A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Ditta, nagyon ügyike a kisfiad! Egy napon születtek Pannával... :)

Gabi, most figyelem, hogy te is írtál! Mi van veletek? Lackó kislegény milyen nagy már? Írj róla egy picit!

Nem akarom elkiabálni, de Panna már 3 napja rendkívül jó kislány, este elalszik egy pillanat alatt kb 9 körül, és csak 1 felé kel szopizni. Aztán meg 5 körül. Nagyon boldog vagyok ettől. Kornél meg elkezdte azt fújni, hogy Anya, én szeretlek! Ekkor mindig felkapom, megpuszilgatom, és én is szeretem. Ezt naponta többször elmondja, olyan jóóóó! Rájöttem, azért, hogy felhívja a figyelmet magára. Szerencsére nem hisztivel akarja, hanem inkább cukisággal! :lol:

Kép
Kép
dalminha

Én ma viszem dokihoz a lányt,mert a bcg-je begyulladt,v túlreagált.fáj neki nagyon,ma reggelre meg ki is fakadt és beleragadt a bodyjába.nagyon sírt szegénykém.alig bírja mozgatni a kezét :( :(

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Honey, reméljük hamar helyre jön Bernadett. Zsombinak is korábban kifakadt, de szerencsére az még elfogadható volt. Mondta a doki hogy tegyünk rá gézdarabot, hogy ne ragadjon a ruhácskájába. Két nap alatt helyre is jött.

Zsombi most nagy felfedező. Egész nap forgolódik, édes mikor tolat. Emiatt néha szorult helyzetbe kerül, természetesen akkor mindig jelez, hogy biztosan kiszabadítsuk. Be nem áll a szája egész nap gagyarászik és sikongat. Imádni való. :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Ditta:nagyomn édesek a képek,milyen ügyes már :lol:

Honey: juj szegényke majd gyere hogy mi volt.

hogy teltek az ünnepek?nekünk nagyon jol :lol: Fiuk mentek locsolkodni? :lol: Milyen ügyesek már a gyerköcök hogy igy tolatnak meg felnyomják magukat.Kevin még nem de nem szeret hason lenni max2 percig szerintem azért nemtudja még ezeket.meg persze sokat van ölbe mert ki nyafka lett.

000kata

Kata, próbáld többet letenni még ha nyafog is és majd egyre hosszabb időre ő akar majd hason lenni. Tegyél karnyújtási távolságba ilyenkor elé egy kedvenc játékot, hogy ösztönözve legyen.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: megprobálom,köszönöm :lol:

000kata

Megjöttünk doktornénitől,és azt mondta minél csúnyább a bcg,annál jobb.ilyennek kell lennie.annyit mondott,h víz ne érje addig míg be nem gyógyul,meg kössem kicsit be,h ne ragadjon a ruhájába.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Így csücsölünk :lol: Kép
Kép
Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey:nagyon édesek vagytok együtt :lol: milyen ügyesen ül már :lol:

000kata

BCG
nekünk nyoma sincs! :? újra kell oltani szegénykémet, tök fura mert a többi oltásra sem reagált sehogy, remélem azért van immunrendszere :shock: vagy lehet h. meg sem kottyannak ezek neki... van még valaki aki újrakapja?

Honey
juj hogy ül Betti! :lol: magától vagy ti ültetitek aztán úgymarad? én még nem merem. Nagyon édes gyönyörűség, olyan jó kis husi.

Kép
katica_75

Honey Ancsa, micsoda édes Bettike! hogyan ül már... nagyon ügyi. Nem dől el hátra?
Katica,
Érdekes, Kornélnak is alig látszott, mégsem kellett újraadatni, de a barinőm kisfiának kell, pedig látszik egy pötty. Ugyanaz a dokinénink... nem értem. Lehet, hogy az akkori ellenanyagok voltak gyengék, amikor Léna kapta.
Kri, nagyon cuki Zombor, anyukád meg milyen fiatal!

