Kiskolbi
Neked is gyors jobbulást!
Anitja
Na végre más is van így

. Tudod, hogy van ez megint van olyan, aki szerint ez így jó és van olyan, aki szerint nem.
Keltés:
Én sem kelltem Lilit. Bár őt nem is szükséges mert 2-4 órán belül ébred a kajcsiért magától is. Eddig azt hiszem eccer fordult elő, hogy 5 órát aludt.
Niki
Na hogy miket meg nem tud az ember. De az a gáz, hogy van képük úgy eladni, hogy az a víz más.
Kenguru, kendő: Mi kaptunk anyukámtól kengurut, de ez kifejezetten kis korban ajánlott, mert csak 7,5 kg-ig használható. Amúgy jól megtámasztja
a hátát és a fejét is. Főleg mióta rájöttem, hogy hogy kell feltenni

, hogy stabilabb legyen.
Amúgy szereti, ha cipelik a seggét, olyankor általában nincs sírás, csak, ha nagyon rossz paszban van, de én már semmire nem merem rámondani, hogy
működik a nyűgi ellen.
Mondjuk nekem meg a beteg hátam miatt elég gáz ez a cipelészés, szóval sokat nem tudom hurcolni

sajnos. De inkább így, mint megint kórház.
Éjszaka:
Pár napja azt játsza anyával a 2 órás szopi után, hogy folyamatosan olyan mintha nyújtózkodna és közben még nyögdécsel is folyamatosan. De ezt csinálja
következő szopiig. Persze én nem tudok tőle aludni csak villanásokra (lehet ő sem folyamatosan csinálja, de amikor igen rögtön ébredek) és az a vicc, hogy
látszólag ő alszik, mint a bunda.
Mondjuk ma hajnalban megsz@vtuk, mert azt hiszem a pocija fájt egy kicsit, nem volt vészes (valószínű valami szél beszorult), de folyamatosan nyüszizett és még
sírt is időnként. Úgyhogy ki kellett költöznöm vele a nappaliba, míg megnyugodott. Mire visszamásztam az ágyba majd megfagytam és hulla voltam.
De cserébe megjutalmazott egy álom mosollyal
Irina
Köszi nagyon édes vagy

Ádi baba pocija hogy van? Gátseb? Mikor mész dokihoz?
Drukk a gátszemléhez akkor.
K.Timi
Örülök, hogy a másik doki bejön, ez nagyon fontos bármilyen doki esetében. Mi háziorvossal jártuk végig ezt a kálváriát mire végre találtunk jót.
Aki persze a II. kerületben van, mert azelőtt ott laktunk

de nem baj annyira jó, hogy úgy döntöttünk maradunk nála.
Heni
Szerintem az tök jó. Heti 20 dkg-ot írnak ebben a korban.
Amúgy ami a kereslet-kínálatot illeti szerintem létezik. Eleinte nekem túl sok volt a tejem, folyt állandóan, de most már csak akkor, ha Lilla többet alszik,
mint szokott. Ebből merült fel bennem, hogy igen lehet ilyen.
Nem akarlak keseríteni, de vannak kevésbé jól alvó babák. Az én öcsim is ilyen volt. De mondjuk amire még figyelhetsz, hogy mindent félhomályban
lassan csinálj és a cicit is még félálomba kapja meg, hogy ne legyen nagyon ideje felébredni. Vagy Lili még attól szokott éberré válni, amikor dolgozik
a pocija és akkor nagyon arra összpontosít.
Méregetés:
Mi azt a módit választottuk, hogy heti 1x lemegyünk a védőnőhöz. És ő megmondja, hogy oké vagy nem oké a súlya. Így legalább nem görcsölök
mindig a méregetésen.
Varga Tünde
Neked is gratula!
Fogamzásgátlás (Tündi főleg neked, de hátha másnak is segít):
A kismama mostani számában van erről egy tök jó cikk, mindenkinek tudom ajánlani. Segít dönteni. Az tuti, hogy amíg szoptat az ember hormonális fogi gátlás
nem jöhet szóba és ez eléggé leszűkíti a kört. Mivel mi amúgy sem akarunk később sem hormonokat (én marha beteg voltam a fogigátlótól és kb 3/4 év volt
mire a dokik rájöttek mi a bajom

), meg az óvszer is olyan izé. Mi most a pesszáriumnál döntöttünk. Az a röhej, hogy Mo.-n nem lehet kapni, de a cikk
volt olyan kedves és megemlíti, hogy interneten meg lehet rendelni és Németországból behozzák

.
Ha valakit érdekel, akkor beírom az internet címet ahonnan meg lehet rendelni.
Manófalvi
Köszönjük a születéstörténetet. Jó volt olvasni!
Anikó
Marci tüneményes! Elolvastam a születéstörténeted,

, hogy ennyit kellett szenvedned, mire meglett, de ne éld meg kudarcként, hogy nem hüvelyi úton
született meg. Szerintem a császárosok hősök.
Regi
Neked bejött a hordozó kendő?? Hol és mennyiért??
Era
Már Beatrice is kezd husi musisodni
Hajni
Édes kis Lilla

, csini Marci új haja, de ezek a szemek. A csajok szét fognak olvadni tőle.
Viranka
Kösz a képeket. Látom a lányod rögtön neki esett a babának

A 3., 4. kép nem semmi ez a jajj ne már fej csúcs
Timi
Ne máá ezt, hogy csináljátok???? Van valami trükköd, hogy ennyit alszik éjszaka??
Gremese
Örülök, hogy jobban vagy egy picit. Amúgy tegnap én is bőgős hangulatban voltam estére annyira elfáradtam és mintha Lili megérezte volna szépen
aludt a kiságyában hajnal 1 ig

.
Kiskolbi
Pont most olvastam, hogy úgy, ha egy picit lefejsz belőle mielőtt elkezd szopni, akkor nem ömlik úgy. Aztán mi még ezt nem próbáltuk. Nekem is van, hogy
nagyon spriccel ilyenkor elveszem a szájától és kicsit odateszek pelust és várok még kicsit kifolyik. Persze lehet a ti problémátok más egy kicsit.
Amona
Gratula neked is! Már hogyne lenne ilyen

szerintem mindenkinek van. Pl én pont tegnap bőgtem, mert apája nem babusgatott eleget
Motiot
De jó, hogy Ábel ilyen nyugis.
Ami a kajálást illeti azt tudom leírni neked, amit a védőnőm mondott:
Inni tényleg sokat kell min napi 2 litert, lehetőleg vizet. Nekem a gyümi leveket nem ajánlotta a védőnő, mert abban is van cukor hiába 100%-os és
azt mondta, ha nem akarom felszedni, amit a terhesség alatt nem sikerült, akkor ne erőltessem.
Amúgy nem is hinnéd, de azért a 2 l gyorsan megvan. Végül is szerintem, ha egy üveg ásványvizet megiszol az már elég. Ennyit egy normál embernek is
ajánlatos meginnia/nap (ja mi meg nem normálisok vagyunk

)
Kaja: k betűseket kerülni, fűszeres kaják és ami téged is puffaszt.
Szóval szerintem hagymásat ehetsz, de nem túl sok hagymával. Szerintem a krumplis tészta jöhet.
Én a k betűsek mellett a borsót, kukoricát, babot, tejet meg ilyeneket hagyom vagy kerülöm (pl. tejet hébe hóba iszom egy pici pohárral, de ennyi) ki és hagymát is csak módjával teszek kajába. Pedig imádom ám
Remélem tudtam némileg segíteni.
Tüneményesek a fiúk
Pusszantás