A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Gabi!
Hol nyilt?
Bár azt hiszem most Én kihagyom....
Állóban voltál?

Te kis rákocska.... :lol: :oops: :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok :!:

Egy gyors életjel...ma voltunk tanácsadáson, Cipikém 7830g és 66cm, egy hónap alatt 4 cm-t nőtt és 700g-ot hízott :wink: nálunk a nyűgösség múlóban van, mert tegnap és előtte nagyon nyügi volt, a fogzás elég megviseli :arrow: ha előveszem a Dologel-t már azonnal nyitja a kis száját, tudja, hogy ez jó a kis ínyének és szinte énekel, amikor kenem neki, masszírozom :!: :wink: apa most itthon van, éppen csendes pihenőt tartanak a kisfiunkkal :P

hozzátápi: a délelőtti 11 órásat kiváltottuk gyümivel vagy főzelékkel, most próbálom a délután 5 órait, de nem eszi meg a pépbe belekavart gyümit, mert a pép édes neki és egyáltalán nem szereti az édeset, sőt :shock: alacsony cukorral született, az első amikor megszületett cukor szirup volt neki, mert annyira alacsony volt :!: így nem eszi meg ill. nem issza meg az édeset, csak baba vizet iszik, de azt jó sokat egy nap alatt :!:
egyébként kicsit olyan tanácstanal vagyok a hozzátápival kapcsolatban, szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek :!: :roll: :oops:

Rólam:
még mindig küzdök a lábammal, de most már ott tartok, hogy tuti valami hormonális probléma az ok, mert hosszú megint a menzis ciklusom, mint régen (46nap) és úgy érzem valami nem oké odabent, egy újabb időtöltés következik :arrow: nőgyógyászat :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
nagyon ügyes Dalmus, lassan már futkosni fog :lol: drukk annak a fogacskának++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
vigyázz a barnulással Te Csajszi :!: :shock: kend be magad napozás utáni balzsammal :!:
nálunk már jobb a helyzet, majd csak kibújnak a fogak :!: :wink:
mit készítettél Rolinak :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka
az idő most elég borús lehet ettől nyügike :? 2 hetesen vittem ki először :!:

Evita-Szandri
nagyon szuper a videó és a képek is édik, ügyik vagytok :!: :D

Vivi
köszi a linket, épp tegnap rendeltem meg a neten én is, mert kapott Ádám levelet a Milupától :!: :wink:
hogy vagytok :?: apa most N.o-ban van :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
Imicivel vagytok kettesben :?: apa nem is maradt otthon veletek egy pár hetet :?:
nagyon ügyi a kis koma, hogy már most szépen átaludta az éjszakát :!: :wink:

Evita
megy a drukk, de biztosan ügyi lesz Szamóca és aludni fog :!: :wink:
ROTA: én rengeteget gondolkodtam, hogy mit csináljak, nagyon sok mindenkit megkérdeztem, de végül is egy gyógyszerész barátnőm megkérdezése után döntöttem el, hogy nem adatom be :!: :roll: van még időd eldönteni :!:

Vivi
valóban nagyon rendes, alapos gyerek dokitok van, mert nálunk a hozzátápiról ill. kajáról csak a védő nővel lehet beszélni, ő ad infót mindenről :!: én nagyon szeretném kérni a segítséged ill. ha van valami protokoll a hozzátápival kapcsolatban kérlek linkeld be vagy írd meg légyszi :!: előre is köszike :!: :wink:

Menion
hogy vagy, láz :?: munka :?:

Gyevacska, Hencsi, Noémi
hogy vagytok :?: ha lesz egy kis időtök gyertek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
voltatok ma a dokinál :?: remélem minden ok Melindával :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi!
Itt nyílt a szoli a cuki mellett! :wink: Pont ideáli hely nekem!Állóban voltam,ha lehet és van akkor csakis abba! :?

Suzy!
Krumpli-répa-csirkemell volt a saját elkészített menü.Mivel magunknak husilevet csináltam így ez egyértelmű is volt hirtelen. :lol:
Kérdezz a hozzátápival kapcsolatban,ha tudok segítek,bár azt hiszem max annyit tudok mondani hogy kell kinyitni a bébiételes üveget :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
ok, köszi :D az odáig megy nekem is :D :P na de olyan érdekelne, hogy mikor mit :?: már evett barackot, almát, sütőtököt, krumplit,répát :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Mióta bevezettem a krumplit, azóta ez ebédre megy.
Én úgy csinálom, h főzők krumplit mindenhez alapnak és amit lehet frisset keverve, (pl. alma), amit nem azt Univer bébiételbe (pl. sütőtök) keverem hozzá és kicsi krumpli főzővízzel hígítom, ha sűrű lenne (+ az áztatott keksz is, a glutén bevezetésnek--> Fosfovitot kap, mert ez babáknak készült és garantáltan tej és tojás mentes. ) és így turmixolom össze botmixerrel. (Ha kell mikrózom utána.)
De amíg nem vezetem be a húsokat, addig mindig megkínálom cicivel is.) Ha végzett esetleg pici vizet adok neki.

Vagy inkább a sorrendre lennél kíváncsi?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Vagyok ám én is, igyekszem olvasgatni is, csak reagálni nincs nagyon időm...
Hát, kedden elmentem a gyerekdokihoz. Jah, a kisasszonynak van egy kis fertőzése és kiütése is. Kapott AB-t (teszem hozzá agyon van aromázva :( de minek... és szegény gyerek tiszta tutti-frutti illatú), hintőport, szemcseppet, fél patika nálunk van. Jól van amúgy, legalábbis nekem, laikus szemlélőnek.
Kajcsinál most van a kettes számú szopiválság. Kiderült, hogy szegény gyerkőc azért eszik kevesebbet a hvége óta, mert nekem drasztikusnan lecsökkent a tejem. Volt, hogy egy cicibő kiette a 100-at, most ez kettőböl sikerül nagyritkán. Szóval most küzdés van, nehogy elapadjunk. Ha minden igaz, tegnap volt a naaagy hullámvölgy, remélem innen már csak felfelé visz. Asszem azt szúrtam el, h ettem, de nem voltam éhes, így nem igazán tápdús volt a kajám és a szervezetem a saját fehérjeraktáramat használta fel, ami a hétvégéig tartott ki. Legalábbis a párommal erre jutottunk, mert mondta h "csúnyán" lefogytam. Szóval drukkoljatok :oops: :oops: :oops:
Amúgy mit javasoltok, hogyan plusszoljam fel a mennyiséget? Eszem, igyekszem sokat pihenni (relative), de az nem jött be h minél gyakrabban mellre tegyem. Ma pl több mint három óra szünettel nyomattuk, így mintha több termelődne... Olyan van, h lassan tudja szívni? Szegény mérges az elején, de aztán felveszi a ritmust!
No ez van.
SZüléstörténetemet is hozom majd és mesélek.
Vigyázzatok magatokra, babókra!
manama

