A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Lanyané, ezeket a pihenőszékeket hol nézted? az ikresen? mennyik?

Suli! én nem hiszem hogy Helen doronban vagy ilyesmiben részt veszünk, először tanuljanak meg magyarul :) azt írják hogy 3 hónapos kortól lehet menni. igen? és ott mit csinálnak? vettünk (turiztam :) ) egy V-tech könyvet, német nyelvű azt hallgatják egész nap. röhögnék ha németül beszélnének először :)

zsuzska80
Szombathely

Rebe! Fanni meg Blanka egy kicsit hasonlítanak :):)

Kép

zsuzska80
Szombathely

Mariann :P
Teljesen jók azok a székek. Mi mindkettőt ami van, kaptuk kölcsibe. Az egyik nagyon nagy, a másik pont jó. De sebaj. Szeretnek benne lenni. És én egy pont olyat szerelem rájuk nézegetni, mint ami a képen van az egyik piros széken, amit feltettél!
Szépek vagytok!

Zsuzska :P
S hozzáteszem, hogy Milán is tök így néz ki... Szóval gyönyörű :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyáné!
Játszószőnyeg tipp: habtapi, amit letakarhatsz lepedővel vagy valami jópofa színes anyaggal, hogy ne tudják kiszedni az apróbb darabokat. Később úgyis vennél nekik, így nem felesleges pénzkidobás. Én így oldottam meg a földön hencsergést. Ja és nem a kis darabosat vettem, hanem olyat, amiben 4db 70X70-es van, mert ezt könnyebb szétkapni takarításkor. Tornaszőnyegnek árulják, Tescoban is kapható és körben tovább bővíthető. Szürke egyszínű, de mivel letakarom a nyálazás miatt ez egyenlőre nem gond.

Kép

Kép
szofi74

Fanni, dobj egy képet,hadd lássuk a hasonlóságot!! :):) Kinek van még hasonló babája ??

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska :P
Olvastam egy Kundera könyvet még régen, amiben az orvos a saját kiskatonáit tette a petesejtekhez a meddő nőknél :lol:
Milcsi:
Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Amúgy szerintem ez egy "típus". Úgy értem, ők nagyon picibabásak azaz még nem karakteresek. Legalábbis Milcsim még nem hasonlít senkire, csak a többi kisbabára :lol:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

pihenőszék

nekünk csak egy van és egy elektromos hintánk.én mindkettőt szeretem.
a pihenőbe ,ár ritkábban teszem őket, de jó, h van.a hintát imádják.
mindkettőt használtan vettem.újat tuti nem vennék, m szerintem nem érdemes annyit áldozni rá, mikor a használtak is szinte újak :)

szanet

Fanni

rémlik nekem is ez a sztori......olvastam én is régebben Kunderát,de haj, mikor volt már az......amúgy szerettem a könyveit

néhány hete gondoltam megint olvasok vmit,de nem nagyon haladok vele..napi egy-két oldal.hát nem tudom mikor jutok így a végére...
persze ha van időm, akkor itt vagyok a babaneten, meg az ikresen és inkább ezeket olvasom.hihihi

szanet

Sziasztok!

Először is megkésve, de annál nagyobb lelkesedéssel kívánok boldog szülinapot Annának és Alexnek! :D

A babás képeken ámulok és bámulok, milyen szépségesek (és ez nem udvariasság, láttam már csúnyácska kisbabát...)

Nekünk is megvolt a 12. heti UH, minden rendben, doki beleegyezésével az AFP-t lecserélem a kombinált tesztre, így azon én már nem fogom magam stresszelni. Amúgy kukisnak látszanak :D , persze ez még korai, nem fogjuk emiatt kékre festeni a gyerekszobát :D

A vásárlásokon kapkodom a fejem, egyrészt az árak miatt is (tudom, hogy a használt cuccon sokat lehet spórolni, mondjuk a kiságyak biztos újak lesznek, szóval nyilván komoly utánajárást igényel - nekem legalábbis úgy tűnik), másrészt azért itt nagy sakkozás van a hellyel is: pl. nekünk nincs a lakáshoz tároló, és a minimális mennyiségű bababútor mellé még a babakocsi + hordozó alapkellék, egyre több helyről hallom, hogy abban nem jó a babának, ha pusztán azért viszem magammal, hogy egy helyen legyünk, tehát pihenőszék, viszont én még játszószőnyeg-hívő is vagyok. Ennyi vízszintes felület nincs a lakásban... :shock:
Tényleg, nincs valahol vmilyen klassz linkgyűjtemény? Vagy csináljak egyet? :P

Ti érdemben mikor kezdtetek el vásárolni? (gondolom, nagy pocakkal annyira már nem vidám, előtte meg ugye a babona...)

