A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Most megnézegettem a mi kocsinkról a képeket (mert elő nem szedtem egy kerék-vizitért) .. de lehet nem sokkal nagyobbak a kerekeik de az egyik oldalon duplák.
Én kipróbáltam.. könnyű vele irányt változtatni .. :)
Én már előre imádom :D
Meg nekünk szempont volt a vagány, unisex szín, hogy Apucinak is jól álljon ;) :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Kép
szösszenet

Jah, és gyakorlott kismamik - Szeretném kimosni a rucikat, amiket kaptam. Milyen mosóporral tehetem :?: Van valami baba-mosópor .. vagy bármivel lehet :?: Öbíltőből jó a Lenornak vagy a Coccolinonak a sensitivje, ami fehér, és kisbaba van rajtuk :?:
Köszi a segítséget .. abszolut nem vagyok képben ..

Kép
szösszenet

Sziasztok csak gyors bekukk!Szöszi van a Tescoban asszem Gabi babamosópor mint a többi babaápoló termék világoskék.Az öblitő meg sztem korai,olyasmit hallottam h ecettel öblitett valaki mert az nem allergén.De nem akarok hülyeséget mondani.
Vendég

Szöszi! Ez a szin nálunk is nyerő, hasonlót néztünk Gracoban, csak a szürkéje kicsit világosabb.... :) Milyen márkájú a kocsi és hol vettétek? Én most gyüjtöm az infokat... :) Mindjárt meg is mutatom Zolinak a tiéteket, bizti tetszeni fog neki :)

Babarucimosás.... :roll: öbliteni azt mondják, nem jó az újszülött ruháit, mosni elvileg moshatod bármivel, de van kifejezetten babamosószer én a DM-ben is láttam, meg a Gabinak is van....
Mondjuk, én egyik fiúnál sem mostam másképp a rucikat, mint a sajátunkat, egyik sem volt hála az égnek allergiás sem öblitőre, sem mosószerre... de ez is babafüggő. Szerintem ha biztire akarsz menni, mosd ki kifejezetten babamosószerrel és ha nagyon öblitenéd, akkor a sensitiv öblitők. Amig kicsik voltak énis azzal öblitettem.

Ági
Vendég

Jó reggelt!

Kritta, te mit értesz azon hogy "gyanús" ha valaki nem volt 2 terhesség alatt sem rosszul? Nekem Anyum volt ekkora mázlista, sem velem sem a bátyámmal nem volt semmi baja, se émyelgés se hányás, meg aludni sem aludt annyit mint pl én az első trimeszterben. Mégis terhes volt, láthatpd, élő példa vagyok rá, sőt még egészségesek is lettünk, szóval ez a gyanús kifejezés nekem furcsa...

Mamacka, köszi a mézes receptet!! Közben kiderült hogy Jani nem is szereti :lol: :lol: Én meg itt nagy lelkesedéssel 2 hete arra készülök hogy majd sütök neki (is) és imádni fg érte :lol:

Szössz, nagyon örülök hogy jobb a derekad!!!! :wink:

Zsuzsófi, nekem is tetszik ez a babakocsi (főleg a színe, pedig egyáltalán nem vagyok pinkpárti :roll: ) Sajna érdemben nem tudok úgy hozzászólni mint a többiek, mert mi még a kocsikat egyáltalán nem néztük. Én ugyanis olyan vagyok hogy ha valamibe beleszeretek, akkor nekem AZ KELL, és semmi más :lol: Pénz nélkül meg nem annyira jó ilyen "szokással" elmenni nézelődni.

Nálunk semmi újság, leszámítva hogy reggel lefagytak a füleim. 2 hétig szinte sehol nem voltam, tegnap meg tegnapelőtt Jani cipelte a seggem dolgozni meg haza is, de ma már neki is menni kellett, úgyhogy vége a jó világnak :lol:

Kép Kép
szõlõ

Pumpoka :)

A babakocsi a mózessel is, és a sportrésszel is 10,5 kg. (a pierre cardin ugyanilyen modelje 16 kg) Lehet csak a vázra hordozót tenni, maxi cosi megy rá, mint a qunny-kre. Adnak hozzá adaptert is, tehát ez travel systemes.

