A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Még valami: szépek a pocifotók! Jól néztek ki nagyon!
Vica, Adryn, elképesztően vékonyak vagytok. :shock:

Vica, gyerekkép-sorozatok nagyon jók!!! Gyönyörűszépek a gyerekek szemei, imádom az ilyen sötét szemű embereket! :)
Üdv:
erpé

Adryn, nagyon csinos vagy, biztos neked is örül a férjed, hogy ilyen csini kismama vagy, csak a pocid nőtt, mint Vicának.

Erpé, köszi, dolgozol még?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn, Bea: nem éééééééééééérrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! olyan csinik vagytok!!!! irigy-irigy!!!!! nemis rakokfel többet képet magamról (dulifuli emotikon!) :wink:

Szép napot!
Vica
wicca

képzeljétek ma már harmadszor szivárog a mellemből az "előtej" :D. ennyi még sosem volt! (az ciki ha én elfelejtettem milyenek a mensis görcsök??)

Szép napot!
Vica
wicca

Pulcsi: ezt leginkább Neked, hogy ne érezd olyan rosszul és egyedül magad ;)!!! de mások figyelmébe is :D:D:D:D!
http://velvet.hu/poronty/2009/01/27/a_t ... n_allapot/

Szép napot!
Vica
wicca

Hát adryn nem semmi a pocakod!!! :shock: meg nem mondanám, hogy lassan szülsz. :)

Csinik vagytok, te és Bea is!

Jóéjt csajok!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ha már ennyit dícsértetek akkor rakok fel egy ma esti képet hogy legyen is miért :wink:
Bocsi Wicca :D
Kép
Amúgy így tényleg nem is tűnik olyan nagynak a pocim én nagyobbnak érzem. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

wicca: hehe ez jó volt :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Vica: sztem nekünk hasonló az alkatunk ;)

KépKép
KépKép
adryn

csinosak a vékony mamijaink!!! :wink:

Rszg
én ma voltam szülésznőnél, és a nyákdugóra azt mondta, hogy annak semmi köze a szüléshez. mármint, hogy attól még simán ellehetsz hetekig, hogy jött valami ilyesmi.
ha nem tud előbb hazajönni, szerintem sem baj, hogy nem stresszeled a párod!
ha haza tudna jönni, akkor lehet, hogy én is elmondanám.

Vica
gyönyörűek vagytok!

Tencsi
tetszik a szoba, és ti is nagyon helyes kis család vagytok!
aki két gyereket egyszerre el tudott altatni, annak nem lesz gondja egy harmadikkal! :wink:

Bea
rokon megjegyzését sajnálom... bosszantó lehet...

nagyon szimpi volt a védőnőm, a szülőszoba is jól nézett ki. bejelentkeztem ctg-re. 2 hét múlva megyek. merthogy a vonalzóm a mensim szerint működik, és uh-k szerint egy héttel kevesebb vagyok. de én valamiért úgy érzem, hogy a mensi szerinti a jó dátum, de majd meglátjuk. ugyanis, mondtak egy dátumot, hogy akkor mikor is kellett volna fogannia a gyereknek, de akkor már nem dolgoztunk rajta... :roll:

viszont úgy néz ki, hogy most megtudom, hogy milyen az igazi szülés, mert itt nem olyan egyszerű az epidurális érzéstelenítés, mint a másik kórházban volt... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Még bekukkantottam,

Csibb, elfelejtettem: te miért is váltottál kórházat? Doki miatt?
Epidurális nélkül is túlélhető a szülés :) Ráadásul mindenki azt mondja, h másodjára azért könnyebb. Remélem, h nem lesz rossz élmény emiatt.

Tencsi, tényleg nagyon jó a gyerekek birodalma!

Vica, mostani pocakod is gyönyörű!