Kép

Szanet :P
Én már a terhesség alatt sem bírtam végigolvasni semmit, azóta meg esélyem sincs. Belekezdtem a Szerelem a kolera idején c. Márquez könyvbe, de állandóan kiesett a kezemből. Pedig érdekes volt :lol: Majd 10 év múlva befejezem :twisted:

:P
Mire kellene linkgyűjtemény?
Vásárolni érdemben a 20. és 30. hét között tudtam. Előtte nem mertem, utána meg már nem is nagyon bírtam magam cipelni.
Bizony ez a sok kütyü - hinta, pihenőszékek, hordozók sok helyet foglalnak. Meg van járókánk és játszószőnyegünk tornázóval. Nálam ez a játszószőnyeg még kb. 1 hónapig a járókában lesz, aztán leteszem a földre. A pihenőszékek az étkező asztalon vannak, a hordozókat mi behozzuk, de elvileg azok maradhatnának a kocsiban pl. A hinta elvileg összecsukható. Mi a babakocsit is betoljuk a lakásba...Tény, hogy nagyon sok hely kell az ikrek cuccaihoz... De majd ügyesen úgyis kisakkozod, mi hol a legjobb és mi az, ami valóban kell. Mert ebben úgyis mindenki mást fog mondani :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mo!

https://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

szülészetek kórházak/ BMC-sek kedvenc topikjai

Judit

jucicuki

Szanet, Fanni! Nekem se ment az olvasás, abszolút nem tudtam odafigyelni az elején semmire. Most az Egy gésa emlékiratait olvasom (igaz, többedjére), de legalább leköt :) Új könyvről nem is álmodom :)

Jucicuki! Köszi, vmi ilyesmire gondoltam :) Azt hiszem, csinálok magamnak egy tematikus válogatást (egyetlen html oldalon a linkek), ha vkit érdekel, elküldöm :) Most elsőre az olcsó babaholmikra kattanok rá :)

Kép

Mo

én nagyon izgultam, h megvan-e mindenük a csajoknak, amíg a pocimban voltak.aztán mikor megszülettek meg úgyis kialakult.
az biztos, hogy sok hely kell.

leírom a mi lakásunkat:61nm
a babakocsi egymás előtti,így azt a kopnyha előtti előszobában tartom.Előszoba,konyha szinte egybe van nálunk.
gyerekszobában van egy szekréynsor,2 kiságy,nekem egy ágy.hordozók,egymásba rakva.kiságy alatt etetőszék,pihenőszék.elektromos hinta,hol itt, hol mag a nappaliban van.ha a gyeekeknél, akkor a hotdozókat rá kell tenni a pihenőszékre :lol:
járóka, vagyx a konyhában, de akkor szinte az egész helyet elveszi, vagy a nappali közepén(most itt van) :D
szóval az egész lakás babacuccból áll

ja,ige!jáétszószőnyegünk van babáknak való kerek,azt sokat tettem a nappaliba az ágyra, ha kihúztam.van habtapink, amit összerakok a földre és arra teszek egy plédet, meg játékokat....hát nem egyszerű pakolgatni ezt a sok cuccot ide-oda,h legyen hely.de ha meg nem lenne, nekem nem bírnák a gyerekek egy helyben(ja és mostanában már akiságyban is elvannak napközben)

bocs ,h kicsit hosszú voltam

szanet

Lányok :P
Ma éjszaka:
Milcsi 9.40 majd 5.00 :P
Márkó 10.00 majd 6.45 :lol: Én keltettem!
Márkó ugyan 3-kor bepróbálkozott, de hasrafordítottam és 3 perc hüppögés után aludt tovább. Sajna csak éjfélkor feküdtünk le, de 1 megszakítással 5 órát aludtam :lol:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Gyönyörűségeim:

Kép Dorka

Kép Lili

jucicuki

Sziasztok!

Igy utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ANNÁNAK ÉS ALEXNEK!!!

