A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

És egy friss ropogós tábla:
Kép

Vajon estig lesz változás? :)

A következőnek lánynak kell lenni, hogy folytassuk a sormintát :D én bevállalnám, de a kisasszony úgy tűnik, remekül elvan odabent... :)

KépKép

KépKép
stelly

Nagy nagy gratula a babákhoz!!!

Most csak röviden jöttem helyzetjelenti, mert még megyünk vásárolni. Délelőtt vizsgálaton voltam, minden ok, bár már rendszeres és erős fájásokat jelzett a gép. De még egyben.

Majd később még jelentkezem!

Panna
pandusika

Stelly: első vagyok a sorban, lányt is várok, de szerintem nem mi leszünk a következők :)

Kreiszi: nálam is bejön a mászkálás, ma reggelre szebb volt a bokám mint valaha. Mondjuk amúgy sem olyan veszélyesen vizes.

Zsu: nem szültem titokban, sőt, kisasszony nagyon mocorog és nagyon felszokta magát nyomni, kidudorodik de mindig fenn, a hasam alja meg tök puha. Kíváncsi leszek hétfőn mint mondanak.
Amúgy ma felmentünk Dobogókőre sétálni, tök nagy hó van, iszonyat tiszta levegő, csak fél óránál többet nem maradtunk mert a férjem nem bírta!!! :D Amúgy meg eléggé csúszott az út is, féltünk hogy elesünk. Most torna, délután vendégségbe megyünk oda is sétálva, nincs messze, de jó kis emelkedő. Hátha...

Kép
budabo

Zsu, Stelly, Panna, Budabo: jó hogy jelentkeztetek! :)

Hát Panna akkor én bizony rád fogadnék következő delikvensnek, és akkor még a sorminta is folytatódna... :wink:

Kép
Kép
elif

Kaandi és Botond!Szívből gratulálok !
Nagyon szép szülésed volt...

Elkezdtem a málnalevél teát inni :lol:

Itt is esett a hó ,kisasszony nagy-nagy örömére...
Gyúrt is hóembert :P kb 15 centis lett ....nagyon boldog...

Kép
zümis

húúú, Eszter, Panna jó, hogy itt vagytok... gyanús volt a hallgatás és rátok tippeltem, mint következők :D

Orsi

Kép
bjuti

Eszter: Köszönjük a táblát! :)
Ha Adri baba még nem akar kibújni, akkor talán Pannának kéne folytatni a sort! :D

Panna: Hajrá!!! :wink: :lol:

Bogi: Dobogókő nagyon jó! Mi is minden évbe fel szoktunk menni januárba! Most is szívesen mennék, de a férjem már nem engedi! :?
A férjed nem bírta :shock: , hát ez jó! :D
zsu83

Helló Lányok!

Ez most nem Isti. :D Én vagyok a mai meglepetésvendég. :) Terhességem kezd olyan kalandossá válni, mint Zétiveráé, de erről majd később...

Először is: ERIKÁNAK ÉS KAANDINAK hatalmas gratulációk!!!! Sok boldogságot, tejcit és gyors felépülést kívánok!!!

Vendi baba pedig egy gyönyörűség. :) Amy, az az első kép Rólatok, az díjnyertes lehetne! Egyszerűen gyönyörű, ahogy tartod a Kicsit a karodban, eszméletlenül szép vagy és madonnai kifejezés ül az arcodon. Vendi meg hozzádbújik, és a kis karját úgy rád fekteti.... :cry: :D Az embernek kedve támad szülni. :)

Gjéti: Az álmodat olvastam, szuper, mikor jövünk össze palacsintát sütni? :lol:

Ja, Zsufi: Mintha Nálad gondok lettek volna, minden ok már?

Reagálok majd, egyelőre csak felületesen olvastam vissza...

