A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Na a vonalzóm már megint "dilis" :) :D Levan maradva megint 1 nappal :? :? :?
Vendég

Gio! A barátnöd súlyos ízlésficamban szenved!!! :shock: :shock: :shock:
Én semmi szépet nem találok semmi szépet benne! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam - ill. nem írtam, mert azért ha van kis időm, olvasok. Sokminden összejött mostanában, a héten fejeztem be a babacuccok mosását-vasalását, meg próbálok küzdeni a háztartással - egyre nehézkesebb -, és sokat jártam ügyintézni is mostanság ( sajna a táppénz-igénylésem többkörös lett, inkább nem is részletezem, pont anyukám jegyezte meg, katasztrófa, mennyit kell ide-oda rohangálnia manapság egy kismamának... :? )

Egyébként jól vagyunk, csak mostmár sok egy kicsit, és fárasztó, hogy naponta 14 órát vagyok itthon egyedül a kisfiammal, szóval nagyjából minden rám hárul, mert a párom hulla, mire hazaér. Kezdtem is egy kicsit "belegajdulni" az állandó tennivalókba, de mostmár majd próbálom kicsit lazábban kezelni, mert így nem lesz jó, asszem. Igyekszem, de nem könnyű.

Szerencsére kisbabóval minden oké, pont most néztem meg, a hasam 4 héttel nagyobb méretű, mint a fiamnál volt, pedig akkor sem volt pici... vlszleg emiatt is nehézkesebb már sokminden.

Remélem, mindenkivl minden oké. A képek jók, azért szoktam követni, igyekszem én is szolgálni majd valami pocakfotóval, amint tudok. :)

Amikre most hirtelen emlékszem:

Pókica, nekem a fix kerekű kocsi sokkal jobban bejött.

Judy, esetleg próbáld naponta többször, van, amikor az ember ujjai napközben is vékonyabbak, általában reggel és este szokott nekem bedagadni. Előtte mosd meg jó hideg vízzel, attól is kicsit "összemegy" - ennyi ötletem lenne pluszban. Hátha...

Fodrász-téma: szerintem a hajszínező, az nem árt, a festéket nem tudom, az én fodrászom sem javasolta igazán.

És hogy álltok az influenza-oltás témával? Én egyre több eltérő véleményt hallok, a dokim szerint nyugodtan, egy másik szerint nem szükséges, mert itthon vagyok, nem kell emberek közé mennem nagyon, meghát már eléggé a végefelé vagyunk, mire hatna az oltóanyag, megint egy másik szerint egyértelműen nem, a háziorvosom javasolja, az asszisztense azt súgta, be nem adatná főleg kismamaként semmi pénzért... erre ma pl. Czeizeltől olvastam, h. szerinte egyértelműen be kéne adatni az oltást, ez nem kérdés... na, most legyek okos. :roll:

Kép

Kép
nóna

csillag: remélem jobban vagy. Sokat pihenj, lehet hogy a frontok miatt is keményedik a pocid.

meli: hú, jobbulást a kisfiadnak. Remélem csak egy egyszeri rosszullét volt, és nem lesz folytatás!

családlátogatás: én szerintem az nem baj, ha az első héten van valaki a közelben, de az olyan valaki legyen, aki az e elutasítást is el tudja fogadni, ha pl mégsincs szükség segítségre!

körömlakk tényleg tilos, főleg ha műtétre kerül a sor!

Kata
labkat

Én is a hajfestők táborát erősítem. A védőnő és az orvos is azt mondta, hogy jól szellőztetett (nagyobb) helyiségben kell, és persze ne legyen rajta túl sokáig.
Nekem is van már ősz hajszálam, és mikor nagyobb a lenövésem, elég gáz.
A körmöm leszedtem 3 hete, de meglátta az illetékes, és rábeszélt, hogy 1x még legyen, utána ki tudja mikor lesz megint.
Bár, van egy ismerősőm, akinek végig, szüléskor is volt, és azóta is.
Az enyém nem nagy nem hegyes, de olyan jó, hogy nem kell reszelgetni, meg lakkozgatni, nem kell vele törődni.
Vendég

Sziasztok!

Karácsony: Én pont tegnap hívtam el anyósomat hozzánk a karácsony elötti hétre,hogyha tud segítsen,vigyázzon a gyerekekre,ha úgy alakul..stb!Úgyhogy az a hét meg van oldva,csak ne jöjjön elöbb a baba!

