Jó reggelt csajok!
Szuper jók a képek, ma megpróbálok én is alkotni egyet magamról!
Köszönöm szépen mindenkitől a dícséreteket, jól estek!
Vica, a gyerekek takaróit barátnőm varrta, ő foglalkozik babatakarók készítésével. Itt a honlapja, rendelni is lehet nála:
www.bebitakaro.extra.hu. Nagyon kedves csajszi. A képek eszméletlen gyönyörűek a gyerekekről és persze rólad is. Pannának micsoda hajkoronája van, szerintem Vikinek sosem nő meg.
Adryn, ügyes voltál, hogy elmentél a nagyi szülinapjára, legalább ez is le volt tudva és nem mondhatnak rád semmi rosszat. Sajnálom, hogy elkaptad ezt a vackot, mielőbbi gyógyulást. Hihetetlen, hogy Nico ilyen méretekkel rendelkezik, tényleg csak a manót híztad semmi mást. Ügyik vagytok.
Wicca, bizony nagyon besűrűsödnek most már a progik. Nekem is megvan minden időpontom egészen március 3-ig. Lehet jönni-menni. A csomagomat már én is össze akarom készíteni, már kimostam köntösömet, hálóingeimet, amik csak a szekrényben voltak a gyerekek születése óta. Én már kiválasztottam Dávid hazahozós ruciját, majd dobok képet róla.
Csibb, örülök, hogy tetszett a szülőszoba és mindenki szimpi volt. Én is mindenfajta érzéstelenítés nélkül szültem a gyerkőcöket és tényleg teljesen kibírható volt, eszméletlen hitet és erőt adott, hogy így is meg tudom csinálni. Ez fog most is a szemem előtt lebegni, ha az ikreket megszültem így, akkor Dávidot is megfogom. Aztán majd kitudja mit hoz az élet, hiszen minden szülés más......
Kukli, milyen volt a tegnapi csajozós nap?
Bea, nagyon sajnálom én is a kedves rokont, ez a legrosszabb, hogy vki a családból képes ilyet mondani. Te meg a béke kedvéért kénytelen vagy nyelni. Szerintem is irigy a te kis szépséged miatt.
Nagyon édes Maja pocakkuckója is és a kinti is.
Erpé te meddig dolgozol még? Jól bírod, ügyes vagy!
Ja, tegnap az egész bölcsiben volt 5 gyerek. 7 csoportból, azért ez durva. Tegnap haza sem akart jönni Vikica a bölcsiből, egyből a mamához ment, én meg már megveszek annyira hiányzik. Ilyen még sosem volt, hogy egy teljes napig nem láttam. Apa is tisztára odavolt este, pedig ő viszi reggel bölcsibe és ő is hozza haza. Teljesen odáig van most, hogy apás lett a Viki. A bölcsiben felriadt alvásból és kétszer is őt kereste, gondolhatjátok, hogy hízott a mája!!!