Velem: Ma hazajöhettem, azzal, hogy holnap délután újra jelenésem van a kórházban. Szoros felügyelet alatt vagyok, napi két ctg, eleinte nagy tiltakozás volt Bogyesz részéről, de mostmár szépeket produkál, főleg ma, hogy iszogattam közben és tavaszi szelet énekeltem neki. :) Úgy néz ki most, hogy Gyerkőcre várunk még kicsit... Nem lesz császár a hét elején, hanem várunk, hátha megindul magától és sikerül természetesen megszülni (hátha úgy lesz, mint Erikáéknál. :)) Ha nem indul a terminus végéig, akkor valószínű császár, de fejecskéjét is megnézik még egyszer, és ha még nőtt, akkor lehet, hogy bele sem engednek normál szülésbe, hisz már most határeset a dolog.... :? Én ennek így örülök, hátha megindul és hátha könnyebben fog menni, és sikerül. (Azért jó lenne természetesen, még akkor is, ha szerintem nem ettől leszek jó anya. A kapcsolatunk akkor kezdődött ezzel a Maszattal, amikor megfogant és a szülés csak egy fontos állomás. Ezután jönnek az igazán lényeges dolgok...) Sok jóval egyébként nem bíztatnak, ekkora méret még jól táguló nőnél is nagyon nehezen szokott menni és feltehetően nem vagyok ilyen... :cry:
Amúgy tök kellemes, egy hátsó kis traktusában vagyok a kórháznak, kicsi, csöndes, az én drága orvosom itt az osztályvezető, háromágyas szoba, egy gyerekorvos és egy jogász a szobatársam, tiszta elit környezet... :)
Tegnap amúgy azt hittem, lesz valami, rendszertelen fájásaim voltak, semmi félelem, nagy izgalom, aztán elmúltak... :? Azóta mintha az egekben lévő hasam is végre elkezdett volna lejjebb csúszni... Légyszi drukkoljatok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy kell. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kaandi én is gratulálok Botondhoz! Minden földi jót nektek!

Amy: köszönjük a történetet. Annyira szépen leírtad, hogy tényleg kedve támad az embernek szülni menni!
Hát a baba meg... Csodás... :D

Bogi: én is biztos voltam benne, hogy elléptél... De, ha nem akar kijönni, hát nem jön...
Viszont a szőnyeg ügyet a lehető legjobban elintézted. Én már szerintem ennyi türelemet sem tanúsítottam volna!

Ti meg hol éltek? Én reggel olyan gyönyörű szikrázó napsütésre ébredtem, hogy komolyan mondom elkapott a boldogságélmény! El is hittem órákra, hogy jön a tavasz!!

zümis: éljen a málnalevél! Valamit biztosan használ, mert a doki, bár zártnak titulált, azért suttyomban beírta a 2100-at! Én már ennek is örültem...

Most amúgy olyan nem jó, folyamatosan görcsöl az alhasam már tegnap óta. Azt hittem, tegnap csak sokat mentem, de ma is olyan, mintha meg akarna jönni. Fura! De az a jó, hogy ilyeneken már nem nagyon kell aggódnom, mert az "ittfájottfáj" már természetes!!!

ladmon

Most látom csak, hogy Julcsi újra köztünk!!
De, ha hazaengedtek, akkor minek fektettek be két napja?? A szoros kontroll meg nem olyan rossz! Nézegessék csak gyerkőci pajtást!!

ladmon

Ladmon: Mert folytonos ctg van... Ma is volt egy negyven perces... :? Bogyó legnagyobb örömére. :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Írtam egy hosszút, erre elszállt :twisted: :twisted: :twisted:

Erikának és Kaandinak nagy-nagy gratula! Sok örömöt, egészséget és tejcit kívánok!
Babaeső... :lol: :lol:

Vagyok én is, csak tanulok. :( Ugye az én esetemben szigorúan február 9 után lehet szó a szülésről, mert különben irgum-burgum :oops: :lol: :lol: :lol: Megbeszéltem a csajszival, hogy addig maradjon is bent, mert utána tudok igazából vele (is) foglalkozni érdemben.

Úgy izgulok, ki lesz majd a következő... Megyek is gyorsan képet nézni, most úgyis ebédszünetet tartok... :)
Vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat!

