A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Előtej: Zizunál nem volt,most sincs még,de remélem lesz.Nem nagyon akarok megint 2 hetet szenvedni,hogy beinduljon.Bár most megbeszéltem a szülésznővel,hogy amint megszületik AZONNAL cicire megy :D

Nem tudom írtam-e már de sokan isszák a szoptatós teát.Na én mégegyszer tuti nem,olyan túladagolást lehet tőle kapni.......szenvedtem mint a kutya!!!A sima tea vagy bármilyen folyadék pont ugyan olyan jó és ráadásul nem is rossz ízű...

Egyébként én még közel sem pakoltam be,csak 1-2 kisebb pakkba össze vannak szedve,hogy csak bedobni kelljen majd a táskába.
Vendég

kata én sem pakoltam még be csak próbálom összeszednia gondolatainat mi is kéne.sőtt még hálóing vagy pizsi nincs is vennem kell :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Megjöttem vásárlásból. Olyan gáz, hogy ennyi idő elmegy vele a rokkantságom miatt, bár igazából ráérek. Már öltözködésnél bekeményedett a hasam, az úton csak fokozódott. :(
Magnerot szétrágás/lenyelés témában valaki? :?:

Most jól befűtöttem -megcsavartam a radiátor "fülét"- és betettem az első adag babacuccot a mosógépbe. :) Végül a dm-ben vettem Norit baby gélt. A sparban nézelődtem előtte, ott viszonylag nagy a választék, de Gabi mosószert véletlenül sem láttam. Viszont megfigyeltem, hogy a baby sensitives Dreft a sparban 1.000 Ft körül van, a dm-ben ugyanaz 790 körül van. A norit 750+250 ml 899 Ft volt.

Előtej: én még egy cseppet sem tudtam kipréselni, igaz csak most próbáltam.

Gio, nagyon jók az ilyen lustizós délelőttök. :wink: Mi szombaton szoktunk sokáig aludni, későn reggelizni. Persze így csúszik minden, ha délben reggelizünk, általában csak estebéd szokott lenni. Ilyenkor nem győzöm figyelmeztetni a férjem, ha kimegyünk vásárolni/sétálni, hogy ne "Jó reggelt!"-et köszönjön a lépcsőházban délben, attól, hogy mi most keltünk fel és neki még reggel van, más furcsán néz ránk. :oops: :lol: Nem mindig sikerül időben szólnom. 8)
csillag25

csillag én nem ismerem a magnerotot :?

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!

Hát én sem pakoltam még össze,majd a 35.héten!Nálunk még a szobát is át kell rendezni a kiságy ,pelenkázó miatt!
Előtejem nekem is van,de csak akkor ha kipréselem,de én sem piszkálom ,csak néztem,hogy van-e!

Nekem a mosószoda nem jött be magába!Koszosak maradtak a ruhák! :( Öblítésre én is ecetet használok vízzel higítva,de most télen valószínű öblítőt is keverek hozzá,mint Sprite!
Én amgy itt vettem a mosószódát:
http://www.zoldbolt.hu/termekek/mososzerek

Kata Verus mennyi idős most?
Vendég

Anita, azért köszi. Akkor várom a további válaszokat.
csillag25

Huuuuu...most ertem haza en is..extra, elore nem szamitott kort tettem, uszi, infraszauna (sajna nem engedhetem meg a normal idot, a 10 perc meg nem sokat er, meg a kezeim sem melegszenek fel tole :( ), vasarlas, ismerossel oszefutas...ugyhogy total eleheztem..de itthon mar vart ram a fincsi spenot-ricotta torta (aminek tul nagy ertelme nincs, hiszen a spenot nem engedi felszivodnia ricotta kalcium/magnezium-tartalmat, de legalabb fincsi..meg ricottat egyebkent nem ehetnek, csak igy "hokezelve", a spenotot meg amugy utalom), csak meg kellett sutnom par perc alatt...mind (mint egy pizza) megettem egy hatalmas friss narancsle kisereteben...igy legalabb rofgton fel is szivodik a vas :):) Elegedett vagyok magammal javascript:emoticon(':oops:')...eeees, most azt hiszem, szepen begyalogolok az agyba, ahol 1-2 vizualizacios gyakorlat kozben ugy bealszok, mint a sicc :):)