Kép
Kép
dalminha

bocsi, Zsombor

Kép
Kép
dalminha

Utólag lehet szép húsvéti ünnepet kívánni :roll: , bocsi szétvagyok totál csúszva...nekem az lenne jó ha 1 nap 48 órából állna,mert annyira rövid és csak azt veszem észre, hogy már megint este van :shock:

ünnep jól telt csak gyorsan és holnap kezdődik a suli :cry: én ezt mindig nehezebben viseletem mint a gyerek, de már oviba is úgy volt, alig vártam a szünidőt- szeptembert meg egyenesen gyűlölöm

Ditta! de jó fotokat tettél fel, a " lábkóstolgatós" a kedvencem, nekem ilyet Lilla nem csinál, sztem Ő még nem tudja, hogy lába is van :roll:
babakocsishasalós-ez nekünk is bejön, vagyis csak ez jön be

Ancsa! Betti már mekkora nagylány és milyen ügyesen ül!!!! péntken megismertelek a városban sétáltál egy másik babás anyukával, de siettem-csúszásba voltam, meg nem akartalak csak úgy letámadni :roll:
BCG-vel kapcsolatban én is úgy tudom , hogy ez nem gond, söt- csak ugye ijesztő a látvány és kellemetlen

nálunk most elég csúnyya pelenkakiütés tombol,l de nem a popsiin hanem a nunin 2 csíkban nagyon piros és semmi nem használ, se kence , se first... ugyanaz a törlőkendő, ua. a pelenka, semmi új fürdető / babe / , Kaksi ott nem is éri, de mitől?

Kri! ha Zsombi tolat, hamarosan előre is elindul - ez nálunk is így volt én annyit nevettem amikor még csak hátrafelé haladt, meg körbe-körbe

Kata! ne izgulj Kevin is hamar elkezdi a mutatványokat és nem győződ kapkodni a fejed , tényleg egyik napról a másikra jönnek a produkciók

Andy! mizujs Veletek, sajnálom a kutyust- honnan tudod, hogy ö okozza a problémát?

tegnap bevállaltam egy egésznapos pikniket a hegyen egy nagy baráti társaság, sok gyerek, sütés-főzés egyebek...Lilla nagyon jól viselte meg is dicsértem este mikor hazaértünk :lol:

Kép Anyával

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Dalmi, igen ha minden jól megy akkor megyünk :D
Hangulatod jobb már remélem!!!

Evi, hát igen néha én is szeretném azt a 48 órát (és ebből 24-et alvásra foglalnék le :D) Lilla baba nagyon édes ebbin a szerelésben! Én most akarok neki nyári sapkákat venni. És sajnos én szoknyás rucikban továbbra sem tudom rendesen megfogni, így mi hanyagoljuk, pedig Lillának is milyen jól áll! És Te is csini vagy, abszolut nem ilyennek képzeltelek :wink:

Ancsa, húúú de édesen csücsül a kis husifalatod!!! És Ti is nagyon csinik vagytok együtt és külön-külön is
:wink: Én is kipróbáltam így a babakocsizást, de nekünk nem jött be így, nézelődött két percig, aztán elég volt (mondjuk épp nyügi volt alapvetően is, így lehet, hogy nem mérvadó)

A mi bcg-nk már kb 1,5 hónapja kidudorott, de semmi változás, remélem nem kapjuk újra. Katica, akkor Ti már tuti újrakapjátok? :(

Tegnap felavattuk a babakocsit terepen is, elmentünk a dm-be kuponbeváltásra, vettünk egy csomó pelust, meg ezt-azt. Natasa persze kendőben jött, de a babakocsiban hoztuk haza a pakkokat
:lol: :lol: És hát húú de macerás volt a babakocsival, amerre mentünk állandóan le kellett menni az úttestre, mert az autósók jól felparkolnak a járdára, eddig fel sem tűnt. Nagyon felháborító nemcsak a babások miatt, de a kerekesszékesek sem tudnak közlekedni! Azt hiszem egyenlőre marad a kendő :wink:

Mi egyébként tolatunk, körözünk, és már nagyon szeretnénk ülni csak még nem megy... Össze-vissza alszunk, de már nem izgatom magam emiatt, örökké nem marad így... És tegnap hátrakötöttem, és elaludt a hátamon, hát nagyszerű érzés, ahogy hozzámbújik, ráhajtja a fejét a hátamra, a kis kezeivel átkarol és durmol :P

És míg el nem felejtem, szerintem sokunkat érdekelhet: [url]
:wink: [/url]

Bocs, akinek nem írtam, de most robogok elpakolol, míg fel nem ébred a szunyából! puszi

Kép
pipal

Pipal, engem érdekel, de mi is? :D

Kép
Kép
dalminha

Kép
pipal

Évi!