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Gyors bekukk... Cserkészkolbásznak és Kaandinak nagyon nagy gratula! Hanna és Veni nagyon szépek, sajnos csak holnap tudom
elolvasni Amy beszámolóját. :(

Ma még egy gyors rokonlátogatás egyben, mert hétfőtől elszabadul a pokol itthon... :lol:

Vera, olyan érdekes hasad van, én még nem láttam ilyet. Nagyon ari! :D
Dina, mégsem jött be a tippem, h te már babázol... Neked is lent van már a hasad. :)

Elif, kérem ide a képet Efehan lakásáról. :D

Mindenkinek megy a drukk! ++++++++++++++++ :)

Majd holnap jövök...

Kép

Kép
gjéti

Julcsi de jó hogy írtál! :) Akkor mégis van remény a spontánra? Szurkolok nagyon hogy összejöjjön és hogy minél könyebben menjen!!!

Gjéti a hasam valóban érdekes formájú, mintha derékszögben állna ki belőlem a baba, elölnézetből nem is látszik a pocak. Oldalra egyáltalán nem terjeszkedik csak előre.

Macsek jól el van tűnve!

Jasmin neked drukkolok a vizsgához!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Julcsi: De jó, hogy itt vagy!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön természetes úton Bogyeszt világra hozni :D , de ha mégse jönne össze, akkor sincs semmi gond, hisz ahogy írtad, nem attól leszel jó anya, mert természetesen szülsz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ladmon: Akkor már te is jóslózól rendesen! :)

Jázmin: Jó hogy írtál! :)
zsu83

Mi van Zsu? Ez az??? :shock:

ladmon

Hát szerintem az, mert amikor én mondtam a dokimnak, hogy mensis görcseim vannak alul, arra azt mondta, hogy ezek már jóslók! :)
zsu83

Köszi, király!! :D

ladmon

Kaandi! Gratulálok, minden jót nektek!

Julcsi, örülök, hogy minden rendben, és van esély a természetes szülésre, bár egyetértek veled, ezen semmi sem múlik. Viszont az mégiscsak egy nagy műtét, szerintem nem baj, ha ezt megússza az ember.

Stelly, ha gondolod, én is beválalom a következő lányt :lol: , itt vannak az anyukámék, szabad az út a szülésre.

Én mostanában elég sokat keményedek, néha kifejezetten rendszeresen is. Igaz, tegnap moziban voltunk, az eléggé feldobta a kisasszonyt (meg a nagyot is :D ).

Kép
mist

Sziasztok!

Julcsi örülök, hogy jelentkeztél! Jó hír, hogy várnak, és közben alaposan figyelnek.

Amy én is pityeregtem az írásodon, nagyon szép. Nagyon szép kis család vagytok ti hárman!

Lányok, tegnap óta vizesedik a bokám. Ti mit tezstek ellene? Eléggé be vagyok tojva, még sosem volt ilyen...
És a vérnyomásom is furi... mindig 110/70 körüli szokott lenni, most pedig 120-125-re is felmegy.
Szerintetek ez még normális? Nagyon félek, remélem nem kezdek toxémiás lenni.....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Kép
zümis

Julcsi, de jó, hogy hazaengedtek, és be tudtál jelentkezni! Remélem, minden jól alakul nálatok, nagyon drukkolok!

Andus, elvileg ha nincs folyamatosan 135/85 fölött, akkor emiatt nem kell aggódnod. Meg asszem, akkor nagyon komolyan vizesednél, szóval egyelőre szerintem csak pihi - vagyis most Boginak, meg Kreiszinek a mászkálás jött be vizesedés ellen, szóval lehet, hogy inkább mégse pihi - a csuda se érti ezt :D

Zümis, köszi a kalkulációs oldalt! A súlyt úgy tűnik, az ultrahangon is ez alapján számolják, mert szintén 4140 g-t hozott ki. Nekem úgy tűnik, kis dagi babim van :) mert a hosszára meg 49 cm-t ír, ami nem valami túl nyurga babára utal :D meglátjuk nemsokára...

KépKép

KépKép
stelly

Andus: Nyugodj meg, biztos nem toxémia, mert akkor tényleg tartósan magas lenne a vérnyomásod 135-140 körül!