Nagyon aranyosak a babák!:)

Mi vettünk egy pihenőszéket, imádják, sokat vannak benne, egyelőre felváltva, mert apa azt hitte így jó lesz...persze rendeltünk még egyet netről...(aproságok boltja, v vmi ilyesmi cím) :P , nézegetik az állványról lógó állatkákat, meg játszanak velük szép csendben, meg jókat röhögnek, szal nekünk bejött, gyakran van az étkező-és a dohányzóasztalon is! :P

Helen Doron: Szhelyen egy volt osztálytársamék csinálják, nem tom mennyire jó. Kicsi korban jobban rögzül nyilvánvalóan minden idegen nyelv, de ha utána folyamatosan nem használják, elfelejtik, tapasztalatból mondom...

Zsuzska, Fanni: nálunk Levi hasonlít a babátokra, jah babaformájuk van.. :P Imádom Kunderát! :)

Mó!
Gratula a babókhoz! Én se tudtam figyelni se könyvre, se filmre... Nem is kell mindenből újat venni, mi a legolcsóbb fenyő kiságyakat vettük a boltban, van egy pelenkázónk, meg egy komódunk a gyerekszobában, meg nekem egy kanapé, ennyi. A babakocsi a nappaliban a kanapé mögött. A pihenőszéket szoktam hurcolgatni ide-oda, néha a fürdőbe is, ha fürdök :D , a játszószőnyeget nálunk nem csípik, túl lent van a föld, leszedem róla az állványt és a kiságyba rakom, ott jó nekik. Most veszünk járókát a nappaliba, más beruházást nem tervezek...Nálunk még nincs tele minden a cuccaikkal, jah még nem másznak... :P

Fanni! Jól aludtak a bébik!
Ja, és rendeltem egy babahordozót/kendőszerűséget, kedden jön meg! :P

Szép napot!

Kép
riddencs

csajok!
A múltkor elfelejtettem írni, de a teszvesz.hu-n lehet venni néha vadiúj cuccokat a bolti ár töredékéért. Szokott hirdetni pl. egy lengyel bababolt, náluk láttam pihenőszéket 8000 Ft-ért. Érdemes megnézni.
vovanda

Sziasztok!

Jó mozgalmas hétvégénk volt. Szombaton volt a Fehérvári Vigasságok és a Lecsófesztivál a városban, mindennel ami kell és kulisszajárás volt a színházunkba, ahová nagy bátran bejelentkeztem törpéstől. Jók voltak és viszonylag csöndesek (be lehetett lesni a főpróbára is), ebben mondjuk szerepe volt némi megvesztegetés szerű bulátának is :lol:
Jól el is fáradtak.
Vasárnap a PIC-en egyszerre "raboskodó" társaság tartott egy szolid bulit.
Hoztam pár képet:

Kép felfedezik a színházat

Kép Lili anyával

Kép Dorka apával

Kép hazafelé Lili

Kép hazafelé Dorka

Kép koratali csoportkép

Puszi!

Judit

jucicuki

Judit!
Tündériek a babák. Jó kis programotok volt, látom, jól elfáradtak. Nagyon édesek!
vovanda

juci de édesek vagytok,jó kis progi lehetett :D a lányok zabálnivalóak mint mindíg.jó sok kis rab gyűlt egybe :D
fanni hol vettetek a pihiszékre olyan játékot :?:
apum vett nekünk pihiszéket :D akarok olyan játékot rá,idáig tetszett nekik :D és abba hamiztak egyszerre csak a büfizéstől borulnak ki közbe mert haramia zabagépek :D ja mondtem már hogy 1 hete 5ször hamizunk :D és este tíz aztán ha jó fejek akár reggel ötig is aludhatok :D (köszi rebe :wink: :D )
meddíg kell büfiztetni a babákat :?:

lanyané

Mariann, amíg nem büfiznek :lol: Mondjuk ez Petránál néha eltartott vagy 10 percig is, tehát annyira nem vicces mindig.
Könyv bejön a csajoknak? remélem.

Judit, jobb hétvégétek volt, mint a miénk. Az Apjuk kommunikációs tréningen volt, és tegnap este f8-ra ért haza. Olyan rossz volt nélküle. :cry:

Ma viszont tök jó volt a játszón. Találkoztunk egy orosz csajjal meg a másfél éves kislányával: hát olyan másfél órát kinn voltunk a Duna parton. Sajnos, béna voltam Petra pedig álmos, így sikerült lefejeltetnem vele az egyik mászókát, és felszakadt a szája egy picit, de csak úgy dőlt belőle a vér. Annyira sajnáltam, és úgy szégyellem magam. Mindegy, már megtörtént. Fél 8 óta alszanak, mert délután 1, azaz egész nap egy órát szunyáltak. Nem lesz ez így jó, pedig olyan jól kitaláltam, hogy majd egyszer alszanak már csak. A délelőtti alvás elhagyása ment is klasszul, de a délutáni "húzzunk bele!" még nem... :? :roll:

Fanni, felkeltetted???? :shock: :shock: Dehát miért???? :wink:

Pihenőszék: mikor kicsik voltak, 35 nm-en laktunk. Akkor nem volt nekünk ilyesmink. Mikor elköltöztünk, akkor meg már másztak.