De kár,h nem jöttél oda!máskor támadj le nyugodtan!!! :lol:

Magától nem ül még fel,de nagyon szeret így lenni.és eldől még ha nem fogom,de szépen tartja magát.ő meg háton utál feküdni.hasra fordul néha,inkább ha meztelenkedik csak akkor,és köröz ő is.
bcg miatt csak azért ijedtem meg,mert a két nagynál nem volt ilyen,és nem is láttam még ilyen csúnyát.

Pipal!
Te aláírtad?aláírjuk?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Évi!
nem adtál Lillának valami új kaját.attól is kipirosodhat?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok! :)

Nagyon édes minden baba!!! :)
Honey :) Hogy ül már Betti! :shock: :)
Köszi az iwiw-es bejelölést.Hogy találtál meg?Meg Szaszi, te is? :)

Látom már sokan közlekednek :wink: mi is kezdünk, és
KINT VAN AZ ELSŐ FOGUNK!! :D Még csak egy csíkban, de koccan a kanál rendesen :wink:

Most a nagy problémám a kaki-ügy újra.Lehet a környezetváltozás miatt is?Most vidéken vagyunk még anyuméknál.Utoljára kaki múlt pénteken volt :shock:
Adok neki már mindent, ami kakit csinál, de semmi.Ilyen kis maszat az van.
Kúpot is felraktam neki(ill. raktam volna, ha nem tolná ki mindig)
Nektek m ilyen módszer van a kúp bennt maradásához???
Hiába toltam fel, és összeszoritottam a kis popsiját, újra visszacsúszott :) :oops:
Vendég

Melaszka!

Mikor benyomod a kúpot,utána fordítsd oldalra 1-2 percre.és a kúpot kend be,h csússzon. :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Melaszka: Gratulálok a fogacskához :lol:
kup: nállunk is az a helyzet álltalában :cry:

Éva:nagyon csinik vagytok :lol:

000kata

Mi jol vagyunk.Kevin nem nagyon akar nappal aludni :cry:
Holnap megyünk a gyermek neurologiára,remélem minden rendben lesz.Szoritsatok.

000kata

Kép

szőke nő leszek? :D

Kép
Kép
dalminha

Kép
vigyori

Kép
Kép
dalminha

Kép
kendős kislány

Kép
Kép
dalminha

sziasztok.

Dalma: irigy-irigy a hosszú szempillákért , nálunk elö kell venni a nagyított hogy lássunk valami szempilla félét. :lol: :lol:

honey: BCG: az nem baj ha csúnya és nagy , a lényeg hogy jöjjön is ki belöle valami mert nálunk Fanninál volt hogy nagyon begyült és nem fakadt ki , menni kellett vele orvoshoz és felvágták neki hogy kifakadjon.
Hát nem volt valami szép látvány és szegényke nagyon sírt akkor .Én be sem mehettem vele. :cry: Én a folyóson sírtam. :cry:
Érzékeny anyuka.
Ja és kétszer kaptuk meg mert nem látszott neki semmi, gondolkoztam azon is hogy beadták neki egyáltalán a korházban.

Melaszka:gratula az első foghoz! :lol:
Kata ismeröseit néztem hogy ki a közös amikor megláttam a fényképet és felismertem Marcellt. :lol:

Mi sem forgolodunk még de egyre többet fordul oldalra , és ha háton van kitámassza a lábát és löki magát felfelé. :lol:

Nálunk egész jól telt a húsvét, szülinapoztunk, lustiztunk és voltunk az állatkertben is. :lol:
És Fanninak teljesül egy kívánsága is végre lovagolhatott! :lol:

hoztam pár képet is:
lovaglás: Kép

Kép
Vendég

Pipal, Én aláírtam! Már van 516 aláírás.