Nekem van kicsi kerekű kocsim (quinny zapp) volt nagykerekű is (graco quattro tour) de megmondom őszintént nem érzem úgy hogy fontos lenne a kerék mérete, itt a városban mindkettővel tudok közlekedni gond nélkül. A Gracoval már nem, mert sikerült eladnom :)

Ja cserélhető a mózes, ez olyasmi mózes mint a PP navetta (nekem nem is tetszik az átalakítható)

És itt lehet fellelni:

http://www.arzuhanas.com/4kerek%FBek-Kat1056.html?cpg=3

Ami nekem még bejönne, az a Graco trekko, az is 50 körül van, de meg kell hozzá venni külön a textilmózest. De ez hasonlít nekem legjobban a Quattro tourba, de én beleszerelmesedtem a 3 kerekűbe, mióta zappom van :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szőlő, nekem is tetszik a színe, de még nem tudom mink lesz :) De a többi szín is bejön ám, főleg a zöld :)
Nagyon szép zöld színe van, nézzétek meg az oldalon :)

Babaruhamosás: Én mindkettőnél Ariel kid (most Emzim5 vagymifene) + lenor sensitive. Mindig öblítettem, nekem kell hogy illatosak legyenek a rucik :) Lányom vörös hajú lévén hiperérzékeny, de sose volt tőle semmi baja. Pedig ráadásul én por alakú mosóport használok, de így sem. Jah és vasalni is csak a bodykat vasaltam (most meg azt sem, csak azt a ruhát, ami gyűrött lett)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Tegnap el is felejtettem írni, hogy megjött a táppénzem. Vannak még csodák.... :lol: Úgyhogy nem kell aggódni, nekem időben megérkezett!!!

Visszaolvasni még nem volt időm....majd igyekszem azért... :wink:

Mindenkinek szép napot kívánok!!! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Köszi Zsu, megnézem az oldalt. Emlitetted a Pierre Cardin bkocsit :) csak eszembe jutott, Atisnál kettő is volt, egy újszülöttkortól, aztán egy sport. Mindkettőnek kiesett a kereke, pedig az első ráadásul jó drága volt, három hónap után hagyott ott az utcán kerék nélkül. A szervizben pedig közölték, hogy biztosan nem megfelelően használtam, úgyhogy mehetek a sóhivatalba panaszra. :x A sport a körút kellős közepén fittyedt meg, két hónap után... toltam a kocsit a gyerekkel, egyszercsak azt vettem észre, hogy olyan furi, mintha nem gurulna... :evil: Azzal is anyám felé küldött a szakszerviz... Utána kaptuk a Gracot használtan kölcsönbe, de annyira bejött, hogy vettem egyet gyorsan. Az sosem hagyott ott. Egyszer kellett a citysportot szervizelni, érdekes, nem fogták rám, pedig én voltam a hibás, hogy engedtem Atist felállni a csomitartórúdra, és nem birta a keréktengely, elhajlott, kicserélték garanciában....
Nézegettem a PC kocsikat, veszett áruk van és nem tudom, de én ezek után nem bizom benne.... inkább vmi márkanélkülit, vagy a Gracot. Sajnos a Chicco meg a PegPerego nekünk túl drága :(
De a háromkerekü babakocsi Zolinak is nagyon tetszik... úgyhogy lehet, az lesz belőle... :) Mutattam neki a tiédet is Zsu, meg Szösziékét is, mindkettőre fúúúú, de jól néznek ki felkiáltás volt a reakciója! :)
Szőlő irta, hogy pénz nélkül nem nézelődik... én sem konkrétan, legalábbis nem megyek el a bababoltokba, itt a neten megnézem. Majd akkor megyek a boltba, ha pénz lesz rá :) addig nem fájditom a szivemet, csak szeretném kinézni, ami a végleges döntés lesz, ne ott kelljen órákig válogatni, mert Zoli idegbajos lesz tőle, sajna kicsit türelmetlen a drágám, nem szeret sokat válogatni... :(

Hosszú voltam, bocsi...