Olvasás: baba-oldalak :lol: és a Dr Zsivágó kb két hónapja. Még mindig csak a felénél tartok. :oops:

Nagyon cukik a "baba" babák! Meg a nagy cula csajok is! :wink:

Kép
an°°di

Andi, ilyen sajna előfordul.
Mikor Lili fejest ugrott a bébitaxiról az előszoba kőre, nekem is napokig lelkiismeret furdalásom volt, pedig egyszerűen nem érhettem oda...
Lányok is már csak egyszer alszanak, mert délelőtt egyszerűen nem lehet letenni őket, délután kb. két órát alszanak, de estére hullák.

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Alvás: nyugi mindenki, fog nyúlni a délutáni alvásidő. Mi is így voltunk egy darabig Manó 1 éves kora körül. A két alvás sok volt, egy meg majdhogynem kevés. Aztán lassan belejött, volt olyan időszak, hogy 2-3 órát is aludt délután (na de hol van az már... :P ).

Balesetek: lesz még ilyen, meg még ilyenebb. Gyerekorvos sógorom azzal vígasztalt, hogy ők még annyira rugalmasak, hogy egy felnőtt ötször összetöri magát, nekik meg meg se kottyan. Próbáljátok minél higgadtabban kezelni az eséseket, így egy idő után a kisebbeknél már maguktól felállnak és nincs gond, ha meg tényleg nagyot esett, úgyis bömböl. Balu olyanokat koppan néha, hogy nekem fáj, ő meg fülig réő vigyorral rohan zovább. :D
vovanda

Judit :P
Nagyon aranyosak vagytok :D Hogy milyen nagyok már a lányok :shock: Csajosodnak :lol:

Brendonban. Van többféle is, de én egyformát vettem nekik. Szerencsére pont 2 volt :D
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=32
Máááázlista. És 5x mennyit esznek? Nálam még csak az az 1 majdnem átalvás volt éjszaka. Sajna ma is ébredt Milcsi korán. Pedig már ő is többet eszik nap közben, mint korábban.
Mi az a köszi Rebe? Hogy csináltad? Én is-én is!!!

Andi :P
Hogy ne csússzon teljesen szét a napunk :wink:

Vanda :P
Mi a bababörzén a legjobb áron egy lengyel árustól vásároltunk rucit. Nem tudod, a teszvesz-en rucit is árul a lengyel bolt? Mert Márkó nő mint a bolond gomba, s tudom, hogy csak 6 hósan szoktak a 68-as ruciba belenőni a gyerekek, de már őrá épphogy jó csak a 62-es :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Ruhákat nem nagyon nézegetek, elég sok van belőle, csak 50-est kell venni. Ha a 62-est kinőtte, 68-ast viszonylag kevesebbet vegyél, inkább 74-esből spájzolj, ezt hordják legtovább. Ha nem vagy regisztrálva a teszveszen, kutakodni akkor is tudsz, de ha járok arra, megnézem én is.
vovanda

Nem vesztem el,csak zajlik az élet.

Minden bébi gyönyörűséges. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vanda
Álmatlanságban szenvedsz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi is a 20.hét után kezdtünk vásárolgatni,féltem,hogy lemaradok valamiről.

Fanni
Marcit ma reggel fél 9-kor ébresztettem amikor a Bercust már visszatettem aludni a reggeli után.Fogalmam sincs meddig aludt volna,de én már nagyon fürödtem volna :lol: Azt hittem lázas az oltástól azért alszik,de semmi baja itt riheg-röhög mellettem.Este meg úgy kell leütni. :lol:

Ezerrel nyálzanak,Bercus dentinox-szal alszik.Akkorákat tojnak reggelente,hogy minden nap hálózsákot mosok.Mitől van ez?Nem esznek többet,mint korábban.Katasztrófa. :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap elviszem őket egy újabb ikiás csavargásra,attól lefáradnak.Csütörtöktől vasárnapig meg nem lesz apukánk,attól én fáradok majd le.