Nekem Bencus súlyára 3160g-ot ír a kalkulátor, ez elég is lenne! :D
Hosszára pedig nekem is 49 cm-t! :D
zsu83

Nekem is :oops: :oops: 49.25cm...A 35 heti uh-n 88 volt a Bpd ...és az Ac :320mm igy jó volt a kb 2800g...(2744gr)....
Vajon mekkora lesz Zoli baba??????????,
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zümis 2009.01.31 18:21-kor.

Kép
zümis

Mindenkinek 49 cm-es babája lesz? :shock: :lol:
zsu83

Vicces lenne...

Kép
zümis

Julcsi: szorítok, h sikerüljön a hüvelyi szülés!

Andus: a vérnyomid teljesen jó! Nekem akkor vizesedik a lábam, ha sokat lógatom.
Polcolásra, mozgásra nem.

Ez a kalkulátor is 3740 g-ra becsülte Alexet és 49 cm-re. Én ezt a hosszt kicsit kevésnek találom. Alex BPD-je 96,6 mm, ez is elég lenne, de ha tartja az eddigi növekedési ütemet, eléri (v. túl is lépi :shock: ) a 100 mm-t. Jajaj.

Nekem semmi fájás, keményedés, mensi görcs. Éééén is akaroooook :!: :!: :!:
kreiszi

Na most nézem, mindegyik gyerkőc 49 cm lesz? :lol: :lol:
kreiszi

Tényleg Kreiszi, akartam kérdezni, hogy a Magzati Diagnosztikába voltál uh-n?
Én most sajna nem oda mentem :( , hanem a dokimnál csináltattam!
zsu83

sziasztok lányok

először is julcsi! jó h itt vagy és drukkolok h olyan szülésed legyen amilyet kívánsz! vigyázz magatokra.

a tegnapról: szinte egész nap a gép előtt ültem, mert a nyavalyás árfolyam miatt újra kellett kalkulálnom az egész árlistát (egy utazási irodai prospektushoz). közben jól megijedtem mert egész nap jobb oldalt, de lent (kb. olyan petefészek magasság, de legbelülről jött) szúró érzésem volt és a baba alig mozgott. na délutánra meguntam, kávéztam, kóláztam csokiztam és böködtem, mire végül csak sikerült felébresztenem a KisMazsolámat. de nagyon nehezen ment, már ott tartottam, h hívom a dokit, vagy a kórházat.

ma szintén nem vagyunk jóban, mert olyan keveset mocorog és olyan haloványakat is, két nappal ezelőtt még olyan erőseket rúgott. nem tudom mi legyen, mert túlparázni sem akarom a dolgot, de félvállról venni sem. ha holnap is ilyen passzív lesz akkor lehet bemegyek a kh-ba! ti bemennétek? vagy mikor jönne el az a pont amikor bemennétek?

egyébként lehetett ma valami jó a levegőben, mert látom mások is milyen aktívak séta és rokonlátogatás terén. hát én ma neki estem a háznak és majdnem egészen egyedül takarítottam ki. persze szépen lassan, de szinte teljesen egyedül csináltam és ennek nagyon örülök, mert ilyen már régen volt, meg kedvem is volt hozzá. itt volt a férjem anyukája is, aki rengeteg sok kis ruhát kivasalt, most ott tornyosulnak, csak még el kell pakolnom. jól összedolgoztunk, mert ő vasalt én meg szépen hajtogattam és méret szerint összeraktam őket. persze van még egy nagy kosár cucc. hamarosan az is meglesz. holnap tervezem összepakolni a kh-i cuccomat (talán én vok az utsoló :roll: )

hétfőn este megyek babát nézni, meg szívhangot. de jó lesz!
jövő héttől már akkor nézek szívhangot amikor akarok, mert a barátnőmnek van egy kézi dopplere és elhozza nekem! alig várom, h amikor a kis lustaságom csak jókat szuszkázik, akkor is meg tudjak győződni arról h odabent minden a legnagyobb rendben :)

Bogi! vajon a mai sok mozgás megteszi majd a hatását? :)

jó éjt mindenkinek :)

KépKép
hugic

Sziasztok!

Gyors bekukk...
Látom, azóta még mindenki egyben! Mindig olyan izgalom ide jönni, hogy ki hol tart!!!

