Jézus, mennyit írtatok! Hát ezt nem lehet győzni.
Detti, nagyon csúcs lett a babaszoba és a pocid is olyan formás.
Vok, köszi a szüléstörténetet, hát huhhh, nekem nem volt jó olvasni.
Durva, hogy micsoda hasonlóság van a gyerkőcök között.
Akkor kendő ügyben értekezünk e-mailen?
Szex: én alapból nem vagyok egy szexmágus, de szülés után nálam pl. felturbózódott ez az érzés, szóval tiszta gáz, hogy pont most van minden lekorlátozva. Bár szerencsére vérzés/barnázás már sehol nincsen, úgyhogy azért valamit csak-csak sikerül összehozni.
Nanetto, tök jó, hogy Te ennyira tudod hasznosítani az agykontrollt. Nekem az alvásommal kellene valamit csinálni, mert tudjátok, az elmúlt hónapokban sem sokat aludtam, a kórházi 10 nap alatt szinte semmit, hazaérve megint alig, mióta Léni itthon van, meg megint szinte semmit.
Rózsa, nagyon várjuk a történetet, kíváncsi vagyok, hogy mi történt veletek.
Ja, látom is, hogy írod. Nem is hallottam még ilyet, hogy az anyuci sárgul be. Már jobban vagy? Mivel járt amúgy egyébként?
Jenny, a Ti szobátok is klassz, ugyanolyan fotelünk van, csak nincs hozzá lábtartó. Apukámtól nyúltam le, ez a zenehallgatós ülőalkalmatossága.
Poci is csini.
Nik , örülök, hogy minden rendben van veletek.
Uram atyám, de gyönyörű ez a kishercegnő.
Eszterxx, hát kíváncsi leszek a történetedre, különösképpen a toxémia miatt.
Tallin, nagy gratula Nektek! Aztán bővebben majd gyere, ha tudsz.
Geo, képzeld, egy-két hete megműtöttem magam piercing ügyileg és kilyukasztottam, ahol benőtt. Hát totál ki van nyúlva a bűrke, mert csak úgy lötyög benne, de azért nem annyira vészes. Mindenesetre azért más, mint volt.
Luna, hát részvétem a puszilgatás, taperolás miatt. Szegény! Nem tudom miért, de úgy örülnék, ha a kisfiad a születésnapomon születne. (06.29.)
Mosás: nem használok külön mosószert a babacuccokhoz, a mosható pelusokhoz lesz majd külön, és öblítő helyett nálunk 20%-os ecet és víz keveréke van. Tökéletes.
Jelentem, túl vagyunk a szemészeten, hát nem volt semmi. 4 órán keresztül ott voltunk, 5-ször kellett pupillát tágítani, ugye közte a várakozások, aztán jövő héten pénteken ismét és még hetekig ez a program. És persze ez még csak a szemészet. Léni egy tünemény volt, büszke vagyok rá. Én teljesen kimerültem, mert az éjszaka is cefet volt, meg izgultam, hogy jól sikerüljön a lebonyolítás. De rendben ment minden és az eredmények is jók, úgyhogy megnyugodtam. És én vezettem.