A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Húú, 60 napon belül vagyok :shock: :lol:

poszani: 12 év, gratula! :D Tényleg nem kevés, és ez így van jól! :wink:

biga.csiga

Gyors megpihenés a szülői házban (lakásban), mielőtt viszem az autót gumicserére. Reggel Apával jöttem be, megnéztük direkt a jógás DVD-t (majdnem én nyitottam a 'bótot'), erre kiderül, hogy az uccsó darabig eladták, 1-2 hét az új szállítmány :evil: Hatalmas banyek!!! Jártamban-keltemben bizti látok itt-ott jógás DVD-t majd kinyitom a szemem! És akkor legalább abból csinálok másolatot, aki kért. Ha meg közben megjön a másik, az csak jó.
Utána irány a házasságkötő, megkaptuk seperc alatt az anyakönyvi kivonat másolatát (ingyér :lol: )! Onnan Apát eldobtam a dolgozóba (nincs bent a főnöke, ráért kicsit később menni).Utána irány a patika, ahol az egyetemi gyakorlataimat töltöttem és beszereztem egy jó néhány kelléket, Tenát, 1-2 homeopathias cuccost,Laktoherbet, a többit meg megrendeltem. délutánra itt is lesz! Meg már melltartó betétet is vettem.... Kezdek kicsit megnyugizni, hogy nem üres pakkal vonulok majd szülni :oops:

Szilveszter: szerintem vagy babázunk, vagy babázunk (reményeim szerint) :lol: :lol:

Kisbogács: tetszett a férjed reakciója :lol: Apa meg nálunk mindig úgy van, hogy a szülőknél annyi kaja van (és tényleg), hogy neki ne álljak főzni...De valamit mindig rittyentek pluszban, azért az nem jó, ha nem sürgök-forgok.

Csmoni: jó,ha ilyenek a szomszédok! Alapjáraton nekem sincs bajom a mieinkkel, kivéve a macskadeportálót :evil: De szinte alig vagyunk otthon, párom szüleinél, illetve a sajátoméknál. Csak estére esünk haza.De lehet, hogy idén odarendelek mindenkit :lol:

Csöre: nálunk fordítva van :lol: Azt hiszem, kész katasztrófa lenne, ha én kezdenék szerelni, Apa meg főzni :lol: Jobbulást a párodnak! Az enyém is kidőlőben, de tegnap nyomtam bele NeoCitrant este, ma meg mézes teával ébresztettem, úgyhogy alakul, szerintem idejében elkaptuk.

KépKép

KépKép
kata8110

Biga.csiga: gratula a 60 napon belüliséghez!!! :wink: Várjuk a cicces képet (az enyémek is folyton 'visszaugatnak') :wink:

Poszani: gratula a 12 évhez (mi 3 éve gyűrjük egymást :lol: )

KépKép

KépKép
kata8110

Hó, Kata, mennyi rohanás ekkora pocakkal :)
Nálunk elég sok szerelés tartozik hozzám :D pl. a bicikliszerelés is :) de azt is megosztjuk, mint a konyhát :wink:

Poszani: gratula a 12 évhez :D (mi 15 éve vagyunk lassan együtt, 9 éve házasok, ja mer' én vén vagyok, mint az országút, Anyám is megmondta :wink: én meg azt hiszek el, amit akarok :D)

Biga.csiga: Neked a 60 nap alatt-hoz gratula :D
Tali: én szeretnék menni, de a jövő hét utántól (is) csak hétfőnként leszek Bp-en.

Így is a jövő hetem elég durva lesz :evil: kedves utódom bejelentette, hogy mégsem tud jönni hétfőn, csak csütörtökön :evil: még jó, hogy hétfőn és szerdán már mindenképpen fel kell bumliznom Bp-re :evil: szóval egyre inkább azt gondolom, hogy nem a megfelelő embert választották ki a kollégák :evil: ha ez így kezdődik, hogy fog dolgozni?!
Mindegy, én is beveszem Katuska "lesz@rom" kapszuláját, csináljanak azt nélkülem, amit akarnak. Nem fogok szabi és táppénz alatt segíteni, az biztos. Én idejében szóltam, hogy szülni fogok. Na most jól kidühöngtem magam :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Meg voltam róla győződve, hogy írtam tegnap este, most mégsem találom. Lehet, hogy csak álmodtam?