tegnap voltam a bíróságon hááááát iszonyatos volt
kezdve azzal hogy az utcán elöttem utánam láncon vezetett elítéltek csoszogtak majd bemenve elvesztem szinte abban a hatalmas épületben...olyan volt mintha pályaudvaron lettem volna....azt se tudtam merre induljak :oops:
végül sikerült megtalálnom a megfelelő ajtót benyitottam és vagy 10 ember bámúlt rám talárban...kiküldtek aztán hangszórón behívtak :roll: húztam be az ajtót mire valaki visszahúzta nézem hát a "beteg"aki miatt mennem kellett :shock:
ott aztán középen kellett állnom :? mondjam el mi történt....na hát amire emlékeztem elmondtam erre a "beteg"a hátam mögül elkezdett belekiabálni hogy nem volt ellátva nem kapott ellátást pedig azért ment mert baja volt :shock: na rám jött a frász hogy majd nekemesik...a 120 éves bácsi aki védte megkérdezte tőlem hogy a detoxikálón kívül szóbajöhetett volna-e más kezelési mód?mondtam hogy nem hiszen addig míg ittas nem tudunk neki adni semmilyen gyógyszert ezért az ilyenkor a protokoll hogy beutaljuk a detoxba s ha már kijózanodott akkor lehet kezelni az aktuális panaszát....
ne ez meg addig végig a háttérben kotyogott a bírónő már kiabált vele hogy "LEÜL! NEM MOZOG!" na de mikor megkérdezték hogy szerinte is így volt-e akkor elkezdte a kezemet rángatni meg szorongatni hogy ő elnézést kér és csókolgatta a kezemet :shock: :shock: :shock:
erre a bírónő azt mondta"biztos akkor is így kezdődött az egész"..mondtam hogy igen csak nem így folytatódott....
kérdezték hogy megijedtünk-e....okos kérdés volt hiszen 3 fiatal nő bezárkózva az ügyeleten az ajtót rúgdosó beteg meg kettérúgja az ajtót :roll: na mindegy szóval kérdezték végül hogy kérek-e igazolást és utiköltséget mivel nem kértem mondták hogy mehetek.....behúzva az ajtót kényszeredett mosollyal a pofámon azt mondtam a "betegnek"minden jót! de közben azt kívántam inkább hogy forduljon fel....
egyszerűen elképesztő és nem tudok napirendre térni afelett hogy nekem fél méterre ettől az alaktól kellett állnom eltűrve hogy tapizzon és így mondjak róla terhelő dolgokat????mégis ezt hogy a fenében képzelik? milyen elmebeteg eljárás ez?
szerencsémre ez egy totál debil alkesz alak és már beszélni se tud annyira elitta az agyát szóval nem kell attól tartanom hogy "bosszút áll".....de mondta hogy azóta is TÖBBSZÖR volt már az ügyeletünkön :shock: szóval még lehet hogy találkozunk...
hát szóval egy rémálom volt az egész és nem is tudom elképzelni durvább esetekben hogy zajlik az ilyesmi..mert kötve hiszem hogy a 120éves ügyvéd meg a többi 40 kilós lánykák akik ott ücsörögtek értelmesen befolyásolnák az eseményeket :roll:
csak azt tudom mondani hogy elkéééépesztőőőő

Kép
menion
Budapest

mi ma körtét ettün nagyon nagy sikerrel mert apa okos tanácsára előszedtem a főzelékes cumit és babavízzel higítva azon át itta meg....és mivel a cumit remekül használja így nagyon gyorsan lehúzta és ordított mikor elfogyott...gyorsan újra töltöttem azt is lehúzta szóval innentől majd amit lehet cumin át adok mert a kanalazás nagyon vacakul megy

és akkor menek olvasni vissza

Kép
menion
Budapest

szandri
milyen a légzésfigyi márkája? minden légzésfigyi elvileg a légvételeket érzékeli 2-3db érzékelő lapot kell a matrac alá tenni ami figyeli a baba légzését...ezek nagyon érzékeny lapok....a miénk még akkor is érzékel ha a hordozót teszem be babástúl a kiságyba....párszor mikor abban aludt el nekem meg mennem kellett így raktam be és így is érzékelte a babát

hűűűűmennem kell cirkusz van!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Csajok!

Anyucik! Gratulálok az új babákhoz,remélem mind jól vagytok.

Úgy érzem,nem lesz időm-erőm visszaolvasni Titeket.
Mi jól vagyunk,egy picit nyugisabb körülmények között. És Képzeljétek :!: :!: :!: :!: :!: Két darab aranyos nyuszifog mára kibújt suttyomban. Tegnap nem éreztem még semmit.....a szokásos hisztinél nem volt komolyabb (csak tegnapelött)
Imádjuk a banánt,és csakis a banánt. Ha mást belé akarok tömni,akkor banánnal keverem :wink:

Irány a képek,aztán próbállak Titeket olvasni. Pusszzzzzz

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Gyönyörűek a gyerkőcök,de nagyon elszomorít,amit a levelek között olvastam :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

megszűnt a roppant rottyant helyzet száj betömve cumival most így egy kézzel etetek és egyel gépelek :oops:
pár napja folyamatosan sikongat vagy fülrepesztően sikííííííííííííííííítésordíííííítvanyög a mininő szóval csak akkor van csönd ha eszik vagy alszik...