Ági
Vendég

Sziasztok!

Babaruhamosás: azt hiszem majd én is az Ariel Kid-et veszem, meg hozzá valamilyen sensitiv öblítőt. Ecettel tuti nem öblögetném a babarucikat... :? Szerintem ha a baba bőre alapban nem hajlamos allergiára, akkor ez jó lesz.

Zsuzsófi! Én azt hallottam, hogy városi közlekedésre jobb a kis kerekű, bolygósítható (elöl-hátul dupla) kerekű kocsik, mint a nagy kerekűek. (ált. a nagykerekűek gumisak) A kicsi bolygosíthatóval szerintem könnyebb forgolászni. Helyből egy mozdulat a fordulás. Egyszer láttam egy nagy kerekű kocsival anyukát fordulni, hát jól megdöntötte a kocsit előre, aztán úgy emelte át szinte. De mondjuk te vagy a tapasztaltabb, én ezt hallottam, meg logikusnak is tűnik.
Mi is Peg Peregot néztünk ki, travel systemest.

mamacka! köszi a képet az Y rugiról! Így már tudom mit keressek. Ebbe tényleg könnyű beletenni a picúrt! Gondoltam 1-2 -őt veszek majd kipróbálni, meg áthajtós fazonból is.

Kép
gabo001

Ági, ha jól emlékszem Szösszék is PC babakocsit néztek ki először, aztán kipróbálták de ő azt mondta hogy tök nem volt praktikus. Köszi az infót, akkor olyat tuti nem veszünk.

Egyébként Enyimuram is elég hamar megunja a nézelődést, bár a babacuccok kimondottan sokáig lekötik :D Csak neki meg eladó-fóbiája van...

Kép Kép
szõlõ

Vera
Gratulálok!
De mintha nemrég azt olvastam volna, hogy ha most nem jött össze akkor még vártok pár évet!
Látom győzött a babó! :)

A PC kocsikról én is csak rosszakat hallottam

Zsuzsófi nekem szimpatikus így ránézésre amit betettél!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most nézem, hogy ezeket én is nézegettem, de ezzel a kerékkel:
Kép
Vagy ez ugyanaz?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát, nálam a babakocsi-vásárlás lesz szép buli....Mindenképpen egymás mellettit szeretnék, az egymás utáni szvsz elég gáz, kitolom az első kölköt az útra, amikor végre látok is vmit...viszont a másikkal meg már a bejárati ajtónkon sem férek ki simán, csak akkor, ha mindkét szárnyát kinyitom. És van egy rács is, az is kétszárnyú. Ekkor kint vagyok a folyósón. Jön(ne) a lift, az is keskenyebb, viszont a kocsi annyira széles, hogy egyedül nem érem át, kell még egy ember, hogy levigyük. Mert lent hagyni nem fogom a pincében, hogy egyesével szaladgáljak le a babákkal...és ha mégis, egyedül hagyok egy babót lent is, meg fent is? Nyóckerben lakom, a fenének sem kell, hogy eltolják vhová :shock: Bár, az talán nem is menne simán, hiszemn a nagykapu is kétszárnyú, tehát azt is ki kell nyitni...és végre kint az utcán...viszont az autók úgy parkolnak, hogy talán még sima babakocsi sem férne el, nemhogy a dupla...Szóval, csak abban reménykedem, hogy a szülésig el tudunk innen költözni végre :? A BKV meg megint kiesett, mert nem tudom egyedül megemelni. Meg simán beszorulnánk a villamosba...Szóval, nekünk marad a kertváros, ha nem sikerül, akkor meg várhatom a jószándékú embereket, akik legalább egy nap egyszer kiszabadítanak a lakásból....