Csajok, én is voltam már úgy egyszer, hogy nem tudtam eldönteni, hogy álmodtam-e, hogy éjjel fájt a pocim, vagy tényleg fájt. Fura érzés volt.

Csöre, jobbulást a párodnak. Sajnálom a jövő hetedet. A mocsok utódod meg monnnnyon le…… vagyis hogy még véletlenül se monnnnyon le, hanem mielőbb jöjjön végre.

Poszani, nektek is jobbulást!

Biga.csiga, gratulálok az 59 naphoz!

Kép
petne

Poszani:12 év ? Anáym! Az nagyon szép,gratulálok!! :) Mi 20-án volt, hogy 9 éve ismerjük egymást, és 6 éve vagyunk házasok

Voltam védőnőnél, aki már megint új, ez már a harmadik... Utolsó látogatásom volt, megkaptam az induló gyógyszertári vényeket, vérnyomásom ok, és összesen most 6 kilónál tartok. Szóval minden jó, bár védőnéninek sem teszett a 4 kereszt a pisiben, dehát mit tudok csinálni? Hétfőn lesz meg a tenyésztés eredménye, kíváncsi leszek, hogy milyen állatokat találnak.. :?

Most megyek tüsténkedni, jönnek hétvégére Nagyimék, aztán holnap Anyu és Öcsém is .Öcsém még nem is látta az új lakást :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

A karácsonyi, adventi hangulatjoz hoztam ezt a diógömböt, vagyis inkább fürtöt amit tavaly készítettem. Kicsit macerás az elkészítése de a vendégek csodálkozó tekintete miatt megéri megcsinálni:)

Kép

Kép
katuska79

Katuska: ez csodaszép :D nagyon ügyi vagy. Mágnes most látom már 35- hét :D hú nemsoká... szülünk :D :D Szóval akkor szépen lassan mindenki 60 napon belülre került. Hétvégén ha minden jól megy akkor mindent megveszünk ami még hiányzik, beleértve a karácsonyi ajándékokat is így még a nagy roham előtt jó is lesz mindent beszerezni meg az a sok ember??? hú kitudok feszülni ha sokan vannak :wink:
erzsebet0312

Mágnes: de jó, hogy odaadták a vényeket ... én emiatt aggódom a leginkább, hogy beletrafálok a szüléssel az ünnepek közepébe, amikor se doki, se gyógyszertár :?
A pisit sajnálom, remélem, semmi komoly.

Petne, Kata, köszi a jókívánságokat, átadom Apusnak... bár nem annyira érdemli meg, ha nem pihen :roll:

Micsoda álmaitok vannak lányok! Jaj, már álmodni sem merek :D
Nekem fájt már éjszaka, mert a forgolódásnál nem vettem figyelembe az első "puttonyomat" :D

Katuska: szép a diógömböd :) összeragasztottad, vagy fűzted? A fűzés nekem mindig gáz... a plafonotok meg nagyon hangulatos :)

Csöre
csöre74

Nem fűztem, hanem szét kell szedni a diókat, kibelezni majd összeragasztani úgy, hogy egy vékony drótot fogsz közé. AZtán lefújni arannyal és elkezdeni gömb formában összefogni a drótoknál fogva. Mint egy csokrot forgatva. Aztán a drótokat kell eltakarni zöld növénnyel és szép szalaggal. Én műfenyőt tettem rá, hogy ne hulljon.

A plafont meg én festettem még mikor pocakos voltam Mátéval:) jó buli volt mondhatom....
katuska79

Hali!

Poszani! 12 év??? Nem semmi! Gratula!

Katuska! Szuper a dísz!!!!