szandrii
na ha elöbb lettél volna itt akkor olvasod én pont ezeket írtam ide régebben...én nemhogy egész nap de szinte egyálltalán nem udtam dumálni a gyereknek...itt a lányok vígasztaltak hogy majd menni fog
úgy éreztem mintha hibbant lennék mikor valamicskét kikényszerítettem magamból...ez onnantól nem volt gond amikortól már reakciója volt a szavaimra....egy kis grimasz vagy mosoly vagy ha már csak néz akkor már látod hogy van értelme és szívesebben beszélsz majd neki...nekem is volt lelkifurkám miatta :oops:
én is néztem a tv-t amit azóta is csinálok sajnos az a baj hogy egyre vacakabb így legtöbbet neteztem inkább....többek örömére /bánatára
és ez a terhesség idején kezdődött mikor feküdnöm kellett

pfffff csajok hát nem tudom meddig bírom....csak levegőt vesz addig van csöndben...kombinálja a nyögést az ordítást és a sikítást és olyan mintha beszorult volna egy kútba ahonnan kinlódva akar kijutni...pedig simán csak gyilkolja a babatornáztatót minden végtagjával és nincs semmi gondja :roll:
ja és tele szájjal kiröhög mikor már majd fel robbanok hogy milyen terrorista....na mert lassan kizárólag kézben hajlandó meglenni(hát ugye apa cipelte)most hogy vsszamegy dolgozni már látom előre milyen csatáim lesznek a kis akarnokkal

evita
és még hányszor fogsz rácsodálkozni hogy anya vagy...jaaaaj tesóm szerint még évekig :D bizony vasárnap mi is ünnepeltek leszünk :D
virágosok tuti nyitva lesznek hisz ilyenkor kaszálnak
munka nem jött össze de talán a következő fordulóban ha megint jön haza...majd most a Lac barátja fog írni mi van és mi várható miért nem írt a pasas...most Laci ment éjszakázni gondolom majd most a bosztását megkapja és így tudok jövő hétre tervezni...
drukkolok a gond nélküli menethez!

wiwi
hát ezeket már ettük...alma-répa-barack-krumpli meg volt és nem láttam a pelusban se...sütőtököt azért nem adtam még mert piacon már nincs és mivel a bolti üvegesekkel már megjártam így szívesebben adok olyat amit magam készítek el...gesztenyét akartam de a boltban csak cukrozott massza volt úgyhogy most körtét ettünk és az nagyon bejött!
szóval ezen a héten még a körte jön aztán megint ki kell találni mi legyen a következő...nem baj ha mondod én szívesen veszek minden tanácsot! tudod az alma nagyon nem kellett azzal sokáig kinlódtunk végül csak párolva csúszott úgy ahogy le neki ezért nem akarom vele kínozni....én ha olyan van ami nem ízlik neki akkor anyatejjel keverem és az lesz az ismert íz akkor

gabi
szerintem az idő....mi is 2 éjszaka keltünk 1x 4kor és akkor evett is sokat következő éjjel 1kor de mire apa hozta a tejet már megint aludt csak bújni akart kicsit és vsszaaludt de nálunk fogak még gondolatban sincsenek
mennyiségre az a minta mennyi?egy evés vagy több?

yokka
nekünk nehéz volt mert tél volt és meghatározták hány fokban mehetünk ki....na meg korababa is ezért pláne más az elbírálás...de úgy kellett kezdeni hogy szobában ablakot kellett nyitni rá napokig aztán mehettünk csak ki ha volt annyi fok

suzy
sajnálom a mensit és a lábad is!jobbulást neked! hozzátápiban mi a kérdés? na nem mintha és olyan ász lennék...de hátha
láz már nincs kicsit fájdigál a légcsövem ha hajolok meg ilyenek szóval még nem vagyok 100as(bár lehet sose leszek) :lol:
munka most ez nem jött össze....csak lógattuk a kezünket a bilibe úgy látszik....majd azért reméljük egy következő turnussal sikerül mert az ipse ingázik ide-oda...kint meg izélgeti Laci haverja hogy ne felejtsen el minket szóval ha lesz állás reméljük majd összejön
ezeket találtam:

http://babafalva.hu/download/Hozzataplalas.pdf
http://www.nestle.hu/baba/dokomentumok/ ... blazat.pdf

Kép
menion
Budapest

manama
eddig se voltál egy dundi alkat!....szerintem ide kéne költöznöd hozzánk és itt belevinnénk téged a rosszba...mert mi nem eszünk hanem zabálunk! :oops: a tejadónk napi 1 kiló töpörtyűt evett meg :shock: ...(160centis vékony nő és 4 gyerekre való tejet produkált)

nomi
jó hogy írtál puszilunk téged remélem jól vagytok és gratula a fogacskákhoz

Kép
menion
Budapest

most megyek a kutyikat futtatni aztán ha nem nyúlok ki megnézem végre a gmailt is a képeket videjókat már nagyon kíváncsi vagyok!!!
gyerek elájult tesómnak átviszem a vokitokit ha esetleg ébredne bár ilyenkor nem szokott....de én így tudok nyugodtan elmenni

Kép
menion
Budapest

gabi
hát ezek a nagy szemek pfűűűű....a lányok pisilnek majd utána

yokka
mekkora cumija van ennek a manónak

andi
9 hónapos már kész nő....hogy megy az idő

wiwi
jaj nagyon pasis a kiscsávó :D

suzy
még mindig elképesztő ez a hajzat :D én levágtam végülis azt a pár szál hosszabbat így más nagyon egységesek lettünk

nomi
büyük hán?

orsi
nagyon vagány a csaj a nyakláncal meg metallica háttérrel :D

szandii
fogadok a videó elött és után sokkal többet dumált a puszedli...velem ezt csinálja az enyim gyerek...direkt mikor fotózom elfordul ha videózom nem csinálja amit addig

erika
neked meg totál fotogén a manód...bárhogy fénképezitek ő mindig a kamerába néz :D

manama
ügyi vagy a dekorral! mi az a fehér izé a sarokban?
olyan az egyik kép mintha képeslap lenne olyan édes nyugalommal néz a féynképezőbe...

evita
az összes gondolatomat leírtad mindig a következő képhez :lol: az emmás naci után a vagány ruci után meg az elbújás után...végig pontosan mintha én címeztem volna a képeket :lol:

hát lányok mindenki csodaszép! és micsoda fain rucikban vannak a babók :D megérte virrasztani...