Kata! Az olajat a mosashoz a gyogyszertarban keverik, receptre irja fel a parom borgyogyasza, mert kiskoratol voltak problemai (bar mar sztem semmi nincs)...ez affele fertotlenito-csiraolo, es tefaolaj az tutira van benne, meg meg par cucc. illatmentes. amugy en a mosodio melle (folyekony) nem hasznalok semmi mast, hiszen itt nincs ertelme az oblitonek. ennek a folyekonynak van egy kis illata, de nekunk eleg a frisseseg-szag...neha hozzaadok par csepp olajat illatositasra es kesz. mososzodat csak akkor hasznalok, ha nagyon koszos a ruha...vagyis szinte soha..de ez a kozeljovoben nyilvan maskepp lesz :)

Koszi Gio (meg masnak is) a biztatast...de sajna azt en is tudom, hogy a szep szules aztan tenyleg nem azon mulik, hogy hol szulok...bar az teny, hogy igy legalabb fellelegezhetek, mert nem veszik el az eselyet kapasbol.

En mar osszepakoltam a vesz-esetere korhazi cuccot, de igazabol csak azert, mert ugyis megvolt minden , es igy legalabb egy helyen vannak ezek a cuccok, amiknek a nagy reszet egyebkent nem is hasznalnam sosem. meg ha zepen el van keszitve, akkor legalabb tutira nem kerul ra sor :)

hat, nekem aztan meg elotejem sincs, sot, a cickom sem valtozott szinte semmit, par centit nott, de ugyanolyan puha...azert legalabb ez megvaltozhatna...szoptatni akarok!!!

csillag! En egyaltalan nem vagyok otthon gyogyszer-temaban...bar feltetelezem, hogy van oka a szetragasnak lenyeles helyett..de az is biztos, hogy egyben lenyelve is tobbet er, mint sehogyan lenyelve. Haat, ez nem volt valami okos tanacs :roll:

aa,szoval ez a szulesnos sztori egy ujonnan kipattant dolog...azert az nem rossz, amit kata ir, hogy dulaval probalkozni...nyilvan nem ugyanaz, de sztem sokat segithet.

nm tudom, mit csinaljak a gyuruvel, pedig jo lenne kitalalni. ismerosomnek volt, hogy levagtak az ujjarol. azert tud csunya dolgokat csinalni, foleg, ha egyebkent sincs rendben a keringes, vagy vizesedes van...nem hianyzik oda meg valami szorito is. meg valami beavatkozasnal (talan csaszinal, vagy ha altatas van, vagy erzestelenites...nem emlekszem)le kell venni az ekszereket is, de ha pont akkor durran be, akkor csak levagni tudjak. De a gyuru nelkul olyan szarul ereznem magam.

Kép
pumipumi

A korhazi csomagrol...most latom, hogy erre a hetre mi van a vonalzomra irva (ami alul van, azt nem tudom en valtoztatni)...es csimota ezen a heten azt kerdezi, hogy elkeszitettem-e mar a borondot? :)

Kép
pumipumi

Köszi a mosási infókat. Épp most vettem teafaolajat, mert én is hallottam, hogy milyen jó fertőtlenítő szer! Amint elfogy a mosószerünk, szerintem rádumálom anyut is és rendelünk együtt mosódiót meg mosószódát is. Az öblítő+ecet párosítást én is csinálom már!

tulipános: Veru januárban lesz 4 éves. Szerintem a legtöbb hisztije már megjátszott, tudatos! Nagyon jó színésznő! Mondtam is neki, hogy menjen annak!

Kata
labkat

pumi: én úgy tudom az infra szauna nem ajánlott terhesség alatt! Sőt, fejlődési rendellenességeket okozhat, ha a terhesség elején használja az ember. Nekünk van szaunánk, de mióta megvan, mindig vagy terhes vagyok, vagy szoptatok, és egyik alatt sem ajánlatos. Szoptatás alatt megpróbáltam, de tényleg bedurrant a cicim. Mikor meg azt hittem, hogy már terhes vagyok, itt paráztam, hogy jajj nehogy, mert nem szeretném, hogy az én tudatlanságom miatt baja legyen a babának!