Párom pedig dec. 18.-tol itthon lesz év végéig...szóval utánna már nem lesz gond!

Mosogatógépből nekem is a Bosch-t ajánlották Anitaa.Barátnőm aki Media Markt-ban dolgozik,azt mondta az a királya nekik!Szárítóbol pedig az Electrolux márkát ajánlotta!

Gioia: Nekem is fekete hajam van és nagyon őszül...szerintem nincs is rondább annál amikor a sötét haj le van nőve és fehérlik a teteje...elég sok helyen... :( ....szóval én is festem általában.Most terhesség alatt egyszer festettem eddig,akkor is Hennával....szerint még 1x szülés elött befestem vele!

Gabicika jobbulást neked!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.16 14:44-kor.
Vendég

Kösz nóna, rajta vagyok, de sztem már reménytelen. Megint tanultam valamit. :cry:

Én nem adatom be az oltást.
Nem akarok összeesküvés elméleteket látni mindenben, de ez nekem most gyanús.
Hallani ezt is, azt is, tényleg nehéz dönteni annak, aki szeretné is, de fél is tőle.
Szerintam most azért kampányolnak ennyire mellette, mert túl sokan nem akarják, és félnek,rajtuk marad a sok vakcina.
Vendég

Szia Nóna!jöhetnél többször is!

Oltás: Páromnak katonaként ingyenes lett volna de nem adatta be.Nekem ingyenes ,de én sem magamnak!A gyereknek pedig tegnap írtam alá az iskolai papírját(mert ott is ingyenes minden gyereknek),hogy nem kérjük!!!
Egy oltóanyag amit pár hónap alatt összedobtak és nem teszteltek,köszönöm nem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:
Vendég

Amúgy is a gyengített vírust magát adatod be magadnak( ha vállalod),és beteg leszel!!!!Na az nem hiányzik terhesen!Akik beadatták maguknak azok mind lebetegedtek tőle!
Vendég

Nem is tesztelték kismamákon, akkor meg hogy merik egyáltalán ajánlani??
Én is összeesküvés elmélet párti vagyok. jó pénz ez néhány embernek, pár hónap alatt tutira letesztelték? No mindegy. Nekem elég az hogy a dokim és a védőnőm sem ajánlották.
Vendég

Gabicika
és kaptál vmi gyógyszert amúgy?
Vendég

http://hvg.hu/itthon/20091016_h1n1_czeizel_vakcina.aspx

Én is nemoltás-párti vagyok, de elbizonytalanodtam. Az a baj, hogy ha elkapja az ember, az általában sokáig tartó magas lázzal jár - és pont ez a magas láz az, ami magzatkárosodást okozhat, csillapítani meg persze megint olyan gyógyszerekkel kéne, amiket ilyenkor nem ildomos szedni... nehéz ez.

Kép

Kép
nóna

Gio: nem,nem adott a dokim semmit... javasolta a sok c vitamint,meg kalciumot,és ha nem múlna akkor meg felirt egy befújós akármit,amit recept nélkül is lehet kapni.
Aztmondta,hogy ha nagyon lázas,beteg lennék adna valami gyógyszert,de igy nem,mert most ez elég veszélyes.
Vendég

és hol kaphattad el Gabi? gyekőc beteg? vigyázz magadra és pihenj jó sokat!
Vendég

judyka a védőnőm véleménye is ez az oltásról.
na lasane a sütőben.szinte semmit sem csináltam és fáradt vagyok :(

Kép
Kép
anitaaa03

Mosogatógépből nekem is Bosh van, a legegyszerűbb 12 terítékes. Sok minden bele fér. Nekem megfelel. Naponta, kétnaponta használom is!

Kata
labkat

gabicika jobbolust reméljük nem lessz komolyabb :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

kata 2 naponta?én mindennap és előfordul hogy 2x is.