Kép
menion
Budapest

Menion! 1-es méret, Apuka vette mielőtt elfogynának az ujjai :D
Most éjszaka rendes kisgyerek volt....tudtam aludni, tegnap napközben szinte végig fennt volt. Most mint aki bepálinkáskenyerezett :D Hiába fejek, a jobb cicim szét akar esni a fájdalomtól...így is tejfürdő az ágy éjszaka...barátom a törölköző. de jó lenne ha beállna a kereslet-kínálat. Gyerekdoki volt kint szerdán....minden ok...klasszul összerakott gyerek szerinte. Én nem is gondoltam hogy ilyen hamar tartja és emeli a fejét, meg ennyire figyel a hangokra és fordul felé.
Manama! Ne csüggedj...egyél-egyél-egyél...meg pihizz sokat. van segítséged?
Suzy! Tegnap elkezdtem írni a privit, de 2 mondatig jutottam...na próbálkozok tovább,Szépen nő Ádámka. Ugye lesznek képek is?

KépKép
yokka03

Hazajöttünk 3060-al és most 3360-ak vagyunk....azt hiszem nem éhezik :)

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Gyors közérdekű infó mindenkinek: mostantól lehetőség van ZÁRT TOPIKOK indítására a Babanet Társalgójában! Ha szeretnétek zárt topikot indítani, írjatok nekünk levelet a szerkeszto@babanet.hu a tárgyba mindenképp írjátok bele, hogy ZÁRT TOPIK!

Fontos: már meglévő topikot nem tudunk zárttá tenni!

Továbbá: még mindig van kommentelős nyereményjátékunk. Ha hozzászóltok a cikkekhez, jövő héten egy csodaszép memóriajátékot nyerhettek a Nami felajánlásával.

Kép

Meséljétek el, Ti milyen első Anyák Napjákra emlékeztek.

Vagy egészítsétek ki: mit vennétek fel feltétlen a játszótéri illemkódexbe?

És tegye fel a kezét, akinek a haja is hullani kezd, ha a rokonság rákezdi: Mikor jön a baba, vagy a kistestvér?

Szép napot mindenkinek:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Sziasztok lányok!!!

Kibújt a 2.fog!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
nagy-nagy gratula :!: :D nagyon szuper az új Rolis vonalzid :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka
nagyon szuper, hogy ennyi tejcsid van :wink: szépen gyarapodtok :!: :wink:
várom a privit :!:

Menion
köszi, remélem meggyógyulnak a lábujjaim, már kértem a jó istent, hogy szülinapomra legyenek szép, probléma mentes lábaim :wink: :roll:
a linkeket is köszike :wink:
milyen kis hangos lánykád lett :lol: tele van élettel a kis drága :D
húúú, nem semmi volt ez a bíróságos sztori :shock: soha nem akarok ilyen helyzetbe kerülni, a lényeg, hogy túl vagy rajta :!: :P mik vannak :roll: :roll: :roll:

Noémi
de jó, hogy jöttél egy pár szóra :P gratulálok a két fogacskához, nem aprózza el a Csajszid :shock: :D meló :?: férjeddel jól megvagytok :?:

Manama
mennek a drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++sztem igyál tejserkentő teát hátha :roll: :? sajnálom a fertőzést :cry: jobbulást Melindának :!:

Vivi
köszi, hogy leírtad, sokat segítettél :!: :wink:

Na akkor Én is elkezdek most már főzni Cipikémnek, mert egy üveg kajcsit megeszik délelőtt az ebédhez és most már az 5 órait is ki fogjuk váltani hozzátápival :!:

Én mindenre "vevő" vagyok a hozzátápival kapcsolatban :!: :P

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Cipikém fordul jobb és bal oldalára, de át még nem fordult :wink: nagyon szereti magát nézni a tükörben és olyan jókat beszélget saját magának :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

csajok nem tudom ki érdeklődött már de ma tudtam meg hogy a NUTRITON recept nélkül is ugyanannyi mint receptre szóval nem kell menni dokihoz ha kell valakinek!

yokka
nem kérdés volt inkább csodálkozás :lol: gondolom csak a pici arcocskához képest nagy az a pillangó szerű izé a cumin :D
na akkor egy doboz vajat is kenj magadra és elmondhatod hogy tejbe-vajba fürdessz :lol: hát gondolom a valóságban ez annyira nem vicces...sajnálom hogy fájsz és problémás a szoptatás...

lányok én azt szűrtem le hogy a soptatás mindenkinek nagy gondokkal és nehézségekkel jár...annak is akinek nincs vagy alig van de annak is akinek sok....háááát ez is egy "édes teher"

gabi
a végén kiderül hogy krokodil vagy cápa annyi fogacskája lesz:lol:

suzy
ja ja...ma már tesóm is megjegyezte hogy milyen előadást csinál a mininő....úgy néz ki imádja a hangját :roll: remélem azért majd más is érdekelni fogja nem csak a ricsajozás
jaj hát ez a tükörkép dolog is poén volt mert mikor a pszichológusnál voltunk kérdezgetett hogy mit szól a saját képéhez meg ha engem lát stb.az egész azért volt poén mert pont elötte néztünk tükörbe hónapok óta először....és bár nagyon nézte magát de nem mosolygott csak az én tképemre na de arra aztán nagyon! látszott hogy úgy nézi magát mintha egy másik babát látna...a gyerekek baromira érdeklik...mikor a váróban is vannak nagyobbak akkor úgy bámul mint egy zombi annyira leköti...de a Norinát is nagy szemekkel bámulja mindig...

na ma hamar megyek aludni mert mult éjszaka 4-5.30ig sikerült :oops: és mióta tud sikoltani hát az ébresztést is azzal oldja meg szóval olyankor brutális rajtolás a kelés :P

kezdődik a nyár úgy néz ki mert a közeli kocsmából nyomják a karaokét...ez a jó idővel jön a 7végére de szerencsére mióta betiltották nem reggelig megy a műsor....

lányok kérdeztem már de nem volt válasz... megy valaki tengerhez babástúl a nyáron? lehet-e egyáltalán?

Kép
menion
Budapest

Meninon! Értettelek :) De annyira nincs is oda érte...a cici jobb dolog. Ma már ez is jobb kicsit. Fejtem...tusoltam...szoptattam...fejtem. Szegény manó tudta hogy nekem fáj és néha megállt és nézett rám nagy szemekkel.
Suzy! Alakul a fordulgatás. Új képecske??? Éééédeske nagyon. Olyan szépen növekszik.
Manama! Szopi??
Gabi! Gratula a második fogacskához!!

KépKép
yokka03

Sziasztok Lányok!

Bocsika, de csak olvasó üzemmódban vagyok! "Apa-napok" vannak most! :lol: :lol: :lol: Csavargunk jobbra-balra! Szóval mindenkinek szép hétvégét! Azért olvaslak Titeket! :lol: :lol:

Puszika Mindenkinek!!!