Kata
labkat

Én nem szedek ilyen magneizét. úgyhogy nem tudom sajnos. Olykor egy-két szem maneb-t tolok, de azt is inkább a mhelyemen míg dolgoztam, mert stresszes volt.
Igazi keményedéseim sincsenek, aminek amúgy örülök. Annak már kevésbé hogy a kisasszony ma ilyen lusti. Én is terveztem ma (is) vmi kimozdulást, de most esik egyfolytában. Elég uncsi, így takarítok mint a güzü, és most jól el is fáradtam. de ilyenkor sem keményedik a poci, "csak" a szeméremcsonti fájdalom elviselhetetlen olykor...

Kata
én sem pakoltam még össze semmit, sőt nem is monstam babaruhát sem. A kiságy még dobozban. Mint Tulipnál, még át kell rendezni a szobát is. De még van 2 hónap...Babaruhát én csak az utsó pillanatban szeretnék mosni. Én hiszem hogy kitartunk dec.10ig mindenképp. MOndjuk ha fájásaim lennének valszleg nem így gondolnám.

Viszont nagyon szimpatikus ez a szóda-dió dolog. Ugyanakkor látom ebben is van ellenkező tapasztalat is.

Sprite, szval hogyhogy nem otthon szülsz?
Vendég

A finnek - lévén szauna-nép - simán szaunáznak terhesség alatt is. Bár lehet ahhoz hogy jól bírja ezt a magzat és anyuka oda kell születni.
Ugyanakkor úgy hiszem hogy ami jólesik az nem árthat. 8)
Vendég

nálunk is át kell pakolni a szobát kiágyat elő venni a padlásrl venni bele matracot,és még nem mostam babaruhát sem.bár Andréval nem hagytam az utsó percre nemtudom most hogy lessz. :?
hétvégén lehet neki állok ha lessz kedvem

Kép
Kép
anitaaa03

Eddig én is magneB6-tal szórakoztam, azt sem rendszeresen, csak mikor begörcsölt a vádlim. Mostanra elfogyott és mivel egyre gyakrabban keményedek, gondoltam nem adok ki pénz rá, úgy is kevés a magnézium tartalma, itt van pluszban a Magnerot, elfogyasztom azt.

Nálunk szerencsére nem esik, azért is mászkálok kifelé, mert ha újra esős napok lesznek a fenének sem lesz kedve kimenni.

Azért most már pihizz a sok takarítás után, mert elég az a sz.csonti fájdalom is. :shock: Egyébként nekem is nyugis ma a kisember, gondoltam megörvendeztetem egy kis forró csokival -most vettem hozzá port- aztán rájöttem, hogy tej nincs itthon, vízzel meg nem az igazi. Mindegy, úgy sem tudtam volna már hazacipelni még 1l tejet sem pluszba.

Pumi, van ebben igazság, többet ér ha egyben veszem be, mint ha sehogy. :D
csillag25

Kata, igazad van, szauna, sot, az infraszauna is lehet artalmas...az elejen nem is hasznaltam, kb 3-szor voltam az elmult 3 hetben, es ennyi. valojaban a sugarak nem artanak, sot, neha ellenkezoleg, de a hohatas veszelyes...kiveve az elejen, akkor a sugarak is arthatnak (csakugy, mint otthon a villanyegok :) ). Most is ovatos vagyok, 10 percet engedelyezek magamnak, de meg sem erzem, mert ez nem rendes szauna, hanem az usziban egy affele kis nadkunyho, amibe tettek par infralampat..elegge nyitott a dolog, fel sem melegszik rendesen, meg persze nem a lampa ala ulok. Elotte minden nap szaunaztam vagy infraban (45 perc), vagy finnben (min 3-4 kor 10 percesek, mert nagyon lassan erzem azt is), es bar most sem tehetem meg rendesen hatasosan, de legalabb egy kis kellemes erzest ad. En lehet, hogy oda szulettem :) Siman tudok aludni is szaunakban :) persze ez csimotara hathat rosszul..ezert nyilvan nem is csinaltam.

Kép
pumipumi

ja, a finneket irigylem a szauna miatt...bar ha belegondlok, hany fok lehet most naluk...!