Kata, hogyhogy nem akar aludni? Semmit sem? Éjjel?

Melaszka, ha összefogod a popsiját, akkor is kibújik a kúp?

Évi, nagyon csini Lilla! A fogától is lehet piros a nuni.

Nálunk is zabálj a lábát Panna. Alig tudom bepelenkázni, mert ha szabad a popó, láb a szájban... :)

Kép
Kép
dalminha

Pipal,aláírtam :D.

Melaszka, gratula a fogacskához :lol: :lol: :lol:

Mi nyűgösek vagyunk küzdünk a második fog kibújásával. Kis hasmenése is lett mint másfél hete mikor kibújt az első. Remélem ma már ez is kint lesz. Nem lehet ilyenkor bírni vele.
Elkezdtük kóstolgatni a gyümölcsleveket, hogy majd egy hónap múlva könnyebb legyen az új ízeket fogadnia. :oops: Még nem nagyon akar mást az anyatejen kívűl, de azért egy két korty már lemegy. Édesen fintorog ilyenkor, de azért meg meg ízleli.

Kri

Kép
Kép
kri29

Dalma:nagyon csini a kishölgy :lol:

Szaszi: nagyon édes a lánykád a lovon :lol: és a picur meg hogy nevet,nagyon édes :lol:

Dalma: nappal nem akar aludni talán 1-2* alszik negyed órákat,pedig neki még többet kéne nem?este alszik de éjszaka többször felkel cicizni.

Pipal:hogy kell aláirni?ki kell nyomtatni vagy hogy?hány aláirás kell?

Kevinnek adtam alma-banános gyümit ilyen milupás dobozos nagyon izlett neki csak ugy ette meg is evett egy dobozzal :lol:

000kata

nekünk is újra kell oltani a bcg-t Izának.

babák nagyon éédik. Én meg gyógyultam de Izánál az én antibogyóm aftaként reagált a szervezete szegénykémnek. Most kenem sárga löttyel. pénteken megyek vele a gasztróra.
hoztam én is frisseket

Kép
Kép
nem hallom amit mondtok mert alszom

Kép
ugri bugrika

Kép
Kép Kép
hinta palinta

harivera
Budapest XXI. kerület

Dalminha! gyönyörü a lánykád- aaazok a szemek :wink: és sugárzik róla a nyugalom

Pipal! babakocsi az nálunk sem kedvenc- csak hason, de rövid időre, pénteken megkapom a hordozót- izgulok. hogy bejön-e a csajszinak vagy árulhatom a vaterán :roll:
milyennek képzeltél? valami kendős, bőszoknyás öregnyanyusnak:lol:

Melaszka! de jó, hogy már van fogacska, nekünk csak nyüszi van, de fog sehol :cry:
Kúp: a többiek már leírták, én is úgy szoktam kis krém és jó mélyen told fel, ne félj nem sérül és nem is fáj neki aztán szorítsd össze a posit- várj egy darabig még elolvad és nem tudja kinyomni

Szaszi! ügyes a nagylányod, jó ez a lovas foto és a lovassport nagyon egészséges, de ezt Te is biztosan tudod
a pici sztem hasonlít az én lányomra, de lehet csak én látom így:shock:

Kata! a nappali alvás nálunk is egyenlő a nullával, 10-15 perc és kész, néha- hetente1x kb van esetleg másfél óra, de nem értem akkor miért egyébként meg miért nem- volt mikor már betegségre gondoltam- de már nem ijedek meg :lol:
holnapra megy a drukk, ne aggódj nem lesz semmi baj

Vera! Iza mint mindig, most is gyönyörű, de irigyellek az ülés miatt- mi ezt nagyon utáljuk- se hinta se semmi nem műkszik mi nem barátkozunk ilyenekkel , nálunk ez mumus
Miért viszed a gastrora Izát- kontroll vagy valami más?