Vettem szaloncukrot. Nagyonnnnnnnn finom. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hű, akkor azért elég ügyesnek kell lenni, hogy szépen törjön :roll: na majd rámozdítom Emesét :)

Hú én sem pocakosan, sem szoptatás alatt nem mertem már festeni... igaz, nálunk minden zömmel lazúros, és az nagyon büdös :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csöre74 2008.11.28 16:55-kor.

Csöre
csöre74

Csöre:
Na ezért kértem én most a vényeket, mert Anna 2 ünnep között született, jan. 1-jén jöhettünk haza, és nem tudtuk kiváltani a vényt, bár nem is volt mit, mert 2 ünnep között a védőnő sem volt... :?

Katuka:
Ez gyönyörű! Nekem idén még adventi koszorút sincs energiám készíteni... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ez a vény dolog olyan érdekes.
Nekem a védőnő azt mondta december elején kihozza.
Mivel az én TAJ számom kerül a receptre.

Kép
hanna30

Hanna:
Nekem rá is írta már a TAJ-t, mert nem teljesen a tiéd kerül rá, hanem az első számot át kell írni 8-asra. Majd a nevét kell ráírni, meg ugye a születési dátumot..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Csöre: Nem is vagy öreg! Nektek is gratu a 15-höz! :D Nekünk hol van az még :roll: Viszont nálunk az a jó, hogy Apának nem kell sokat gondolkodni az évfordulókon, mert pont 3 éve voltunk együtt az esküvőnk napján, szóval csak egy dátumunk van :lol:

Mágnes, Hanna: Nektek hogy hogy a védőnő adja oda a receptet? Milyen doki van ráírva? :shock: Az enyém (védőnéni) ugye a doki választás miatt nyaggat. Próbálkoztunk is, de ahol építkezni fogunk ott nem vállalnak, mert nem az lesz a tartózkodási helyünk. Ambulánsan (mondjuk ne kelljen) ellátják majd Milánt, de minden kötelező szűrést a tart. hely szerinti dokinál kell rendezni, aki viszont nem spec gyerekorvos, hanem sima házidoki, ráadásul tüdőgyógyász, és vén mint az országút... :? Még hozzá is el kell jutni, mert a védőnéni szép kis listát írt, a beszerzendő cucokról.
Amúgy nálunk is az én TAJ-om kerül a vényre, na de nektek honnan varázsolnak recepetet író dokit? (Birom, hogy mennyire egységes az eü Magyarországon...) :roll: :shock:

Katuska: nagyon szép ez a dió és a plafon is csúcs! :wink:

biga.csiga

petne: Köszi a gratut! :lol:

Erzsébet: ne is beszéljünk a tömegről... Én rendszeresen felhúzom magam, hogy nem figyelnek, és simán nekem jönnének, nagy pocak ide vagy oda. Majd jól felidegelem Apát (múltkor már közölte, hogy sz@rik rá, neki fog menni boldog-boldogtalannak), és ő nekimegy majd mindenkinek, én meg jól bokán rúgom az illetőt, aki túl közel óhajt jönni hozzám :twisted: Ha bevásárló központokban randalírozó harcias kiamamáról hallottok a hírekben, jussak eszetekbe! :wink: :lol:

biga.csiga

Mágnes! Így igaz.
Kamuzik az, amelyik azért nem adja oda, mert a baba TAJ száma kell rá. De nem is lesz még akkor TAJ száma.

Biga.Csiga! Nekem ilyen. :)
A védőnő és a gyerekorvos a szomszédban van. Fel kell hívnom, ha megszületett és ha hazajöttünk. Majd kijön meglátogatni a babát.

Olyan aranyos ez a Tibike a tv-ben. :oops:
Én csacsi itt pityergek...

Kép
hanna30

Biga.Csiga! Én ma majdnem megvertem egy pasast. :twisted:
Komolyan mondom, kretének az emberek!