Wicca, jó a poronty cikk :)
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Erpé
igen, a doki miatt. nagyon nagymenő, sok pácienssel, sosem tudta, ki vagyok, és a szülésemnél is eltűnt 2 órára, bement egy műtétre nézelődni (nem ő műtött, keresték, mert kellett volna jönnie hozzám beadni az edát). ez a doki a tesóm orvosa, fiatalabb, olcsóbb, és mindig tudja, hogy ki vagyok, és hol tartunk, és mi volt múlt alkalommal. szóval személyesebb.

gondolom, hogy túl lehet élni, már sokat megtették előttem, csak nekem az úgy olyan kellemes élmény volt. én is nagyon remélem, hogy nem ront az élvezeten... :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

lányok

a hasmenéses vírus veszélyes a babára? mert úgy néz ki én is elkaptam :? eszem a szenet, remélem jobban leszek

KépKép
KépKép
adryn

ja, és képzeljétek, ma már nem égett a gyomrom... :shock: 2 napig tartott... remélem, nem jön vissza!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn
én úgy tudom, nem veszélyes. nekem is volt nyáron, mondjuk akkor még borsók voltak... ha tudsz vegyél be normaflore-t vagy valami bélflóra helyreállítót! recept nélkül lehet kapni!
jobbulást!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: köszi.. de itt nekem most nincs olyan.. max holnap megkérdem mi van itt ezeknél.. köszi

KépKép
KépKép
adryn

Wicca, nem értem duli-fuli emotikont :D szerintem csinos kismama vagy, és látszik, hogy boldog :wink: kismama
Nekem nincs ilyen előtej viszont néha tej illatú a cicim :D vagy valamit érzek, amit eddig nem.
Jó ez a cikk, áldatlan állapot :lol: :lol:

Adryn, jobbulást, próbálj még mellé diétázni, meg hasfogónak, háztartási keksz, kis kamilla tea jó tisztítónak, hátha hamarabb átmegy rajtad.

Csibb, köszönöm, bosszantó és szomorú is egyben. Láttad a szülőszobát? Azt se tudom hogy nézhet ki egy szülőszoba..Jól megvigasztalt akkor, hát azért ha nagyon szenvedünk, csak segítenek valahogy.Én még aztse tudom mitől féljek, mert még nem szültem :shock:

Megyek fekszem, már ideje, holnap reggel megyek a védőnőhöz, az meg korán lesz, 8:30.

Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jó reggelt csajok!

Szuper jók a képek, ma megpróbálok én is alkotni egyet magamról!

Köszönöm szépen mindenkitől a dícséreteket, jól estek!

Vica, a gyerekek takaróit barátnőm varrta, ő foglalkozik babatakarók készítésével. Itt a honlapja, rendelni is lehet nála: www.bebitakaro.extra.hu. Nagyon kedves csajszi. A képek eszméletlen gyönyörűek a gyerekekről és persze rólad is. Pannának micsoda hajkoronája van, szerintem Vikinek sosem nő meg.

Adryn, ügyes voltál, hogy elmentél a nagyi szülinapjára, legalább ez is le volt tudva és nem mondhatnak rád semmi rosszat. Sajnálom, hogy elkaptad ezt a vackot, mielőbbi gyógyulást. Hihetetlen, hogy Nico ilyen méretekkel rendelkezik, tényleg csak a manót híztad semmi mást. Ügyik vagytok.

Wicca, bizony nagyon besűrűsödnek most már a progik. Nekem is megvan minden időpontom egészen március 3-ig. Lehet jönni-menni. A csomagomat már én is össze akarom készíteni, már kimostam köntösömet, hálóingeimet, amik csak a szekrényben voltak a gyerekek születése óta. Én már kiválasztottam Dávid hazahozós ruciját, majd dobok képet róla.