Kép
pumipumi

Nekünk is van ilyen összecsukható infraszauna (házassági évfordulóra kértem anno) gondoltam a szülés után jó lesz izzadni, méregteleníteni benne, legalább helyre hozza a bőröm, de aztán olvastam, hogy a méreganyagok a tejbe is bekerülhetnek és nem mellesleg ömlik a tej a bentlét alatt. :?
csillag25

Igen Csillag, mert a mereganyag is ugye a mirigyeken at tavozik...sajna.
Nna jo, en most aztan tenyleg befeszkelem magam :):)

Kép
pumipumi

Kata : :lol: Mi lányok mind nagy színésznők vagyunk! :lol:
Ha ez megnyugtat engem meg a fiaim idegelnek ki minden nap!Kicsit nehéz most így a vége felé,mert az ember készülne fel rá testileg(töltődne energiával),és lelkileg de gondolom neked is mint nekem egy perc nyugalmad sincs!Este úgy ájulok az ágyba ,és reggel már 7-kor kelt a kisfiam!

Szívem szerint szülésig elmennék egy wellnesszállodába ahol jó sokat pihizhetnék magányomban! :)
Vendég

hát tuli ígyvan az én fiam is kataszrófa néha főként este mikormár nagyon kivagyok

Kép
Kép
anitaaa03

Tulipános!Szerintem a legolcsóbb szállodába fizess be,elég,hogy kizárhasd a külvilágot...a wellness hotelt úgysem tudnád kihasználni! Bár én most elgondolkodtam ezen az infraszaunán,és hogy 40+3-ig szülhetek,mert annak az utolsó harmadban szülést beindító hatása is lehet :):). Nna jó...az már tényleg minden lenne,csak nem beavatkozás-mentes szülés :)

Kép
pumipumi

Anitaa:Milyen volt a szülinapja a fiadnak?Mit kapott ajándékba?
Vendég

Ha van kedvetek, nézzétek meg, engem felvidított ebben a csúf időben.

http://www.youtube.com/watch?v=05ip-N0H1Ig&feature=email

Bocs, ha uncsi a mosógép témám, de ma meghozták végre és olyan jó érzés, hogy Manó ruháit már ezzel mosom majd.

Én nem ismerem a mosódiót, eddig mosógélt+calgon+öblítő használtam. Szándékozok babamosószert is venni.
Sprite leírta, hogy 5-6 db kis zsákban stb, de mi is ez? Ilyen sületlen kérdésem van, na.
Vendég

tuli
köszi kérdésed ngyon jól telt csak nekem fárasztó volt :?
verdás autót,melegítőt,katona felszerelést meg még egy kis autótmeg a nagyszülőktől,dédszülőktől pénzt hogy vegyünk neki ami kell.abból kapott még 2db autót,pizsiket és még kell venni neki télire cipőt is de jó mert ő a ruhának is örül :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

Szia Mindenkinek!
Köszönöm a tegnapi válaszokat, csak már megint szórakozik velem a gép és sehogy sem tudtam létrehozni az internet kapcsolatot! :evil: Na de most már be tudok kapcsolódni. Tegnap délután is szurkált a hasam meg ,a is éreztem egy kicsit, de amint lefekszem vagy leülök abbahagyja! Megpróbálom ma felhíni a dokimat, csak a férjem elvitte a telómat így még várat magára a dolog! Kisbabám ettől függetlenül szerintem tök jól van, mert mocorog, szteppel egész nap, szóval semmi változást nem érzek a mozgásában. Ez jó ugye?
Remélem este már okosabb leszek.... :roll:
Jaj, még én sem pakoltam össze, még csomo mindent vennem is kellene. :? úgy terveztem, hogy a 36. héten pakolok össze, mert megbeszéltem picikével, hogy addig mindenképp bent kell maradnia! Kiságyunk is csak november 15-én lesz kész, és még a mosáshoz sem kezdtem hozzá, plussz vannak még hiányzó dolgok! Tehát nem mondhatnám, hogy teljesen fel lennénk készülve.... :D
Sprite! Sokkolt amit mondtál, mert nekem is fogadott a szülésznőm, szóval hívhatom holnap, hogy akkor most mia a helyzet!!!???? :evil: Remélem nálunk nem így van, de majd holnap kiderül! Mindenki azt mondja, hogy sokkal nagyobb segítség mint a fogadott orvos, mert ő lesz az, aki végig velünk lesz és csak velünk foglalkozik, segít! Hát köszi, hogy már ezt is elveszik az emvertől, nehogy könnyebb legyen már nekünk! :evil: :evil:
Nekem sincs előtejem, de ugye az nem baj? Fürdéskor mindig megtisztítom a cicim, mert a bimbó pólusai között van fehéres sárgás trutyi, de nem próbáltam még kicsavarni belőle semmit! :lol:
Vendég

