Sziasztok!
Ezer éve nem voltam - ill. nem írtam, mert azért ha van kis időm, olvasok. Sokminden összejött mostanában, a héten fejeztem be a babacuccok mosását-vasalását, meg próbálok küzdeni a háztartással - egyre nehézkesebb -, és sokat jártam ügyintézni is mostanság ( sajna a táppénz-igénylésem többkörös lett, inkább nem is részletezem, pont anyukám jegyezte meg, katasztrófa, mennyit kell ide-oda rohangálnia manapság egy kismamának...

)
Egyébként jól vagyunk, csak mostmár sok egy kicsit, és fárasztó, hogy naponta 14 órát vagyok itthon egyedül a kisfiammal, szóval nagyjából minden rám hárul, mert a párom hulla, mire hazaér. Kezdtem is egy kicsit "belegajdulni" az állandó tennivalókba, de mostmár majd próbálom kicsit lazábban kezelni, mert így nem lesz jó, asszem. Igyekszem, de nem könnyű.
Szerencsére kisbabóval minden oké, pont most néztem meg, a hasam 4 héttel nagyobb méretű, mint a fiamnál volt, pedig akkor sem volt pici... vlszleg emiatt is nehézkesebb már sokminden.
Remélem, mindenkivl minden oké. A képek jók, azért szoktam követni, igyekszem én is szolgálni majd valami pocakfotóval, amint tudok.
Amikre most hirtelen emlékszem:
Pókica, nekem a fix kerekű kocsi sokkal jobban bejött.
Judy, esetleg próbáld naponta többször, van, amikor az ember ujjai napközben is vékonyabbak, általában reggel és este szokott nekem bedagadni. Előtte mosd meg jó hideg vízzel, attól is kicsit "összemegy" - ennyi ötletem lenne pluszban. Hátha...
Fodrász-téma: szerintem a hajszínező, az nem árt, a festéket nem tudom, az én fodrászom sem javasolta igazán.
És hogy álltok az influenza-oltás témával? Én egyre több eltérő véleményt hallok, a dokim szerint nyugodtan, egy másik szerint nem szükséges, mert itthon vagyok, nem kell emberek közé mennem nagyon, meghát már eléggé a végefelé vagyunk, mire hatna az oltóanyag, megint egy másik szerint egyértelműen nem, a háziorvosom javasolja, az asszisztense azt súgta, be nem adatná főleg kismamaként semmi pénzért... erre ma pl. Czeizeltől olvastam, h. szerinte egyértelműen be kéne adatni az oltást, ez nem kérdés... na, most legyek okos.