Örülök, hogy tetszett nektek, amit írtam, nem akartam senkit megríkatni, de tényleg eufória amit éreztem, és érzek most is...

Na de elég belőlem!!!

Elif: köszi, hogy feltetted a képet!!! Majd egyszer megsúgod, hogy hogy kell??? :roll: :wink:

Húúúúúú, ahogy látpm elég sok nagy súlyú babánk lesz!!!
Nagyon szorítok mindenkinek!!! Olyan kíváncsi vagyok, hogy kinél lesz legközelebb baba 8) :D

Jaj, mennem kell, úgy hallom Kisherceg éhes... :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Nyákdugó:
Milyen és mekkora?
Zselé szerű??
Kb körömnyi??

Kép
zümis

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki gondol ránk, de úgy tűnik a baba kivárja az idejét... Ismét csak röviden, mert a páromnak is kell a számítógép. Délelőtt vizsgálaton voltunk és ahogy írtam rendszeres időközönként jelentkeztek 100-as fájások, azóta is egész nap keményedek fájdogálok, hol rendszeresen, hol rendszertelenül. Az orvosok szerint ilyen méhszájjal már szülnöm kellett volna.. mert nem az a lényeg, hogy már 1 ujjnyira megnyílt, hanem hogy annyira előretüremkedik, ami csak a szülés előtt szokott lenni... 8) Hát alakul, de úgy tűnik nagyon lassan...

Örülök, hogy mindenki jól van! Őszintén szólva azt gondoltam, hogy ma is lesz babánk... Bár ki tudja, lehet hogy már van, csak még nem tudunk róla... :)

Nyákdugó: nekem zselészerű-kocsonyás-nem véres-félig áttetsző-fehéres és jóval nagyobb mint 1 körömnyi. Kb. kis maréknyi. Legalábbis nekem ilyen volt és biztos, hogy az volt, mert az orvosnál távozott és mondta, hogy az és meg is mutatta. De már előtte való nap nekem is egy kb. körömnyi távozott belőle... De nem mindenkinél ugyanolyan... :? Ez volt szerdán és még mindig egyben... :)

Panna
pandusika

Zsu: nem voltunk végül a MDK-ban, mert karácsony után elkezdett emelkedni a vérnyomim, és szilveszter óta minden héten csinálnak áramlásmérést UH-on a KH-ban. Ilyenkor mindig le is mérik Alexet. Beszéltük a férjemmel, h jó lenne még egy 4D-s, de végül letettünk róla, mivel a 26. és 30. héten is csak 1-1 fél profilos képet lehetett róla csinálni :( , így inkább nem adunk ki ezért pénzt.
kreiszi

Zümis: csak nem távozott egy része?
kreiszi

hátha amit leírtam és az az akkor IGEN :P :P :P Panna is olyannak írta le.....És még "csak " akkora.....háááát
Kicsit izgulok....

Kép
zümis

Hohohóó! Nekem csak 47 centis!!! :D

Olyan rossz érzés uralkodott el rajtam délután, hogy nekiestem én is a lakásnak, most meg összeírogatom, kit kell majd értesíteni, meg egyéb hülyeségek!
Szerintem ezt azért csinálom, hogy tuti ne legyen semmi dolgom a jövő héten meg utána és jól megőrüljek addigra!!

zetibebi és hugic: küldtem nektek privit, mert találtam valamit, csak már nem akartam mindenkit ezzel szórakoztatni! (naná, hogy strepto) :D

ladmon

Zümis: tényleg izgi, de emlékszel írtuk már, h ettől még hetek is eltelhetnek a szülésig.
kreiszi

Na igen....tudom... :( Igaz nekem még kell is pár nap a 37.héthez...
De még sohasem láttam a dugómat :oops: :oops: :oops:

Kép
zümis

Ladmon: na még jó, mégiscsak a lánynak "illik" alacsonyabbnak lenni! (he-he, én túlnőttem a férjemet :lol: , mikor megismertem, kb. 8 cm-rel magasabb volt nálam, azután szépen túlnőttem rajta 2 cm-rel :lol: :lol: )
kreiszi