Judyka nagyon jó! :) :lol: Nagyon ügyesek,kár hogy én nem tudok énekelni szépen,mert egy ilyen kórusnak én is szívesen lennék a tagja! :)

Milyen márkáju mosógépet vettél?
Én most akarok szárítógépet,és mosogatógépet venni,mert ennyi emberre már nem győzöm robotok nélkül! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Anitaa: az én nagyfiam is szokott örülni a ruháknak! :lol: Én emlékszem,hogy utáltam gyerekkoromban...,úgy látszik ezek a mai gyerekek mások!Bár a mi korunkban nem nagyon voltak kisvakondos pizsomák,meg szupermenes pulóverek....!Viszont nekem volt egy moncsicsis ágyneműhuzatom,amit naon szerettem!

Anna meg mindenki aki előtej miatt parázik, nyugi!Azthiszem első babánál nekem sem volt csak elötte egy két héttel indult meg!
A szurkálás miatt meg próbálj pihenni többet!Főleg ha elmúlik fekvő helyzetben!!!Nekem is szokott néha és olyankor én is lepihenek és elmúlik! :)
Vendég

Egy vicc:

A medve találkozik a nyuszikával.
Mit csinálsz nyuszika?
- Elásom ezt az üveg pálinkát, 10 év múlva kiásom, akkor sokat fog érni!
Másnap ugyanitt a rókával találkozik, aki szintén egy gödröt ás.
- Mit csinálsz róka koma?
- Elásom ezt az EDDA kazettát, 10 év múlva kiásom, akkor sokat fog érni!
Harmadnap a két betemetett kupac mögött egy harmadik kupacot lát a medve, tetején a vakond énekel tök részegen:
- A köööör közepééén állok...

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Tulip, jó ez a vicc :lol:
A szárítógépről nem tudok nyilatkozni, de a mosogatógépet nem adnám semmiért, annyira kényelmes. Főleg hogy nálunk soxor vagyunk sokan , de ha csak ketten vagyunk, akkor is 2naponta bekapcsolom. Szval király dolog sztem, pedig egy időben emlékszem tiltakoztam és fölösleges hisztinek tartottam. Ellenben most bárkit csak rábeszélni tudok.
Vendég

Szárítógépet muszáj vennem mert amikor januárba beköltöztünk a házba nagyon penészesedett és nem lenne jó ha előröl kezdődne a mosott ruhák száradása miatt!Szóval muszáj!

Nekem mosogatógépből a Bosch-t ajánlották,tapasztalat valakinek?
Vendég

Csajok,mi a gond a korai bepakolással????Babonaság,vagy miért????Nekem olyan kényelmes így,most,amikor már itt-ott fáj,nem most kell ezzel bajlódni.És ha véletlenül kell(én pl.D-vel bekerültem a 31.héten anno vérzéssel és tök rossz volt apának listát írni,h mit hozzon utánam)akkor csak felkaom.Mindent megvettem,nem mindegy,hol tárolom????

Hálóing/pizsama tényleg kell pár.Nekem mondjuk most 3 van berakva,de folyamatosan mossa,szárítja majd anyukám,ha kell.K úgyis jön minden nap.ÉS hoz,ha baleste történik.Nemcsak vér,nekem az összes tejes volt állandóan,olyan sok tejem volt már akkor.

Az én fiam jön velem turiba és szó szerint válogat.Múltkor együtt turiztunk neki egy thomasos pólót,hát azt látni kellett volna...alig győzte kivárni,h megszáradjon,naponta 4x odasétált,megfogta,nyugtázta,h még vizes.....és csalódottan távozott....olyan cuki volt...

Vicc édes!!!

Nekemm nem tudom van-e előtejem,nem nyomkodom.Biztosan van.És lesz is.Tejszaporításra én FLP-s fields of green kapszulát szedtem.Sok zöld van benne,lucerna,malátakivonat.,búzafű...ez mind elősegíti a tejtermelődést.No meg a sör
:lol: én egy csomó alkoholmnetset ittam,szeretem is ráadásul :oops:

Dénes-száj.
Ma ebédelünk.Már jóllakott,csak turkál.Fennhangon énekelni kezd:Jajj,de magas,jajj,de magas......majd elhallgat,bekap egy falatot.Lenyeli,folytatja a dalt...dőljön össze,az a vendéglátás.....
azt hitttem kiesek a székből,úgy röhögtem.És mindehhez átszellemült arc és teátrális mozdulatok....halálos.

