Sziasztok!
Dalmi, igen ha minden jól megy akkor megyünk
Hangulatod jobb már remélem!!!
Evi, hát igen néha én is szeretném azt a 48 órát (és ebből 24-et alvásra foglalnék le

) Lilla baba nagyon édes ebbin a szerelésben! Én most akarok neki nyári sapkákat venni. És sajnos én szoknyás rucikban továbbra sem tudom rendesen megfogni, így mi hanyagoljuk, pedig Lillának is milyen jól áll! És Te is csini vagy, abszolut nem ilyennek képzeltelek
Ancsa, húúú de édesen csücsül a kis husifalatod!!! És Ti is nagyon csinik vagytok együtt és külön-külön is

Én is kipróbáltam így a babakocsizást, de nekünk nem jött be így, nézelődött két percig, aztán elég volt (mondjuk épp nyügi volt alapvetően is, így lehet, hogy nem mérvadó)
A mi bcg-nk már kb 1,5 hónapja kidudorott, de semmi változás, remélem nem kapjuk újra. Katica, akkor Ti már tuti újrakapjátok?
Tegnap felavattuk a babakocsit terepen is, elmentünk a dm-be kuponbeváltásra, vettünk egy csomó pelust, meg ezt-azt. Natasa persze kendőben jött, de a babakocsiban hoztuk haza a pakkokat

És hát húú de macerás volt a babakocsival, amerre mentünk állandóan le kellett menni az úttestre, mert az autósók jól felparkolnak a járdára, eddig fel sem tűnt. Nagyon felháborító nemcsak a babások miatt, de a kerekesszékesek sem tudnak közlekedni! Azt hiszem egyenlőre marad a kendő
Mi egyébként tolatunk, körözünk, és már nagyon szeretnénk ülni csak még nem megy... Össze-vissza alszunk, de már nem izgatom magam emiatt, örökké nem marad így... És tegnap hátrakötöttem, és elaludt a hátamon, hát nagyszerű érzés, ahogy hozzámbújik, ráhajtja a fejét a hátamra, a kis kezeivel átkarol és durmol
És míg el nem felejtem, szerintem sokunkat érdekelhet: [url]

[/url]
Bocs, akinek nem írtam, de most robogok elpakolol, míg fel nem ébred a szunyából! puszi