Láttátok,hogy van zárt fórum! Nem nyitunk egy zárt fórumot és abba átmegyünk, így akkor nem kell átnevezni ezt! Nem nagyon akar senki sem csatlakozni szerintem már hozzánk! Vélemény? Persze nem zavar, ha nyitott maradunk!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Gyorsan benéztem én is. És megint csak magunkról... :oops: :oops: :oops:
Alkulunk, alakulunk. Szopi visszaállt a rendes kerékvágásba, úgy néz ki. Kisasszony van, hogy 90-100-at is megeszik, de az átlag 70 körül. Ami jó, mert általában napi 7 szopit ejtünk meg. Viszont a másik szemem sír, mert a jó étkezéssel együtt visszatért a pocakfájás de úgy, hogy lassan minden étkezés után sírás van. Szegénykém, nagyon tud szenvedni! Remélem h kinövi, mert így a séta is kérdéses, mert ordító babával nem indulok el. Meg hát ne szenvedjen a kis drága!
Juj, tegnao meg is ijedtünk, mert evés közben is fájt a hasija, ráevett, sírt, ficogott és az lett a vége h amikor elengedte a cicit és felültettem, jól kihányta, amit megevett. Nem győztem összepuszilgatni... :oops: Nagyon kell figyelni rá, kis érzékeny a gyomra.

Elolvastalak titeket és örülök h megvagytok, jól vagytok. Szuper h jönnek a fogacskák, növögetnek a babók!
Aztán igyekszem rendesen reagálni is, de ki van adva, hogy ha alszik a kisasszony, akkor én is tegyem azt. Nem tiltakozom, mert még mindig szeretek aludni... :oops:
Szép hétvégét!
manama

nincs nagy pörgés látom mindenki kihasználja a 7végét...

mi is próbálkoztunk..épp 10 perce sütögettük a szalonnát megint (mert a múltheti mindenkinek tetszett)meg a kolbászt mikor a zuhi elkapott...nagy szaladás gyerek kenyerek zöldségek szalonnák és száradó ruhák mentése :lol: így a terasz alatt ettük a félkész kaját míg fent a teraszon elázott a babaágy :( az kinn maradt....még jó hogy a hinta eresz alatt volt mert még behúztam a napocska miatt hogy ne bántsa a kis kékszeműt :D
de azért így is jó volt...a gyerekek játszottak enyém meg nagy szemekkel figyelt mindenkit :D

Kép
menion
Budapest

Kedves topiktársaim :!:

Eljött a mi köszöntésünk napja is, minden édesanyának kívánok nagyon szép, boldog anyák napját, legyen szép vasárnapotok :!: :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló anyukák! :lol:

Eljött,hát a mi napunk!!!! :lol:

Boldog anyák napját mindannyiunknak!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Kedves Édesanyukák!

Mindenkinek nagyon boldog, szép Anyák Napját kívánok!!!
Ezt képet én fényképeztem, nagy szeretettel küldöm nektek!
Kép

andicsiga

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Csak egy életjel erejéig jöttem.
Itthon vagyunk, de a helyzet katasztrófa. Barni nem alszik, egyáltalán szinte semmit, csak amikor beájul, furcsa neki a hely nagyon. Kezdek kétségbeesni teljesen. Nem tudom, h hogyan bírjuk ki egy hétig amíg Apa értünk tud jönni... :( :( :( :cry: :cry: :cry:

Nem tudok visszaolvasni, mindenkitől bocsi!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok :!:

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje :roll: :wink: nem volt jó idő, sőt :shock: tegnap itt egész nap esett az eső :evil:

Képzeljétek apa meglepett anyák napjára elég rendesen, Cipikémnek oda a nagy haja :roll: :D én egy picit sajnálom :P az összeset beletettem egy zacsiba :lol: egyébként jól áll neki, olyan, mintha egy "új" gyermekem lenne, még szoknom kell :D

Vivi
remélem Barnus már kezdi megszokni a helyet, mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Menion
gyönyörűek a képek :wink:

Andi
nagyon ügyi vagy, csodaszép a kép :!: :wink: valami profi géped van, ez egy hobbi vagy csak úgy :?: :wink:

Manama
örülök, hogy alakul a szopi dolog, sajnálom viszont a hasfájást, kitartást, mert el fog hamarosan múlni, ki fogja nőni, de aggódj (tudom én már könnyen magyarázok :oops: )
sztem meg nyugodtan menj vele sétálni, mert lehet, hogy el fogja nyomni a friss levegő és a pocaknak is jót fog tenni :!: én megpróbálnám :roll:

Evita
hogy teltek az apa napok :?:
gondolkodom, hogy menjünk zártba :roll: :!:

Cipikémről:
napi 5x eszik, reggel 6-kor kel mostanában, nem kell neki a 3óránkénti kaja :!: :wink: este 9-kor alszik el egyedül
:!: még nem alakult ki a kaja idő és hogy mikor mit :!: ,még mindig nem fordul át, csak az oldalára :!: :roll:
Vennem kell bodykat, most, hogy ennyire hirtelen megnőtt mindent cserélni kell nagyobbra :!: :wink: a 3-6-ig rucikat hordta eddig a legkevesebb ideig :!: :wink:

Szép napot, teszek G-re képeket, mert már régiek és mindig elfelejtem, hogy nem mindenki ismerősöm a facebook-on :roll: :oops: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Anyucik!

Utólag is mindenkinek boldog anyák napját! Ha jól számolom, mindenkinek az első.

Nagyon eltűntem azt hiszem, de ez a fura idő nem csak Imikét, engem is ledöntött a lábamról. Álomkóóór volt ezerrel. Persze csak nekem, mert Imike éber volt és hisztis.

Orsi, jó, hogy írtad a ROTÁról azt a dolgot, megnyugtattál. Mi amúgy is kértük volna, de így aztán nyugodt szívvel rendelem meg a gyerekorvostól. :)

Gabi, Rolinak gratula a 2. fogacskához :lol: Végreee!

Tényleg Orsi, Dalmus hogy áll a fogfronton?

Menion, mi is Angelcare-t vettünk, végül használtan, de kifogástalan állapotban van (és baromi jó áron jutottunk hozzá).
Mi megyünk tengerre. És senkit nem kérdeztem, h lehet e. Szted nem lehet?