Kép
babyteve2

Mamacka, ez szerintem ugyanaz, de lehet, az én szemem csal.
Ne tegyetek fel ilyen képeket, mert minnyá rohanok megvenni :lol: :lol: :lol: ez a kék is nagyon széééééép :)

Egyébként én sem arra a nagyon nagy kereküre gondoltam, hogy jobb, akkor azt mondom, közepes. A nagyon kicsi kerék sem jó, akármennyire forog.... ami Szösziék kocsiján van, na olyan, az pont a tuti kerékméret, amit még át tudsz tolni könnyen a hepehupán. A Graconak is ekkora volt. Nekem is a bolygósitható ami bizti, a PC első fixkerekes volt, na hogy azzal közlekedni.... barátnőm meg lefixálta a bkocsijuk kerekeit, merthogy úgy lehetetlen tolni, ha nincs fixen a kerék... nem tudom, mit müvelt vele, de sztem nagyon rossz, hogy emelni kell az elejét vagy a hátulját kanyarodáskor...

Szőlő, eladó-fóbiában kezet foghatok uraddal.... :) énis veszettül tudom utálni őket, mikor loholnak a nyakamban... amikor meg kérdeznék, egy sincs ott :evil:
Vendég

Babyteve, így én ezt még nem is gondoltam végig sose (mondjuk nem is ikreink lesznek), fú hát tényleg nem semmi :s Én nálunk ki sem férnék a bejárati ajtón sem... Egyébként azt én is néztem (belvárosi lévén) hogy egy-két helyen képtelenség lesz babakocsival közlekedni az autóktól.... A tömegközlekedést meg inkább hagyjuk, ha nem muszáj én nem fogok felszállni BKV-ra, így is úgy kell ugrálnom az emberek elől, hát babakocsival kimondottan esélyes az ilyesmi. Jó kis élhető város ez a Budapest.... Vágyom haza.

Kép Kép
szõlõ

Jó reggelt csajok!!! :)

Pumpóka - Én itt vettem a kocsit:
http://www.babaholmiolcson.hu/
Ez a mienk:
http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=316
Szerintem nagyon jó kis bolt .. mi itt néztük még a P.C. kocsit .. és jó szar volt ehhez képest! Alig lehetett vele kanyarodni, kb. 6 kéz kellett az összecsukásához (ennek 1 mozdulat - és utána megáll a kerekein, nem kell nekitámasztani valaminek), kisebb is volt a fekvőfelülete, és a hordozója is, mint ennek .. leírtam akkor. Egyetértek Mamackáékkal .. a P.C. szar :D

Babyteve
- Hát ez elég súlyosan hangzik .. nem irigyellek! Remélem megoldódnak a gondjaitok .. és tudtok változtatni .. :) :)

A ruhamosásos infokat köszi!
Öblítő nekem is kell .. az illatok nekem fontosak :oops: :oops:

Kép
szösszenet

[quote="pumpóka"]S írta:pumpókazőlő, eladó-fóbiában kezet foghatok uraddal.... :) énis veszettül tudom utálni őket, mikor loholnak a nyakamban... amikor meg kérdeznék, egy sincs ott :evil:

Noigen... Én pl DM-be a biztonsági őrök miatt nem megyek be, csak ha nagyon muszáj. Engem állandóan követnek és rendesen beállnak mögém. Ilyenkor általában fel szoktam ajánlani hogy átnézheti a táskámat kifelé menet csak ha kérhetném akkor ne jöjjön a sarkamban. De múltkor a Mammut bababoltjából üldöztek minket ki így.