Csibb, örülök, hogy tetszett a szülőszoba és mindenki szimpi volt. Én is mindenfajta érzéstelenítés nélkül szültem a gyerkőcöket és tényleg teljesen kibírható volt, eszméletlen hitet és erőt adott, hogy így is meg tudom csinálni. Ez fog most is a szemem előtt lebegni, ha az ikreket megszültem így, akkor Dávidot is megfogom. Aztán majd kitudja mit hoz az élet, hiszen minden szülés más......

Kukli, milyen volt a tegnapi csajozós nap?

Bea, nagyon sajnálom én is a kedves rokont, ez a legrosszabb, hogy vki a családból képes ilyet mondani. Te meg a béke kedvéért kénytelen vagy nyelni. Szerintem is irigy a te kis szépséged miatt.
Nagyon édes Maja pocakkuckója is és a kinti is.

Erpé te meddig dolgozol még? Jól bírod, ügyes vagy!

Ja, tegnap az egész bölcsiben volt 5 gyerek. 7 csoportból, azért ez durva. Tegnap haza sem akart jönni Vikica a bölcsiből, egyből a mamához ment, én meg már megveszek annyira hiányzik. Ilyen még sosem volt, hogy egy teljes napig nem láttam. Apa is tisztára odavolt este, pedig ő viszi reggel bölcsibe és ő is hozza haza. Teljesen odáig van most, hogy apás lett a Viki. A bölcsiben felriadt alvásból és kétszer is őt kereste, gondolhatjátok, hogy hízott a mája!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tencsi

Ma reggeli kép!

Kép

Kép
Kép
Kép
tencsi

sziasztok, szépek a pocik!
adryn, hogy benned hol fér el egy gyerek ? :lol:
[b]Csajok[/b],érdekes lenne lemérni köldöknél, mekkor a körméret a pocinknak.Nekem 97 cm a köldökömnél az átmérő, ha jól mértem! Nektek ? :lol:
Nekem ugye lejjebb van a pocim, tényleg gyakrabb a vizelési inger+erősebb, de néha nagyon durva :) Éjjel néha szinte rohannom kell, mert tényleg úgy érzem, hogy menten 1 pillanaton szétrobban a hólyagom, és elárazstom az ágyat.. Meg olyan, mint-nem tudom, nem terhes állapototokban volt-e olyan, hogy erősen pisilnetek kell, erre valaki jól benyomja a hasatokat-na, ez pont ilyen érzés :) itthon vagyok, kíbírható, dolgozva nem tudom milyen lenne rohangálni :)
Nekünk vmi olyasmit mondtak szülésfelkészítőn, hogy gyomorégés ellen rennie, utso hónapban szódabiki.
Én rennieből egy nap kb 8-9et beveszek./napi 16ot lehet max/ de általában nem használ, a mentolos ízét meg már utálom.
a tej egész jó, de félidőig kihánytam, mostmár nem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Sziasztok,

Tegnap nagyon elfáradtam munkában és így hajnali 1-kor már elnyomott az álom és reggel 7-ig aludtam. Nagyon jó érzés, amikor lehet pihenni. Munkát befejeztem. Már csak egy-két telefon és e-mail van hátra. A mai napot pihenéssel töltöm. Ennyi nekem is jár. ;)

Streptococcus témában beszéltem szülésszel is meg gyerekorvossal is, mert az internet tele van rémhírekkel... Antibiotikum kúrát most azért kapom, hogy kiírtsa a kókuszt. Ez eltér a magyar protokoltól (itthon csak szülés közben adnak), de mivel 3. gyerek és valszeg gyorsan szülök, ezért szülés közben nem biztos, hogy lesz idő 2 adag antibiotikum beadására 4 óra különbséggel. A dokim azt mondta, ezért nem kell császár. Sok a kókuszos kismama.
Ha szülés közben fertőződik a baba (fertőzőtt, nem kezelt anya esetén 1:10), akkor 6-48 órán belül valóban súlyos állapotba kerülhet a baba. Viszont antibiotikumokkal jól tudják kezelni. És ugye az én babám eleve kap szülés közben antibiotikumot (rajtam keresztül), ami védeni fogja. Utána 1 évig előfordulhat, hogy betegesebb lesz a baba, de ez nem súlyos betegségeket jelent, hanem orrfolyást, meg ilyeneket. Körülbelül 1 éves korára elég erős lesz az immunrendszere, hogy legyőzze a kókuszt. Ha addig összeszed bakteriális fertőzést, akkor azonnal antibiotikumot kell kapnia....

