A csajok gépéről irok, mert a mienk lent van. Nincs meg a hosszú i, uh ezt a hibát nézzétek el nekem. Aztán a fiúk itt csinálgatják az ablakokat. Mindhárom ablak ki van már cserélve
Tényleg, felmerült itt már a BPA mentes cumisüveg téma? Csak mert próbálok majd olyat venni az ikreknek. Nekem tetszenek az AVENT-es cumisüvegek, most is olyan csőröset használnak a lányok, de csak most állt át a BPA mentes gyártásra a cég. Aztán a MAM-ot is ajánlották, de ami tuti mentes az a Tommee Tippee. Brendonban kapható. Ez itt az:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Váci úton hol van Brendon bababolt???
Judyka: Remélem lejön a családi örökség az ujjadról
Meli: nézd a jó oldalát. Én is naponta többször is megyek wc-re, de ez még mindig jobb, mint ha valaki nem tud napokig elmenni. Gondolj csak bele, milyen tumultus van a pocakodban, és ha még a beleid is le lennének terhelve, hát az biztos nem lenne kellemes.
Ha arra vártunk volna, hogy Vera már átaludja az éjszakát, akkor még Johi se született volna meg.
Remélem D hamarosan meggyógyul!
Sprite: ismerem az "inkább ledugom az ujjamat" érzést. A lányokkal mindig hányingerem volt. Szinte a terhesség alatt végig. Hála Istennek most a derék fájáson kivül nincs sok más kellemetlenség. Na még a bacik. De hát ez van!
Ha pedig tudod, hogy mi okozza a kellemetlenséget, akkor csak ritkán engedd meg magadnak. MErt elvonni teljesen, az sem jó ha kivánod!
gio: nem tudom, hogy van e front, de ma extra nyugisak a fiúk. Még a baloldali kis virgonc is.
Azt hiszem elneveztem a fiúkat: A nagyobb baba a bal oldali Bálint (erős, egészséges) lesz, a kisebb baba a jobb oldali Ádám (atyám). Valahogy ilyen a természetük, mint a név jelentése. De még ez nem tuti...
m&g: hú, nekem befelé fordult a mellbimbóm szülések előtt. De aztán kicuppantották a csajok
Melltartó betétből eleinte jobb az eldobható, mert ha lesz elég tejed, azt a mosható nem fogja meg. Én Bruin Hygenic márkát használtam (macis zöldes-kékes - sárgás a doboza). De kaptam maradékot Chiccot is, az is jó volt. Ezeknek elég párnás a mell felé eső része, és a külső része műanyag. Tuti biztonságos! Amúgy itthon, és a későbbiekben Avent-es moshatót használtam, és az is jó volt, de ha elmentem valahová, inkább az eldobhatót használtam, mert a mosható nem annyira megbizható. Ja és Aventesből két csomagot kellett vennem, mert egy dobozban 3 pár van, és az kevésnek bizonyult!
gio megint: a végén tényleg cammog az idő. Úgy a 37. hét környékén megnyugszik a kismama, mert már nem lesz koraszülött a baba, és onnantól egyre nehezebb a pocak, az alvás, már minden rossz. Szóval akkor nagyon lassan telnek a napok. De a szülés úgy jön, mint a villámcsapás. Nem jelentkezik be előre, csak betoppan
A Chicco melltartóbetét nagyon jó!!! Egyébként tudni fogod mikor cseréld. Ha nem vagy elég szemfüles, a tejci - amit a betét megfog - mint a rendes tej, savanykás szagot áraszt
Nem is tudom nekem hány napom van még hátra. Szerintem 36-37. hét között szülök meg, ami még 9 hetet jelent. Az akkor pedig kb 63 nap
Bimbóvédőnek nekem a Bepanthent adták a kórházban. A csecsemős azt mondta, nem kell lemosni. Nem is volt gond soha belőle. Max szopizás előtt egy törlőkendővel áttörlötem és kész. Segitett!
Tulip: nagyon szeretik a csajaink az ANNA, PETI és GERGŐ könyveket! Tuti szuper! Én is ajánlom
Na bedugulok!