Kép Kép
meli1118

Meli,
de cuki a fiad!! :-)
Hát így hogy neked anno már volt egy ilyen 31. heti tapasztalatod megértem hogy összepakolsz. Nekem vhogy eddig nem jutott eszembe kimosni pl. a babaruhákat, mert 2 hónap alatt elvész az illatuk:-) No meg dolgoztam is és mire hazaértem kipurcant voltam.Nem babona, hisz akkor vásárolni sem kéne az utsó pillanatig hisz bármikor bármi történhet ne adj Isten.
NO de ma a hatásotokra legalább a saját hálóngeimet átmostam és holnap sztem veszek Tena betétet meg vmi pamutbugyi kollekciót.
Vendég

Tulip , nekünk Zanussi mosogatógépünk van. Több mint 5 éves, nagyon jól bírja
Vendég

Végigpörgettem az utolsó 3 oldalt, jól lemaradtam. :?

Milyen sokan bepakoltatok már! :shock: nekem még eszembe sem jutott. Eddig két dolgot vettem meg, de csak azért mert a DM-ben jártam és teljesen véletlenül megláttam. Akkor eszembe jutott, hogy ez mennyire nagyon hiányzott a kórházban. Így megvettem a papaír WC ülőkét és egy WC fertőtlenítő kendőt. Azzal letörlöm a klotyót, rá a papír ülőke és kész. Nem kell 100 réteget ráhajtogatni a WC papírból. Ajánlom, hogy vigyetek ilyeneket!

Tehát ez a két dolog ott virít a polcon, de egyébként még gondolatban sem estem neki a pakolásnak. Talán tudat alatt így próbálom húzni a szülést. :D

Az autóval történt szerencsétlenségeket nagyon sajnálom, nem elég az ember baja... :cry:

Előtej: nekem is van. A héten megérkezett a mellszívóm, kipróbáltam, hogy rendesen működik-e. Hát mit ne mondjak...működött. :D Csak úgy spriccelt a tej, gyorsan abba is hagytam, csak pár másodpercig volt rajtam. Félelmetesen jó kis készülék.

Meli, ez jó kis aranyköpés volt a fiadtól! Olyan édesek tudnak lenni! :D
Én a napokban kértem meg az enyémet, hogy pakoljon össze, éppen az emeletes ágy tetején volt. Csak rám nézett, felhúzta a vállát és annyit mondott: "Kicsikém, majd később."
Olyan édes volt, aztán persze mint mindig közösen pakoltunk.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica
milyen mellszívót is vettél végül?
Vendég

Medela Mini Electric-et. Ezt ajánlotta kivétel nélkül mindenki. Iszonyat jó.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Meli semmi gond nincs a korai bepakollás,szerintem sokan csak lustik vagyunk még bepakolni,meg nincs is meg még minden!Nekem legalábbis még kell pár dolog! :)
Aranyos a fiad! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Tulipános! Nekem van mindkettő: mosogató- és szárító gépem is. A mosogató gépet azt hiszem az első fizetésemből, meg egy kis családi támogatásból vettem. Nagyon szeretem, de mivel a családomnak már időtlen idők óta van, ezért nekem ez valahogy természetes volt.
A szárító gépet meg elektronikai outletben vettem, mert azért nem akartam százezreket rákölteni. Egyetlen titka van a dolognak, mert úgyis fogsz hallnai jót-rosszat. Amikor vége van a programnak, ki kell venni a ruhákat és össze kell hajtogatni. Vagy figyelni arra, hogy ne gyűrődjenek. Ennyi, és olyan egyszerűvé válik az ember élete. Én teljesen meg vagyok elégedve a szárítógéppel, úgyhogy csak ajánlani tudom.

