Sütiiiiiiiiii, áááááááááááááá cserkó!!!

Itt csorog a nyálam De Míra épp mamiéknál van és szedik nekem a fini cszeresznyét! Asszem megint ez lesz a vacsim.
Móka, ha minden jól megy PP Skate lesz, vagy Pliko P3... osztottam, szoroztam, forgattam, állítottam... megvizslattam mindent és rá kellett jönnöm, hogy ami nagyon tecc (Concord) azon fikarcnyi hely sincs egy bevásárlószatyornak.

De én napi szinten járok boltba így az elengedhetetlen nekem. Így marad a Peg Perego. Sajna a Skate elég drága, de találtam ebayen licitest és most azt figyelem és próbálok jót lőni. Ja, meg a Concornál még az nem volt jó, hogy nincs rögzítő talp a kocsiba, és nekem macera minden egyes alkalommal ki-be- kötögetni a hordozót.

Aztán, ha ez nem jön be (mármint a PP), akkor Abc-design lesz (Rodeo vagy 3-Tec). Na, szóval ennyire van eldöntve a helyzet.
Én megint irigy, hogy minden jóból kimaradok.
Dorkának írtam sms-t, de még nem válaszolt.

Tényleg megint nagyon sokan eltűntek, sőt ahogy nézem a listánkat 2 kezemen sztem meg tudnám számolni hányan irogatunk...
Tettem fel új pociképet. Érdekes, mindenki mondja a környezetmben, hogy hatalmas hasam van, de sztem nem is nagyon nőtt az uccsó 3 hétben. Nem? Aggódni nem aggódok, mert tuti minden rendben van, mert azt a pörgést-forgást, amit néha levág.

Meg csütörtök 4D!!!!!!! Addig már csak 3 kell aludni!!!!