Kép
Kép
anitaaa03

Gio, köszi a dícséretet, nekem ilyen furi a hasam és lent hordom... :lol:
Én sem bánnám, ha babóca a 38. héten kibújna, akkor már csak 4 hetem lenne hátra!!!! :D De úgyis ő dönt ebben, majd megpróbálom rádumálni. :wink:
Nóna, én is örlődöm, de az én környezetemben mindenki nagyon ellene van és az tény, hogy, aki eddig beadatta lebetegedett tőle, belázasodott! Én nem merek ártani a babámnak és már tényleg nem sok van hátra. Nálunk már ezerrel működik az elszeparálás, tulajdonképpen csak a szűk családommal és pár kismamával találkozom a szülésfelkészítőn, kismamjógán. Amúgy szinte egész nap itthon vagyok vagy anyuméknál. Szóval én így védekezem, remélem elkerül minket a nyavaja. Ha meg lázasak lennénk az Algopyrint mondják, a kórházban is ezzel kezelnek, ez pedig elég erős, de nem árt a bébinek.
Gabicika, örülöik, hogy nem komolyabb, pihenj sokat és jobbulást minél előbb! :wink:
Vendég

lemaradt a vonalzóm 1 napot :?

Kép
Kép
anitaaa03

Anita: nekem is,ezért is cseréltem le már megint.. :)

Köszi lányok,igyekszem gyógyulni! :)

Gio: szerintem kedden meg szerdán ahogy járkáltam a dokikhoz,bekapkodtam a hideg levegőt,és ebből jött a torokgyuli.
Egyébként erre vagyok "hajlamos".. és sajnos Ádi is örökölte tőlem ha ezt lehet egyáltalán. Mi ha betegek vagyunk,akkor "csak" ez a bajunk. De neki szerencsére semmi baja.. gyorsan le is kopogom.. :)

Anna: igen az algopyrint szokták alánlani.Bár szerintem nem túl erős,vagy csak nálam nem nagyon hat. Régen fejfájásra kettesével is szedhettem,meg sem ártott :D:D:D
Vendég

Lányok! Nutellás gofrit valaki? :) :wink:
Vendég

Labkat: pici fiam nem akar nagyon beszélni,de amikor a te kacsás vonalzódat meglátja akkor mindig elkezdi : HÁP....HÁP...HÁP...HÁP...HÁP

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabicika : IGEN,IGEN,IGEN!Imáádom a nutellát,hát még ha gofriban van! :P
Vendég

nekem a háziorvosom aztmondta hogy a rubofent is lehet nyugottan.
gabicika jöhet :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

Hú, Gabicika, ha van még, nekem is jöhet a gofri!!

Én ma csak zöldséges-csirkés-tejszínes-sajtos rakott pennét csináltam. Nyami, finom lett, már leteszteltem, mert később már nem tolok tésztát.
Viszont a 3. kancsó teánál tartok, persze csak gyógy izék.

Újitottam egy overált, vastag, belül thermós, disney's, meg egy vékonyabbat, meg édi kis pulcsikat, azok már 62-68-asok, meg egy farmert, nem bírtam otthagyni. Még kapok újszülött kesztyűt, azt mondták, az nagyon kell, meg kéne még egy téli sapi. Oszt akkor annyi. Egyenlőre :lol:
Az overál az új, a többi, alighasznált, jól néznek ki. Örülök nekik.
Vendég

Gabicika, én is kééééééééééérek szééééééééééépeeeeeeeeeeen!
Imááááááááááádom, nyami édesség! :P Jut eszembe, már legalább 5 napja nem ettem édeset , ez kész kínzás!!! :shock: :lol: Persze gyümölcsöt ettem, de sajna az nekem nem olyan! :roll:
Vendég

gabicka: nyam-nyam én kérek gofrit! Annyira szerettem gyerek koromban, és aztán valahogy eltűnt az életemből :( De vágyok rá! :lol: :lol: :lol:

Tulip: arra az én Johim is nagyon mutogat és valahogy mondja is hogy kacsa :D

Nem nagy ma a forgalom :( :( :(

Megnéztem a kelengye listámat, már csak 2 plüss rugit kell még beszereznem, és 2 pici meleg sapit! Ezzel kész is a kezdő csomi a fiúk részére. Ja meg a pelus és a popó törlő, ezeket holnap vetetek a barátnőmmel a börzén!

Már csak a kórházi csomagot kell átfutnom!

Kata
labkat

FÉLSIKER!!!
4-ből 2 lejött, de a karika nem fog lejönni, az túl vastag is, és a középső ujjamon van, mert a gyűrűsre nagy volt, ez benne a poén.
Meg a Nagyikám öröksége, ami ezerkilencszázjajderégen készülhetett darab. Na azt sajnálom, ha le kell vágni.