Katka

katka22

Adryn: fosós-hányóssal addig nincs baj, amíg inni tudsz, kaja nélkül néhány napig bírja a baba! A baj az, ha a folyadékot is kihányod, akkor kórház, infúzió!!! Lucával így jártam a 23. héten anno, én dögrováson voltam, ő meg vidáman fickándozott bennem. Kórház lett a vége (ott ünnepeltem a 30. születésnapomat :roll: )
És semmi olyat ne egyél, ami megfog, a vírusnak ki kell ürülnie a szervezetedből.

Jobbulást! :wink:

marq
Kép
Kép
marqueza

Tencsi te is nagyon csini vagy és vékony maradtál :wink: :D
Köszi a takarókról a linket, tegnap este még rákerestem én is, három oldalt találtam kapásból és az egyik pont az amit írtál, és nem mellékesen a legolcsóbb.
Neked amúgy mekkorák a takarók 100*130 vagy egyedit kértél?
Lehet hogy húsvétra rendelek a gyerekeknek, de ezt a 130-at kevesellem, a Pannának olyan 160-as az ágya :roll:

Adryn szerintem nem veszélyes a babára a hasmenés, nekem Bulcsúval volt nagyon durva hasmenésem, miután a kórházban antibiotikumot kellett szednem és után olyan 3-4 hétig meg sem állta a hasam, de nagyon durván :( , és végül nem lett semmi gond csak én szenvedtem meg, baba nem. :wink:

Pulcsi nekem 99 cm a köldökömnél. Akkor hadd lássunk a te 97-es pocidról is egy képet :wink: :)

Képzeljétek úgy tűnik megint betegeskedünk egy kicsit :( Bulcsúnak éjszaka hőemelkedése volt, nekem meg megint a torkom fáj iszonyúan, azt hittem múltkor mindenki kibetegeskedte magát, de úgy látszik még nincs vége :evil: Remélem Panna nem lesz beteg mert hétfőn farsang lesz az oviban és hát nagyon várja.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nekem is 97 cm a pocakom.

Vica, igen ő a legolcsóbb azok közül akik ilyet készítenek én is úgy tudom. Egyébként pont húsvétra kapták ők is. Nekik 100x130-as van. Jobbulást Bulcsúnak és neked is, remélem nem lesztek komolyabban betegek. Iszonyú, hogy mindenkit elkap vmi.

Katka, örülök, hogy tudtál egy jót pihizni és most már tényleg nem sok melód van hátra. Ideje, hogy kicsit magatokkal foglalkozz!!! Jól belementetek ebbe a kókuszos témába, de legalább letisztáztatok mindent, ez tök korrekt volt.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Jó reggelt!

Örülök, hoyg sikerült végre aludnod Katka, bezzeg ma mi nem aludtunk éjjel. Levi fél 12től fél 3ig kukorékolt :(
szegénykénynek megint folyik az orra.
nem hiszem el, hogy egy hét bölcsi után megint egy hétig betegnek kell lennie :(

képzeljétek most jött meg a Cora újság. Baba-Mama hetek lesznek jövő héttől.
Nagyon jó cuccok vannak benne.
van benne pl szoptatós melltartó 1799 ft-ért, 75B-95D 100% pamut.
a kép alapján jó lehet
pelenkázó lap 2999 (82x70x6,5)
textilpelus 8 db 1249 ft
Orrszívó 1999 ft
7 dbos előke szett 1199 Ft
egész jó babakocsik, cd-k, könyvek, mérleg, hőmérő, rúdmixer, babaőrző

najó befejeztem a reklámot, de én jövő héten elmegyek elköltök ott egy kis pénzt :)

megyek eldugulok és vasalok :)

