Brigi!
Én most nem keményedek csak nagyon ritkán, viszont Marcival szinte végig keményedtem. A dokim akkor azt mondta, ha nem görcsölök, akkor nem kell izgulni. Nem is lett semmi baj. Szerintem is próbálj meg pihenni, amennyit tudsz, mást nem nagyon tehetsz, ha a magnézium nem segít. Én a helyedben lecserélném a magne b6-ot, mert az szinte semmit nem ér......Legalábbis nekem Marcival semmit nem használt.
Klári!
Szerintem ez inkább pulcsi. Ha alá veszel veszel valamit, akkor sem biztos, hogy elég meleg lesz. Nekem hasonló van és bizony ilyenkor már nem elég....
Cipők: a nagy esésem után vettem egy lapos talpú cipőt. Már nagyon ki voltak fogyva a boltok, mindenhol csak téli cuccok vannak, de sikerült találnom. Télire pedig azt hiszem, hogy bakancsot fogok venni. Nagyon jókat láttam a deichmanban és a Renoban is. Marcival leszek bajban, mert neki nagyon magas a lábfeje. Igaziból bakancs lenne jó, mert az végig fűzős, de az én gyerkőcöm nem túl türelmes, emiatt a cipzáras csizma feladása jobb lenne, de azokba meg nem fér be a lába......jó játék lesz a tél...
Hízás: sajnos most az én súlyom is beindult

2 hét múlva megyek a védőnőhöz, majd megkapom a magamét.....
Voltunk tegnap szemészeten a gyerekkel. Hát az én drága fiam úgy üvöltött, mint akit nyúznak. Pedig csak a szeme elé tartotta a dokinő azt a vonalzószerű izét. Akkora hisztit csinált....jaj olyan ciki volt.....
Tegnap délután séta előtt csúcsot döntött a vérnyomásom. 200/130 volt és a legérdekesebb, hogy nem éreztem, hogy magas......Semmit nem ér ezek szerint a dopegyt, csak eszem, mint a cukrot és nincs sok hatása. Gyorsan bevettem 2 szemet, nehogy baj legyen és elmentünk sétálni. Mire hazaértünk már csak 170 volt. De én már nem szólok semmit a dokimnak, mert úgyis azt mondja, hogy "nem baj".
Lenne még egy kérdésem: tanács kellene. Tudjátok dokit váltottam, mert a régi dokim egyrészt nagyon "laza" volt (akkor még ezt hittem), másrészt elment és majd csak december elején jön haza, addig az apukája helyettesíti. Így, hogy elment nem kellett neki mondjam, hogy váltok. Viszont úgy tűnik, hogy a váltás nem sikerült jól, sőt.....nem vagyok egy paragép, de ez a doki mindenre azt mondja nem baj. Ugye most két lehetőségem van: mivel már új dokit nem akarok keresni, vagy ennél a dokinál maradok, akinek semmi nem baj, vagy visszamegyek a Dávidhoz, aki ehhez a dokihoz képest azért talán alaposabb volt. Ti mit csinálnátok? Nagyon jó lenne a legjobbat megtalálni, mert félek, hogy a sászárnál megint bajok lesznek, akkor pedig nem mindegy ki áll ott mellettem......meg hát ilyen vérnyomival azért el kellene jutni a 38-39-ik hétig és kicsit félek, hogy tényleg nem baj, h ennyire magas?
Na jó, eldugulok.......