Wivi, kitartást nektek. Drukkolok, hogy Barni megszokja a helyet. Szegénykém mire hozzá szokik majd, mehettek haza, aztán azt is szoknia kell?! :?

Manama, örülök, hogy szopitéma megoldódott. Ez a sír, szív kettőt, sír dolog nekem is ismerős sajna. Úgy sajnálom szegénykémet én is. De csak 3 hónapos koráig tart (állítólag). Infacolt végül beadtad? És egyedül vagytok már? Vagy van még segítséged?

Nekünk nagyon rossz volt a tegnap esténk. Otthon voltunk és elég későn értünk vissza. Eddig nem volt ezzel gond, de tegnap olyan sírás volt... már cicire raktam, hogy megnyugodjon, de az se volt nyerő. Rántott párat és keservesen sírt. Aztán egyszer csak elaludt olyan hulla fáradt volt. Nem is tudtuk felébreszteni, úgyhogy tegnap kimaradt a fürdés és tulajdonképpen a vacsi is. Így aztán nem aludta át az éjszakát, ébredt fél5kor a drága.
Amúgy megvagyunk :)

KépKép

Kép
szandriii

Suzy, ez igen, már kinőttétek a 3-6os rucikat is :shock: :lol:
Ez igen.
Jujj de kíváncsi vok az új gyerekedre :wink: :lol: Nézem máris a képeket.
Gondolok Rátok hétvégén, megyünk Szegedre :lol: :lol: :lol:
Már úgy várom.
Ez az átfordulás dolog már időszerű lenne?
Én nem vok képben, hogy mikor milyen fejlődési állomások vannak :oops: . Két hónaposan mi a követelmény? Emlékszel még?

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok Lányok!

Utólag is boldog Anyák napját Mindenkinek! :lol: :lol: Velünk minden oké! Szuper volt az elmúlt három nap! Jó volt sokat együtt lenni Lacival! Anyu nagyon örült, meg meglepődött tegnap, hogy lementünk hozzájuk! :lol: :lol: Emma megajándékozott egy extra nyűgös hasfájós nappal! :lol: :lol: Este fél9kor ki is dőlt és nem ébredt fel a szokásos fél10es időpontjában, pedig mindig felébred olyankor még ha 9-negyed10kor alszik is el, a fél10es felébredés és egy kis cici nem maradhat el! :lol: :lol: Hát tegnap elmaradt,annyira kidőlt!
Készítettem képeket tegnap, bár sajnos nehéz volt róla képet készíteni! Sokszor olyan, mintha táskásak lennének a szemei, pedig valójában nem, csak a képeken! :roll: :roll: Amúgy is nyúzott volt szegénykém a sok pocakfájás miatt! Majd teszem fel a a G-re a képeket!
Tudjátok Emma fertőzést kapott születésekor és az ráment a szemére, kapott egy kötőhártya gyulladást, ami elmúlt, amikor hazajöttünk a kórházból megint volt, újra kapott szemcseppet! Aztán azóta is rendszeresen előjön neki, és váladékozik a szeme! Szemcseppet nem adok ilyenkor neki, ennyiszer nem akarok, csak forralt vízzel törölgetem neki a szemét! De miért jön elő ez neki ilyen gyakran??? :roll: :roll: :roll:

Gabi
Gratula a második fogacskához!! :lol: :lol: Végre! Végre!!!

Menion
Sajnálom,hogy nem jött össze a munka! Remélem lesz hamarosan másik! Mi nem megyünk tengerpartra, de szerintem lehet menni! Miért ne? Mi belföldre fogunk menni, bár majd szeptemberbe, mert akkor már Szamóca is fél éves lesz! Ő is jobban élvezi a dolgot! :lol: :lol:
Akartam kérdezni tőled, hogy mondtad, hogy van utazóágyatok, amit kiteszel az udvarra! Én is majd kiakarom tenni Emmát, mert babakocsiba nem alszik, csak ha tologatom, mert abba nem igazán tudom jól hasra fektetni, háton meg nem alszik! Viszont az utazóágyba Te beleteszed a légzésfigyelőt? :roll: :roll: Vagy olyankor anélkül alszik! Vagy akkor háton alszik Anna? Nem tudom mit csináljak! Merjem -e hason fektetni Emmát légzésfigyu nélkül?

Manama
Örülök, hogy szopi rendeződött! Én is azt mondom,hogy igyál szoptatós teát! Én is iszom a Laktoherbet! Szerintem jó és elméletileg az csökkentheti a pocakfájást Melindának! Vagy igyál Karamalzot! Az is nagyon jó, és finom! :lol: :lol:

Vivi
Kitartás! Remélem hamar beleszokik Barni az új helybe! :lol: :lol:

Suzy
Megnéztem Cipikét! Nagyon cuki így rövid hajjal! Olyan erősnek látszik! Tényleg ilyen erős a haja már most???
Nagyon jól teltek az Apa-napok!! :lol: :lol: Nyugi! Majd megfordul Cipike!!! :lol: :lol:

Szandri
Sajnálom a tegnapi rossz estét! Szamóca is kidőlt este hamar! Bár nálunk fürcsi volt!

Erika írt sms-t! Rossza gépük! Nemsokára megírom,a mit írt, csak sír Szamóca!

evita10
Budapest IX. kerület

Szandri
akár találkozhatnánk is :roll: :P
már kellene neki fordulni mindenhogyan :roll: :? a gyermek kis könyvben van benne a kötelező státusz vizsgálatok alatt pl , hogy mikor mit kellene már, hogy tudjon :!: :roll:

Evita
nagyon sajnálom a gyulladást Szamóca szeménél, majd csak elmúlik neki, de fogalmam sincs mitől jön elő folyamatosan :? doki mit mond :?:
nagyon erős szálú haja van Cipikémnek és rengeteg van, apjától örökölte és azt a sok forgót is ami van neki ,majd fotózom hátulról is :lol: nem győzöm nézegetni, egy teljesen másik gyerek néz rám :D
várom Erika híreket :!: fáj a pocakja Szamócának :?:

Pusszantás, megyek főzni :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!!!

Menion!
Bírósági ügy nagyon durva!És nem szólt rá senki az emberre,hogy ne nyúlkáljon hozzád? :roll: :shock:
Milupa minta:1-1 evésre elég. :?
Mi nem megyünk a tengerhez,de szerintem lehet menni. :wink:

Nomi!
2 fog egyszerre????Nem volt nyűgös?Gratula!!!!
Banán.........nálunk is menő nagyon!