Kép
hanna30

Hanna: mázlista :wink:
Vesztemre bekapcsoltam a TV-t, most már én is pityergek...
Úgy látom, akkor te lehet előbb leszel a hírekben :roll: :wink:

biga.csiga

Biga.Csiga! Akkor pityeregjünk együtt.
Áááá, nem leszek a hírekben.. nem bántottam. Ma jó napom volt. :lol:

Kép
hanna30

biga.csiga:
Nálunk könnyű a helyzet, mert Annának már van gyerekorvosa, így tudjuk ki lesz a dokink. Egyébként én úgy tudom, hogy minden gyerekorvostól van a védőnőnknél kezdő csomag pecséttel ellátva, megírva, és így adja ki a receptet. Amíg pedig nem választasz orvost, akkor is van egy körzetes gyerekorvosotok, akkor az ő vényét kell kiadni, utána bármikor szólhatsz, hogy te más orvost választottál. Szabad orvosválasztás van, mi sem a körzetesnél vagyunk..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: én is kértem a vényt, pont amiatt, hogy simán jöhet ünnepek alatt, és most úgy jön ki, hogy két hosszú 4 napos hétvége is beleesik: nekem azért nem adják oda, mert arra hivatkoznak, hogy még nem tudják a gyerek nevét (majd ráírom) meg a taj számát (amire heteket kell majd várni), de nyugodtan zavarjam őket ünnepek alatt is. Ok, majd felhívom Szenteste, hogy na, akkor MOST kéne a recept, meg intézze el nekem a gyógyszertárat is :evil: annak tükrében, hogy a kórházba is vinni kell már kencéket, marha jó hozzáállás :evil: Szóval megint csak felhúztam magam :)
Bigacsiga: köszi, nem öreg vagyok, hanem korán kezdtük :wink: :oops:
Most fogunk a gyerekekkel nekiállni az adventi koszorúnak... na, ebből mi fog kisülni :roll:
Tolongás, tömeg: majd Apushoz tapadok, róla mindenki visszapattan :wink: :lol: :lol: Sajnos vannak olyan alkalmak, amikor ez nem lehetséges, hát, akkor majd megoldom valahogy :?

Csöre
csöre74

Ha már tűzoltók, egy kicsit megmutizom Apát :D

Kép

biga.csiga

Sziasztok!

Én is voltam védőnéninél. 14 kg-nál tartok, de azt mondta, hogy nincs azzal semmi gond, egyéni, hogy kinek mi a sok. Vékony voltam, most sem vagyok elhízott, úgyhogy ne izguljak miatta.
2 hét múlva jön lakásnézőbe, és akkor hoz mindent. Recepteket, gyerekorvos elérhetőséget, meg ilyesmit.
Remélem, addigra készen leszünk a kisszobával.
Képzeljétek, végre elkészült a hálószoba bútorunk nagyobbik része. Már meg is pakoltuk, de a leendő gyerekszobában a sok kacat miatt meg sem látszik, hogy mennyi minden kikerült onnan. Hétvégén a férjem megpróbálja a lehetetlent, kidobálni a még ott lévő cuccokat (hogy hova, nem tudom), és szétszerelni a szekrényeket (azokat az én szüleim és a férjem szülei elviszik).
Ma telefonáltak, hogy megérkezett a bababútor, szóval azt is hamarosan elhozzuk. Ha minden jól megy, akkor jövő hétvégén festünk, utána meg összerakjuk a bútort, és akkor jöhet a bevásárlás, mosás, stb. Már nagyon várom, mert kezd elegem lenni abból a kupiból, amiben most vagyunk.
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerültem.

