Hahooo! Udv mindenkinek!
Ugy latom, a tobbsegre rafer egy kis pihenes, lustizzatok, ha tehetitek! Az ido sem segit sokat, ma reggel itt is nagyon hideg volt, 6 fok! pff...most mar legalabb jobb, de holnapra hideg lesz...aztan hetfotol kicsit melegebb, 20 folott szerencsere. Most en is csinaltam egy jo kis citromos teat melegen...nna de egesz nap ezt kellene vedelnem, hogy ne huljek ki.
Csillag! bevetted vegul a ragotablettat?
Pokica! En az uzletben kiprobaltam fix kerekueket is sullyal megpakolva, es egyaltalan nem talaltam veszesnek, sot, abbol a szempontbol talan meg jobban is iranyithato, hogy nem megy osszevissza egykonnyen...persze ezt tudja a 2+2 tipusu is. max annyi, amit kata irt, hogy emelni kell egy picit fordulonal. Szerintem ez miatt nem kell lemondanod rola, ha vagysz arra a babakocsira.
Az infralampa tok jo, en is szoktam volt sok mindenre hasznalni, foleg ha ilyen helyi (torok) problemak vannak. A 10 perc infraszauna egyaltalan nem gaz, foleg ilyen kialakitasban, mivel nincs idom meg csak atmelegedni sem. Az teny, hogy ertelme sincs, de en nem is a hatasa miatt csinalom. Egyetlen ertelme van igy: az erzet, amit ad...es nekem ez eleg most
En betettem egy dokumentumom fenymasolatat a borondbe, mast nalunk nem kernek, sem hazassagit, sem kiskonyvet, semmit. De amugy en ott, ahol szulni fogok, es a legkozelebbi korhazban is, ahova vesz eseten megyek (15 perc innen), mar elinteztem minden ilyesmit, nem kell majd ott regisztralgatni, mikor szulok, csak az erkezest bejegyezni. Arrol meg ezen a helyen konkretan nem beszeltunk, hogy a baba regisztralasa hogyan tortenik itt...leven, hogy itt par ora utan mar hazamegyek...sztem nem automatikus. neten kulonbozot olvasni kulonbozo korhazakban, majd rakerdek. Az biztos, hogy utana a kulugyre is mennem kell, mert a magyar dokumentumok biztosan nem jarnak automatikusan
nem tudom eldonteni, hogy mikorra hivjam a csaladomat. ok persze rogton latni akarjak a babat, vagyis "azonnal" itt lennenek, persze megertik, ha eleinte harmasban akarunk lenni. nekunk kell eldonteni, hogy akarjuk, de foggalmam sincs, hogyan lenne jobb. Persze azt vilagosan megmondtam, es meg is ertettek, hogy ha idejonnek, akkor sem leszunk egyutt, ok anyospajtasnal lesznek, de neha persze megnezik a ababat es foleg segitenenek mindenben. hat, nem tudom. A mosast ugyis en csinalom. A fozes nem egy nagy kunszt, de egyebkent is inkabb anyospajtira biznam...az en anyum jobban foz, de attol 1 het alatt tobbet szednek fel, mint az egesz terhesseg alatt

nagytakaritas nelkul kibirjuk egy darabig, meg heti 1-2-szer ugyis jon takaritono. Biztosan jol jonne a segitseg, de azert 4-5 emberre nincs szuksegem, ok meg mast nem nagyon tudnak csinalni. A masik lehetoseg, hogy karacsonyra jonnek, amikor ugy nagyjabol mar lenyugodott minden. ez talan jobb otlet lenne, legalabb mindenki egyutt lenne, csak akkor nekik ugye 2 hetet varni kell, mire latjak csimotat, meg egyedul hagynak a beteg nagyikat. Pfffffff...hogy tudnam en most eldonteni, hogy mi fog jolesni? Vonattal jonnek, ugyhogy tudnak gyorsan donteni, kiveve, ha karacsonykor, mert akkor a vonatra sincs helyjegy barmikor. Szerintetek?