Hahoooooo! Jo reggelt mindenkinek! Brrrrrrrr...hideg van,..utalom...miert nincs mindig 40 fok? mondjuk napkozben jo, azert felmegy 18-20-ra, de akkor is huvos-szeles.
Kedden voltunk a "korhazban", eeeeeeees: felvettek!!! Juhejjjjj! mehetek oda szulni, jajj de jo, jajj de jo

:) Eleg durva szabalyaik vannak, de vegulis teljesen ertheto. Mostantol hetente 2szer kell mennem oda, vizsgalatokra meg beszelgetni, meg osszeegyeztetni az en modszereimet az ovekkel, hogy 100%-ban megertsuk majd egymast. Alaposan atneztuk a szulesi tervemet (mindenben egyetertettunk, za ovek ugyanez), es aranyosak voltak, mikor kertem, hogy a K vitamint ne szuriban, hanem cseppben adjak be...mondtak, hogy huuu, erre meg nem is gondoltak, de jo otlet...es rogton rendeltek cseppeket

:) Persze mindennek tokeletesnek kell lennie, egyetlen eltero eredmeny sem lehet a verkepben, meg semmiben, es egyetlen magas vernyomas sem...de az eddigieket mindet atnezve megallapitottuk, hogy ha en nem szulhetek ott, akkor senki. Elegge leszukitettek az intervallumot, a dec 13-i datumhoz kepest 10 nappal elotte kezdodik, es 3 nappal kesobb vegzodik, amikor mehetek szulni oda. De nem aggodom ez miatt. naggggggyon elegedett vagyok, igazabol ez az egyetlen dolgo hianyzott a boldogsagomhoz...marmint az szulessel kapcsolatban ez volt az egyetlen agodalmam, de hihetetlen, hogy osszejott meg ez is

:) Ugyhogy nekem a "listam" ebbol all: Azzurra ruhai, olajok, a relax cd-m, egy arcfrissito permet,1 halos eldobhato bugyi 3-4 atombetettel es a fenykepezogep

:) Persze 2 hettel ezelott elkeszitettem mar a borondot is (de azt oda ugye nem viszem...meg igy, hogy kesz, termeszetesen szukseg sem lesz ra) vesz esetere, ha esetleg valami tortenne hamarabb, vagy nem lesz ott hely...ez pont olyan, mint a ti listatok.
Huuuu, mennyi szulinap (hideg januari estek

)...nekem is most lesz, a 30, de valahogy nem igazan erint meg...ha jol emlekszem, talan a 20-ig elveztem.
Durva ez a sok hasonlo eset a kocsikkal...meg a zis, amit Olga irt a szulesznovel kapcsolatban...kepzeljetek el, ha valaki mar fogadott, ismerik egymast...Ezt tenyleg megtehetik? Tudom, hogy minden korhaznak van sajat szabalyzata, de a nonek nincs joga eldonteni? Gondolom, azt mondjak, ha itt akarsz szulni, akkor ez van. Azert ez durva. Es Olga, a valasztott szulesznod raadasul ugyanabban a korhazban van?
Furdes. En hetente 1-2 alkalommal furdok, amikor nem megyek uszni, bar nekunk nincs kad, de felmegyek anyospajtashoz, neki szupi van. A vizet elegge melegre hagyom, igy imadom (csak az a lenyeg, hogy a test ne melegedjen tul, mert akkor a pici vize is "felforr", de nalam ez nem tortenhet meg...vagy ha valakinek vernyomas-keringesi gondja van, akkor veszes), es meg a hidromasszazst is hasznalom, csimota imadja. Elotte mindig letusolok, mert azert ki tudja, milyen cucc van rajtam, ne kelljen abban aznom 20 percet, meg persze az nagyon fontos, hogy ne legyen nyitott a mehszaj. Meg nekem ugye ott az uszi szinte minden nap, bar ott csak 32 fokos a viz es sos, ugyhogy sem nem meleg, sem nem fertozo. De sztem ha valaki hajlamos osszeszedni fertozeseket, akkor nem erdemes kockaztatni meg a sajat vizunkben sem a furdest.
Kata! neked kulon gratula az ikrekhez, nagyon szepen fejlodnek, es tenyleg sosem hallotam meg aggodalmaskodni valakit az ikrek tulzott merete miatt...e a tortenet altalaban arrol szol, hogy nem elegge fejlettek es tul picik. Ugyhogy ez szerintem inkabb nagyon jo hir, ugyesek vagytok

:)
nekem is nagyon mely koldokom volt, de mar total kifordult, de sztem egyaltalan nem csunya. A piercing helyen latszik felul a lyuk (helye), de pont par napja probaltam, es total benott, 1 mm-re sem tudtam bedugni a cuccot...talan a 20. het korul vettem ki, nem emlekszem.
Szerintetek erdemes levenni a gyurut? Nekem meg sosem dagadtak be az ujjaim (van 1 5 perces jogapoz, ahol kezd bizseregni, de nem dagad vegul), lehuzni csak azert nehez, mert idetlen butykos az ijjam, es kozepen a csont nem engedi, de amugy siman forog. bar lehet, jobb lenne nem kockaztatni...