Jó befejeztem a gyűrűs nyűgömet, biztos uncsi!
Vendég

Tulip, most láttam meg a kis bukfencező manódat! Annyira cuki!
(jó szemem van)
Vendég

Pumi, nem vettem még be, mert találtam egy utolsó levél magneb6-ot, azt pusztítottam.

Gabicika, ez eszembe sem jutott, hogy széttörve. :idea: :) Azt hiszem ezt alkalmazom, amíg tart aztán megnézzük a Magnesium Citricitet. Ez is recept nélkül kapható?
Fejfájás, nyomott hangulat nekem is volt ma, alig lézengtem. Pihenj te is amennyit tudsz.

Kata, köszi már jobb. Ma egy csomót feküdtem. Tényleg lehet valami az időben, ahogy olvasom mennyi szülés megindult. :shock:
csillag25

Köszi Judy! :)
Labkat: :D

Most vacsiztam,csináltam egy lilahagymás,tv paprikás,sonkás tojásrántottát! Isteni lett! :P
Vendég

A másik topikon,ahová írok is ma szült az egyik csaj.38.héten.Olyan jó neki,úgy irigylem.Nekm is ennyi kellene még kb hátra.....

Gofri...hmmm,de jó 5let...

Dénes jól van.Nem is lázcsillapítok,de éjszaka majd átmegyekl hozzá párszor.Rem.nem lázasodik be éjjel.

Én sme voltam ma topon.Ráadásul megint gyakori széklettel küzdök.Hihetetlen,nem ehetek egy jóízűt semmiből szinte,mert azonnal szaladok....és persze gyümölcs-igényem óriási lenne,erre megettem ma egy almát és egész délután wc-n ültem....ennél már a székrekedés is jobb....
No,nem panaszkodom!!!!Rem.mindenki jól van!!!Szép estét

Kép Kép
meli1118

Meli
én most cserélnék Veled, bár még csak 2 napnál tartok, de már én sem tudok egy jóíízűt enni, mert rögtön fáj a pocakom. És még vendégeink is lesznek egész hétvégén, akik ittalszanak....szval...nem vágyom a hétvégére.
Judy
Tök ügyes vagy!! Le fog jönni a maradék gyűrű is meglásd! Nagyon kellemetlen ahogy ennyire bedagad? Fáj is?
Vendég

Igazándiból nincs bedagadva, és nem is vagyok vizes, szerintem csak a felszedett kilókból oda is került. Szerintem. És nem is szorít, csak a ott a bütyöknél(vagy mi) elakad.
Mindegy, az legyen a legnagyobb baj.

Szép hétvégét mindenkinek, hátha lesz napsütés!!
Vendég

Sziasztok!
Én vagyok ma a első?Pedig tuti,hogy én aludtam el legkésőbb: fél 2 után.Nme akarom bevenni a féll Pipolphenemet ha nem muszály,így tegnap este sem és hát nem igazán sikerült elaludnom.Zizu persze keltett a szokásos 6-kor.

Nem tudom mi volt tegnap,de délután 2 körül megint olyan hányingerem volt egész nap,hogy már azon gondolkodta, inkább ledugom az ujjam,csak legyen már vége.Zizuval nem voltak ilyen BRUTÁL rosszul léteim.Bár gyanítom,hogya reggeli tojásrántotta nem tetszett a gyomromnak,meg egy kis KV-t is ittam.
Úgy vettem észre,hogy a tojás és a tejtermékek már nem igazán esnek jól a gyomromnak.Hiába kívánom.Zizuval is így volt a várandósság legelején,meg legvégén is.Pedig annyi joghurtot tudnék enni,na meg tejberizst.

MA mi tyúkhúslevest eszünk,meg rakott tésztát.Anyuméknál kajálunk mint minden 7végén.MErt hát a MAmi főztje hetente 1x KÖTELEZŐ!!!!Azt hiszem sütök csokis muffint is,találtam a neten egy nagyon gyors/olcsó megoldást rá.
Bár anyumnál meg azt hiszem képviselőfánk lesz.