Yokka!
Hát tuti nem éhezik a gyerkőc ennyi tej mellett.Nem szoktad lefejni?Vagy nem akarsz bekavarni és megvárod,hogy beálljon a kereslet-kínálat?

Suzy!
Hát még mindig ámulok Cipike új frizkóján,teljesen más lett,olyan igazi fiús!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Szerintem a súlyától is függ mit mikor kezd el csinálni és hát Cipike is elég jó súlyban van,de ha egyszer ráérez onnantól már le sem áll. :wink:
Tegnap itt is esett egész nap :cry: :cry: :cry:

Evita!
Gyulladásra esetleg kamilla teás borogatás?Doki mit javasol?
Zárt fórum:nekem mindegy,ha a többség szeretné.........

Manama!
Szegény Melinda!!!!Ez a hasfájás nagyon rossz dolog.Mivel segítesz neki?

Vivi!
Kitartás!Csak megszokja Barni a helyet!!!!De a többi,pl evés nem változott meg ugye?

Orsi!
Pár szót!!!!!!!!

Rólunk!
Rolinak egyre többet főzök és meg is eszi.Ahogy Suzy is írta,nálunk is kevés az 1 üveg bébiétel.
Továbbra is 5× eszik,06-10-13-17-21-kor.Ebből a 06 és a 21 órási a tápszer.A többi gyümi,zölcsi,stb.
Inni még mindig nem :cry: :cry: :cry:
Kaki napi 2-3×,gombóc formában. :oops:
Elkezdett rettenetes módon kúszni-mászni,2 mp alatt megszerez bármit,legjobban a távirányító és a papucsom érdekli. :D És,ha felültetem úgy marad,nem dől el,csak,ha már nagyon elfáradt.Nagyon ügyesen egyensúlyoz és támaszkodik is.A kiságyat is lejjebb tettük már középállásba,mert ki tudja mikor dönt úgy,hogy akkor most felhúzom magam.Ne érjen váratlanul.
Fogakról raktam képet!!!
Nekem már lassan az összes terhesség előtti ruha rám jön :lol: épp itt volt az ideje,mert nem akartam újakat beszerezni nyárra.
A 2 alkalom szoli nagyon látszik és lehet a hajamat is megint bemelíroztatom,mert nagyon sok lett az ősz hajam :cry:

Remélem most már jön a jó idő,mert nagyon nagyokat szoktunk sétálni.
Hétvégén jönnek apósomék ebédre.........lesz mit csinálnom!
Holnap anyut viszem a rehabilitációra kontrollra.
Apa megint sokat dolgozik :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2011.05.02 12:48-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Ja még Suzynak akartam írni!
Nálunk is a krumpli az alap és abba teszek mondjuk még répát vagy csak simán csirkemellet meg petrezselyemzöldet (csipet sót :oops: muszáj) és mondjuk még turmixoláskor banán vagy alma.De én már csináltam neki sóskát is és megette krumplival.
És én is csináltam már,hogy az üvegeset dúsítottam még hússal vagy krumplival.

Kép
cukigabi
Budapest

Javítok!
A papucs leszorult a második helyre,első helyen a függöny van (földig érő),amit szívesem töm a szájába. :shock: :lol: :roll: :D

Kép
cukigabi
Budapest

Lányok! Ezt néztem ki tegnap....szerintetek? Valaki ismeri ezt a fajtát?
http://babycenter.unas.hu/spd/189942/Ch ... _babakocsi

KépKép
yokka03

Sziasztok Lányok!

Tegnap elmentünk anyuval Europarkba és láttam olyan fülbevalót Emmának amilyet szeretnék! :lol: Laci is elmegy, megnézi és majd megveszi! Igaz elég picike, kb 2 éves korára kinövi, de nem baj! Majd veszünk akkor neki! Úgy is túl pici a fülcimpája! Az eggyel nagyobbi méretben nem volt rózsaszín, amilyet szeretnénk!
asárnap amikor felkeltem Laci nem köszöntött Anyák napja miatt! Eléggé el voltam keseredve! Amikor leértünk anyuékhoz 2kor és szálltunk ki a kocsiból, akkor köszöntött fel! Mondta, hogy még nem szokta meg, hogy nem csak az anyukáját kel felköszönteni, hogy már én is anya vagyok! :lol: :lol: Adott sok-sok puszit! (Bár örültem volna egy szál virágnak, de hát ne legyek telhetetlen, örültem, hogy legalább eszébe jutott! :lol: :lol: ) Erre tegnap hazajött a munkából és megvette azt a könyvet, amit tök rég óta szeretnék! :D :D Olyan édes volt! Ennek örömére, hogy ilyen tündér férj és apa, most megrendeltem neki azt a könyvet, amit már ő is nagyon régóta szeretne! Remélem pénteken mehetek érte! Hogy fog neki örülni! :wink: :wink:
Tegnap voltunk hasi és koponya uhun! minden rendben van! Először úgy látta,hogy az egyik veséjében tágulat van, aztán egyik pillanatról a másikra eltűnt! Csak lesett, hogy mi történt! :D :D Mondta,hogy már egyszer volt ilyen, akkor szerencsére állt mellette más is, ő is látta, mert különben nem hitt volna a szemének! Mondta, hogy valószínűleg épp nagyon kellett pisilnie, ezért volt tágabb, aztán pisilt és eltűnt! A lányomra büszke vagyok, mert csomó ideig bírta sírás nélkül, már megnézték a fejét, az egyik oldalon a veséjét, és amikor nézték a másik oldalt, akkor kezdett el sírni, mert már elege lett, hogy oldalt pozícióba kényszerítik! :lol: :lol: Olyan kis ügyes volt!
Most voltunk oltáson! Picit sírt, felvettem és abba is hagyta! Dokinő csodálkozott is, hogy milyen könnyen megnyugtatható! :wink:
A szemére írt fel cseppet! Mondta,h könnycsatorna szűkülete van és majd 3 hónapos kor után valszeg el kell menni szemészetre és tűvel befecskendeznek neki, átmossák! Ez az, amit nem akarok! :cry: :cry: Apu feleségének van egy ismerőse,a ki ajánlott egy dokit! Asszem ilyen homepátiás cuccok híve (aminek én nem nagyon) ,de állítólag már más gyerkőc is megúszta ezt a könnycsatorna átmosást a segítségével, úgyhogy ma beszélek Maresszal (apu felesége), hogy adja meg a számát, megpróbáljuk! Veszíteni nem veszítünk, hátha megússzuk ezt az átmosást!