Még én se pakoltam semmit, sőt...még egy csomó minden hiányzik, és már lassan kezdhetek parázni, hogy mikor szerzem be ezt a sokmindent. Persze a jövő héten érkezik a babakocsi, bölcső, mózeskosár, autósülés, kád meg egy csomó minden, így remélem akkor már nyugodtabb leszek. Addig meg elkezdem én is írni a listát, hogy miket kell bevinni a kórházba, és miket kell még megvennem.

Kata: én pont azt hallottam a dokiról, hogy nem császárpárti, mármint hogy ok nélkül nem császároz. Hát, akkor lehet, hogy csak olyan embertől kaptam az infot, akinek más a tapasztalata.

Tudom, hogy ezt a témát is lerágtuk már és ezerszer átbeszéltük, de ez mellszívóból a kézi vagy az elektromos a jobb? Vagy ez is olyan kinek mi kérdés? Mert én sokáig Madela-t akartam venni, elektromosat, de most valahogy inkább az Avent kézi a szimpatikus. Nem tudom. Az Avent elektromos meg szerintem pofátlanul drága.
tedorka

dorka
pont úgy jártál akkor a napokban, mint én... megnyugodtam, hogy ezek szerint nem én rontottam el valamit :) én azóta új trükköt vetettem be, mert kimozdulni azért ki kell...
simivel és dudorászással terelem el a királyfi figyelmét. És nem törődünk az emberekkel :)
Ez mindig bejön!
most kíváncsi leszek, holnap Villányba megyünk a munkatársakkal kikapcsolódni, vonattal, hogy az hogy fog tetszeni a kiskirályfinak :)
Lehet, hogy az egész csapatot beállítom énekelni :D

puszi, megyek hátha tudok aludni, majd vasárnap leszek.
Ne küldjetek nagy levelet, mert vasárnapig nem tudom engedélyezni ;)

Milla

Kép

Kép
millababa

Dorka,
szóról szóra ezen dilemmázok én is már megint 2 napja. Kézi vagy elektromos? Milyen márka? Az avent elektromos tényleg pofátlanul drága, úgyhogy már elvből sem. Idegentől használtan nem akarok venni mert finnyás vagyok erre. Ugyanakkor meg mi van ha nem is kell majd? :shock: Legutóbb abban maradtunk férjemmel, hogyha mégis kell sos, akkor behozza nekem akkor majd a hugomét - az övére nem lennék finnyás, lévén rokony -, aztán ha elszabadul a tejzuhatag akkor max. beruázunk mondjuk egy medela elektromosra. Az újonnan 18-19ezer körül van és lehet venni egészségpénztárra akinek van
Vendég

Pókica,édes ate fiad is!!!Nekem is olyan mellszívóm van.Atomjó.Megéri a pénzét.

Szárítógépem,mosogatógépem nincs,de jó dolog...

Hát én bepakoltam és jól érzem így magam.Sőt,szinte minden mosva-vasalva van a szekrényben,néhány dolog hiányzik csak.ÉS olyan jó,nyugodt vagyok...

Gio,ha húgod mostanában szül,akkor lehet,h tényleg az övét tudod használni.Nem mindenkinek kell.

Dénes rengeteget szórakoztat minket az ilyen mondásaival.2 napja dögönyöztem,röhögtünk.Mondom neki:Te,én megeszlek!!!Erre ő kicsit sértődötten:Nem esz meg anya!!Nem is finom a Dénes!!!A vacsora finom!!!!

Kép Kép
meli1118

Tulip, Fagor-t vettünk. Többen is ajánlották. Eddig egy adag sötétet mostam csak, úgyhogy sokmindent nem tudok, de nagyon halk, az biztos.
Mosogatógép sajnos nálunk nem férne el sehogysem, úgyhogy amíg itt lakunk, addig csak álom. :cry:

Én sem tudom, van-e előtejem, nem nyomogatom, de anélkül nem tapasztaltam semmit.
Inkább rémálmaim, rémképeim vannak a szülésről, a kórházról. Napkörben semmi gond, este sem, de az első pisi után,(kb. 1- fél2)
nem tudok visszaaludni, mert jönnek a hülye gondolatok, a kétségek. Hogy ez, meg az jó lesz-e? Tudni fogom-e? Rendben lesz-e?
Ez normális?
Vendég