Kép Kép
szõlõ

Megnéztem, találtam egy olyat, ami unisex... de szerintem nagyon vagány és ahogy Szöszi irta, apának is jólállna... :)

Kép

ez ha jól emlékszem, 53ezer

Kép

ez pedig tök hasonló mint Zsu meg Mamacka képe, csak szine más, asszem negyvenvalamennyi....
nekem ezek is nagyon bejönnek! A hordozós meg főképp, mivel azt is ugye vennünk kell! :)
Na, befejezem a babakocsizást, inkább megyek takaritani, mert semmi nem lesz karácsonyra a lakásból, ha képeken ábrándozok :)
Vendég

Oh, budapesti közelekedés babakocsival .. no comment :) :lol:

Szerintem mi még jó helyzetben vagyunk .. 9.-en lakunk ugyan, de 2 lift van .. áramszünettel nem számolok :lol:
Minden itt van egy köpésre, akár sétálva is meg lehet közelíteni ..
De ami a legjobb, hogy megcsinálták a Lágymányosi hídnál azt a parkot .. http://www.obol.hu/Kepek.html
Voltunk ott párommal .. és nagyon szép!!
Én bevetem magunkat a kocsiba, és 2 perc alatt elgurulunk oda levegőzni .. tökéletes :D :D :D
Van, aki közel lakik hozzánk??? Közös babakocsi tologatás .. aztán majd Lei is csatlakozik :wink: :D

Kép
szösszenet

[quote="szőlő"]N írta:szőlőoigen... Én pl DM-be a biztonsági őrök miatt nem megyek be, csak ha nagyon muszáj. Engem állandóan követnek

Nem csak téged :lol: :lol: ott mindenkit .. ritka paraszt társaság!!
Pedig babaápolási cuccok miatt sűrűn fognak látni :roll: :roll: legalábbis én a DM termékekről, pelenkáról csak jót hallottam :)

Kép
szösszenet

De azért még Szöszi linkjét megnézem! :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="pumpóka"]D írta:pumpókae azért még Szöszi linkjét megnézem! :lol: :lol: :lol:

Nézd csak :D Mert mi 40ezerért vettük hordozóval, esővédővel, lábzsákkal .. szóval érdemes körülnézni ott is ;)

Kép
szösszenet

Igen, én is csak jókat hallottam a DM-es babacumókról.

Kép Kép
szõlõ

Ó DM őrök! :D (De most megnyugtattatok, mert már kezdtem magam bűnözőnek érezni, hiszen, hiába van 10 vevő a boltban, tuti, hogy engem követ. Vagy csak így érzem? A Blahánál meg asszem a babás cuccok egy totál félreeső szegletben vannak, jó lesz ott vásárolni. :oops:

Tominál még a 10.-en laktunk, és sajnos, volt párszor áramszünet...12 kilós babakocsi, 15 kilós kölök...az izmaim azóta is megvannak. Én úgy megerősödtem a babkocsis időszak alatt! :D :D :D (Bár most meg fáj a kezem a vérnyomásmérő pumpálásától...mi lesz majd a mellszívónál...kézim van... :shock: )

Kép
babyteve2

Tényleg utsó és itt sem vagyok.

A DM-ben tapló társaság van, nálunk is! Akár a Mammutban akár a Margit körúton.... de énis sokat jártam oda mikor a fiúk kicsik voltak és most is fogok. A Babylove pelus nagyon jó minőség, én Barnusnál már csak azt használtam, az elejétől kezdve... nekem is minden kifolyt az első pár hétben, de nem volt mindegy, hogy 3ezerért vagy 1500-ért folyik ki :) A törlőkendőjük is mind nagyon jó, vastag és van sensitiv ha a baba bőre azt kivánja, és jóval olcsóbb mint a pampers, de semmivel nem rosszabb, sőt, nekem az illata sokkal jobban babásnak tünik.... De a fürdetőjük, krémük... én nagyon sokat használtam és nekünk bejött... mivel meg kellett és most is meg kell néznem, melyik forintot hova rakom, én örültem, hogy aránylag olcsó és mégis jó minőségü termékeket kapok. Az őröket meg kibirom valahogyan :) kapják be! Egyenlőre én vagyok a vásárló!