Kép
petne

Hanna: ház ez az "anya", én ezt nem is hiszem... Komolyan mondom, én a gyereket vállalókat is vizsgáztatnám, aztán alkalmas vagy nem. Ha egy autó vezetéséhez kell vizsgázni, a gyerekneveléshez miért nem? (Ne is foglalkozzatok ám velem, néha jutnak eszembe érdekes dolgok :roll: :lol: Na, de akkor is... :evil: )

Mágnes: Milán nem idejön haza, ahol most vagyunk, szóval itt nem vállalnak, ahova építkezünk ott szintén nem, marad a jövőbeni tart. hely (ott nincs gyerekorvos, csak sima körzeti), szóval választhatok én szabadon, ha nem vállalnak... :roll:

Csöre: Tudtam én :wink: Orvost meg tessék jól kupán vágni, baromságra hivatkoznak :twisted:

biga.csiga

Mágnes! Nekem is ezt mondta a védőnő.

Csöre! Nem mondok semmit. :? Én simán felhívnám az ünnepek alatt. hehe Most tényleg komoly, hogy szinte mindent vinnünk kell?
Én nem térek magamhoz.
Jó koszorú készítést!

Kép
hanna30

petne: Detto, ami a felszedett kilók magyarázatát illeti :wink: Kupi, hát... Mi kéltlakiak vagyunk. A bútorok akkor fognak lekerülni, amikor én kórházban leszek Milánnal, addig apránként hordunk nem használatos ruhákat, konyhai eszközöket, meg ilyesmiket... Milánnak ágya van, meg matraca, szekrénye (polcok nélkül), némi tiszta ruha, de még mosnom nekem is kell :oops: Azt hiszem nálunk később senki nem rendezkedik be :roll: De nem aggódom :lol:

biga.csiga

Petne! Ügyes vagy! Tök jó, hogy halad a szoba. :)

Kriszti! Én nagyon becsülöm a párodat! Laca haverja meghalt a BME tűznél, én akkor nagyon kiborultam. Mivel vonulási területen lakunk, mindig tudom, mikor van nagyobb gáz valahol.
Én annyira féltem őket. :(
Bár nekem senki nem tűzoltó, de ennyi pénzért, amennyit kapnak hihetetlen, milyen lelkesen végzik a munkájukat. Bocs az OFF-ért.

Ja, tudod, mi el akartuk indítani az örökbefogadást. Ott persze kell pszichológiai teszt. Ezeknek a nőknek meg nem. :twisted: :twisted: :twisted:
Olyan igazságtalan világ van! Én is sajnálom az ilyen gyerekeket.

Kép
hanna30

Lányok, nem tudom, miről van szó... de néha én is elgondolkodom azon, hogy vannak olyan emberek, akiknek nem szabadna engedni a gyerekvállalást.
Tűzoltóság témáhaz: Bigacsiga, a párod tényleg hős :wink: Apukám is tűzoltó volt nyugdíjazásáig... pontosabban az utolsó 10 évben már a búvár osztagnál tevékenykedett a tűzoltóságon belül. Sokat hallottam... Hanna: sajnálom Laca haverját... aznap teljes sokkban volt a család itthon :(
Doki: na tőle még nem kértem a vényt, de majd bepróbálkozom vele... csak a védőnénitől kértem... amikor Bp-en laktunk, ő intézte, eszembe sem jutott közvetlen a dokitól kérni...
Csajok, azt számolgatom, hogy 3 napot még ki kéne húzni a dolgozóban (+) és akkor nem kell egyáltalán táppénzre mennem, max. 1-2 napot dec. végén.... :roll: lehet, megjátszom... de csak otthon csücsülve. Meg esetleg január elején táppénz, ha Saci mégis januári akar lenni (mint ahogyan ki van írva)...

Csöre
csöre74

biga:
Hát akkor extrém helyzetben vagy... Nincs orvos ismerősöd?
Vagy talánmég azt lehetne csinálni, hogy megírom a kiírandó cuccok nevét, és megpróbálni a háziorvosoddal kiíratni..

Csöre:
hogy mekkora hülyeség, hogy nincs TAJ száma! Mi 5 naposan a gyermekklinikán voltunk Annával Szívuh-n, akkorsem volt TAJ száma,mégis megcsinálták a vizsgálatokat amíg nincs, az Anyáét használja.. Hülyék ezek??? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre! késsel kell szétválasztania diókat. Beledugni a hegyét a végébe és elfordítani és akkor szétesik.
Nekem már csak gyertyákat kell vennem a koszorúra és kész. Majd azt is holnap a piacon szerzek.