Zümis: akkor itt is igaz, h minden terhesség más :D . Remélem, azért még Zolika marad egy kicsit odabent.
kreiszi

Andi: szerintem a vizesedés miatt ne izgulj! Nekem már kb. 1 hónapja dagad nemcsak a bokám, hanem az egész lábam. És emellett a vérnyomásom nekem is néha eléri a 130-at, de az orvos szerint minden ok. A kórházban és az orvosnál mindig megmérik és akkor soha nem megy 120 fölé, csak az itthoni vérnyomásmérővel... :?
Egyébként nekem a legjobb a fekvés... Ha sokat fekszem, akkor attól általában teljesen rendbejön... Nekem az üléstől és a mászkálástól csak rosszabb lesz.

Panna
pandusika

Elmaradásaim...

Mist: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Hanna baba is gyönyörű!!! Tök jó, hogy nekik is van tejcijük és Amynek is. :)

Elif: Téged is óriásbébivel fenyegettek. Mekkora volt Efe az utolsó mérés szerint?

Ladmon: Megérzéseid nem biztos, hogy helyesnek bizonyulnak az én esetemben... :roll: Szerintem engem itten még megelőznek néhányan. Főleg most, hogy így az orvosom is várakozó álláspontra helyzkedett.

Kreiszi: Szerinted még így a végén nő a fejecskéjük is? Merthogy Te is nagy fejtől félsz... Ha igen, egyre csökken az esélyem a normál szülésre. :? No mindegy, ezen butaság elmélkedni, majd a Jóisten elrendezi a dolgot és elmesélem utólag, mi volt. :D

Elmentünk és sétáltunk egy nagyot, beültünk egy cukiba, beszélgettünk, olyan jó volt. :) Most még veszek egy fürdőt és magamra rántom az Embert, hátha lesz valami. :oops: :D (Amúgy a főnövér maga utalgatott erre a megoldásra :lol: . Jobb, mint a bábakoktél, asszem...)

Ja, Bogyesz biztosan nem 49 cm lesz. :lol: :lol: :lol:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula a babákhoz!!!

Julcsi: Erről van szó! Megpróbálod a normál szülést, ha nagyon nem megy, még mindig lehet császározni :wink:

Na, ledőlök. Egész nap ezt a sz..r Szja bevallást sasoltam, fáj a derekam, a szemem már golyózik. De holnap még egyszer átnézem, és útjára bocsátom. :)

Kép
kangu

Hát elöször is hatalmas Gratuláció a mamáknak és természetesen a babáknak... 3 napja parázok segitség..
szóval olyan keveset mozog Ádám és az sem az az aktiv mozgás hanem itt dugja ki valamiét vagy ott de olyan nagy mozgások meg bulik nincsenek. Fesziteni feszit néha ugy bekeményedik a hasam hogy egy százas szöget be lehetne vele verni a falba... remélem nem voltam teljesen homályos. A másik azok a fájások nekem a melkasomnál kezdödik felgyorsul a sziverésem aztán egy hatalmas éles fájdalom a keresztcsontnál ami mensi szerü görcsben oldodik fel kelemetlen és fájdalmas. Iyen fájások jönnek 15 percenként és tartanak 1-2 órán keresztül aztán elmulnak... ez mi??? Joslo fájások lennének... nem igazán tudom mert Viki baba annak idején császáros volt igy ezek a dolgok kicsit más képen történtek...
Pusz Rita

Kép
háfi

Köszi lányok a nyugtatást a vizesedéssel kapcsolatban.

Nekem is keveset mozgott ma a babó, én ellenben sokat... De azt vettem észre, hogy amikor én aktívabb vagyok, akkor ő kevésbé.. biztosan jól elringatódzik, és alszik a mozgásomtól.

Háfi, nekem i napokig sokszor csak mocorog, kidug ezt-azt, de nem rugdos nagyokat, azt úgy 3 naponta szokta mostanában, még 2 hete sokkal nagyobbakat rúgott. Szerintem kedz neki kicsi lenni a hely.