Most már dugó van..... :)
Megkeresem a porszivót meg a konyhát.... mint egy rendes háziasszony! 8)
Vendég

Babyteve - Nah, én tuti nem indulok el sehova gyalog a 12kg-os babakocsimmal meg a gyerekkel .. lefelé a 9.ről .. esélytelen :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Az elinduláskor még volt áram.... :roll: ez volt a baj...ha akkor sem lett volna, visszafordulok, és inkább kenguru, ha nagyon fontos...de így... :D

Kép
babyteve2

Jajj .. az úgy durva ..
Össze kell haverkodni a földszinten vagy az elsőn jó emberekkel :D :D
És meghúzni magunkat egy kis időre ... mert én nem jutnék fel sosem :D

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Az előbb értem haza az ultrahangról. Egy másik dokinál voltam, és ő is azt mondta, igaz csak 75%-ban, hogy kislány!!! Nagyon örülök neki! És a férjem is örül. Igazából ő sohasem mondta, hogy mit szeretne. Én az elejétől úgy érzem, hogy kislány. Persze tudom, hogy ez még nem 100% és az sem lesz baj, ha a 25% jön be.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Alíg tudom elolvasni, amiket írtatok.

Babakocsikat én is eddig csak a neten néztem, de beleszerettem a Taco-ba. Nem egy olcsó kocsi, de nekem nagyon biztonságosnak tűnik. Pont a nagy, gumis kereke miatt.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Egyébként ez a márkakérdés fura dolog... Itt minket a fiúk folyamatosan oktatnak, mert egy-két műszerünk van gyárakban, és ők néha járnak ki és látnak dolgokat. van hogy TELJESEN ugyanazt a terméket csomagolják 2 különböző dobozba (Pl. étolaj). Mosószereknél is van hogy annyi a különbség hogy más illatanyagot raknak bele, és így az egyik duplaanyiba kerül mint a másik.

Szerintem ez a pelusokra törlőkre is teljesen igaz, azért olcsóbb mert DM saját márkája, nem azért mert rosszabb. Csak ezt ki kell tapasztalni.

Kép Kép
szõlõ

Gumimaci, gratulálok a kislányhoz! :D Sokáig én is lányt éreztem egyébként, aztán annyian piszkáltak a fiúval hgy mostmár fogalmam sincs. :lol:

Kép Kép
szõlõ

Ez az a kocsi, amibe beleszerettem.Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

74990 Ft-ért találtam a neten. Azt írják 3 funkciós, de nem részletezték, mi az a 3 funkció. :?:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!
Gumimaci: gratulálok! :)
Szőlő: majd holnap kiderül! ;)

nekem sikerült a legdrágább babakocsiba beleszeretnem... :oops: :oops: na persze, csak álmodozom... Chicco, mózessel, hordozóval, mindennel...

ercsi_3

Talán ,talán... :roll: :D

Kép Kép
szõlõ

Nekem mindenki kislányt jósolt eddig az elejétől. Egyébbként először mi is azt terveztük, hogy nem fogjuk megnézni a nemét. De annyira "kislányozták" a pocakomat és azóta én is beleéltem magam, hogy nem akarok majd csalódni a szülőszobán, ha véletlenül kisfiú lesz. Szóval, azért szeretném tudni, hogy fel tudjak készülni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Hello,

szebbnél szebb kocsikat tettetek fel ;) A Zsuzsófi és mamacka által felrakott kocsit már láttam élőben, tényleg nagyon vagány kis járgány ;)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

gumimaci, gratu a kiscsajhoz :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Általában mózes, mélykocsi és sportkocsi a 3 funkciós. Gratula kislányhoz! Név van már?

