Nem semmi, ezek a babák hányféle furcsa módon tudnak mocorogni. Én nem éreztem még semmi ilyen extrém mozgást / helyzetet, mint amikről írtok.
A téli ruhát illetően nekem szerencsém van, mert az anyósomtól kapok kölcsön télikabátot, anyuéktól pedig kaptam szülinapomra egy nagyon tuti poncsót.

Fűtés viszont nálunk még nincs, ellenben nagy hideg az van, elég barátságtalanok így az esték.
Brigi, nagyon jó, hogy találtatok ilyen rugalmas bútorboltot, szuper, hogy néha kellemesen csalódik az ember.

És jó lett a megoldásos a táblára.
Kima, jól vagy, nem fáj a hasad? Sajnálom az igazságtalanságot a versenyen, ez tényleg elég bosszantó...

Viszont gratulálok a szép eredményhez!
Alma, pihenj sokat, és minden rendben lesz!
Buborka, örülök, hogy sikerült meggyőznöd a férjedet Armilláról.

Továbbra is fenntartom, hogy szép név.
Athena, kitartást a munkatársakhoz! Nekem a kollégákkal nincs semmi gond, csak a főnökömmel. És a terheléssel a munkahelyen. Hétfőn negyed 10-ig, kedden negyed 11-ig dolgoztam, mindezt úgy, hogy lázadtam, a többiek fél 2-ig dolgoztak tegnap. Tegnap volt határidőnk, és a főnököm elég követelőző volt, de részemről a tegnapi volt az utolsó túlórás nap.
Gratula az újonnan kiderült kislányokhoz, úgy tűnik, a végére tényleg fordul a mérleg nyelve.

Mégiscsak válogathatnak majd a kisfiaink.
Lányok, köszi a nyugtatást. Most már nem gondolunk semmi rosszra, csak kellett egy-két nap, hogy ne csak az uh eredménye körül járjanak a gondolataink. Türelmesen várunk a következő uh-ig, nem gondolunk semmi rosszra. Melike, 4D-re emiatt nem megyünk, nálunk minden vizsgálat (így az is, ahol a határértéket mérték) tartalmaz 4D-s részt is.
Melike, sajnálom a szorulást, nem semmi, mennyi mindent megtettél már, hogy jobb legyen. Nekem a reggelire müzli szinte önmagában elégnek bizonyult.
Lenne két kérdésem, az egyikkel már próbálkoztam, de teszek még egy kísérletet, hátha most olvassa valaki, aki tud segíteni. Szóval nem tud valaki ajánlani megbízható, jó nőgyógyászt Zugló környékén? A másik kérdésem egy korábbi, nálunk most aktuálissá váló témához kapcsolódik. Emlékszem, hogy írtátok, milyen típusú festéket érdemes venni babaszoba saját kezű kifestéséhez, de nem találom, hol volt erről szó. Esetleg emlékszik valaki, kb. hányadik oldalakon volt erről szó, vagy meg tudnátok írni újra a márka nevét. Köszi szépen!