Én is takírítottam és mostam egész nap. Kimostam és megszárítottam az összes babaruhácskát, holnap kivasalom őket és bepakolom a szekrénybe.
Végre össze van rakva a kiságy... :lol:
Háááát, úgy sikerült, hogy minden micimackós lett :lol: :lol:

Sajna befejezni nem tudom, mert keddre érkezik meg a tapéta, amit elcsesztek, így még a fél falat le kell majd bontani és újratapétázni :(

Hugic, nem vagy utolsó, még nekem sincs teljesen kész a kórházi pakkom, csak úgy félig.... de mindennap azon agyalok, hogy mit kell még bele tenni, hogy ne hiányozzon semmi.

Panna, rendesen a finisben vagy, szerintem nemsokára babázol!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Julcsi: még simán lehetsz az elsők között (főleg, ha bejön a ma esti férj-elkapás...) !! :D

ladmon

Én is erről akartam még írni Julcsinak..
Mikor Szávát indítgatták, akkor a szülésznő mondta, hogy ő is szokta javasolni az utolsó idős kismamáknak, hogy bújjanak össze apával, mert a méhszájérlelő zselé ugyanolyan hormont tartalmaz, mint a sp.. (bocsi, nem akarom kiírni)
Itt a fórumon is olvastam, hogy az egyik kismama este 8-kor összebújt az urával, és éjfélkor arra ébredt, hogy beindult a szülés.
Persze ez sem jön be mindenkinél, de próba cseresznye.....

Kérdezhetek intim dolgot.... ? :oops: Mások, hogy állnak ezzel az összebújással? Mert én már egy ideje nem merek semmitsem, nehogy beinduljon idő előtt a szülés.... :oops:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

kreiszi: az szép teljesítmény!! Hát mikor jöttetek ti össze? 12 évesen??? Amikor még növésben voltatok?? :lol:

andus: én is csak tippnek hallottam! Mondjuk én nem vagyok mérvadó a szextémában, mert a középidő óta a hasam mérete meg a mozgások miatt aszexuális lettem... Hopszi...
De, ha arról lesz szó, hogy túlhordás felé kapaszkodom, akkor én is tutira kipróbálom. (Most Julcsi úgyis leteszteli a módszert :D )

És az a magánvéleményem, hogy a természet tudja a dolgát. Ha még nem álltok készen a szülésre: se te, se a baba, akkor nem fogja beindítani, ha meg készen álltok, akkor igen!
Persze újra csak szájam jár, tapasztalat nuku!! :D

ladmon

Zsu: hát igen férjem nem egy nagy sétás, csak Debrecenben, mert ott nosztalgiázik és mesél a gyerekkoráról. Nagyon szép volt Dobogókő majd rakok képet. Annyi pici gyerek volt :D Utoljára nekem 36. héten néztek értékeket a 4D-n azóta fogalmam sincs mekkora lehet Füge. Dokinőnek csövi UH-ja van, nem is néz már két-három hete. Jövő héten megyek UH-ra ha addig nem történik semmi.

Ladmon: Én is örülök hogy sikerült a szőnyeg ügyet végre elintézni, csak dühitő és be is szívtuk, mert drágábban vettünk és ...na mindegy a lényeg hogy van. Tanulópénz a hülye kikával. A férjem türelmesebb volt mint én...Egyébként az a taktika jött be hogy nem támadtam rájuk hanem elmondtam hogy nekem most kell ezt megoldanom mert két nap múlva akár szülhetünk és blabla. Pedig még ígértek plusz 10 %-ot is.

hugic: a sok mozgást már próbáltam a múlt héten is, de akkor sem történt semmi. :D

Andus70: ne parázz. Ahogy írta Zsu ha nem megy fel a vérnyomás akkor nincs gond, de ha néha kiugrál akkor sincs még, mérd többször és írd fel. Nekem a dokim azt tanácsolta hogy mozogjak a vizes bokával, mások azt mondják hogy polcold fel a popsidnál magasabbra. Próbáld ki mind a két verziót, nekem a mozgás jön be. Többet pihizek vele akkor pufibb. De ne izgulj.

Julcsi: Apás dolog jó ötlet, lehet hogy nekünk is ki kéne próbálni??? Bár apát zavarja a hatalmas pocakom :cry:

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?