Nálunk senki sem márkafüggő, szerencsére még a fiamat sem rontották meg az osztálytársai, bár Ő inkább az alternatív-rock műfajt képviseli, ott meg nincs márka (legalábbis, még nem mondta...a Converse-cipőért van oda, de közöltem vele, nem veszek tizen-huszonezerért egy vászon tornacipőt....oké, az nekem is nagyon bejön, de pl. az én méretemben olcsóbb, mint a kölöké...én gyerekméret vagyok, Ő meg már nem :D

Kép
babyteve2

Ercsi ez is szép,

és amiket még feltettetek azok is!

A 3 funkció vajon azt jelenti, hogy mózeskosár, sport és hordozó? Mert akkor nem is annyira drága az, amit én néztem ki?!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Babyteve,

köszi. Szóval, a hordozót külön kell venni. Akkor jól sejtettem az elején, hogy drága.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Igen, gondolkodtunk már neveken. A családnak és az ismerősöknek nem áruljuk el, amíg meg nem születik, de nektek elmondom: Iringó lesz, ha tényleg kislány.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Csajok - marcipán-golyó függő lettem .. nem bírom abbahagyni :oops: :oops: :oops: :oops:
Ez a terhességi diabétesz attól tud kialakulni, ha sok édességet tömök a várandósság alatt? Vagy hajlam kérdése inkább?

Kép
szösszenet

Szösszenet,

nem tudom mitől alakul ki a terhességi cukorbetegség. De nekem egy kismama azt javasolta, hogy a vérvétel előtt 1-2 nappal ne egyek édességet, mert volt akit tévesen ezért ítéltek diétára.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Tényleg? Akkor lehet nem karácsony után kellene mennem .. hanem valamikor január első hetében ..
A 24-28. hét között lehet bármikor, ugye? Akkor beleférek még...

Kép
szösszenet

Egyébbként, én mindig is imádtam az édességet, főleg a csokit. És mióta terhes vagyok, nem bírom enni. Ha nagy ritkán eszem 1-2 kocka csokit, vagy egy fél pohár kakaót iszom, már rosszul vagyok utána fél napig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2008.11.28 22:34-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

sziasztok!
Örülök, hogy babakocsi "lázban" égtek, mert én is nagyon nézegetem őket, ez lesz az első dolog szerintem amit megveszünk. Nekünk is fontos, hogy jó áron de azért jó minőségű is legyen. Nagyon tetszettek a babakocsik, amiket feltettetek. Az egyik legfontosabb, hogy teljesen vizszintesen legyen a baba az első időkben, szóval vagy "mózes" kombináció, vagy teljesen dönthető támla. Nem árt, ha alu. vázas, és nekem is fontos, hogy kis bolygós kerekű legyen szintén belvárosi lévén. (Ja, igen és a súlya sem mindegy. HIába lakunk az elsőn, a ház kapuja előtt is rengeteg a lépcső, és porckorong sérves lévén nem nagyon ajánlatos emelnem)
Gumimaci, gratulálok a kiscsajhoz!
Szőlő, már engem is nagyon furdal a kíváncsiság, hogy mi lesz nálatok.
Nekem tegnap a doki 3.-szor is megerősítette, hogy szerinte kisfiú :)
képzeljétek, tegnap a védőnői előadáson többek között arról is volt szó, hogy cumisüveget csak tárolásra használjunk az első időkben, (persze aki tud szoptatni rendesen) és a lefejt tejet is kifelé hajló pohárból adjuk majd nekik, mert különben a szopási mechanizmust a cumi teljesen felborítja. Ja, és múltkor volt szó a fertőtlenítésről. Erről azt mondták, hogy tényleg nem kell túlzásba vinni, mert ha a gyerek nem találkozik minimális kórokozókkal, bacilusokkal, akkor az immunrenszere sem lesz tökéletes. Ez első hallásra ijesztő, de szerintem is lehet benne igazság.
Timi

Kép
tim27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?