:D
Vendég

Gio,akkor cseréljünk :lol: elhiszem,h az is kellemetlen,de én csak ezt az utat ismerem...
Tuti a fotó a szűk rucis.És a habos-babos teljesen jó,csajos,meg minden.Nekem mondjuk nagyon nem színema rózsaszín.Ha lányom lenne olyan szép pirosat láttam....de fiam lesz,így marad Dénesé.Majd fotózom,ha kész.

Judy,a nagymama örökségét metsd meg mindenképp!!!

Sprite,hű,de jól hangzik ez a menü!!!
Mi meg Kálmánozunk 7végén,Férjem,apósom.Reméelm valami nagyon fini készül,mintha halászlét hallottam volna...hmmm.

Csajok,D belázasodott 11 után.Adtam neki panadolt,le is ment tőle,de óránként jártam át figyelni.Hát kész is vagyok.Nem tudom,h azok,akiknek nagyon pici még az első baba,hogy bírják a tempót pocakosan....nekem mondjuk alapfeltétel volt a teherbeesénél,h D már átaludja stabilan az éjszakákat.Nem számolom az esetleges dolgokat,betegség,fogzás,stb.Csak azt,h akarjon és szeressen elaludni.Olyan cuki volt,ahogy kitapogattam a homlokát,nyakát,mindig megébredt és rámszólt:Anya,menj ki,D alszik....
Remélem nem súlyosbodik,most csak kicsit csillapítom neki,hagy dolgozzon az immunrendszere.

Szép napot mindenkinek

Kép Kép
meli1118

SZiasztok
érdekes hogy nekem is visszatérő vendég a hányinger is , pedig amúgy meg állandóan ennék vmit, viszont ha jóízűen belakmározok, akkor félóra és gyomorfájás, hányinger. Gondolom már nem nagyon férnek el a dolgok a babó mellett

Meli
Dénesnek jobbulást!! Milyen sok babó beteg most.
Akkor most hétvégén mindenkit kényeztet a család? :) Dejó Nektek. Nálunk nekem kéne kényeztetni, de a mai nemalvás után max. ugatni lenne kedvem a holdat nem főzni :shock:
Vendég

Gioia nagyon tetszik a habos kiságy! :D Igazi kis csajos!
És jól áll neked az a szűk ruha!Ha párodat így vártad gondolom elkapott! :oops: :lol:

Meli jobbulást Dénesnek!

Én ma töltött káposztát főzök,már érzem az illatát!Nyami lesz!
Vendég

Köszi Tulip!
De irigyellek a káposzta miatt. Múltkor én is csináltam, de nem is mertem belőle enni mert vhogy mostanság nem tudom jól feldolgozni a nehezebb ételeket. Jó étvágyat hozzá!

Szerintem ma front van, nem? Hogy ne csak a kiccsajra fogjam hogy nem vagyok a topon. De alig tudok lézengeni a lakásban is. Furcsa. Ilyenkor képzeletben megemelem a kalapom előttetek akik már 1 vagy több aprónéppel gazdagabbak vagytok és bármennyire jól is esne nem tudjátok elhagyni magatokat.
Vendég

Sziasztok!

Most fedeztem fel, hogy a reggeli hozzászólásom elveszett valamerre :(

Gio imádnivaló a kiságyas összeállítás, hidd el, pár év, és a kiscsajszi nagyon is tudni fogja, mit akar felvenni és miben akar aludni :) Addig is el lehet lágyulni, és lehet habos-fodros minden. Tuti én is ilyen lennék lányos anyukaként, pedig az életben egyébként a praktikus és sportos öktözködést részesítem előnyben :)

Dénesnek jobbulást, anyukájának pedig nyugalmas ünneplést!

Olga rakott tészta mit takar? Kíváncsi vagyok, mivel rakjátok!

Nóna örülök, hogy egészségileg minden rendben, és, hogy beköszöntél hozzánk! Várunk továbbra is, ha lesz időd és energiád ránk!

Üdv. Gabi
Vendég

Kismamik!

Ami még a listákhoz eszembe jutott: melltartó betét. Nem emlékszem, hogy írtátok volna, illetve ajánlották még szoptatáshoz a bimbó kiemelőt. Nemtom, mennyire hasznos egyébként, eziránt várom gyakorló kismamik véleményét.
Melltartó betéttel kapcsolatban is várom a véleményeket, hogy eldobható ill. mosható, és melyik gyártmány a jobb.

