hasát betakarni mig ott nem tart az ember legalább pelussal! szóval belemárt a kamillába vatta kinyom jól majd rá a naprafortó olaj amit doki néni ir fel és ezzel végigmenni (persze kell kb. 7-8 vattapamacs) a testecskéjén igy ugyanis a kamillától az olaj feltapad a gyerekre!!!!!! ezt kevesen tudják (állitólag) ... de tényleg olajos marad - aztán jöhet a fürdetőkrém! fürdetőkrémet a mikróba (nekünk 15 msp kell hozzá) felmelegiteni és jól rákenni! utána jöhet a vizecske ott lubickolás átmosás ha marad rajta pici fürdetőkrém nem baj kivenni törölgetni PUSZILGATNI elalélni látványától :-) :-) :-)

Sex: én úgy kivánom a férjem mint soha máskor! legszivesebben letámadnám most is! hihetetlen milyen hormonok jöttek ki belőlem! szerintem ha lesz "időnk" én neki is állok felfalni! ...

Gátsebem elég gázos sajnos méhplasztikáztak is (mioma miatt) szóval no para ...

KONKRI: nem csuklottál? a szülés nagy flash szóval rengetegszer gondoltam rád mennyire igaz volt!!!!

István Kórház: le a kalappal az utolsó takaritóig is! mindenki 1000%-ban teljesített én ilyedt még nem láttam! döbbenet ... kedvesség - kedvesség - segitőkészség!!! ahhh hihetetlen!

Avent mellszívó: (geonak) EGY ISTENI DOLOG!!! fuuuh szuper mellette még kajálni is tudtam mert néha septiben kell csinálni a dolgokat! :-) babu jó étvágyú imádja a cickóm - remélem igy is marad!!!! ...

Drukkolok mindenkinek EZERREL!!!! ... jaj nagyon jó lesz mindenkinek nemsoká :-)
Vendég

ja a Mam márkájú melltartó betét viszont nekem kurvára nem jött be!!!! :-( csak az aventes!!! de lehet hogy nekem túl csorgós a tej és azért fene sem tudja! úgyhogy rohadt jó :-)
Vendég

Nanetto, nekem pl nem folyt a tejem asszem osszesen 2 alkalom kivetelevel :) (es a melltartobetetekkel is ovatosan, nem hagyja szellozni a mellbimbot eleget es ha valaki hajlamos ra vagy szetcincalodik a bimbo, akkor egy gyulladas melegagyaul szolgalhat, Szoval amikor csak teheted inkabb semmit ne tegyel oda hanem szelloztesd es ha valoban fel kell oltozni es folyik akkor hasznald. Aztan lehet nalad nem okoz gondot, de tapasztaltbol mondom, hogy okozhat)

Ezt a kamillas olajos, elore kenockodos dolgot sosem hallottam en sem :) (a furdetokrem melegiteset igen, csak sosem ertettem, en sosem melegitettem :)) Fura is elso hallasra pont a kamillat adni szaraz borre, hisz a kamilla maga szarit. De biztos az olajjal meg a kremmel egyutt fejti ki a jo hatasat. Ha bevallt, meg kell tartani! :)

luna6

Na jó, de az anyjuk ugyan az, úgyhogy hasonlíthatnának is :lol:

Kép
Kép
hari

Annyira talan hasonlitanak is :) Na majd ha itt lesz az osszes, akkor csinalok ossznepi fotot es akkor eldontjuk :) En a Mancimon sem latom hogy ram hasonlitana, pedig mindenki mondja, hogy nagyon (kivetelesen meg az evente ot egyszer lato verszerintije is megjegyezte halkan az anyja fulebe sugva, hogy nem rajuk hasonlit a gyerek, nem arra a csladra :D)

luna6

Hajra HARI!!!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

ja nem is mondtam a leglényegesebbet aki szed homeot vigye a szülésre nekem 4 cm-ről rögtön 7 cm-re nyitotta 1 óra alatt az egyik bogyesz :-) 5 percenként kellett ennem 5 bogyit pasim adagolta (le volt kötve! :-) mindig nyomta a számba cuki volt)
Vendég

Nanetto,
nekünk is van (Angelcare) pelusszemetesünk :wink:
mondjuk ugye még nem használtuk, csak beleraktuk az utántöltős zacsit, e másoktól úgy hallottam, hogy ha az ember nem bírja finanszírozni az utántöltését a sima szemetes zacsi is megteszi majd később..
no akkor jó a mellszívó?
és te miért használod? mrmint hogy könnyebben bekapja a pici a mellbimbódat, mert feszül a tejtől? :roll:
jó olvasni, hogy már praktizálsz :P
Vendég

Nanetto, te meghozod az ember kedvét a szüléshez :lol: Jó, hogy mondtad a homeos bogyót, mert ugyan mondta a szülésznő anno, hogy vigyem is magammal amiket szedek, de én már elfelejtettem. Mármint nem szedni, hanem hogy vinni kell.

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Benéztem, olvastam, de már azt sem tudom mit, olyan zombi vagyok. :D
Az viszont megragadt, hogy Vok két babája milyen egyforma volt, meg hogy Luna lányai mennyire nem azok. :D

Nanetto, hát baromi jó olvasni téged, remélem kb. hasonló élményként fogom megtapasztalni a szülést. :D
Szex téma meg, Én már naggggyon várom, hogy lehessen, remélem szülés utána hormonok nem akarják elvenni tőle a kedvem. :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Pelusszemetes: Mi is vettünk, Angelcare, és van hozzá egy tartalék utántöltő, de mi is majd sima kukazsákkal fogjuk használni ha kifogyott a gyári. :D simán bele lehet rakni a kazettájába a szemestzsákot (azt a nagyot, ami a kukába is kell). szerintem jó találmány. :)

Ja, és kipróbáltuk mi is a légzésfigyelő-bébiőrt (az is Angelcare), hát azon kuncogtam, hogy hallottam Balázs hangját a hálóban, ahogy a gyerekszobában magában dumál, miközben üzemeli a készüléket. :D Szóval jól szuperál, hallottuk hogy riaszt, hát ijesztő, de azért nem olyan idegtépő, mint egy autóriasztó. (Remélem sosem fog igazából riasztani, de megnyugtat, hogy ott lesz.)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?