SZOMBATON SZUPER SZOMBAT A SPARBAN!!!MILKA CSOKI FÉLÁRON!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!
Sajnos tényleg nem tudok normálisan aludni. hajnali 3-kor felébredek, és ha visszaalszom (általában 5 körül), akkor még rosszabb.
Ami a manóidat illeti: lehet, hogy már mozgolódnak a fogacskák, ez befolyásolhatja az emésztésüket. Esetleg kapnak mostanában valami olyasmit, amit eddig nem?
vovanda

andi szupi a könyv tetszik nekik a szines oldala :D köszi :wink:
hú de félek az ilyen balesetektől főleg mert velem mindíg történtek mert hebrencs vaagyok :oops: de hogy a gyerekeim majd az én hülyeségem miatt fognak sírni fájni :cry: összeszedem magam :D
fanni az ikres oldalon vettem szinte új kabátot,overált,rucikat fillérekért és tényleg szinte újak érdemes ott is nézni :D
5X150et esznek azért írtam rebének ő mondta hagyjam őket aludni és az utsó etetést toljam minnél későbbre tegnap is 22.15kor ettek aztán 04,15-kor aztán most keltünk 09,15kor eggyütt :D
amira álmában babahangon gagyorászott majd beszartam olyan ari volt :D
megnézem akkor a brendonba :wink: úgyis akarok neki olyan nyálkendő macit vagy mit amit aszem zsanna rágcsál a képen.
vovanda lehet már tudni kik laknak a pockodban :D :?:
bani a fiaid lettek a kakimanók :?: :D
bírod őket egyedül vinni ikeázni :shock: vagy az urad is megy :?: alig várom már,hogy mehessünk mi is meg legyen kivel :D
mi még a 2hónapos oltást se kaptuk meg mert a dokinő megvárja míg behozzuk a sújunkat a pneumo meg még nem jött meg amit rendeltek :twisted:
meg a védőnőnek könyörgök,hogy lője ki a fülüket én nem akrtam idáig se várni mert már tök értelmesek szerintem igy stresszesebb nekik.tényleg lányok ez nem baj hogy akár 5órán át nem esznek :?:

lanyané

Lanyané
Az uram?Felejtős.Dolgozik.Csütörtöktől meg céges bulizik Prágában.Barátnémmel megyek,mert a sportkórházba megy a férje dokihoz,mi meg addig csavargunk.Bercus múltkor is végig örömködte az egész ikiát.
Ha éhesek lettek volna,felébredtek volna.Szerintem.
Marci este 8-kor evett és most reggel én keltegettem már.Alig vártam,hogy kicsit megmozduljon végre.

Vanda
Én is a fogukra gyanakszom.A nyál bizti dúsítja :lol: :lol: :lol: Gyümit esznek ebédre,de annyival nem esznek belőle többet.Félelmetes az a kakamennyiség.
Vendég

Fülbelövés
Ha lányom lenne 1 éves kor előtt én nem lövetném.Sok helyen nem is vállalják,mert még nő a fülük és nem biztos hogy jó helyen lesz a lik.A keresztlányomnak is újra kellett lövetni sajnos.
Vendég

Biztosan nem baj, ha nem kérnek :wink:
Pneumo mennyibe kerül? Nekünk semmit sem mond a dokinéni, mit adjunk a kötelezőn felül :(
Nálunk 23 és 4.20 ment ma, de a másik meg csak 5.00-kor evett és utána már nem volt visszaalvás, csak mikor lehoztam őket a pihenőszékbe. De az már csak nekik volt alvás, én már kezdtem a reggeli robotolást...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Pneumo nekünk 4800 volt/darab 70%-os támogatással.Mindenki mást mond az ingyenes oltásról.Nem tudom mi a valóság.
Vendég

Lanyané!
Lehet tudni, csak nem reklámozzuk. :lol: A doki bácsi tudja meg a szülésznő.
Alvás: ha éhesek, fel fognak kelni. Nem baj, ha 5 óra telik el, amíg híznak.
vovanda

Sziasztok!