Kép

Kép
gabka77

sziasztok

jelentem jobban vagyok , csak 2x kellett felkelnem éjszaka wc-ügyben :) de ma szerintem tuti pihenés és diéta lesz. Pocakot majd én is lemérem, kíváncsi vagyok ;)

Tencsi: neked sincs nagy pocid! szép csini, kerek.

Gabka: hát ez a corás baba-mama hét tuti jó.. lehet kapok is egy nagy pakkot anyukámtól :lol: :lol: alig értünk haza már kérdezte hogy mit küldjön még... tegnap meg már mutogatott kamerában hogy miket vásárolt össze. elkapta a babaláz (első unoka :lol: ) ilyen édes az én anyukám :D

lányok: még egy kellemes kérdés.. gondolom főleg már szült anyukáknál fordult elő: aranyér?

KépKép
KépKép
adryn

Banokla Ne ijesztgess! Azért vagyok nyugodt!

Zazzy Igen, okos lány vagyok. És jól látod a helyzetet, tényleg nem könnyű. Meg nincs olyan nagy baj, hogy "felizgassam" miatta :)

Mamacsibe Igen, van telefon, és ha bármi lenne, van akit éjszaka is hívhatok. Nem vagyok egyedül, csak Géza nincs itthon.

Vica Milyen gondos férjed van!

Nálunk is kijön a gyerekorvos, mikor hazajövünk a kórházból, és akkor ír fel mindent.
És még én sem pakoltam össze rendesen. Most már ideje lesz. A védőnő is azt mondta, pakoljak össze, de nem lesz koraszülött a baba, mert nála nem születhet koraszülött. :)

Erpé Mit jósoltak a kolleganőid? Mára már jó a kedvem, ez egy egynapos lehangoltság volt. A gyógyszerről kérdeztem a védőnőt, azt mondta, 3 napig tart a remegés, utána elmúlik. Ha nem, akkor hívjam a dokit. Nekem ez a 2. nap.

Wicca Én nem tudtam elfelejteni milyenek a mensis görcsök, pedig nagyon-nagyon régen volt. De mikor megéreztem, tudtam hogy ez az.

Szerintem mindenki csinos!!!

Csibb Nem akartál "igazi" szülést?

Adryn Vigyázz magatokra! Nem ér f..ni!

Pulcsi Én szoktam néha mérni, most pont 100 cm-nél tartok.

Katka Most már tényleg ideje lesz, hogy Te is befejezd a munkát, és pihenj!

Gabka Nálunk sajnos nincs Cora, úgyhogy én nem megyek.