Üdv. Gabi
Vendég

Gioia : Köszi,finom volt!
Hát igen,néha nagyon nehéz a gyerekekkel,főleg ha lebetegszik az ember!De csinálni kell....a nagyot iskolába vinni a picit ellátni....és most majd a legkisebbet is ellátni!Na de mindezt meghálálják egyetlen mosolyukkal!

Gabi most nézem neked már csak 44 napod van! :)
Vendég

Gabi én eldobhatót vettem mindkét gyereknél,az a jó ami minnél nagyobb,mert nem tud elcsúszni és több nedvességet is szív fel....márkát ne kérdezzz,mert már én sem tom melyik jó! :wink:

Bimbó kiemelő nem fontos szerintem,csak ha nagyon pici a bimbó.Egyik csajnak akivel szültem,nagyon pici volt és nem tudta szoptatni,neki segített de jobb ha a baba megtanulja,hogy kell a ciciből!
Bimbó védőt viszont vennem kellett mert nagyon begyulladt,és az segített picit pár napig!Bimbóvédő krémből pedig úgy emlékszem az aventes volt nagyon jó,és azt lemosni sem kellett!
Vendég

Hú Gabi tényleg! Indulhat lassan a visszaszámlálás:-)
Kíváncsi vagyok hogy mennyire fognak gyorsan telni az utolsó heteink. Több kismamát hallottam a végén panaszkodni hogy csak cammog az idő. Én most nem így érzem, izgulok is már olykor:-)

Én eldobható melltartóbetétet fogok használni. Kaptam egy bontatlan dobozzal egy barátnőmtől, azt hiszem Chicco, amúgy meg gondolom mindegy a márka. Gondolom egy ideig elég. Vagy hányszor kell cserélni egy nap általában? (oké tudom egyéntől függ, kérdem úgy hogy ti hányszor cseréltétek?)
Vendég

Bimbóvédő krémben még a gyógyszertárban kapható Garmastant hallottam dicsérni, szintén nem kell lemosni és sztem olcsóbb mint az avent. Ha vettetek fel Felicitas csomagot abban volt is egy kis minta belőle.
Vendég

Tulipános igen, vonalzó szerint 44, de a dokim szerint hamarabb lesz a nagy nap. Szerdán megyek majd dokihoz, remélem minden rendben lesz, nagyon sokkal korábban nem szeretnék kórházba vonulni.

Üdv. Gabi
Vendég

Gioia nekem az Aventes jobb volt...a Garmastan nem hatott olyan gyorsan!
Vendég

Gabi de jó neked!
Már én is úgy izgulok ha belegondolok!

Csajok egy jó mesekönyv amit többgyerekes anyukaként kifejezetten ajánlani tudok.Tudom még korai,de ez a sorozat nagyon jó!!!!!!!

Az író és a cím:
Bartos Erika
Anna Peti és Gergő

Több része is van.Nekünk eddig 3 van meg,és ugyanúgy imádja a 1,5éves gyerekem mint a 7,5éves!(a Jézuska hozza is nekik a "Nagycsalád lettünk" részét)

Itt egy cím ahol megnézhetitek,itt olcsóbb is mert amúgy 2500.-általában!
http://bookline.hu/search/search!execute.action?inner=true&searchfield=anna+%C3%A9s+peti&tabname=konyv

Ami pedig gyerekek mellett hasznos könyv szerintem,az a:
Kovács Ágnes: A doktor néni könyve
Deákné B.Katalin: Anya,taníts engem!
(szüléstől iskolakezdésig)

Én mindkettőt sokat lapoztam már!Nagyon hasznosak szerintem!!!!
Vendég

Bartos Erika könyvei mind nagyon jó,nekünk kezdetnek a Bogyó és Babóca sorozat lett meg,az piciknak még olvasmányosabb.Anna és Peti kistestvér érkezik meg most nekünk ugye aktuális,minden nap többször elolvassuk.

Az anya taníts engem című könyv is nagyon jóóóó!!!!

Bimbókiemelő,bimbóvédő fölösleges,amíg nem bizonyított,h szükség van rá,akkor meg gyorsan beszerezhető.Nekem nem kellett.

Eldobható betétból nálam rengeteg fogyott ,de én extra sok tejet termeltem mindig....több,mint egy évig kellett használnom....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára meli1118 2009.10.17 15:16-kor.

Kép Kép
meli1118

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?