Ancsa! legközelebb ha meglátlak majd sikítok :lol: , de Lilla ha "megjavul" majd talcsizhatunk is!

Ja, akartam kérdezni, aki vezet vitte már egyedül a kocsiba a babát? Én nem merek vele egyedül elindulni :shock:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Tegnap egész nap nem volt net, nem tudom mi volt vele.....Szóval nem tudtam elújságolni, hogy már NÉGY fogunk van!! :lol: :lol:
És igazából minden nyűgi nélkül kijött! Talán csak annyi volt, hogy újabban nappal csak 40-45 perceket alszik, a korábbi 2-3 órával szemben.... :roll: De amúgy nem nyűgi egyáltalán!
Ja, és amúgy edzi a fogacskával a cicit rendesen............ :shock: Na, olyankor el szoktam venni tőle már.....mert ált. a szopi végén, szórakozásból harap!

Honey!
Nálunk az Ati fiamnál meg szinte nem is látszott a bcg, de szerencsére nem kellett újra oltani! Nagyon cukik vagytok! Milyen kis hurkás a lánykád is! :)

Dalma!
Panna meg kész nő!! Nagyon édes! :)
Akárcsak a kis Iza!!!

Pipal!
Én is aláírtam!!

Na, megyek, azt hiszem ébredezik!

D.

Kép

Kép
ditta76

Évi!

Én szoktam egyedül vinni a kocsiban, mert ált. nap közben ketten vagyunk, és ha valami dolgom van, viszem magammal, igaz nem hosszú távra! De nincs gond, mert élvezi a kocsikázást! :)

Kép

Kép
ditta76

878. aláíró voltam....remélem egyre többen lesznek!!!!

Kép

Kép
ditta76

Kata: a honlapon van egy link (kb a cím felett jobbra), hogy "sign the petition", és arra kell rámenni.

És én még csak a 300 körüli voltam, azóta szépen emelkedik az aláírók száma...

Dalmi, nagyon jó az a kendős kép! Fennmarad a fején? (Én már csak ilyen praktikus dolgokat bírok nézni, lásd szoknyát sem adok rá, mert macerás nekem, sőt a zoknit is uuuuutálom!!!) Csini a csajszid nagyon, majd dobsz erszényes képet is? (vagy múltkor tettél, sebaj tegyél újakat! :))

Evi, hát képzeld nem, de most hogy mondod :D Amúgy vmiért rövid, barna hajúnak képzeltelek! Egyébként Te Gyöngyösön szültél? Írsz róla pár dolgot (nővérem Markazon lakik, és Gyöngyösön fog szülni augusztusban...) Na kiváncsi vagyok a hordozóra, végül milyet is rendeltál? Ergo, vagy Beco? Lilla tuti szeretni fogja, és Te is!

Ditta, Ti aztán nem aprózzátok el!

Vera
, most aztán már gyógyuljatok meg!

Kép
pipal

Pipal: aláirtam köszi.902. voltam :lol:

most mennem kell majd jövök

000kata

Ditta! én voltam a 878. aláíró :roll:

Pipal! MÁV-ban szültem, az elsőt pedig a Szabolcs u-ban. Semmi pénzért nem szülnék Gyöngyösön :twisted: :twisted:
Ha a MÁV-os szülés érdekel írok róla, de Gyöngyösről is tudok egy-két dolgot :cry:

Beco lesz, majd referálok!

majd jövök még

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Ditta, nem semmi 4 FOG :lol: :lol: A harapás ismerős, de mi még csak egy foggal el tudom képzelni milyen lehet néggyel. :oops:

Autóval még én se mertem egyedül vinni, de lassan muszáj lesz :shock:

Vera, édes Iza, azok a nagy szemek :D

Kata, majd írd meg mi volt.

Mi extra nyügik vagyunk, már mindent a fogzásra fogok. Kezdek elfáradni kicsit én is. Meg valamiért mostanában nincs túl jó kedvem csak tudnám mitől.

Ikres anyukák hova tüntetek?