Én is mindig harcolok a tömeggel, hogy ugyan mikor jönnek nekem? A legjobb mikor még Máté is mellettem van és az emberek nem néznek a lábuk elé! Múltkor egy pasa simán fellökte...hiába kért elnézést akkor is oyaln dühös voltam rá, hogy majdnem elégettem a tekintetemmel....a pocakomat mg védem, mint egy pajzsot.

Biga.Csiga! jó apának a portréja:) nem kellett sokat sminkelni:)

A dokival kapcsolatban meg tiszta hülyék....egyébként is miért nem lehet ezeket a dolgokat vény nélkül megvenni? Ugyanolyanra csinálják a fürdetőt, kenőcsöt mindenhol, az olaj sem változik (bár azt lehet venni reci nélkül) és az alkohol is alkohol....miért nem lehet megvenni simán, mint kezdő csomag? Ráadásul készüljetek fel, hogy sokszor épp nincs készen fürdető vagy popsikenőcs mert ezeket frissen keverik ki, hanem lehet értük menni még egy kört pár óra múlva!
katuska79

Mágnes: már egy dührohamon túl vagyok... most még egy olyat próbálunk, hogy öcsém a lányára kiíratja Bp-en egy másik dokinál ... hátha megteszi... végülis ismer minket, amíg Bp-en laktunk, ő volt az orvosunk, remélem, rendes lesz. De azért gáz, hogy így kell trükközni.
Hanna: lehet, mire oda kerülsz, hogy Olivér bejelentkezik, már megjön a 2009-es ktg-vetés a kórháznak, és nem lesz olyan csóró, mint év végén, meg közvetlen év elején :roll:

Csöre
csöre74

A gyermek egy hónapig jogosult taj szám nélkül mindenféle ellátásra! ez jogszabályban rögzítve is van!!!!!!
katuska79

Csöre! Apukád melója sem lehetett semmi.
Hát jobban járnál anyagilag, ha nem lennél tp-en.
A doki lehet, hogy normálisabb, mint a védőnő.
Én ilyenkor adok hálát, hogy normális a védőnőnk.

Kép
hanna30

Csöre! Apukád melója sem lehetett semmi.
Hát jobban járnál anyagilag, ha nem lennél tp-en.
A doki lehet, hogy normálisabb, mint a védőnő.
Én ilyenkor adok hálát, hogy normális a védőnőnk.

Kép
hanna30

Katuska! Igen, ezt tudjuk, csak Csöre védőnője nem.
Bocs a duplázásért.

Kép
hanna30

bocs rosszul írtam, mert hat hónapig jogosult az újszülött mindenféle ellátásra taj szám nélkül!!!!!
katuska79

OFF
Köszi Apácsak nevében is! :wink:
A BME tűz... Apa pont nem volt szoliban, de az ő laktanyájuk is vonult. Én amikor hallottam, nem kicsit bőgtem. Sajnálom Lacát. :cry: Apa is ismerte a srácokat, de nem volt közeli kapcsolat, igaz nem is kell, bajtársak és összetartanak, ment is akkoriban a pszichomókusuk körbe Pesten. Csöre Apud is HŐS! :wink: És igaz, náluk is a hivatástudat működik, nem az anyagiak vonzzák őket, persze folyamatosan támadják őket, hogy egész nap nem csinálnak semmit, csak alszanak, lehet másodállásuk stb...
Amúgy pár hete, éppen lezsidóbérencezte őket egy "fajmagyar" :?
ON

Csöre: az volt a TV-ben, hogy anyuci és apuci szétmentek, kislányuk leukémiás, és anyuci tojik a saját gyerekére, mert a jelenlegi élettársa nem akarja, hogy kapcsolatba legyen vele, mert a saját fiát preferálja.
Na, az ilyen nálam nem anya, de mégis szült... :twisted:

mágnes: Nincs orvos ismerős, de max tényleg kiíratom a saját dokimmal, ha a tart.helyes nem akarja. Eze szembe se jutott, szóval köszi :wink:

TAJ szám: Ahogy nézegettem más topikokban több hét, mire megküldik a TAJ kártyát, szép lenne, ha emiatt nem kapna ellátást egy baba :?

biga.csiga

Katuska: :lol: Így megmaradt az inkognitója, iwiwen meg úgyis láttátok :wink: Aztán ha lesz babás tali, akkor jöhetnének Apucik is, mert nekünk tuti ő lesz a sofőrünk, és akkor mindenkit élőben is látunk, nemcsak fotókon :D
Szemmel ölni már én is majdnem tudok, fejlesztés alatt van a projekt, csak félek, hogy sorozatgyilkossá válnék :roll:

biga.csiga

Csajszik én mára léptem, Apa lassan hazaér, 3 napja nem láttam, szóval nagy az öröm! :lol:

Jóéjt!

biga.csiga

Kriszti! Jó Apázást! :wink:

Kép
hanna30

OK, Katuska: akkor begyűjtöm holnap a diót a szüleimtől...
A koszorú nem készül :( annyira nincs hozzá kreativitásom, hogy csak na... most otthagytam a gyerekeket, hátha okoznak neki valamit... a koszorú alapom több éves, tele van gyertyafolyással, elég vadul néz ki... na szóval elment a kedvem, hátha vasárnapra megint lesz :roll:

Még mindig vény: azt hiszem, én már vettem fürdetőt vény nélkül (vagy az én nevemre volt írva :roll: mindenesetre nekem, tehát most sem lenne nagy kunszt a nevemre írni), a popsikrém viszont orvosfüggő, a vényre a hozzávalókat is rá szokták írni. Sőt, Bp-en a dokimnak a fürdetője is speckó volt... nem annyira sűrű, mint a másik, de legalább olyan jó. A többiről gőzöm nincs :roll:

Csöre
csöre74

Csöre! Ne aggódj, a gyerekeid alkotnak majd szép koszorút neked.
Sima doki is felírhatja a fürdetőt az tuti. Azt szokták adni máskor is, nem csak babáknak.
Elintézed te ezt, ügyes csaj vagy! :wink:

Kép
hanna30

Biga csiga: ja tömeg én is utálom mennek mint a hülyék és képesek eltaposni az embert , nálunk apa imád nézelődni én meg vagyok az aki na menjünk már nem kell más :D tiszta ideg tudok lenni, kivéve persze ha csini rucikat vagy babacuccokat kell nézegetni :D
erzsebet0312

Hanna: a kezemre kaptam a fürdetőt kenőcs helyett... mert nagyon száraz volt. Lassan száradt, de hatásos volt :wink: Igen, egyre inkább úgy látom, hogy el fogom én ezt intézni :)
A gyerekek hiányomban otthagyták a koszorút... mehetek elpakolni... viszont kinéztem a mintát, vasárnap megcsináljuk :)

Csöre
csöre74

Csöre! Igen. Arra szokták. :wink:
Vasárnapra jó dekorálást. :)

Én holnaptól szerdáig nem vagyok. Ha esetleg hiányolnátok.

Kép
hanna30

Hanna: a Madarász utcai tanfolyamnak hol tudok utána nézni? A honlapjuk nem valami informatív :roll: vagy már bebuktam?

