Sziasztok lányok!
Megint levagyok maradva kicsit..
Tegnap reggel voltam a "kedvenc" asszisztensnőmnél a táppénzes lapomért,és persze megint húzta-húzta.. mire egyet sikerült kitöltenie,addig kettőt elrontott.. a végén már diktáltam neki a nevem,cimem,taj számom,mindent.. és még igy is 2 órába tellett mire készen lett

ez a nő már nem is tudom hova lenne való munka ügyileg.. de hogy ide nem az biztos
Aztán apával elmentünk vásárolni,hazaértünk és befutott a védőnőm is.. aranyos volt mint mindig,nem okoskodik,nem próbálja rámeröltetni a hülyeségeit.. ugyhogy jól kijövünk.. megbeszéltük mit kell vinni a kórházba,mi van meg,mi hiányzik..
Mire elment már délután 3 óra volt,közben Ádi is hazaért,tanultunk,főztünk... apa is hazaért.. én meg estére hulla lettem..
A változatosság kedvéért,ma megint dokinál kezdtem a napot
de most a sajátomnál,akinél szülni fogok.. nagyon kedves volt,viccelődtünk is, megvizsgált,minden rendben, C3000 a méhszáj,uh-al is megnézte Sárit,és megbeszéltük,hogy jövő vasárnap megyünk be hozzá a klinikára megmutat mindent,beszélgetünk még a szülésről.
Azt mondta,h a császárhegem már mostani állása szerint sincs esély arra,hogy simán szüljünk,és ez csak egyre jobban fog vékonyodni.. és mivel előző császár miatt ő nem enged túlhordani,legkésőbb dec.6.-án Sári kikerül a pocakból

hozzátette,hogy: ha kihúzzuk addig

:D
Mondtam,hogy én csak dec.1-ig szeretném kihúzni,onnan nekem már mindegy..
Ésss... 3hét múlvára,nov. 4.-ére már megkaptam az első időpontomat CTG-re.. onnantól pedig hetente kell járnom hozzá.
Azthiszem mostmár igencsak felgyorsulnak a dolgok,de ez tök jó,nem? Végülis erre várunk már mindannyian hónapok óta
Ez a kórházi lista tényleg jó ötlet,tetszik! Sajna a visszaolvasással el vagyok maradva,de majd most
Gio,boldog évfordulót utólag is,és a leendő szülinaposoknak pedig előre boldogat! Nekünk tegnap volt egy éve,hogy beköltöztünk az új lakásba