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok! Én vagyok :D Csak a csajok mostmár végképp nem hagynak nekem időt semmire. :( Olvasni néha szoktalak titeket, de írni nincs időm. Nekem eddig jó dolgom volt, sokszor 2x 2 órát aludtak, plusz még fürdés előtt egy félórát. De mostmár ha a napi kétszer 1, 1 1/2 óra összejön, örülhetek. És persze azt se egyszrre. :(
Így most kicsit bonyolódott az életem. És hát ők nem arról híresek, hogy eljátszanának magukban, 2 percnél tovább.
Fogunk még nincs, de a nyűgi az megy, főleg Reginél.
Kajákat elkezdtük próbálgatni, kiváncsiságból. Alma nem nagyon ízlett nekik, de a sütötök levet imádják, azt el se lehet tőlük venni. :D Pürébe már nincs akkora sikere, de azért az is csúszik. :)
Mi még nem csinálunk olyan ügyes dolgokat, mint ti sokan. Dorka nem forog, kis dagi, neki nehezebben megy. Regi is csak hasról hátra. De csak egy irányba . szerintetek ez nem gáz? Mindig csak balra fordul.
Már mennem is kell, szólítanak! :)
Sziasztok

Kép
hostile

Sziasztok!
Aláirtam, 996. vagyok :wink:
Vendég

Megjöttünk az orvostól.minden rendben azt mondta : valószinű a visuális figyelem tulzott fejlettségéről van szó.sokat megy nállunk a tv és Kevin szereti.és ez lehet a baj.

Ditta: gratulálok a 4 fogacskához,nem semmi :lol:

000kata

Ditta! most esett le, 4 FOG húúúúúú gratula

Kata ! :lol: :lol: :lol: ugye , hogy nincs gond!!! nem egyformák a babók nem szabad hasonlítgatni őket egymáshoz, mert csak megőrül az ember!

sütötököt ebédelt Lilla , tetszett neki, jó édes volt- én főztem :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: igen igazad volt,de azért csak aggodik az ember.Megilyesztett a védőnő.
Hm..fincsit evett a kis Lilla,én még csak almát adtam meg alma-banános kajcsit meg körtét de azt mondták azt nem szabad csak egy éves kor után.

000kata

Pipal,1111-nél tart az aláírás, de másodpercenként aláírja valaki. Nálunk az egész család aláírta, sőt barátainknak is elküldtük már sokan közülük is aláírták.
Egyébként hány aláírás kell, hogy foglalkozzanak a petícióval?

Kri

Kép
Kép
kri29

Kata! körtére mondták,h. nem szabad?

Védőnők :twisted:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: a körtére mondták,de nem a védőnő hanem egy anyuka hogy ő ugy tudja hogy nem szebad.Miért szabad?

000kata

már 4 hós kortól van körtés bébiétel
egyébként az én védőnénim szerint kezdő gyümi: alma, öszi, meggy
és ő a bnánt nem javasolja, mert vegyszerrel érlelt és semmilyen citrusfélét nem mert allergizálhat
körtét van aki már 4 hótól adja, de sztem puffaszt

itt van anyósom :twisted: :mrgreen: ilyenkor olyan gyomoridegem van, keresek cigit és rágyújtok talán attól lehiggadok

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Pipal, nem esik le, mert ez végülis egy sapka, csak kendő van rávarrva. Szóval érted... Megkötős H&M.
Ditta, gratulálok a 4 fogacskához. Nálunk már egy hónapja azt hittem, hogy kinnt van, de ezek szerint mégsem, mert nem nőtt még semmit. :oops:
Évi, miért félsz a kocsikázástól? Én már mentem a két gyerekkel többször messzire (Kapuvár, 50 km). Amúgy meg kb minden másnap autózok velük. Panna elő mellettem, Kori hátul.
Kata, miért is kellett vinni Kevint?
Vera, csudaédes Izababa! Hogy ül abban a nagy kocsiban... :)

Kép
Kép
dalminha

Évi, beleszól anyóspajti?
Megint az enyém az oldalnyitó hsz.

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?