Csöre
csöre74

Sziasztok:
hu de sokat alkottatok ezekbe a napokba. Olvasgattam, de sosem juottam a vegere, ugy hogy nem irtam.
vicky: kitartast, nagyon sajnalom a toxemiat.
Moffli: remekul nezel ki, es gyonyoru Noemi, fantasztikus kepek, szinte az egesz arcocskajat lehet latni. Hihetetlen.
Csore: abbol amennyi mindent csinalsz azt veszem ki, hogy meggyogyultal :D
CicaK. jaja de irigy vagyok, habar nekem meg a kutyam horkol itt mellettem, csak o nagy es szoros nagyon, ugy hogy nagyon nem jatszadozok vele ujabban :) de kifejezetten jo tars, megsimizem a fejet, es horkol tovabb a szamitogepem mellett.
Na kepzeljetek tegnap elott felhivott az utod, es lemondta, ugy hogy kiakadtam, allitolag sok feleloseg, nem tud matekozni (10%-at kiszamitani a dolgoknak, micsoda szegyen stb) es nem meri elvallalni. Ugy hogy most egesz tegnap meg ma interjuztatok holnapig, aztan majd lesz valami. Tenyleg hihetetlen, hogy az emberek mennyire hulyek ujabban, olyan alap matematikai kerdeseket kell feltennem, hogy csak na, es azokon is elgondolkoznak, vagy nem tudjak kiszamolni. Eddig nem kerdezgettem a dolgokat, de ezen a csajon meglepodtem, amikor problemat jelentett neki a 10%-at kiszamolni valaminek, persze szamologeppel megtette, de lovese sincs, hogy mi van ha nincs gep vagy ha az teved. Ugy hogy most az interjun elkezdtem matematikai kerdeseket feltenni (persze az uzletre vonatkoztatva), szamold ki az afat, mennyi a kedvezmeny ha 10%-ot adunk ezer euro utan stb. Hat vannak akik nem tudjak a valaszt. nO comment. Ugy hogy eddig van egy eselyes akinek ugy mennek a dolgok, ertelmes is, apolt is (mivel, ohgy a kliensekkel kell lennie egesz nap ez fontos), meg szimpi is. Ugy hogy remelem szombat delig be jon meg nehany ertelemes leny, es akkor lehet donteni, ha nincs mas akkor marad az eddigi egyeduli eselyes leny.
karacsony: na en is a menun gondolkozom. Leves nem lesz tutira, helyette viszont csinalok, kacsamajat, aszalt szilvaval toltve (ezt egy napig be kell voros borba aztatni, felforralni es egy kicsi fahejt onteni ra), majd begongyolni bacon szalonnaba es a sutobe 40 percig egeszbe sutni. Marha finom dolog, egy kicsit draga, de karacsonyra megengedjuk magunknak, foleg, hogy itt karacsonyon kivul nem lehet kacsa-liba majat kapni. A tobbi meg nincs atgondolva, de lesz tobb eloetel falatka is, meg toltott pulykamell. Ha meg a menu majd megirom.
veny: hat nem tudom, de itt is gond lesz karacsonykor, kepzeljetek a vedonom bejelentette, ohgy el megy nyaralni, nem is akar mennyi idore. Egy honapra tervezi, ja es a terhes kontrollrol is elmennek telelni, ugy hogy minden vizsgalatot amit csinaltatnom kell, cisnaljam ahol akarom, mert ok ugy telelnek, vagy nyaralnak. Kesz rohej, ugy hogy veny, ha kell olyanrol ne is almodjak. Ne is mondjam, hogy vissza pedig januar 6 es 10 kozott tereznek vissza jonni, kesz rohej. Azt hiszem, az allami biztosito minden allamba rosszul mukodik. :evil:
Hu most vettem eszre, mennyire sokat irtam, abba is hagyom, ne terheljem itt le teljesen a babanetet.

Kép
brestovsky

Rita: sajnálom az utódot :( sajnos én egyre több olyan emberkével találkozom, akiknek alapvető matematikai műveletek problémát okoznak... öcsém a BME-n tanít, időnként az ide jelentkező (és ami szomorúbb: felvett) embereknek is komoly problémáik vannak az alapvető matekkal, pedig az nem mindegy, hogy egy mérnök hogyan és mit számít ki...
Az a kacsamáj nagyon jól hangzik :D
Betegség: nem panaszkodom :)

Most még nyomok egy teregetést, aztán lassan csicsika... holnap nehéz napunk lesz :(

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?