Kép

Kép
rszg

Helló!
Micsoda csini pocakok! :) Én egy dömper vagyok mellettetek. Pedig kevesebbet híztam eddig, mint Botival.
Tencsi nagyon klassz a a szoba. :wink: Ezek milyen ágyak a nagyoknak? Boti cica mániás, és nekem is tetszenek. Lassan be kell ruháznunk, azért érdeklődöm. :roll:
Csibb, szeplőtlen fogantatás?????? :lol: :lol: Vagy te jobban tudod. 8) Bár úgyis Máté dönt. Ne aggódj, a sima szülés is könnyű lesz.
Adryn ha lehet állítsd meg a hasmenést gyorsan, a babára nem veszélyes, de beindíthatja a szülést (na persze kicsi az esélye, nem ijesztegetni akarlak :roll: ). Jobbulást!
Tencsi, köszi tegnap szupi napunk volt. Boti idegen helyen is jót aludt. Szval nagyon jól sikerült.
Vica jobbulást kicsi Bulcsúnak. Irtó cukik a képeken. Panna gyönyörű csaj!!!!!!! :wink:
Gabka épp pelenkázót feltétet vadászok. Köszi a tippet!!!!!!!! :)
Marq neked is jobbulást!
Bea sztem ne foglakozz senki megjegyzésével. Biztos nagyon rosszul esett, de sztem önmagát minősíti aki így foglal állást. Szuper a kád. Nem is láttam még ilyet. Soakt nőtt a te pocid is most, nem?
Wicca mi rózsaszín cumit kaptunk. Szerencsésen jött ki. :) Tök jó, hogy megvan a kiságy! Képek?
Megvettem az összes homeós bogyit, kész golyó raktár lettem. Boti pedig elkezdett turó rudit kapni, enyhítve szigoromon. Azóta állandóan NUNI-ért kiabál. :oops: Remélem a bevásárlásnál nem lesz gond ha meglátja.
Katka örülök, hogy pihiztél, a szülésnél pedig tuti minden rendben lesz. Bizti bekerülsz valahogy. Sztem apukák nem fognak cserben hagyni.
Lehet kicsit összeszedetlen voltam, de sokat írtatok, és fáradt vagyok, mert sikerült fél 6-kor kelni.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, tudtam, hogy valakivel "beszélgettünk" az új feltétről, mert Levi is 2-t nyűtt el, de most már csak Liliannának akarok újat venni :)
Szóval szerintem ennyiért én veszek kettőt, és évente lecserélem, mert szerintem ez is kb egy év alatt tönkre fog menni :)
Ha nem akkor majd jó lesz a 3. gyereknek :)

Kép

Kép
gabka77

Kukli Te milyen bogyókat vettél? Amiket én is írtam? Vagy másikakat?

Kép

Kép
rszg

Adryn múlt héten én is átestem a f.sáson....Hála égnek csak 2 napig voltam szarul.

Nemsokára hozzák a bútorokat!!!! Végre!!! Úgy örülök!!! Remélem jók lesznek. :lol: :lol: :lol:
Aztán én is nekiállhatok a mosásnak, pakolásnak.
Kórházi cuccot a hétvégén, jövő hét elején szeretném összerakni. De még nem akarok szülni!!!! :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nézitek a spectrumot?
van rajta egy család, akik már 8 gyereknél tartanak (1+4 iker +3 iker) és akarnak még

Kép

Kép
gabka77

Rszg van málnalevél teám, én azt 36. héttől 2 naponta 2 dl, van caulophyllum CH 30, 36. héttől 2 naponta 5 golyó, ugyanennyi cimicifuga CH 5, és utána arnica CH9, meg ha esetleg kell, bár én hiszek a kereslet-kaníálatban urtica CH 5. Inkább kíváncsiságból. Még veszek egy alo first-öt a gátbibire, és kész a kh-i csomim. Ha összerakom egyszer. :roll:
Tehuti várjuk a te képeidet is. Olyan izgi ez!!!! :):):)
Gabka én még unisex-et veszek, bár Cora csak anyuék környékén van. Te gondolom Törökbálintra mész. Mikortól van akció? Vasárnap már lehet menni? 3. gyerek? Na akkor te sem érzed tehernek a terhességet. :lol: :lol: :lol: Ha nem lenne sérvem és visszerem, egész nap, csak mosolyognék. Mondjuk így is élvezem nagyon. Sztem az a parám, hogy vége lesz. Nem a szülés.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bnőm nemrég mondta séta után, hogy jó hétvégét! A múlt héten is pont így volt, de olyan, mintha tegnap lett volna. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Mindenki nagyon csinos, én sem rakok inkább pocakfotót :oops: :lol:
Enyém pocak 104 cm.

