Huuuuu...most ertem haza en is..extra, elore nem szamitott kort tettem, uszi, infraszauna (sajna nem engedhetem meg a normal idot, a 10 perc meg nem sokat er, meg a kezeim sem melegszenek fel tole

), vasarlas, ismerossel oszefutas...ugyhogy total eleheztem..de itthon mar vart ram a fincsi spenot-ricotta torta (aminek tul nagy ertelme nincs, hiszen a spenot nem engedi felszivodnia ricotta kalcium/magnezium-tartalmat, de legalabb fincsi..meg ricottat egyebkent nem ehetnek, csak igy "hokezelve", a spenotot meg amugy utalom), csak meg kellett sutnom par perc alatt...mind (mint egy pizza) megettem egy hatalmas friss narancsle kisereteben...igy legalabb rofgton fel is szivodik a vas

:) Elegedett vagyok magammal javascript:emoticon(':oops:')...eeees, most azt hiszem, szepen begyalogolok az agyba, ahol 1-2 vizualizacios gyakorlat kozben ugy bealszok, mint a sicc

:)
Kata! Az olajat a mosashoz a gyogyszertarban keverik, receptre irja fel a parom borgyogyasza, mert kiskoratol voltak problemai (bar mar sztem semmi nincs)...ez affele fertotlenito-csiraolo, es tefaolaj az tutira van benne, meg meg par cucc. illatmentes. amugy en a mosodio melle (folyekony) nem hasznalok semmi mast, hiszen itt nincs ertelme az oblitonek. ennek a folyekonynak van egy kis illata, de nekunk eleg a frisseseg-szag...neha hozzaadok par csepp olajat illatositasra es kesz. mososzodat csak akkor hasznalok, ha nagyon koszos a ruha...vagyis szinte soha..de ez a kozeljovoben nyilvan maskepp lesz
Koszi Gio (meg masnak is) a biztatast...de sajna azt en is tudom, hogy a szep szules aztan tenyleg nem azon mulik, hogy hol szulok...bar az teny, hogy igy legalabb fellelegezhetek, mert nem veszik el az eselyet kapasbol.
En mar osszepakoltam a vesz-esetere korhazi cuccot, de igazabol csak azert, mert ugyis megvolt minden , es igy legalabb egy helyen vannak ezek a cuccok, amiknek a nagy reszet egyebkent nem is hasznalnam sosem. meg ha zepen el van keszitve, akkor legalabb tutira nem kerul ra sor
hat, nekem aztan meg elotejem sincs, sot, a cickom sem valtozott szinte semmit, par centit nott, de ugyanolyan puha...azert legalabb ez megvaltozhatna...szoptatni akarok!!!
csillag! En egyaltalan nem vagyok otthon gyogyszer-temaban...bar feltetelezem, hogy van oka a szetragasnak lenyeles helyett..de az is biztos, hogy egyben lenyelve is tobbet er, mint sehogyan lenyelve. Haat, ez nem volt valami okos tanacs
aa,szoval ez a szulesnos sztori egy ujonnan kipattant dolog...azert az nem rossz, amit kata ir, hogy dulaval probalkozni...nyilvan nem ugyanaz, de sztem sokat segithet.
nm tudom, mit csinaljak a gyuruvel, pedig jo lenne kitalalni. ismerosomnek volt, hogy levagtak az ujjarol. azert tud csunya dolgokat csinalni, foleg, ha egyebkent sincs rendben a keringes, vagy vizesedes van...nem hianyzik oda meg valami szorito is. meg valami beavatkozasnal (talan csaszinal, vagy ha altatas van, vagy erzestelenites...nem emlekszem)le kell venni az ekszereket is, de ha pont akkor durran be, akkor csak levagni tudjak. De a gyuru nelkul olyan szarul ereznem magam.