Drága Pati: elhoztam Milót délben az oviból, mert nem érnénk oda az orvoshoz. Így a mai úszás is kimarad, de pénteken ott a helyem. VAN BIKINIM!!!!! NA megyek készülődni, este jövök!
panny: nehogy megsértődj, ez csak egy személyes vélemény! Én Komlón nőttem fel, Érd semmi ahhoz képest. 7 gyerkőcből 3 nem volt sötétbőrű, mikor Milán született. (mondjuk ő is jó fekete volt, simán elvegyült a drágám

)
Jut eszembe a sötét bőrről: azt hiszem kvaszévi, neked mondtam a talin, hogy fent van az exem nője iwiw-en, érdemes megnézni: Óvári Tímea, Komló. 1989-ben született a kislány, és már 2-3 éve kezelgette az exem. Jó, mi?
Amúgy ma jobb kedvem van, szép rend is van, jöhet a gyámügyes!
pété, jó, hogy írsz, már hiányoltalak!
esztereu-val mizújs?
márti! hogy vagy???????
mzx: ne mérgelődj a nevekkel, nagyon klassz a Laura, csak azt hiszem mostanában a leggyakoribb név, de ha az tetszik neked, kit érdekel. Én 1 név párti vagyok, nem hiszem hogy a Hédi -amit utálok- ellenére másképp hívatnám magam, ha lenne 2. nevem. A mostohatesóm lánya Anna Jázmin. Én, mivel a Jázmin nem állt a számra, Annának hívom. Viszont a család is Annázta 1 éves koráig. Anyucija meg kitalálta 1 évesen, hogy inkább Jázmin, mert neki az jobban tetszik. Már mindenki átállt, de én akkor sem fogok és kész

De a kislányt sem zavarja, úgyhogy nem én vagyok a gonosz.
mni: teljes mértékben úgy gondolom, mint te. Ha meg lesz keresztelve -márpedig lesz keresztelő, sőőőőőt egyszerre Milánt és engem is meg fognak-, kap 2. nevet, de csak úgy a keresztlevélen. Ez olyan vicces. Én zsidó származású vagyok anyám részéről, de én soha nem tartottam fontosnak, most sem érdekel. Robi katolikus, ő szeretné, ha egyszerre meg lennénk majd keresztelve, egyefene, ha neki ezzel jót teszek!
Na lépek, mert még szőrtelenítenem is kell

(igen, ma orvos nap van

)