Adryn!
Mivel nekem most a székrekedés miatt előjött, van esélyem rá sajna :( vegyesek a tapasztalatok, amiket olvastam, volt akinek volt, volt akinek nem.Volt akinek simán elmúlt, és azóta se jött elő, de olyan is volt, akinek intimtornától kezdve mindent be kellett vetni, hogy megszabaduljon tőle.
A januáriaknál elég sokan szenvedtek tőle.És gondolom, ha már terhesség alatt van, akkor szülés után csak rosszabb lesz :(

Milyen kár, hogy a mi közelünkben nincsen Cora, jó vásárolgatást nektek! :wink:

Csibb!
Mi legalább a dokival egyetértünk, csak a védőnő fáraszt állandóan.Mensi szerint ugyanis március 9.az időpontom, de már az első uhun látta a doki, hogy kb.3 héttel fiatalabb terhesség, (meg szinte minden ciklusom 40 na körüli volt) aztán a 2 4d-s(3 hét volt köztük)is napra pontosan ugyanannyit mért, az elsőnél 17+2, a másodiknál meg 20+2-t, szóval ez a jó, ami a vonalzómon van(meg egyébként is kizárásos alapon is tudom, hogy mikor "készült" :oops: :lol: )A védőnő mégis mindig kiakaszt, meg fáraszt, hogyha 9-éig nem szülök, be fognak fektetni(a doki mondta, hogy szó sincs ilyesmiről, akinek a ciklus bizonytalan, ott mindig az uh az alap)meg pont febr.végén-márc.elején lesz a kórházban szülésfelkészítő tanfolyam, amire közölte velem a védőnő, hogy arról én már úgyis lecsúszok :evil:

Kép
Kép
zazzy

Itt vannak a bútorok, leszámítva a pelenkázót....de még ninc

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Rzsg apu nemsoká otthon? Drukk, hogy simán vegye a hírt. Bár ahogy írtál magatokról, ha kicsit meg is mossa a fejed, azzal fog foglalkozni, hogy végre vigyázhat rád. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

na vmit bénáztam....
Szóval a pelenkázó még nincs kész, és a szekrény és a polcrendszer is csak be van téve...még össze kell szerelni, és csak hétfőn vagy kedden jön az asztalos.... :oops: pedig azt hittem, h ma cakk-pakk kész lesz. De legalább már van vmi! Képet majd teszek fel, ha egyszer készen leszünk. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jaj még egyet akartam kérdezni! :oops: Boti minden bnőjénél rácuppan a rongybabákra? Sztetek érdemes venni? Nem akarom, hogy azzal sétáljunk az utcán. :oops: De lehet jót tenne neki, pláne most. :roll: :roll: Tapasztalat? :?:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Én is általában unisexet veszek ilyenekből :)
Nem ragaszkodom a bevett szinsémákhoz :)
Valóban a Törökbálintibe megyek.
Ha Levi megint beteg lesz, akkor beadom anyósnak Érdre a gyereket én meg megyek vásárolni :)
4-én kezdődik az akció, az azt hiszem szerda lesz.

a 3. gyerek még egyenlőre csak terv és majd meglátjuk :)
De ha jól alakulnának a dolgaink, akkor szeretnék még egyet. Persze ez attól is függ, hogy Lilike milyen gyerek lesz :)
VAn egy pár ismerős, aki azt mondja, ha a második gyerek lett volna az első, akkor nem lett volna második :)

Nekem is kellemetlenebb ez a terhesség, mint az előző volt, de azért annyira nem negatív élmény, hogy emiatt ne legyen több :)

Adryn, jobbulást. szerintem idén kevés ember maradt ki a hasmarsos vírusból. nálunk is futott rögtön 2 kört, nyáron.

Zazzy, ne foglalkozz a védőnővel, ő nem fektethet be a kórházba és még csak nem is indíthat meg szülést :)

Kép

Kép
gabka77

Kukli Igen, holnap már itthon. :D Nem lesz gond, jól fogja venni. Majd megírom a reakciót.

Tehuti Pedig azt hittem, ma már lesznek képek is.