Csak bejelentkezem hogy meg elunk :lol: csak dogrovason vagyunk meg mindig. Nem tudom miert de en vagyok a legbetegebb :roll: kicsik csak taknyosak nekem viszont mindenem faj, foleg a torkom es nagyon kohogok. :cry: Szoval egesz nap fekszem mar amennyire a kicsik hagynak. Szegenykek nagyon unatkoznak itthon. :(

KépKép
KépKép
tontica

Banika :P
Ikeába iker babakocsival mész? Én pont azon gondolkodam, hogy oda elvinném őket, de nem emlékszem, hogy bárkit is láttam volna ott babakocsit tologatni :shock: :?:
Gyerekeim kb. 2 naponta kakikálnak, akkor viszont jól tele a bugyi. Szóval ismerem a feelinget :lol:

Enyémek is gagyarásznak. Tündériek :lol:

Lányok :!:
Már kérdeztem, de újra, hátha aztóta másnál is változás volt. Az én Márkó fiam totál féltékeny Milcsire. Ha nem Márkóra nézek, hanem a másikra, üvölt. Még messziről is figyel, mikor megyek a kicsihez. Nem tudom, mi a helyes, mi a megoldás :? :?:

Binyek :?:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti :P
Jobbulást nektek!
Hát én megmondom. Azért, mert nagyon kimerült vagy, így a Te szervezeted a baciknak a legjobb táptalaj. Így duplán is pihenned kell!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nem tudom sikerül-e belinkelni,nem tom hogy kell.Mindenestre ha nem sikerül,akkor bocsi.Szerintem tök megható,nem tudom,ki ismeri,érdemes megnézni.
http://zuglo.lutheran.hu/anyagok/angyalkak.pps.
Vendég

SIKERÜLT 8) Juppiiiijjjjeeee!
Vendég

Mégse :cry: Rákattintok és nem az jön be :roll: Akkor hogy kell???
Vendég

Nem tudok jobbat,mint leírni: beírjátok a GOOGLE keresőjébe,hogy "kis angyalkák" és ha bejön az oldal,akkor az elsőre kell rákattintani és megjeleníteni.Bocsi,hogy ilyen béna vagyok :roll:
Vendég

Lanyané
Általam kreált "játszószőnyeg":végy egy vastag szőnyeget,teríts rá 4 vékony plédet és önts rá egy nagy halom játékot,végül tedd rá a két gyerkőcöt :lol: :wink:
Amúgy szerintem a legegyszerűbb (nyilván megvenni a boltban),de ha vágatsz egy jó nagy szivacsot (pl.140*140-est,kb.4-5 cm vastagot),veszel színes,mintás anyagot és varrónővel megvarratod cipzárosra,hogy le lehessen venni és mosni is lehessen.
Én ezt csinálnám,de engem már lebeszéltek róla,mondván,úgyis nemsokára lemásznak róla.Addig meg jó ez az általam kreált :wink:

Banika
Ikea-IRIGY :wink: Mi akkor voltunk,mikor fejlődésn.-ra vittük a csajokat Pestre.Jól bírták.Hordozóban mindkettő,rá a bevásárlókocsira.Bevásároltak a szemükkel,aztán félúton bealudtak :wink:

Tonti
Jobbulást :!:
Vendég

Pneumo holnaptól ingyé lesz. megvan már a körlevél, sztem majd mindenkinek szól a védőnője, vagy ha viszi tanácsadsára akkor a doki :)

enyémek is sokszor kakilnak :):)

zsuzska80
Szombathely

sztem sem kell játszószőnyeg, fél év után úgy legurulnak aztán kúsznak /másznak róla, hogy öröm nézni :)

zsuzska80
Szombathely

Hali!

Jelentem estére igazi családi autónk lesz. Astra G Caravan, öt éves. Hétre megy érte Ati!

Éljen, éljen, éljen! :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Juci
De jóóóóóóóóóóóó!Picit irigy :wink: Nekünk egyenlőre a babakocsin kívűl nincs 4 kerekű járgányunk :roll:
Vendég

Judit, AZ nagyon jó. Tapasztalatból tudom, nekünk is olyan van, csak picit fiatalabb. Imádjuk és ez kölcsönös :lol:
(Indiszkrét, tudom, de mennyiért vettétek. A barátnőmék is keresnek... Priviben is jöhet persze)

Kép
an°°di

tonti jobbulást :!:
juci szupi :D abban jól elfértek :D nekünk kombi audink van és fullon vagyunk benne,nekem meg opel kalibrám piros sportos de mióta terhes lettem kivonattuk ideiglenesen a forgalomból meghát most egyedül velük hogy menjek.
pneumo ingyé van védőnő szóóót :D
játszószőnyi kipipálva :D
tényleg binyek :?:

lanyané

Juci
Cukik a csajok :lol: Milyen a kocsi? :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?