Folyt. köv.

evita10
Budapest IX. kerület

Erika írta:
"Szia! Most azért írok üzit, mert sajnos gond van a géppel. Újra kell telepíteni a Windowst és nem tudom mikor lesz kész. Sokat gondolok rátok, remélem minden rendben van veletek. Ádámka nagyon meg van fázva. Szegénykémet nagyon sajnálom, rossz hallgatni hogy hörög és köhög, a doki írt fel szirupokat és 1 fajta sprayt.... láza nincs (kop-kop) amúgy jó kedve van. Hogy vagytok? És a többiek hogy vannak és a babák? Üdvözlök mindenkit, Babókat! És utólag is kívánok boldog anyák napját mindenkinek :D puszi"

Hát ezt írta Erika Nekünk!

Suzy
tök jó,hogy erős szálú a haja Cipikének? Nem csodálom, hogy meg kell szoknod! A doki azt mondta könnycsatorna szűkülete van Szamócának! :cry: Szoktátok Cipikét Ádámnak hívni vagy csak Cipikézitek?

Gabi
milyen ügyes Roli! Cuki, mint mindig a képeken! Már ül és kúszik mászik...! :lol: :lol: Ügyes vagy,hogy rád férnek a ruháid! Gratula! Örülök nagyon! :lol: :lol:
Akartam kérdezni, hogy Te hol vettél 2-6 hós MaM cumit? Mindenhol csak latex van, én pedig szilikonosat akarok! Gondolom Nektek is olyan volt, nem? Persze 6 hósból van szilikon,meg 0-2ben is, csak ami nekem kéne abból nincs! :cry: :cry:

Yokka
Én nem ismerem ezt a kocsit! Nekünk is Chippolino van, de nem Flora, hanem ultra! Az jó! Szeretem nagyon! Bár mostanában nem sokat használtuk, mert állandóan kendőben közlekedünk! :lol: :lol: Hasfájásra is tudom ajánlani a kendőt! Én ha már nem tudok semmit kezdeni vele, felkötöm és egy percen belül alszik! Manama ez neked is írom! Hasfájásra :arrow: kendős hordozás! Szuper! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

helló lányok
most csak írni jöttem ha jobban leszek olvasni is fogok...
tegnap megint padlót fogtam...2 hét után megint bevettem az új gyógyszert mert gondoltam már vége annak a lázas dolognak :oops:
regel vettem be és délután émelyegni kezdtem.....gondoltam biztos mert éhes vagyok....elmentem hamburgert enni az utsó pénzünkből mert hetek óta vágytam már rá...aztán órák múlva csak nem voltam jól...egyzser csak a semmiből úgy rám jött a rókázhatnék hogy kidobtam a taccsot még kimenni se volt időm :oops: és ezzel párhuzamosan a hasam is brutál módon ment...
na ezután gondoltam most majd jobb lesz mert megkönnyebbült a gyomrom...mire összetakarítottam mindent hát megint rosszul lettem :cry: addigra a tesóm elment vásárolni így nem volt senki segítségem...hívtam hogy adjon már injekciót mert nem bírok magammal....addigra oda volt lent-fent minden :oops: de csak másfél óra múlva jött haza...azt hittem már megpusztulok....
aztán kaptam 2 szurit és akkor már jobban lettem de elkezdtem rohadtul fázni....fél 10volt már és a gyerek meg nem akart aludni...hát gondoltam felviszem az ágyába hátha elalszik és szerencsétlent csak úgy bele billentettem az ágyába se pelus csere se semmi...de végülis azonnal elaludt én meg kimásztam a hálónkba beestem az ágyba és ott vacogtam még egy órát míg Laci haza jött...tett rám még takarókat és azt mondta lázas vagyok hát megnéztem 38,6volt :shock: kinlódtam hajnali 2 ig de fáztam mint az állat....addigra 39,2re felment a lázam...bevettem 2 algót aztán vagy fél órát megint kinlódtam aztán elaludhattam mert csak arra emlékszem hogy dobáltam le magamról a sok réteg takarót....

szóval csajok kiderült hogy a gyógyszer tette ezt velem a multkor is ezek szerint és mivel akkor azt hittem vírus fertőzés és szedtem tovább a gyógyszert ezért nem ment le a lázam akkor...
szóval nagy bánatomra nem tudom szedni ezt a gyógyszert se a doki persze megint csak nem elérhető tegnap is próbáltam elérni meg múlt héten is...most szerdán azt mondták végre bent lesz így majd akkor felhívom hogy ezek után hogyan tovább....de sajnos tudom mit fog mondani hogy akkor marad a szteroid

hát ezt nem kívánom senkinek ami tegnap volt de hogy ne csak rossz híreket mondjak képzeljétek felhívott az önkormányzatból valaki mert hogy mentem segélyért a dévény tornához és segíteni akar hogy tudjunk menni és beprotezsált a bethesdába a rehabilitációsokhoz :D
felhívtam őket és már holnap fogadnak megnézik a lábujjkáját és ha tudnak segítenek vagy ingyen beutalóval vagy olcsóbban mint a maszek Dévényes...hát nagyon rendes pasi ez mert mondta hogy anno még gyógytornászként dolgozott de mostmár önkormányzatban dolgozik...és mivel a segély elég halott ügy ezért felhívta a volt kollegáját miattunk :D :D :D
szóval ma megyünk ortopédiára addig össze kell szednem magam holnap meg akkor a kórházba....
drukkoljatok hogy tudjanak segíteni nekünk... addig is puszi minden csodaszép babának és a büszke édesanyáknak :D

Kép
menion
Budapest

Evita! Köszike!Azt nem értem hogy mi a különbség a kettő között :? Nekem ami fontos hogy könnyű legyen (1 emeletet kell cipelnem, 0+ tól, lábzsák legyen hozzá, ne legyen túl bonyolult)
Sajnálom ezt a pocakfájást...de ezek szerint a kendő megoldás.Mikor jött ki nálatok Emóca pocifájása?
Én szép virágot kaptam a fiúktol vasárnap...nagyon örülök neki, de ha nem jut eszébe az se lett volna baj, örültem hogy azt a napot 3-ban tölthetjük, nálunk sajnos ez a ritka.

KépKép
yokka03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?