Judy, de jó, hogy már van mosógéped és hogy elégedett vagy vele. Én még mindig kézzel mosok, ez már a harmadik hét. Gondolhatod...4 emberre, a gyerekruhák, főleg a kicsié, nem egy patyolat mikor este lekerül róla! Nagy pocakkal...borzasztó. Még mindig nem jött meg az alkatrészünk. :cry:
Tele a hócipőm. :evil:

Normális dolog, hogy kétségeid vannak, kérdésid és sok mindenben bizonytalan vagy. Szerintem ez első babánál egyáltalán nem meglepő. Látod, nekünk már a harmadik gyermekünk lesz és a férjemmel mindketten félünk a szüléstől és hogy rendben megy-e minden, tudni fogjuk-e, hogy mikor kell indulni, beérünk-e a kórházba.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Köszi pókica, most jobb, tényleg. Kép

Egyébként honnan van a beceneved, ha nem titok?
Azért kérdezem, mert nekem ez nem lenne jó név, pókfóbiás vagyok. :oops:
Vendég

Asszem mára off, már ásítottam is!
Jó éjt kismamik!!
Vendég

Judy! Mi is azok vagyunk. :lol: A gyerekek mindig a plafont lesik, hogy van-e pók és mikor találnak szaladnak hozzám. Mivel én is nagyon félek tőlük, így nem akarnak rám törni, hogy PÓK, hanem odavigyorognak, hogy kis pókicát láttunk. Így mégsem annyira mellbevágó. :D Mikor regisztráltam, akkor is ez zajlott le, így beírtam. :oops:
Jó éjt!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

sziasztok!

Már én is kb összepakoltam a cuccot, ártani nem árt.

Kép
Kép
Kép
endaaj

Nnna beszéltem az orvossal és azt mondta, hogy nincs gond valószínűleg a méh tartófal izmai húzódnak és ez okozza a fájdalmat! :roll: Szóval sok pihi és akkor minden ok, ahogy Tulipános is mondta! :D
Meli, Pókica hihetetlen milyen édesek tudnak lenni a kisemberek, már úgy várom hogy nekem is részem legyen benne!! :lol: :lol:
Gio, tök jó, hogy szinte egy időben szültök a testvéreddel. Legalább tudtok segíteni a másiknak meg összejárni és együtt babázni. :) Gondolom, akkor most nagy az öröm a családban a két érkező babó miatt... :D
Mellszívó nekem még hiányzik, de nekem is mindenki a Medelát ajánlotta.
De jó, hogy Judy rákérdeztél, mert én is sokszor gondolkodtam a Pókica néven! :lol: Most már értek mindent.... :wink: :lol: :lol:
Én is elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek!
Vendég

Nahát, nem is gondoltam, hogy ilyen fejtörést okoztam! :lol:

Viszont nem tudok aludni, nem hagy nyugodni egy kérdés. Emlékszem sokatoknak megvan már a babakocsitok. Van köztetek olyan akinek nem bolygósíthatóak a kerekei, hanem mind a 4 kerék fix? Nehéz irányítani? Nekem az első kettőnél bolygósítható volt és van most is, de beleszerelmesedtem egy babakocsiba, aminek fixek a kerekei. Persze könnyen lehet, hogy mégsem cserélem le, de nagyon zavar, hogy ha mégis, akkor mennyire nehéz kezelni a fix kerekűt.
Kérlek adjatok tanácsot, mert teljesen belezavarodtam!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Jó reggelt!

A tegnapi izgalmas éjszakám után ismét nagyon jól aludtam, este 10-től 6-ig folyamatosan :) Megittam a reggeli light-os kávémat, írok egy kicsit, és irány a védőnő. Talán kávé után sikerül 90/60-as vérnyomást mérnie :shock:

Ami tegnap még eszembe jutott... Jók a listák, az ötletek, ezek alapján lassan én is összeírom, de egy dolgot senki ne hagyjon otthon! A papírjainkat. Nem emlékszem, hogy bárki is írta volna :oops: a kiskönyv, igazolványaink valamint az apasági/házassági okirat.

Huuuúúúúh Pókica kitartás a mosáshoz, de csak óvatosan! Nem biztos, hogy a szervezeted örül neki, bár tudom, valszeg jobb megoldásod hirtelen nincs. Drukkolok, hogy minél hamarabb legyen alkatrész, én kiakadnék, hogy négyőnkre heteken keresztül kézzel kellene mosnom :oops:

Üdv. Gabi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?