Kép

Kép
rszg

zazzy: védőnőt zavard el a fenébe.. én mikor otthon voltam utoljára már be sem engedtem :lol: :lol: csak a hülyeségeket tudta mondani.. sztem a védőnő egy külön állatfaj (tisztelet a kivételnek Papillon :D)
aranyér: és mit csinálsz vele? kened valamivel?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn!
1 napig kentem kimondott aranyér krémmel, azóta csak körömvirágkrémmel, mert már sokkal jobb, és a körömvirág mégis barátságosabb.De közben ajánlottak homeós bogyeszt is.
A januáriak a kamillázásra esküsznek, azt írták, semmi nem vált be annyira mint a kamillás borogatás.

Gabka!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok lányok!

Nézzetek be a Kati bababolt honlapjára( Vecsés),mert nagyon jó kis dolgok vannak,és nagyon nagyon korrekt áron!Tényleg érdemes megnézni!
Üdv:Éva
v.éva

Adryn Zazzy megelőzött! Én is ezt a két módszert hallottam/olvastam aranyérre. Bár nekem nincs. Remélem szülés után is elkerül :)
Itt nézzétek me (akinek kell)
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... gory_id=59

Kép

Kép
rszg

nekem annó a szülés után volt, de meleg fürdő és aranyérkrém megoldotta.
Ha felfázom és szorulásom van sajnos előjön.
ha majd már nem akarok több gyereket, szerintem megmütetem, de addig nincs sok értelme
gabka77

Kukli Pannának is van rongybabája, Kati és Zsuszi baba :D és van egy hasonló kisifúban is. Próbálj olyat szerezni az lehet annyira nem cikis, bár szerintem egy lány rongybaba sem :)
Bulcsú alvókája egy sárga kacsa aminek rózsaszín masni van a nyakán :lol: mindig elfelejtem levenni. Még Pannáé volt csak annyira megtetszett neki hogy kisajátította és csak azzal hajlandó aludni.

Aranyér: egy kicsi nekem is van, de szerencsére nem vészes, igazából nem is fáj, csak egy-kétszer érzem, mikor szorulásom van.
Mikor Bulcsúval mentem szülni és kaptam a beöntést akkor mondta a nővér hogy látom van aranyere, én meg néztem rá csodálkozva :shock: igazából nem is tudtam addig :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Hallihóóó,

Aranyér: nekem sajna volt az elöző terhességnél, de csak a végefelé és én reparonnal kentem ez is tökkkéletes volt! nem lett rosszabb szülés után! szinte rögtön elmúlt ahogy visszaálltam a normális mennyiségű és állagú székletre! azóta talán egyszer jött elő amikor szintén ilyen szorulásos időszakom volt ...
megvettem a málnalevél teát, de nekem a (bio)boltban azeladó asszonta, h napi 1 csésze!!!! szval akkor mennyit is kell inni belőle???? mer már összezavarodtam nagyon!!!!
Kukli: még sokára tudok képet feltenni, mert először még parkettázni is kell ami úgy néz ki csak jövő hét végén lesz :(!

aki meglát mindenki assziszi, h egy-két nap múlva szülök, mondván olyan durván nagy a hasam!!

Szép napot!
Vica
wicca

én sem tudtam az aranyérről.. csak egyik este mostam a fenekem, és mintha nem olyan lenne ott mint szokott :oops: aztán megnéztem tükörben, és mintha egy kis bőrdarabka lógna ott.. na most az lenne az aranyér? de nem is fáj... :oops: remélem szülés után visszamegy a helyére :( pedig szorulásom sincs :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Tencsi: banyek, Te is milyen vékony vagy :shock: !!!! ez nem éééééééééééééééérrrrrrrrrrr! csini vagy :D!!!!

na megmértem 111 cm a hasam. ezek szerint vezetek (vagy utolsó vagyok, aatól függ honnan nézzük :))!

Szép napot!
Vica
wicca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?