Itt ma undorító idő van, tök párás a levegő, és be van borulva. Viszont tegnap du meg annyira meleg volt és úgy sütött a nap, hogy attól döglődterm. Tudom, nekem semmi nem jó, de igazából reggel meg még pulcsit kellett vennem mikor mentem nstre.
Délután sajna nagyon keményedtem. Aztán apa hazajött, és feljött egy ismerősünk, nah megittak egy egy hideg sőrt, és én annyira megkívántam. És ittam kb 2 dl, és olyan jól esett, és csodák csodájára pikk pakk elmúlt a pocakkeményedés is. Hírtelen annyira hiperaktívan el is kezdtem takarítani, amit már napok óta képtelen voltam megcsinálni.
Zsizsa ez a meggyes süti nyami, imádom. És én majd megdöglök, hogy ilyet nem ehetek most.
Linácska egészségedre a sütiket, nyaralj és pihenj. Ha a kalácska után jó volt az értéked, nem hiszem h ez most nagyon odatesz.
Remélem a bérlő apácskádtól összekakkantotta magát
Linácska milyen időtök van ott? Reggel láttam a tv-be hogy ott sütött a nap.
Ágota: na azért a körülmények jók úgy látom, és azért jól alakulnak a dolgok
Kaja milyen? vagy viszik a finom húsilevest? Apácskád is ott dolgozik mint sebész?
Én nagyon szeretném még legalább 2 hetet kihúzni.
Mimi, nem tudom most lehet h hülyeséget mondok, de úgy emlékszem Sissit a Klinikákra vitték be annó, lehet az az I. es is nem tudom
Szabi haláli, én is ilyen voltam,minden állatot összezedtem és vittem haza még tizenévesen is. Aztán nem tudttam eldönteni h milyen iskolába szeretnék menni általános után, így mentem egy mgi suliba mert imádom az állatokat.
De sokra nem mentem vele, de volt olyan h a kis szobámba volt 6-7 akvárium is, mert halakat, hörcsögöket stb pároztattam, és adtam le az állatkereskedésbe.
Áron is olyan édes, kis husi baba
Mandaran sima müanyag dobozkát vettem a tescoba. Akkora amibe a mellszívó is belefér meg még pl cumisüveg is mellé.
És ráppatintható teteje van, szóval le tudom zárni. Kb 10x15 cm, és 15 cm magas lehet asszem 450 ft volt.
És a tescoba vettem a folyadékot is (tb-án) a neve Ciccho fertőtlenítő folyadék. De biztos van hasonló a dm ben is. Apukádnak jobbulást.